Belediye Memur Alımı

Belediye Memur Alımı

Son dakika Belediye memur alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Belediye memur alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Belediye memur alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye Memur Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye memur alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 belediye memur alımı haberi bulunmuştur. Tüm belediye memur alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
KPSS'den en az 65 puanla memur alımı! Belediye memur alımı ilanı yayınlandı!
KPSS'den en az 65 puanla memur alımı! Belediye memur alımı ilanı yayınlandı! Lüleburgaz Belediyesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lüleburgaz Belediyesi'nde istihdam edilmek üzere, açıktan atama yoluyla sosyal hizmetler uzmanı, sosyal çalışmacı, tahsildar ve memur alınacak. Peki, Lüleburgaz Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Lüleburgaz Belediyesi memur alımı şartları ne? İşte Lüleburgaz Belediyesi personel alımı şartları...
28.03.2021 Personel Alımı
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak!
Memur alımı 2021! Çankaya Belediyesi 27 memur alacak! 2021 memur alımı ilanı yayınlandı. Çankaya Belediyesi resmen duyurdu. Boş kadrolara KPSS'den en az 70 puanla açıktan atama yoluyla memur alınacak. Çankaya Belediyesi, veri hazırlama kontrol işletmeni, veznedar, tahsildar, evlendirme memuru, çocuk eğitimcisi, ve hizmetli alıyor. Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu 22 Nisan'da sona erecek. Peki, Çankaya Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Çankaya Belediyesi memur alımı şartları ne? Memur alımı 2021 ilanı ve başvuruya ilişkin tüm bilgiler...
19.03.2021 Personel Alımı
Çankaya Belediyesi memur alımı 2021 | Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları…
Çankaya Belediyesi memur alımı 2021 | Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları… Çankaya Belediyesi memur alımı yapacağını duyurdu. Çankaya tarafından yayımlanan ilanda başvuru sırasında gerekli belgeler ve başvuru tarihleri de belirtildi. Çankaya Belediye 27 memur alımı başvuru tarihi, şartları, kadroları…
18.03.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İkamet şartı yok!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İkamet şartı yok! Belediyeye memur alınacak. KPSS'den 60 puan alan başvuru yapabilecek. Ayrıca ikamet şartıda yok. Başvuru şartları resmen açıklandı. Şırnak Belediyesi memur alımı 2021 ilanı yayınlandı. Şırnak Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere zabıta ve veri hazırlama kontrol işletmeni (VHKİ) kadrolarına açıktan atama yoluyla memur alınacak. Peki, Şırnak Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Şırnak Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? Şırnak Belediyesi memur alımı ilanının detayları...
5.03.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları! Van İpekyolu Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. İpekyolu Belediyesi'nin memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Van İpekyolu Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Van İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları!
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları! Türkiye genelinde pek çok şehirde devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere, avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına, pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştiriliyor. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte kamu iş ilanları...
23.11.2020 Personel Alımı
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak!
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak! Türkiye'nin değişik şehirlerinde belediyelere ve kamu kurumlarına en az lise mezunu memur alımı yapılacak. Belediyelerin ve kamu kurumlarının memur alımı ilanları İŞKUR tarafından yayınlandı. Peki, İŞKUR belediyelere ve kamu kurumlarına memur başvuruları nasıl yapılır? Memur alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR memur alımı şartları ve güncel ilanlar...
7.09.2020 Personel Alımı
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar Farklı illerde belediyelere en az lise mezunlarından memur personel alımı yapılacak. Belediyelere memur alımı ilanları yayınlandı. Peki, İŞKUR Kamu iş ilanlarına başvurular nasıl yapılır? Belediye memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Belediye memur alım şartları ve ilanları...
19.08.2020 Personel Alımı
Belediyeye en az 55 KPSS puanıyla memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır?
Belediyeye en az 55 KPSS puanıyla memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır? Aksaray Güzelyurt Belediyesi memur alımı yapacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nde memur alım ilanı yayımlandı. Belediye tarafından yayımlanan ilanda muhasebeci personel alınacağı ve adayların nasıl başvuru yapacağı bildirildi.
