Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ayşegül'ün Poyraz için yaptıkları çok konuşulacak. Poyraz Karayel'de Sinan küçük aşkı için okulda olay çıkaracak Eğlenceli sahneleri ile Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Poyraz Karayel 35. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba günlerinin heyecan dolu dizisi Poyraz Karayel'de kadınlar başlarını belaya sokuyorlar. Eğlenceli dakikaların yaşanacağı Poyraz Karayel yeni bölümü ile Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Poyraz ve Ayşegül Fena Halde Köşeye Sıkıştılar!
Yatırıldığı klinikten kaçan Begüm, Poyrazlar uyurken Sinan’ı alıp kaçırır. Poyraz ve Ayşegül bunu fark ettiklerinde panikle Begüm’ün peşine düşerler. Fakat Begüm’ün peşindeki bu macera onları gazete haberlerine konu eder, bir emniyet amiriyle bir mafya babasının kızının aşkı gündeme bomba gibi düşer.
Hem emniyet hem de İsmail Karayel bu haberlere çok sert tepki gösterir. Poyraz ve Ayşegül fena halde köşeye sıkışmıştır...
Öte yandan Sadreddin babasından gizli uyuşturucu baronu Behçet’le buluşmaya devam eder. Fakat nasıl bir tehlikenin içinde olduğunun farkında değildir. Sevkiyat sırasında polis tarafından bir uyuşturucu operasyonu yapılacaktır. Bunu son anda haber alan Poyraz, Sadreddin’i başı belaya girmeden kurtarabilecek midir?
PASCAL NOUMA VE RECEP ÇETİN POYRAZ KARAYEL'DE
Sefer'in, kendini inzivaya çektiği eski yurdundaki çocukların imkansızlıklarına destek olmak isteyen Zülfikar ve Taşkafa yaptıkları sürprizle duygusal bir sahneye imza atıyorlar.
Çocukların futbol sevdasına profesyonel destek Pascal Nouma ve Recep Çetin'den geldi.
Hare Sürel, aslında kim?
Geçen yıl hem Cem Yılmaz’la (‘Pek Yakında’), hem Erdal Beşikçioğlu’yla (‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’) hem de Mert Fırat’la (‘Bir Varmış Bir Yokmuş’) film çekip üstüne televizyonda Çağatay Ulusoy’la (‘Medcezir’) oynadı. Kısa sürede birçok başarılı projede yer alan Hare Sürel’e göre başarının sırrı, insanın hayal ettiği şeyi yapmasında saklı.
Dizide canlandırdığı karakterin aksine o neredeyse sinirleri alınmış kadar sakin bir kadın. Ağzından cımbızla laf alınıyor. Tane tane konuşuyor: “Gerçek bu, herkesin bir tabiatı var, benim ki de böyle” diye özetliyor kendini. Durgun olması ona göre sıkıcı olduğu anlamına gelmiyor. “Yeri geldiğinde komik bir kadınımdır” diyor. Coşkusuz olmadığının da altını çiziyor.
Aynanın karşısında rol keserek büyümemiş. Ortaokulda tiyatro koluna yazılması kırılma noktası oluyor, oyunculuğa orada vuruluyor.
Annesi sigortacı, babası bankacı. Ailesi çalıştığı için anneannesi ve dedesiyle büyümüş. Üniversitede tiyatro okumak istese de o klasik duvara çarpıyor: “Başka bir bölüm oku, elinde mesleğin olsun, istersen yine oyunculuk yaparsın” diyorlar. O da sözlerini dinliyor. Önce fizik bölümünü seçiyor. Ama iki sene dayanabiliyor ve ardından soluğu konservatuvarda alıyor.
Oscar almak, Emmy’ye gitmek gibi hayalleri yok. Ona göre bunlar işini iyi yapmanın sonuçları. Tek derdi var; aynı aşk ve özenle işini yapmaya devam etmek. Kendi çizdiği yolda kendini var etmek...
Hayatta sevdiklerini kaybetmenin bir dönüm noktası olduğuna inananlardan. Kısa süre önce babasını kaybetmiş. Bunun onda bir uyanış yarattığını anlatıyor: “Kayıplardan sonra insan kendini ve çevresinde var olan her şeyi başka görüyor.”
Çok sık âşık olan, şıpsevdi tiplerden değil. Aşkı, ‘insana canlı olduğunu hatırlatan duygu’ olarak tanımlıyor.

Haberin Devamı