Bir Varmış Bir Yokmuş

Bir Varmış Bir Yokmuş

Son dakika Bir Varmış Bir Yokmuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bir Varmış Bir Yokmuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bir Varmış Bir Yokmuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Varmış Bir Yokmuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir varmış bir yokmuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 bir varmış bir yokmuş haberi bulunmuştur. Tüm bir varmış bir yokmuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
Abdi İpekçi ölümünün 44.yılında anıldı
Abdi İpekçi ölümünün 44.yılında anıldı Uğradığı silahlı saldırı sonucu 44 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Anıtı ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenlerle anıldı.
1.02.2023 Gündem
Fahiş fiyat, indirim aldatmacası... Şimdi de stokçuların yeni oyunu deşifre oldu
Fahiş fiyat, indirim aldatmacası... Şimdi de stokçuların yeni oyunu deşifre oldu Koronavirüs pandemisinde neredeyse tüm dünyada başta gıda ürünleri olmak üzere, sürecin nasıl devam edeceğini bilmeyen vatandaşlar tarafından stok yapma eğilimi başladı. Marketlerde temel gıda ürünlerini bulmak zorlaştı. Fakat bir kıtlık durumunun oluşmaması dolayısı ile kısa sürede normale dönüldü. Şimdi de Omicron varyantının ortaya çıkması, enflasyonun gıda ürünleri olmak üzere hissedilir derecede artması nedeni ile vatandaşlar stok yapma eğilimine yeniden girdi. Ancak stok yapanlar sadece tüketiciler değil satıcılar da ürünlerin fiyatlarının yükseleceği beklentisi ile stok yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, stok yaparak fiyatların artmasına sebep olan üreticileri son kez uyarırken, yeni bir stokçuluk yöntemi de e-ticaret sektöründe deşifre oldu. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkan Yardımcısı ve PttAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, oynanan stok oyunu hakkında, "E-ticaret platformlarında satış yapan bazı mağazalar stokta bulunan ürünlerini vatandaşa satıp ödemeyi garanti altına alıyorlar." dedi
12.12.2021 Ekonomi
Emine Erdoğan: Geleneksel sanatların ruhunu anlamadan ticarileştirmeyelim
Emine Erdoğan: Geleneksel sanatların ruhunu anlamadan ticarileştirmeyelim Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'Dokuma Atlası Sergisi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Geleneksel sanatları günümüze adapte edebilirsek yaşamalarını sağlayabiliriz ama bunu yaparken, geleneksel sanatların ruhunu anlamadan onları ticarileştirmeyelim" dedi.
22.06.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak Van Gölü Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kurumlarımızın iş birliği ile Van Gölü'nü Koruma Eylem Planı ve Uygulama Programı hazırlandı. Bu girişimin, kayda değer sonuçlar vermesini umut ediyorum. Bu kapsamda, gölün dip temizliği yapılacak. Atık-su yönetimi sağlanacak. İlaveten, entegre katı atık yönetimi oluşturulacak. Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'ni gezdikten sonra vapurla Van Gölü'nü gezerek, gölde başlatılan dip temizleme çalışmalarını izledi.
2.06.2021 Siyaset
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak Van Gölü Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kurumlarımızın iş birliği ile Van Gölü'nü Koruma Eylem Planı ve Uygulama Programı hazırlandı. Bu girişimin, kayda değer sonuçlar vermesini umut ediyorum. Bu kapsamda, gölün dip temizliği yapılacak. Atık-su yönetimi sağlanacak. İlaveten, entegre katı atık yönetimi oluşturulacak. Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak" dedi.
1.06.2021 Siyaset
"Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar"
"Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'yi terör ülkesi gibi ilan edip turistlerin bile önünü kesmeye çalıştılar. Son dönemde de piyasadaki paralarla oynayarak Türk parasını itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Hükümet olarak bu işin üstesinden de geldik" dedi.
17.11.2018 Ekonomi
İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir?
İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir? İdil Fırat ve Mert Fırat kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. İdil Fırat ve Mert Fırat'ın kına gecesi görüntüleri büyük ilgi gördü. Bu gelişme üzerine soy isimleriyle benzerlik gösteren İdil Fırat ve Mert Fırat'ın hayatı merak edilmeye başlandı. İşte ayrıntılar...
