Bor

Bor

Son dakika bor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bor gelişmeleri de dahil olmak üzere 686 bor haberi bulunmuştur. Tüm bor haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu Şişli'de göreve giden motosikletli polisler kaza yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Kaza anı kameraya yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor
Unutulmaya yüz tutan tescilli Obruk halısı kadınların elinde değer buluyor 2017 yılında coğrafi işaretle tescillenen ve uzun yıllardır dokunmayan Niğde’nin Obruk halısı, Bor Kadın Tarımsal Kalkınma Kooperatifi atölyesinde kadınlar tarafından özenle dokunuyor.
17.03.2024 Gündem
Bor Şeker kaç lot verdi? Bor Şeker halka arz sonuçları: Bor şeker ne zaman işlem görecek, Bor Şeker halka arz kaç kişi katıldı?
Bor Şeker kaç lot verdi? Bor Şeker halka arz sonuçları: Bor şeker ne zaman işlem görecek, Bor Şeker halka arz kaç kişi katıldı? Bor Şeker'in halka arz sonuçları açıklandı. KAP'a yapılan açıklamaya göre, Bor Şeker halka arzında toplam 276.480.745 TL nominal talep toplandı. Halka arz büyüklüğü 1,86 milyar TL oldu. Peki, Bor Şeker kaç lot verdi, Bor Şeker ne zaman işlem görecek? İşte Bor Şeker halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
12.02.2024 Ekonomi
BORSK (BOR Şeker) Hisse | Bor Şeker halka arz kişi başı kaç lot verir, Bor Şeker hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
BORSK (BOR Şeker) Hisse | Bor Şeker halka arz kişi başı kaç lot verir, Bor Şeker hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Bor Şeker halka arz oluyor. Bor Şeker A.Ş. halka arz talep toplama işlemleri 7 Şubat 2024 bugün başladı. Bor Şeker halka arz hisse fiyatı 26,54 TL olarak belirlenirken hisse kodu da BORSK olarak bildirildi. 'BORSK' hisse adıyla işlem görecek Bor Şeker halka arzının detayları yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Bor Şeker halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir, Bor Şeker katılım endeksine uygun mu?
8.02.2024 Ekonomi
Bor Şeker halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? Bor Şeker halka arz ne zaman? Bor Şeker hisse fiyatı
Bor Şeker halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? Bor Şeker halka arz ne zaman? Bor Şeker hisse fiyatı Bor Şeker Halka Arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. PK tarafından 31 Ocak bülteninde yayınlanan bilgilere göre 200 Milyon olan sermaye 240 Milyon TL’ye çıkarılırken 30 Milyon pay satışı da yapılıyor. Toplam pay ise 70 Milyon olarak görülüyor. Peki, Bor Şeker halka arz ne zaman? Bor şeker kaç lot verir, BORSK katılım endeksine uygun mu, eşit mi oransal mı? Bor şeker halka arz tarihi ve fiyatına dair merak edilenler…
3.02.2024 Ekonomi
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay!
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay! SPK, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arzına onay verdi.
1.02.2024 Ekonomi
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bor elementi, çeşitli birçok alanda ve farklı sektörlerde kullanılmakta olan bir elementtir. Yeryüzünde bor madeni çok fazla miktarda bulunmamaktadır. Ancak dünya üzerinde özellikle bazı bölgelerde bor madeninin yoğun bir şekilde bulunduğu bilinmektedir. Bor elementi doğada doğal bir şekilde bulunmamaktadır. Özellikle saf bor endüstri alanında üretilmektedir. Dünyada yer alan en önemli bor kaynakları ise Türkiye, Rusya, ABD ve Güney Amerika'da bulunmaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Alper Gezeravcı yanında uzaya götürdü! Merak konusu oldu
Alper Gezeravcı yanında uzaya götürdü! Merak konusu oldu Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzayda gerçekleştireceği ‘Extremophyte' adlı deneyde kullanacağı Tuz Gölünde yetişen ‘Schrenkiella parvula' bitkisi merak konusu oldu. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yavuz Bağcı, daha önce özellikle Tuz Gölünde yaptıkları floristik ve endemikle ilgili bazı çalışmalarda Schrenkiella parvula'yı gördüklerini, tuza ve bazı zor şartlardaki susuzluk, toprak özelliği gibi, abiyotik strese karşı oldukça dayanıklı bir bitki olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Turmalin taşı, gökkuşağı taşı olarak da bilinen bir taştır. Renkli bir taş olarak da bilinen turmalin taşı pembeden yeşile doğru giden bir renk skalasına sahiptir.
12.01.2024 Yaşam
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi
Bakan Bayraktar'tan petrol müjdesi verildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Şırnak Gabar’da keşfedilen petrol sahasına ilişkin “Astsubayımız Esma Çevik ve şehit öğretmenimiz Aybüke Yalçın’ın adını verdiğimiz iki sahada, 2024 yılı petrol üretimi hedefi 100 bin varil” dedi.
14.12.2023 Ekonomi
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi
SPK'dan onlarca kişiye işlem yasağı geldi Sermaye Piyasası Kurulu, Ensari Deri ve Katılımevim hissesinde işlem yapan bazı kişiler hakkında Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği gereğince 6 ay süreyle geçici işlem yasağına karar verdi.
