Mtv

Mtv

Son dakika mtv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mtv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mtv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mtv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mtv gelişmeleri de dahil olmak üzere 994 mtv haberi bulunmuştur. Tüm mtv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Küresel rüzgar bizi destekleyecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtlıyor.
7.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek " Bugünkü enflasyon rakamı son 12 ayın enflasyon rakamıdır. Önümüzdeki 12 ay enflasyon düşecektir. Çok net şekilde piyasalar diyor ki inanıyoruz, enflasyon düşecek diyor" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Yarın son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 son ödeme tarihi! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme son gün ne zaman, MTV gecikme faizi ne kadar 2024? MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) 2024 NE KADAR, KAÇ TL?
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 son ödeme tarihi! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme son gün ne zaman, MTV gecikme faizi ne kadar 2024? MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) 2024 NE KADAR, KAÇ TL? Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksiti ödemelerinde son tarihe girildi. Motorlu taşıtlar vergisi, ocak ve temmuz ayı olmak üzere eşit 2 taksite bölünüyor. MTV 1. taksit ödemeleri 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren alınmaya başlandı. MTV ödemeleri vergi daireleri, PTT ve banka şubelerinden gerçekleştirilebilecek. Peki, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme son gün ne zaman, MTV gecikme faizi ne kadar 2024?
30.01.2024 Ekonomi
MTV'yi daha düşük ödeyebilirsiniz! İzlenmesi gerek yol açıklandı
MTV'yi daha düşük ödeyebilirsiniz! İzlenmesi gerek yol açıklandı Yasaya göre ödenecek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), aracın kasko sigorta değerinin yüzde 5’ini geçmesi halinde bir alt kademeden vergilendiriliyor. Bu avantaj özellikle motor silindir hacmi ve yaşı büyük olan araç sahiplerini daha çok ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar...
28.01.2024 Ekonomi
Araba sahibi olanlara çok kritik uyarı geldi! Gecikme faizi uygulanacak
Araba sahibi olanlara çok kritik uyarı geldi! Gecikme faizi uygulanacak 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
Arabası olana 31 Ocak uyarısı yapıldı! MTV yoksa muayene de yok, trafiğe çıkamıyor
Arabası olana 31 Ocak uyarısı yapıldı! MTV yoksa muayene de yok, trafiğe çıkamıyor MTV'de gecikme faizi olmaması için ilk taksitlerin 31 Ocak tarihine kadar yatırılması gerekiyor. MTV'yi yatırmayan, araç muayenesi, satış, yurt dışına çıkarma nedeniyle tescil işlemi yapamıyor. Muayenesi olmayan aracın trafiğe çıkması yasaklanıyor. Taşıt satış, devir işlemi yapılabilmesi için verginin ödenmiş olması gerekiyor. MTV'nin yatırılmamış olması kasko yapılmasını engellemiyor. Sakatlık derecesi yüzde 90 ve üzeri olan malul, engellilere özel taşıtlar MTV'den muaf tutuluyor. Fazla ödenen MTV'ler talep edilebiliyor.
24.01.2024 Ekonomi
Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni daha düşük ödemek mümkün! Başvuru gerekiyor, işte kritik nokta
Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni daha düşük ödemek mümkün! Başvuru gerekiyor, işte kritik nokta Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni daha düşük ödemek mümkün. Yasaya göre ödenecek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), aracın kasko sigorta değerinin yüzde 5’ini geçmesi halinde bir alt kademeden vergilendiriliyor. Bu avantaj özellikle motor silindir hacmi ve yaşı büyük olan araç sahiplerini daha çok ilgilendiriyor. İşte merak edilen detaylar...
23.01.2024 Ekonomi
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek
Arabası olana uyarılar peş peşe geldi! En az 54 bin lira ödenecek Arabası olan vatandaşın yıllık gideri tek tek hesaplandı. Yeni vergi ve harç tutarlarıyla birlikte sürücülerin 2024 yılında ödeyeceği MTV, kasko, sigorta ve yakıt gibi 4 önemli gider kaleminde değişiklikler oldu. Bu sene sürücülerin motor türlerine göre hangi otomobili tercih ederse en az ne kadar bütçe ayırması gerektiği belli oldu. Buna göre, Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’yı kullanmanın sürücülere maliyeti en az 59 bin TL’yi bulacak. En çok satan elektrikli otomobil Togg T10X’i kullanmanın maliyeti sadece hızlı şarj istasyonları kullanıldığında 59 bin 402 TL, evden şarj edildiğinde 44 bin 796 TL olacak. Hibritler ise yakıt konusunda önemli avantajlar sağlıyor. İşte arabası olan herkesi ilgilendiren detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! 2024 MTV tarifesi belli oldu, 1 Ocak'tan itibaren geçerli
Arabası olanlar dikkat! 2024 MTV tarifesi belli oldu, 1 Ocak'tan itibaren geçerli 2024 yılına ilişkin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi Resmî Gazete’de yayımlandı. 1 Ocak’tan itibaren uygulanacak MTV tutarları 2023 yılı için yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 olarak belirlendi.
