Borç Sorgulama

Borç Sorgulama

Son dakika borç sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borç sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borç sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 803 borç sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm borç sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
43 Plaka Neresi? 43 Hangi Şehrin Plakası? 43 Hangi İlin Plaka Kodu?
43 Plaka Neresi? 43 Hangi Şehrin Plakası? 43 Hangi İlin Plaka Kodu? Beyaz bir zemin üzerine yazılmış olan plakalar, araçların kimliği gibidir. Pek çok işlem bu plakalar sayesinde yapılmaktadır. Ceza kesilmesi, borç sorgulama ve aracın tanınması gibi işlemlerde plaka kodu önemli bir rol oynamaktadır. Her ilin kendine göre bir plaka numarası vardır. Bu plaka numaralandırma sistemi ise ülkemizde 1962 yılından beri vardır. 01'den başlayarak 81 ilin de plaka kodları vardır.
27.08.2023 Yaşam
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır? Asgari ücret zammı GSS priminin de artmasına neden olacağından "GSS primi ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aranmaya başlandı. Asgari ücret zammından etkilenen GSS primi brüt asgari ücretin yüzde 3'ü olarak belirlenmiştir. Peki, GSS primi 2023 ne kadar oldu? Genel Sağlık Sigortası GSS primi nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Ekonomi
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır?
KYK kredi borcu sorgulama|KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçları silindi. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ile ilgili yeni düzenlemenin çıkmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, KYK borçluları ile ilgili süreci başlattıklarını duyurdu. Peki, KYK yapılandırma nasıl yapılır? KYK ödemesi nereden yapılır? KYK faiz silme başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte KYK borç sorgulama e-Devlet ekranı!
25.11.2022 Eğitim
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak?
KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) olan borçların faizleri ile ilgili teklif Meclis’e geliyor. Meclis’te 6. Yasama yılı çalışmalarına başlarken, gözler bu hafta KYK faizleri ile ilgili teklifte olacak. Temmuz ayı kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kredi geri ödemelerini herhangi bir enflasyon farkı veya faiz uygulaması olmaksızın sadece alınan kredi üzerinden yapılmasını kararlaştırdık.” açıklamasını yapmıştı. Peki, KYK borçlarının faizleri ne zaman silinecek? KYK borç sorgulama nasıl yapılır? KYK borç ödemeleri ne zaman yapılandırılacak? İşte TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ve KYK borç faizleri ile ilgili teklifin detayları…
3.10.2022 Ekonomi
KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazic işlemleri durduruldu, kapsam genişletiliyor
KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazic işlemleri durduruldu, kapsam genişletiliyor KYK borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme! Boç faizleri silinecek. KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. KYK borçlarıyla ilgili son viraja girildi. Borçlarla ilgili formüller ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre düzenlemeyle ilgili olarak, icralık olanların borçlarının anapara üzerinden yapılandırılması, ödemelerin 2 yıl sonra başlayacağı koşulunun kaldırılması, peşin veya taksitli ödeme tablosu gibi seçenekler üzerinde duruluyor. Borcunu ödeyenlere ise hakkaniyet açısından kısmi veya anapara dışında yapılan ödemenin tümünün iadesi seçeneklerinin mümkün olup olmayacağı üzerinde durulduğu ifade ediliyor. Öte yandan AK Parti’nin ekimde Meclis gündemine getireceği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredi faizlerinin silinmesine yönelik çalışmanın kapsamının genişletilmesi planlanıyor.
4.08.2022 Ekonomi
KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı!
KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı! Yüksek enflasyon nedeniyle Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan öğrenim kredisi alan milyonlarca kişi için yeni düzenleme yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenim kredisi borçlularının kredi ödemelerini yapabilmeleri için KYK borç faizlerinin silindiğini açıklamasının ardından pek çok kişi borçlarını öğrenmek ve ödemelerini yapmak için harekete geçti. KYK borçlarına yönelik alınan karar sonrasında borçlular, KYK faizlerinin silinip silinmediğini ve borçlarını nasıl ödeyecekleri merak ediliyor. Peki, KYK kredi faizleri silindi mi? KYK faizleri ne zaman silinecek? Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) KYK borç ödeme ekranı!
23.07.2022 Ekonomi
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı!