15.08.2020 Personel Alımı
Belediye memur alımı 2020: İstanbul Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! (Fatih belediyesi memur alımı 2020 başvuru)
Belediye memur alımı 2020: İstanbul Fatih Belediyesi 50 memur alımı yapacak! (Fatih belediyesi memur alımı 2020 başvuru) Fatih Belediyesi memur alımı yapacak. İstanbul'da bulunan Fatih Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda 50 memur alımı yapılacağı bildirildi. 50 memur alım ilanında başvuru şartları ve tarihi de aktarıldı. Belediye memur alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır?
18.07.2020 Personel Alımı
4 belediye 110 memur alımı yapacak! Belediye memur alımı şartları nelerdir?
4 belediye 110 memur alımı yapacak! Belediye memur alımı şartları nelerdir? 4 ilçe belediyesi 110 memur alımı yapacak. Kocaeli Gebze Belediyesi 45, İstanbul Eyüpsultan Belediyesi 25, Bursa Yıldırım Belediyesi 30, Antalya Gazipaşa Belediyesi de 10 memur olmak üzere toplam 110 memur alımı yapacak.
9.07.2020 Personel Alımı
Belediye memur alımı 2020: Belediye memur alımı yapacak, Resmi Gazete’de yayımlandı!
Belediye memur alımı 2020: Belediye memur alımı yapacak, Resmi Gazete’de yayımlandı! Belediye memur alımı bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. Konya Kulu Belediye Başkanlığı tarafından personel alım ilanında yayımlandı. Konya Kulu Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda adaylardan istenen şartlar da açıklandı. Kulu Belediye memur alımı başvuru şartları nelerdir, başvuruları ne zaman başlıyor?
25.03.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları!
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları! Fatih Belediyesi 60 memur ve zabıta memuru alacak! Yayımlanan ilana göre, Fatih Belediyesi’ne KPSS’den en az 70 puanla önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış memur ve zabıta memuru alınacak. Başvurular 5 – 9 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Memur kadrosuna 67 itfaiye eri ve zabıta alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, İBB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları!
24.07.2022 Personel Alımı
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak!
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak! Muğla Büyükşehir Belediyesi duyurdu! 41 memur alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne tahsildar, memur ve zabıta memuru alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Muğla Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Muğla Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
17.07.2022 Personel Alımı
Adana Büyükşehir Belediyesi memur alacak! İşte başvuru şartları!
Adana Büyükşehir Belediyesi memur alacak! İşte başvuru şartları! Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 80 memur alınacak. İtfaiye Eri, Fizikçi ve Memur kadroları için başvurular 22 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek. Peki, Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
10.06.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
Güngören Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur ve zabıta memuru alacak! Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları! Güngören Belediyesi memur alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Güngören Belediyesi’ne KPSS’den en az 60 puanla 20 zabıta memuru ve 5 memur alacak. Başvurular, 29 Haziran-1 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Güngören Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte Güngören Belediyesi personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 memur alacak! İşte İBB memur alımı başvuru şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 memur alacak! İşte İBB memur alımı başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! KPSS’den en az 70 puanla memur alınacak! Başvuru şartları belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, İBB’ye istatistikçi, kütüphaneci, mimar, mühandis, peyzaj mimarı, şehir plancısı, yekniker, teknisyen, sağlık teknikeri, veteriner hekim, ve veteriner sağlık teknisyeni alıacak. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB memur alımı başvuru şartları ne? İşte İBB personel alımı ilanı!
29.05.2022 Personel Alımı
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 memur alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS'den en az 60 puanla açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Başvurular 1 Kasım'da başlıyor. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı 2021 şartları!
25.10.2021 Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak!
Ankara Büyükşehir Belediyesi KPSS'den en az 60 puanla 150 itfaiye eri alacak! Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alacak. Yayımlanan ilana göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacak. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
1.10.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Memur Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye memur alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.