2.12.2023 Ekonomi
Niğde'de 3.9 büyüklüğünde deprem!
Niğde'de 3.9 büyüklüğünde deprem! Niğde'nin Bor ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
8.10.2023 Gündem
Tiktok'un en korkunç trendi: Karaciğer kanserini tetikliyor!
Tiktok'un en korkunç trendi: Karaciğer kanserini tetikliyor! Tiktok'ta bazı kullanıcılar eklem ağrılarına iyi geldiği gerekçesi ile suya deterjan katıp içmeye başladı. Uzmanlar bunun şu ana kadarki en tehlikeli trend olduğunu vurguladı.
30.07.2023 Dünya
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri
YKS sonuçları açıklandı! İşte tercih tarihleri 3 buçuk milyondan fazla adayın katıldığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, 3,5 milyondan fazla adayın katıldığı YKS sonuçlarının ais.osym.gov.tr internet adresinden açıklandığını bildirdi.
20.07.2023 Eğitim
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler
15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrinde dua ettiler 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi'yi göğsünden vurup öldüren ve ardından diğer darbe yanlısı askerler tarafından şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret edenler, Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti.
15.07.2023 Gündem
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti
Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Dönmez görevi Bayraktar'a devretti Enerji Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Fatih Dönmez, görevi Alparslan Bayraktar'a devretti. Dönmez ve Bayraktar devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Niğde canlı seçim sonuçları 2023: Niğde Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları ve parti oy dağımları... Niğde hangi parti kazandı?
Niğde canlı seçim sonuçları 2023: Niğde Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları ve parti oy dağımları... Niğde hangi parti kazandı? Niğde seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları kapsamında açıklanıyor. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı kritik seçimde sonuçları YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla başlayacak. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak son dakika seçim haberleriyle Niğde açılan sandık sayısı, Niğde partilerin oy oranları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu Cumhurbaşkanı seçim sonuçları Niğde ilinde de merakla takip edilecek. Peki Niğde hangi parti kazandı? Niğde Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Niğde canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk canlı yayınında 'Gabar petrolünün fiyatlara katkısı olur mu?' sorusuna cevap verdi.
12.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Gabar'da yeni petrol bulunduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretime sahip petrol bulduk. Bu ne demek ey teröristler, sizi o petrol kuyularına gömeceğiz. Cizre'ye 20 km mesafedeki rezerv güçlü kaliteye sahip. 100 kuyu ile 100 bin varil kapasitesine ulaşacağız. Günlük tüketimin 10'da 1'ini karşılayacak rezervin milletimizin hayrı olacağına şüphe yok" ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Togg'un Gemlik tesislerinde her 3 dakikada 1 araç üretiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gemlik’te SIRO Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni’nde konuştu.
24.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı için geri sayım! 'Herkesi mutlu edecek bir müjde geliyor'
Karadeniz gazı için geri sayım! 'Herkesi mutlu edecek bir müjde geliyor' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Dönmez, "Yarın gazımızı tesisimize getirmiş olacağız. Mayıs başında da inşallah işleme vermiş olacağız. Hemen hemen herkesi mutlu edecek bir müjdenin geleceğini söyleyebilirim" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete Selçuk Bayraktar tepkisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ülkenin başında yerli milli kararlı bir yönetim olmasaydı bu saydıklarımı çoktan yaptırmışlardı. Bu CHP'liler, İP, terör örgütü, HDP, Kandil, TCG Anadolu'dan rahatsız. Bu terör örgütüne bizler gereken dersi verdik mi? Biliyorlar ki eğer Cumhur ittifakı iş başında olursa teröristlere aman almak yok. 14 Mayıs bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır" dedi. Erdoğan, Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftarı Programı’nda konuştu. Erdoğan burada, "Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor." diye konuştu.
18.04.2023 Gündem
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Bor karbür nedir, Bor karbür tesisi kime ait? Bor karbür fabrikası nerede, kimin, ton fiyatı ne kadar?
Bor karbür nedir, Bor karbür tesisi kime ait? Bor karbür fabrikası nerede, kimin, ton fiyatı ne kadar? Bor karbürün savunma sanayi, otomotiv ve birçok alanda kullanabileceğini belirten Prof. Dr. Tarık Baykara, bor karbürü ile ortaya çıkacak ürünlerin hafif ve rahat kullanılabilmesi özelliğiyle de savunma ve güvenlik alanında avantaj sağladığını söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından bor kabürün ne olduğuna dair yapılan araştırmalar da hızlandı. Peki, Bor karbür nedir, Bor karbür tesisi kime ait? Bor karbür fabrikası nerede, kimin, ton fiyatı ne kadar?
24.03.2023 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, bugün açılan Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İsmail Demir ayrıca Milli Muharip Uçak (MMU), Hürjet, Anka-3 ve Atak-2 projeleri ile ilgili önemli bilgiler verdi. İsmail Demir "Stratejik ürünler bazında bazı sürprizlerimiz olacak" dedi.
19.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.