Bombalı Eylem

Bombalı Eylem

Son dakika bombalı eylem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bombalı eylem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bombalı eylem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bombalı Eylem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bombalı eylem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.145 bombalı eylem haberi bulunmuştur. Tüm bombalı eylem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 2023 yılında 923 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılı genelinde bölücü terör örgütü, FETÖ, DEAŞ ve sol terör örgütlerine düzenlenen operasyonlara ilişkin rakamları açıkladı. Yerlikaya yapılan operasyonlarda 8'i kırmızı, 1'i mavi, 2'si yeşil, 16'sı turuncu ve 37'si gri kategoride bulunan 923 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 7 bin 716 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.01.2024 Gündem
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı
28 ilde Kahramanlar Operasyonu! Bakan Yerikaya detayları açıkladı 28 ilde 4 bin 731 timden oluşan 61 bin 500 jandarma ile "Kahramanlar Operasyonu" düzenlendi. Terör örgütlerinin kış aylarında kullanmak için hazırladığı 11 büyük mağara ve sığınak ile yüklü miktarda patlayıcı madde imha edildi.
31.10.2023 Gündem
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Bombalı saldırı hazırlığındaki 10 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bombalı saldırı hazırlığındaki 10 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'de bombalı eylem hazırlığındaki 10 DEAŞ'lı teröristin yakalandığını açıkladı.
22.09.2023 Gündem
PKK’nın sözde sorumlularından Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi
PKK’nın sözde sorumlularından Ferit Yüksel etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik darbeler peş peşe vurulurken Milli Savunma Bakanlığı, son gelişmeyi paylaştı.
8.09.2023 Gündem
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı
Bombalı eylem hazırlığındaki 5 terörist yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda bombalı terör eylemi hazırlığındaki 5 teröristin yakalandığını duyurdu.
8.09.2023 Gündem
MİT etkisiz hale getirdi! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını vermişti
MİT etkisiz hale getirdi! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını vermişti MİT, PKK/KCK’nın özel güç sorumlularından Alişer Çiya kod adlı Abdulkahar Karasaç’ı Irak kuzeyinde etkisiz hale getirdi. A.Karasaç’ın, 2017’de polis memuru Fethi Sekin’in şehit olduğu İzmir Adliyesi saldırısının talimatını verdiğini tespit eden MİT, hedef listesine dahil ettiği şahsı ve bulunduğu yerleri, sahadaki ajanlarıyla yakın markaja aldı.
14.06.2023 Gündem
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve Konya İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalarda Konya'da PKK/KCK terör örgüt mensubu 1 kadın terörist eylem hazırlığı içerisindeyken yakalandı.
25.02.2023 Gündem
Eren Abluka’da 14 sığınak ile sözde eğitim kampı imha edildi
Eren Abluka’da 14 sığınak ile sözde eğitim kampı imha edildi İçişleri Bakanlığı, ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış 13 Operasyonu’ çerçevesinde tespit edilen 14 sığınak ile PKK terör örgütünün sözde el yapımı patlayıcı eğitim kampının imha edildiğini duyurdu.
6.12.2022 Gündem
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in Taksim’e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen terör saldırısını, bombalı çantayı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in üzerinden çıkan biri ABD menşeli üç GSM hattındaki arama kaydı ve mesajlar aydınlatacak.
17.11.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Eyyüp Yakut etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Eyyüp Yakut etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) Suriye'de yapılan operasyonla PKK/YPG'nin sözde çavreş tugayı sabotaj taburu sorumlusu 'Amed Dorşin' kod adlı Eyyüp Yakut etkisiz hale getirildi.
24.10.2022 Gündem
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
‘Delil’ kod adlı terörist adliyeye sevk edildi
‘Delil’ kod adlı terörist adliyeye sevk edildi Terör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile büyükşehirlerde silahlı ve bombalı eylem hazırlığındaki 'Delil' kod adlı Hüsamettin Tanrıkulu, adliyeye sevk edildi.
6.09.2022 Yaşam
Terör örgütüne büyük bir darbe daha! Hepsi yakalandı
Terör örgütüne büyük bir darbe daha! Hepsi yakalandı PKK/KCK terör örgütünce şehir merkezlerinde silahlı ve bombalı eylem yapmak amacıyla oluşturulan YPS yapılanmasına Diyarbakır ilinde büyük bir darbe daha vuruldu.
5.09.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Faciadan dönüldü, eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Bakan Soylu duyurdu! Faciadan dönüldü, eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Yunanistan Lavrion Kampı'nda sabotaj eğitimi alan, PKK/KCK'nın talimatıyla büyükşehirlerde silahlı ve bombalı eylem hazırlığındaki Hüsamettin Tanrıkulu, İstanbul'da yakalandı...
4.09.2022 Gündem
Bombalı eylem için keşif yapan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı
Bombalı eylem için keşif yapan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı İstanbul’da polis ve askeri hedef alan bombalı eylem planlaması yaparken yakalanarak gözaltına alınan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı.
15.08.2022 Gündem
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı Fatih'te gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer alan Xalit Seydo Botan Gewer kod adlı Mehdi Mıhçı'nın, bombalı eylem için keşif yaptığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kandilde bomba eğitimi veren Mıhçı'nın polis ve askeri hedef aldığı ve saldırı öncesi Kağıthane ile Fatih'te keşif yaptığı öğrenildi.
12.08.2022 Gündem
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı için bombalı eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.
6.05.2022 Gündem
Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist gözaltına alındı
Mersin'de saldırı hazırlığındaki 6 terörist gözaltına alındı Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda saldırı hazırlığında olan PKK-KCK üyesi 6 terörist gözaltına alındı.
28.04.2022 Gündem
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'nı halatla çekmeye çalışan kuzenler Celali Rahman Fidan (39) ve Batuhan Fidan'a (25), 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' kapsamında yargılandığı davada, 5'er yıl 22'şer gün hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti sanıkların cezasında indirim uygulamadı.
21.04.2022 Gündem
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı!
Metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lı terörist yakalandı! İçişleri Bakanlığı, metropollerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 PKK’lının, jandarmanın operasyonuyla yakalandığını açıkladı.
21.04.2022 Gündem
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso (34) hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Hıso'nun ayrıca 19 kez 'kasten yaralama' ve 24 kez 'patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplam 192 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
14.02.2022 Gündem
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Aralık tarihli konuşmasında Ekrem İmamoğlu döneminde PKK ile iltisaklı kişilerin İBB’de göreve alındığını açıklamıştı. Bunun üzerine İBB'ye kayyum atanacak mı? İmamoğlu görevden alınacak mı? soruları peş peşe geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
28.12.2021 Siyaset
Hepsi 18 çift ayakkabının içinden çıktı!
Hepsi 18 çift ayakkabının içinden çıktı! Adana'da terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında evindeki kolilerde 18 çift ayakkabının tabanına gizlenmiş 33 örgütsel not ele geçirilen tutuklu Zeynep T. hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Sanığın örgütsel notlar bulunan ayakkabıları cezaevindeki PKK'lı teröristlere göndermeye çalıştığı belirtilen iddianamede, Zeynep T'nin 2009'da Tüpraş'a yönelik saldırı planı nedeniyle Kocaeli'de cezaevinde bulunduğu süreçte PKK elebaşına açlık grevlerine ilişkin örgütsel mektuplar yazdığı ve cezaevinde bu grevleri organize ettiği bilgisine yer verildi.
3.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bombalı Eylem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bombalı eylem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.