KYK borç sorgulama ve öğrenme 2022! GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? TC kimlik no ile KYK borç sorgulama ekranı! GİB e devlet KYK borç sorgulama nasıl yapılır, KYK ana para nasıl öğrenilir? Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borçlarına ilişkin beklenen müjdeyi verdi. 5 milyon öğrenciyi ilgilendiren KYK kredi düzenlemesi kararları Kabine’den çıktı. Öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağının aktarılmasının ardından GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? sorularına yanıt aranmaya başlandı. KYK borcu sorgulama sayfasına girebilmek için öncelikle e-Devlet üzerinden TCK ve şifre ile giriş yapılması gerekiyor. Peki, GİB-e devlet KYK borcu sorgulama nasıl yapılır, anapara nereden öğrenilir? İşte  KYK borç sorgulama ve öğrenme ekranı…
19.07.2022 Eğitim
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi?
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi? Milyonları ilgilendiriyor! GSS borcu olanlar için müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 bin TL’nin altında olan borçlar siliniyor! GSS borcu olanlar için en önemli şart ise borcun 31 Aralık 2021 tarihine kadar tahsil edilmemiş olması. Peki, GSS prim borcu nedir? GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları silindi mi? GSS borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.06.2022 Çalışan Hakları
KYK bursu ne zaman kesilir? KYK bursu hangi durumlarda kesilir?
KYK bursu ne zaman kesilir? KYK bursu hangi durumlarda kesilir? Üniversitelerde yaz tatili ile birlikte pek çok öğrencinin burslarının hangi durumlardfa kesileceğini merak ediyor. Kredi Yurtlar Kurumu Bursları (KYK) ile ilgili sorgulamalar artarken, KYK bursu kesilme durumları ile ilgili araştırmalar da arttı. Peki, KYK bursu ne zaman kesilir? KYK bursu hangi durumlarda kesilir? KYK bursu kesilme durumları neler? KYK bayramdan önce yatacak mı? İşte merak edilen soruların cevapları…
22.06.2022 Eğitim
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi?
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi? KYK affı gelecek mi, KYK borçları silinecek mi? KYK öğrenim kredisini geri ödeyecek olanlara arama motorlarına yönelerek, borçların silinip silinmeyeceğini sorguluyor.  
30.05.2022 Eğitim
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor...
Borç ödemelerinde yeni dönem! Kimlik numarasıyla yapılmayacak! Üyelik de gerekecek, milyonları kapsıyor... Borç ödemelerine ilişkin flaş açıklama! Yeni dönem başlıyor. Yapılan değişiklikle artık kimlik numarası ile sorgulama mümkün olmayacak. Yeni bir karar alındı, kararın uygulanmaması halinde eğer şikayet edilirse cezai yaptırım uygulanacak. Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK), belediyelerin emlak vergisi ödeme, hızlı ödeme ve borç sorgulama hizmetlerinde yalnızca T.C. kimlik numarası ile işlem yapmasını yasaya aykırı buldu. Buna göre belediyeler artık vergi sorgulamalarında üyelik ve şifre ya da çift faktörlü doğrulama kullanacak. T.C. kimlik no, ad soyad, vergi no, sicil no gibi verilerle sorgulama yerine, SMS ya da e-postaya iletilen şifre gibi bir sistemle uygulama devreye alınacak. İşte kararın detayları...
24.05.2022 Ekonomi
Emlak vergisi ne zaman ödenir? Kimler emlak vergisi öder? Emlak Vergisi borcu sorgulama ekranı!
Emlak vergisi ne zaman ödenir? Kimler emlak vergisi öder? Emlak Vergisi borcu sorgulama ekranı! Emlak vergisi ödemeleri her yıl iki taksit halinde ödeniyor. 2022 yılının ilk taksit ödemelerinde son haftalara girildi. Emlak vergisi ödemede süreç devam ederken konut ve iş yeri olan mülk sahipleri emlak vergisi ödemelerinin nasıl ve nereden yapılacağını araştırıyor. Peki, Emlak vergisi ne zaman ödenir? Kimler emlak vergisi öder? Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? Emlak Vergisi borcu sorgulama ekranı!
11.05.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır?
TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) indirim kampanyası sona eriyor. TOKİ'nin, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik başlattığı indirim kampanyası için son başvuru tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. TOKİ başlattığı kampanya ile borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim olanağı sağlıyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? TOKİ borç sorgulama nasıl yapılır? TOKİ indirim başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
19.04.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ’den yeni indirim kampanyası! Yüzde 22 indirim fırsatı! TOKİ indirim kampanyası 2022 başvuruları başladı. TOKİ’ye olan borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Başvurular 19 Nisan’da sona erecek. Peki, TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
22.03.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Son tarih yaklaşıyor, cezası var
Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Son tarih yaklaşıyor, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kar yağışı nedeniyle ertelenmişti, iki gün kaldı. Uyarı geldi, son düzenleme ile fiyatlar arttı, 2022 yılının ilk taksit ödemesi için çok az bir zaman kaldı. Tüm detayla belli oldu. Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) en düşük tutar 109 liradan 136,25 liraya, en yüksek tutar ise 50 bin 107 liradan 62 bin 634 liraya çıktı. Peki 2022 yılında hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek? MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV taksit ödeme tarihleri ne zaman? İşte detaylar...
