Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Bir varmış bir yokmuş

Bir varmış bir yokmuş

Sadi Tekelioğlu yönetiminde galip geldiği haftanın ertesinde puan bırakan Trabzonspor, bu seriyi Kasımpaşa önünde de bozmadı.

Bir varmış bir yokmuş

17’de Eren’in penaltısına yanıt 20’de Mustafa‘dan geldi. İki takım da boş kaleye goller kaçırırken bordo-mavililerin Paşa karşısındaki galibiyet hasreti de 6 maça yükseldi.

BU sezon bir türlü ritm bulamayan Trabzon, yine tekledi... Teknik adam, yönetim değişiklikleri ile dengesi bozulan bordo-mavililer, Kasımpaşa maçına da hücum hattındaki sıkıntılarla başladı. 15’te ceza sahasına giren Castro, Cavanda tarafından düşürüldü.. Müdahale içerde-dışarıda tartışması yaşansa da penaltı kararı değişmedi ve Castro ağları bulan isim oldu.

ANCAK ev sahibi Kasımpaşa’nın sevinci uzun sürmedi... Mehmet Ekici’nin kornerden gelen ortasında Mustafa Yumlu topa iyi yükseldi ve ön direkte topu ağlara yollayıp maça dengeyi getirdi.

KALE BİLE BOŞTU!

İKİNCİ yarıda Kasımpaşa hızlı hücumlarla gol ararken iki takım da temkinli bir oyun ortaya koydu. 59’da Scarione boş kale yerine auta gönderdiği topla takımının öne geçmesini engellerken Eren Derdiyok da fırsatları tepince iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.