28.08.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe 12 Ekim perşembe günü Star TV yayın akışında sabah 06:45 Celal Pir ile Bugün program başlayacak. Güncel hayatı ön plana alan programda spor, magazin, aktüel, sanat ve kültür gibi pek çok alana özgü bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise ekranlara bomba gibi düşen “Siyah İnci” dizisi ile karşı karşıya kalacaksınız. Dizinin nefes kesen yepyeni bölümü sevenleriyle birlikte… Haberimizin devamını okuyarak Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? 14 Eylül Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? 14 Eylül Perşembe Star TV’nin 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, saat 06.00’da sevilen dizi Yüksek Sosyete’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra, sabah yayın kuşağı Star TV’de Hanım Köylü, Beni Affet, İstanbullu Gelin adlı dizilerle devam edecek. Kiralık Aşk ve Beni Affet’in yeni bölümü sonrasında ise akşam kuşağında Ateşböceği adlı yerli dizinin yeni bölümü ve Bir Varmış Bir Yokmuş adlı yerli sinema Star TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
'Zer' Türkiye'den seçilen tek film oldu!
'Zer' Türkiye'den seçilen tek film oldu! 70. Edinburgh Film Festivali’nde Türkiye’yi Kazım Öz’ün son filmi “Zer” temsil edecek.
2.06.2017 Kültür Sanat
Daçka Barça'ladı
Daçka Barça'ladı Turkish Airlines Euroleague'in 26. haftasında temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş, Barcelona Lassa'yı 67-56 yendi.
17.03.2017 THY Euroleague
21 Ağustos Pazar reyting sonuçları açıklandı!
21 Ağustos Pazar reyting sonuçları açıklandı! Rtük tarafından belirlenen 21 Ağustos Pazar günü reyting sonuçları açıklandı. 21 Ağustos reyting sonuçlarında sıralama sırası nasıl? Hangi program birinci sırada yer aldı? İşte 21 Ağustos reyting sonuçları...
29.09.2021 Gündem
Deniz Seki kimdir?
Deniz Seki kimdir? Pop sanatçısı Deniz Seki son dönemlerde adı skandallarla anılıyor. Şu anda hapishanede bulunan Deniz Seki kimdir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Deniz Seki hakkında bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Bir varmış bir yokmuş
Bir varmış bir yokmuş Sadi Tekelioğlu yönetiminde galip geldiği haftanın ertesinde puan bırakan Trabzonspor, bu seriyi Kasımpaşa önünde de bozmadı.
26.12.2015 Trabzonspor
Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle
Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ayşegül'ün Poyraz için yaptıkları çok konuşulacak. Poyraz Karayel'de Sinan küçük aşkı için okulda olay çıkaracak Eğlenceli sahneleri ile Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...
4.12.2015 Magazin
Game of Thrones'un yazarından yeni dizi
Game of Thrones'un yazarından yeni dizi "Game of Thrones" adlı dizisiyle tüm dünyada milyonlarca kişinin beğenisini kazanan yazar George R.R. Martin'in bir eseri daha televizyona uyarlandı.
13.10.2015 Televizyon
Yönetmenleri ile buluştu!
Yönetmenleri ile buluştu! Son olarak başrollerini Mert Fırat’la paylaştığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ isimli filmiyle gündeme gelen Melisa Sözen önceki gün Cihangir’de yönetmen arkadaşları İlksen Başarır ve Cem Karcı ile buluştu...
29.03.2015 Magazin
'Öğretmen Öküz, Öğrenci Eşek'!
'Öğretmen Öküz, Öğrenci Eşek'! Edirne'nin Keşan İlçesi’nde milli eğitim müdürlüğü tarafından ilkokul öğrencilerine dağıtılan ‘Öğretmen Öküz, Öğrenci Eşek, Doktor Tilki, Trafik Polisi Kurbağa’ adlı resimli hikaye kitaplarında, öğrencilere ve meslek dallarına hakaret edildiği iddiasıyla eğitimciler duruma tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Beraber ve solo şarkılar!
Beraber ve solo şarkılar! Mert Fırat ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ filminin müzikleri albüm oldu...
13.03.2015 Magazin
Bütün kızlar toplandık
Bütün kızlar toplandık Bu hafta bütün kızlar toplandık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi kendi kendimize gezelim, tozalım dedik...
6.03.2015 Arşiv
‘Başarısızlığın hikayesini seviyoruz’
‘Başarısızlığın hikayesini seviyoruz’ Bir Varmış Bir Yokmuş, yaralarını onarmaktan kaçanların hikayesi...
6.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bir Varmış Bir Yokmuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir varmış bir yokmuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.