28.01.2022 Otomobil
MTV borç sorgulama! MTV ödeme nereden yapılır? Kim, ne kadar ödeyecek? MTV taksit ödeme tarihleri!
MTV borç sorgulama! MTV ödeme nereden yapılır? Kim, ne kadar ödeyecek? MTV taksit ödeme tarihleri! Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) ilk taksit için son günlere girildi! Yılda iki kere ödenmesi gereken MTV'de ilk taksit ocak ayında ödeniyor. Yeni yılla birlikte MTV tutarları yükseltilmişti. Araç sahipleri MTV ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki, MTV ödeme nereden yapılır? MTV son ödeme tarihi ne zaman? MTV borç sorgulama nasıl yapılır? İşte MTV taksit ödeme tarihleri!
21.01.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, yaptırmayan trafiğe çıkamıyor Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Kanunen zorunlu, 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Taktırmayanlar trafiğe çıkamıyor. Pek çok kişi önemsemiyor ama kazaların yüzde 92’si bundan kaynaklanıyor. İstanbul’da kar yağışı bu akşam başlıyor, uzmanlardan kış lastiği uyarısı geldi. Kış lastiği alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Çetin Büyükçınar, “Kışlık lastiği alırken ise 3 zirveli dağımızın sembol olarak olması gerekiyor, lastik üzerinde M+S yazısı bulunmalı. Lastiğin diş yapısına bakıldığı zaman çok derinmiş diye bakılmamalı, çünkü hamur yapısı kışlık lastik olma özelliğini taşıyor" dedi.
21.01.2022 Otomobil
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar...
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar... e-devlet'te yeni dönem. Resmen değişti. Tüm Türkiye'de başladı. Tek tek açıklandı. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Borçlar siliniyor. E- devlet üzerinden yapılabiliyor. Yüz binleri kapsıyor. SGK sigorta primleri, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, işsizlik sigorta primleri, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, işlenen fiillere ilişkin idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları yapılandırılıyor. Peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE’nin yüzde 90’ı, iki taksitle ödemede ise yüzde 50’si siliniyor. Taksitle ödemeyi tercih edenler ikişer aylık periyodlarla 6, 9, 12 ve 18 taksit seçeneğiyle borçlarını 36 ayda ödeyebilecek. Prim borcu ödemeleri e-Devlet’ten yapılabildiği gibi SGK’nın anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM’leri, internet veya mobil bankacılığından da yapılabiliyor. İşte detaylar...
27.11.2021 Ekonomi
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
SGK harekete geçti ve değişti! 1 Eylül'de başlıyor...
SGK harekete geçti ve değişti! 1 Eylül'de başlıyor... Milyonları çok yakından ilgilendiren genelge. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) iki ayrı genelge yayımladı. SGK tarafından yayımlanan genelgeye göre 01.09.2021 tarihinden itibaren yüzde 5’lik prim indiriminden Türkiye genelinde borcu olmayan işletmeler faydalandırılacak. Yani 5 puanlık indirim için borç sorgulama şartı getirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan diğer bir genel yazı ile işverenlerin meslek kodu değişikliği hakkında yapacakları bildirimlere ceza uygulanacağı belirtildi.
Erken emeklilik avantajı! Yapılandırma ile nasıl emekli olunur?
Erken emeklilik avantajı! Yapılandırma ile nasıl emekli olunur? Milyonlarca kişiye erken emeklilik müjdesi geldi. E-Devlet üzerinden başvurup primlerini yapılandıranlar emekli olabilecek. BAĞKUR'luya erken emeklilik şansı geldi. Yapılandırma aynı zamanda kamu borçlarını, vergileri ve trafik cezalarını da kapsıyor. Peki, Yapılandırma ile nasıl emekli olunur? Bağkur primi nasıl yapılandırılır? İşte Bağkur'lulara erken emeklilik fırsatı ve detayları...
11.06.2021 Emekli
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Ödemelerle ilgili flaş gelişme
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Ödemelerle ilgili flaş gelişme Borcu olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili flaş gelişme! Borç yapılandırması taksitinden birinci geçici vergi dönemine ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerine, emlak vergisinin birinci taksitinden bazı sektörlerde uygulanan KDV indirimlerine kadar pek çok vergiye yönelik süreler yarın sona erecek.
30.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borç Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.