Boğma

Boğma

Son dakika boğma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğma gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 boğma haberi bulunmuştur. Tüm boğma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi İzmir'in Karabağlar ilçesinde ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü ileri sürülen Buket Çelik'in (40) 'kasten yaralama sonucunda ölüme neden olmaktan' 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Savcı Çelik'in haksız tahrik indirimiyle 'kasten öldürme' suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı, mütalaasında ayrıca cinayete iştirak eden 3'üncü bir kişi şüphesi bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmasına kanaatine varıldığı da belirtti.
4.03.2023 Gündem
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Akciğer kanseriyle mücadele eden Çağlayan'ın paylaşımına, takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.
23.02.2023 Magazin
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz...
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz... Öldürdüğü kurbanlarının cesetlerini otoyol kenarına attığı için 'Otoyol Hayaleti' adı verilen seri katilin kim olduğu yıllardır bulunamıyor. ABD'nin başkenti Washington D.C.'nin ilk seri katili olarak biliniyor. Bir cinayetin ardından kurbanının üzerine polisler için bir not da bıraktı ve cinayetlerine devam etti. Gizemli katilin gizemi günümüzde hala sürüyor.
27.12.2022 Dünya
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı Türkiye’nin günlerce konuştuğu olay İzmir'de yaşandı. İş görüşmesine giden Aslıhan Sinem Çiçek'ten saatlerce haber alınamadı. Bir gün sonra ise hastanede olduğu öğrenildi. Genç kız burada hayatını kaybederken, ölümüyle ilgili tutuklanan Burak Kaya şüpheli olarak tutuklandı. Davada flaş bir gelişme yaşanırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun raporu da ortaya çıktı. İşte Sinem’in ölüm nedeni...
17.12.2022 Yaşam
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Buket Çelik'in (40), ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Tanıklar, sanık Çelik'in söyleminin aksine, Hakkı Öz ile sevgili olduğunu belirtti. Tutulu sanık Çelik ise darp ve tırnak içindeki DNA'ların yer aldığı raporların dosyaya eklenmesini istedi. Duruşma savcısı ise, esas hakkındaki mütalaanın hazırlamak için süre talep etti.
14.12.2022 Yaşam
Sarıyer'de köpeği boğmaya çalıştı! Görüntülere tepki yağdı
Sarıyer'de köpeği boğmaya çalıştı! Görüntülere tepki yağdı İstanbul Sarıyer'de bir kişi sokak köpeğini yere yatırarak boğmaya çalıştı. Çevredekilerin tepkisi üzerine köpeği bırakan saldırgan kaçtı.
28.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'uyuşturucu' tepkisi: O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 6. Dönem Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki göstererek, "Böyle bir teşkilata nasıl olur da 'Türkiye cari açığını uyuşturucu satmak suretiyle kapatıyor' dersiniz, bu ne insafsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. O tür kaynaklardan ülkeyi büyütmek gibi bir derdimiz yok" ifadelerini kullandı.
1.11.2022 Siyaset
Brad Pitt hakkında olay iddia: Çocuğunu boğmaya çalıştı
Brad Pitt hakkında olay iddia: Çocuğunu boğmaya çalıştı Bir zamanların örnek çifti olarak görülen Brad Pitt ile Angelina Jolie arasında sular durulmuyor. Son olarak Jolie'nin eski eşi Pitt'e karşı açtığı dava dosyasındaki iddialar basına yansıdı. Gün yüzüne çıkan bu iddialar, herkesi şoke etti.
5.10.2022 Magazin
Musul saldırısı! Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert tepki: Teröristleri kazdıkları hendeklere gömeceğiz!
Musul saldırısı! Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert tepki: Teröristleri kazdıkları hendeklere gömeceğiz! Irak'taki Musul Başkonsolosluğumuza yapılan saldırıya Milli Savunma Bakanlığı çok sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden de er ya da geç diğer teröristler gibi hesap sorulacaktır. Teröristlerin tuzaklarını başlarına yıkacak, bölgeyi kana boğma hayalleriyle birlikte onları kazdıkları hendeklere gömeceğiz" denildi.