31.12.2023 Ekonomi
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Yatırımcı sayısı rekor kırdı! Hisse senetlerinde ne kadar para var?
Yatırımcı sayısı rekor kırdı! Hisse senetlerinde ne kadar para var? Merkezi Kayıt Kuruluşu yatırımcı sayısı, saklanan menkul kıymet piyasa değerine ilişkin verileri paylaştı.
16.12.2023 Ekonomi
Ek MTV ödemesi kasayı doldurdu! Bütçe kasımda 75.6 milyar fazla verdi
Ek MTV ödemesi kasayı doldurdu! Bütçe kasımda 75.6 milyar fazla verdi Ocak-kasım dönemi için ise bütçe açığı 532.4 milyar lira oldu. Geçen yıl ocak-kasım döneminde bütçe açığı 20.5 milyar liraydı. Kasım ayında bütçe giderleri 671.2 milyar lira, bütçe gelirleri 746.8 milyar olarak gerçekleşti. İkinci taksit ödeme dönemi olan ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden (MTV) ise kasımda 9.7 milyar liralık tahsilat sağlandı. Böylece ek MTV’den elde edilen toplam gelir 27 milyar liraya yükseldi.
16.12.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin
Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Hesaplarınızı kontrol edin Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilerin beklediği destekleme ödemelerine ilişkin müjdeli haberi paylaştı. 2 milyar 32 milyon 291 bin liralık tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak. Söz konusu ödemeler, kimlik numarasının son hanesi 4-6-8 ve vergi numarasının son hanesi 1-3-4-5-6-7-8-9 olanlar için bugün saat 18.00'den sonra, kimlik ve vergi kimlik numarasının son hanesi 0-2 olanlar için ise 22 Aralık saat 18.00'den sonra hesaplara aktarılacak.
15.12.2023 Ekonomi
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler
Yine İsrail şiddeti: Gazeteciyi dövüp yerde sürüklediler İsrail güçleri Kudüs'te yayın yapmaya çalışan basın mensuplarına sert müdahalede bulundu.
15.12.2023 Dünya
Polat çifti soruşturmasında yeni gelişme! 2 kişi daha dosyaya dahil edildi
Polat çifti soruşturmasında yeni gelişme! 2 kişi daha dosyaya dahil edildi Polat çifti soruşturmasında yasadışı bahis suçlamasında ceza alan Veysel Şahin ve Derkan Başer şüpheli olarak soruşturmaya dahil edildi.
15.12.2023 Gündem
Kimlik, ehliyet, pasaport, ceza, harç, MTV ücretlerine zam geliyor! Yeni fiyatlar tek tek hesaplandı
Kimlik, ehliyet, pasaport, ceza, harç, MTV ücretlerine zam geliyor! Yeni fiyatlar tek tek hesaplandı Kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
15.12.2023 Ekonomi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Karayılan'ın korumalığını yapan terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Karayılan'ın korumalığını yapan terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar-32 operasyonu kapsamında terörist Murat Karayılan'ın korumalığını yapan Herekol Hezex kod adlı Yunus Aras'ın öldürüldüğünü duyurdu
15.12.2023 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kestirme, kolaycı bir çözüm yok, doğru yoldayız
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Kestirme, kolaycı bir çözüm yok, doğru yoldayız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. OVP’nin çalıştığını belirten Şimşek, “Attığımız adımlar sonuç vermeye başladı. Sabır ve kararlılıkla programı uygulayacağız, zamana ihtiyacımız var. Kestirme, kolaycı bir çözüm yok ama son birkaç ayda birçok alandaki gelişmeye baktığımızda programın çalıştığını, doğru yolda olduğumuzu göreceksiniz” ifadelerini kullandı.
14.12.2023 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar
Arabası olanlar dikkat! Trafik sigortası poliçe limitleri arttı, işte yeni oranlar Trafik sigortalarında her ay yüzde 2 yapılan artış 2024 yılından itibaren yüzde 5 olarak uygulanması kararı alındı. Ayrıca teminat tutarlarında da yükseliş gerçekleştirildi. Ayrıca kaza halinde ortaya çıkan maddi ve manevi teminatlarda da artış yapıldı.
14.12.2023 Ekonomi
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş 'Fatih Terim Fonu' vurgununa imza atan banka müdürü Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam, Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı. Görüntülerde yüzü gözü şişmiş halde olan Erzan, tefeciler tarafından araçla boş bir araziye götürülüyor ve tefeciler, söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.
30.11.2023 Gündem
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı Arabası olan milyon onlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ek MTV ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor. Zamanında ödemeyen araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. İşte ek MTV ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar...
30.11.2023 Gündem
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı
2024 vergi, harç ve ceza tutarları belli oldu! Kuruşu kuruşuna hesaplandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Vergi ve harçlar, ekim ayı enflasyon verilerinin TÜİK tarafından açıklanmasıyla birlikte yeni yılda zamlanacak.
26.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mtv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mtv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.