27.07.2022 Gündem
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu
KYK kredi borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği müjdeyi canlı yayında duyurdu Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, "Kabine toplantımızda kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani ana para. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak." dedi. Konuşmasının sonunda ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere de bir müjde vermek istediğini belirten Erdoğan, "Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 milyon 400 TL'den 5 bin 740 li,raya yükselmektedir." diye konuştu. Erdoğan son olarak devlete bağlı tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültelerinde son sınıf öğrencilerine asgari ücret kadar ödeme yapılacağını da duyurdu...
18.07.2022 Gündem
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu
Aile destek ve konut finansmanı paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Suriyeli sığınmacıların geri dönüşünden, enflasyona kadar birçok iç ve dış gelişme ele alındı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları açıkladı.
9.05.2022 Gündem
Başsavcılık'tan Ferhan Yılmaz'ın ölümüne ilişkin açıklama
Başsavcılık'tan Ferhan Yılmaz'ın ölümüne ilişkin açıklama Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Ferhan Yılmaz'ın mahkum olarak bulunduğu Silivri Cezaevinde rahatsızlanıp, kaldırıldığı hastanede ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Ferhan Yılmaz'ın bedeni üzerinde tıbbi müdahale sırasında oluşabilecek semptomlar dışında darp cebir, kesici delici alet, ateşli ateşsiz silah yarası, boğma, boğulma izine rastlanmadığı belirtilirken, ölüm sebebinin tespiti amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildiği belirtildi. 
13.04.2022 Gündem
8 aylık kızını yastıkla boğmaya çalışan anne adliyede
8 aylık kızını yastıkla boğmaya çalışan anne adliyede Diyarbakır'da, 8 aylık kızını yastıkla boğmaya çalıştığı anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden ve görüntüler ortaya çıkınca gözaltına alınan E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
29.03.2022 Yaşam
Tarkan Geççek şarkı sözleri! Tarkan yeni şarkısı Geççek’in hikayesi ne?
Tarkan Geççek şarkı sözleri! Tarkan yeni şarkısı Geççek’in hikayesi ne? Tarkan Geççek şarkı sözleri sosyal medyanın gündeminde… Tarkan'ın yeni şarkısı "Geççek" sözleri araştırılıyor. Tarkan, yeni şarkısının yayınından önce YouTube'da video paylaştı. Tarkan, sözleriyle dikkat çeken Geççek şarkısının hikayesini anlattı. İşte Tarkan'ın ilgi gören "Geççek" şarkısı sözleri ve yazılış hikayesi …
19.02.2022 Magazin
Geçcek sözleri! Tarkan Geçcek şarkısı çıktı mı, Tarkan'ın yeni şarkısı yayınlandı mı?
Geçcek sözleri! Tarkan Geçcek şarkısı çıktı mı, Tarkan'ın yeni şarkısı yayınlandı mı? Geççek şarkısının sözleri merak ediliyor. Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek ne zaman çıkacak? sorusu yanıt buldu. Tarkan’ın sosyal medya hesabından duyurduğu Geççek şarkısı, Tarkan'ın sosyal medya paylaşımına göre 17 Şubat'ta dinleyicisiyle buluşacak. Peki, Geçcek sözleri ne? Tarkan yeni şarkısı Geççek şarkısı saat kaçta yayınlanacak?
17.02.2022 Gündem
Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme! Cemal Metin Avcı'nın ailesi...
Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme! Cemal Metin Avcı'nın ailesi... Son dakika haberi... Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada 8'inci duruşma görülüyor. Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, sanık Cemal Metin Avcı'nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı Eda Karagün ile ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın da 'delilleri yok etme, gizleme ve değiştirme' suçunu işlediğini iddia ederek şikayetçi olmuştu. Flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
20.12.2021 Gündem
Tacizci doktor Cumhuriyet Başsavcısı kadını odasında öldürmeye çalıştı! Şok eden olay
Tacizci doktor Cumhuriyet Başsavcısı kadını odasında öldürmeye çalıştı! Şok eden olay Samsun'da Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Selami Taşçı hakkında adli soruşturma yürüten Cumhuriyet Başsavcısı M.G.'yi takıntı haline getirdi. Doktorun tacizlerinden bıkan kadın başsavcıya, polis koruması verilse de doktor, bir şekilde makam odasına girdiği savcıyı öldürmeye çalıştı. Ölümden son anda kurtulan kadın savcının boynunda boğulma izleri oluştu. Olay yerinde gözaltına alınan doktor, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, hakkında, 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 1 ay istirahat raporu alan Cumhuriyet Savcısı, Hakimler Savcılar Kuruluna başvurarak görev yerinin değiştirilmesini talep etti.
30.11.2021 Yaşam
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama...
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama... Ataşehir'de önceki gün mimar Başak Cengiz, sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürüldü. Saldırganın evinde ise 15 kılıç ele geçirildi. Türkiye’yi yasa boğan cinayetin ardından bu tür saldırı aletlerinin yasak olmasına rağmen ‘hediyelik’ kılıfı altında satıldığı ortaya çıktı.
12.11.2021 Gündem
Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran oldu
Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran oldu Ç.Rizespor'un yeni başkanı Tahir Kıran "Kimseyi mazeretlerle boğma gibi bir düşüncelerinin olmadığını" vurguladı.
26.06.2021 Rizespor
Uzmanlar uyardı: Dicle Nehri yüzmek için güvenli değil
Uzmanlar uyardı: Dicle Nehri yüzmek için güvenli değil Diyarbakır'da havaların ısınmasıyla birlikte Dicle Nehri’nde biri balık tutan, diğer serinlemek isteyen 2 kişi boğuldu. Açık su yüzme sporcusu, cankurtaran Hüseyin Nazlıoğlu, Dicle Nehri'nin yüzmek için güvenli olmadığına dikkat çekerek, "Biraz serinleyeyim derken boğulabilirsiniz. Nehirde akıntı yüksek. Aynı zamanda yosun ve ağaç kökleri var. Bunlara takılıp boğulma ihtimali var" dedi.
2.06.2021 Gündem
Filiz Tekin'in ölümünde flaş gelişme! Kocası hakkında karar verildi...
Filiz Tekin'in ölümünde flaş gelişme! Kocası hakkında karar verildi... Son dakika haberine göre; İZMİR'de, hastanede yaşamını yitiren Filiz Tekin'i (38) darp ederek ölümüne yol açtığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan eşi İbrahim Tekin (44) beraat etti.
28.04.2021 Gündem
Evde sürekli oturarak çalışanlara 'hemoroid' uyarısı
Evde sürekli oturarak çalışanlara 'hemoroid' uyarısı Evde sürekli oturarak çalışanlar için uyarılarda bulunan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Sedat Ocak, "Corona virüs evde özellikle koltukta hareketsiz ve oturarak yapılan çalışma sistemi hemoroid (basur) oluşumunu da tetikleyen bir etken olarak görülüyor" dedi.
8.05.2020 Sağlık
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobili tanıttı ve ilk siparişi verdi
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobili tanıttı ve ilk siparişi verdi Türkiye’nin yerli otomobili bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı törende tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi törende, "Bugün ülkemiz için tarihi bir güne, Türkiye'nin 60 yıllık rüyasının gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahitlik ediyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Recep Tayyip Erdoğan olarak şahsım adına ilk ön siparişi de buradan veriyorum." ifadelerini kullandı.
27.12.2019 Ekonomi
Korkunç... 72 farklı işkence yöntemi kullanıyorlar
Korkunç... 72 farklı işkence yöntemi kullanıyorlar Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), 2011'den bu yana Esed rejiminin işkencesi altında 173'ü çocuk, 14 bin 131 kişinin hayatını kaybettiğinin tespit edilebildiğini bildirdi.
21.10.2019 Dünya
En önemli faktör doğal beslenme
En önemli faktör doğal beslenme Hemoroid halk dilinde basur olukça sık görülen ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen bir rahatsızlık. Uzmanlar ise bu hastalıktan korunmak için beslenmenin önemine vurgu yapıyor.
22.08.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Boğma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.