Bedava

Bedava

Son dakika bedava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bedava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bedava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedava gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.270 bedava haberi bulunmuştur. Tüm bedava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti Diyarbakır BŞB Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'den CNN Türk'te projelerini açıklıyor. Bilden "Diyarbakır'a raylı sistem getireceğiz. Kaynaklarımız çok fazla. Hepsini Diyarbakır halkımızla yöneteceğiz" dedi. 
29.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Ücretsiz yemek vermek için mutfaklarını üniversite öğrencilerine açtılar!
Ücretsiz yemek vermek için mutfaklarını üniversite öğrencilerine açtılar! Ücretsiz yemek veren esnaf ve lokanta sayısı artıyor. İstanbul Kadıköy’de 20’nin üstünde yemek işletmesi mutfağını üniversite öğrencilerine açtı. Öğrenciler, işletmelerin belirlediği gün ve saatlerde herhangi bir ücret ödemeden yemek yemeye başladı.
24.01.2024 Gündem
Karne günü otobüsler ücretsiz mi 19 Oca 2024? Bugün toplu taşıma bedava mı, öğrencilere otobüsler ücretsiz mi?
Karne günü otobüsler ücretsiz mi 19 Oca 2024? Bugün toplu taşıma bedava mı, öğrencilere otobüsler ücretsiz mi? Bugün öğrencilere otobüsler ücretsiz mi, karne günü toplu taşıma bedava mı? 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. Dönemi sona eriyor. Öğrenciler karnelerini alıp, 15 tatiline çıkacak. Öğrenciler ve veliler ise karne günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, 19 Ocak karne günü otobüsler ücretsiz mi?
19.01.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP liderine tepki: Sözleri teröristlerle aynı düzlemde
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP liderine tepki: Sözleri teröristlerle aynı düzlemde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik AK Parti'nin adayları ne zaman belli olacak sorusuna açıklık getirdi. Öte yandan Çelik CHP Lideri Özgür Özel'in açıklamalarına tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok!
Deprem açıklaması Naci Görür'den geldi: Bursa'nın Gemlik ilçesi muhakkak taşınmalı, kurtulma şansı yok! Peş peşe meydana gelen depremler vatandaşlar arasında tedirgiblik yarattı. Geçtiğimiz günlerde Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Daha önce de büyük İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında bu depremin İstanbul depreminin öncüsü olup olmayacağı konusunda açıklama yaptı. Tunceli ve Elazığ'daki deprem tehlikesine dikkat çeken Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesi için "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.
20.12.2023 Gündem
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur!
Sosyal medyada yeni tuzak: Bedava peynir fare kapanında olur! Son dönemde artan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Dolandırıcılar açtıkları sahte sosyal medya hesaplarından "yurtdışına taşınıyoruz, eşyalarımız uygun fiyata satılık" ya da "Havalimanında unutulan bagajların satışına başlanıyor" ilanına ekledikleri link ile vatandaşları tuzağa düşürüyor. Mağdur Başak Beyaz "Bu kadar ucuz olması dikkatimi çekti evet şüphelendim ama o an aceleyle sağlıklı düşünemedim. Dolandırıcı beni acele ettirdi" dedi. Siber Güvenlik Uzmanı Dr. Ahmet Naci Ünal ise "Bedava peynir fare kapanında olur. Herhangi bir şey çok çok ucuz veya ücretsizse ücret sizsiniz. Lütfen bunu unutmayın. Bu tür mesajları engelleyin. Engellemekle kalmayın, karşı tarafı mağdur etmek için, bu hesapların kapatılması yönünde şikayetlerde bulunun" dedi.
20.12.2023 Gündem
Dijital Telif Yasası zorunlu hale geldi! Prof. Aydoğan: sadece Google kazanmayacak
Dijital Telif Yasası zorunlu hale geldi! Prof. Aydoğan: sadece Google kazanmayacak Google'ın Kanada’da dijital yayıncılar için 74 milyon dolar ödeme yapacağını duyurmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Prof. Dr. Filiz Aydoğan, “Bizler teknoloji şirketlerinin bedava çalışanı konumunda oluyoruz. Dijital Telif Yasası habercilere, yazarlara ve yayıncılara kazanım sağlayacak” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
10.12.2023 Gündem
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı
Otomobil dolandırıcılarının yeni tuzağı! Kritik uyarı yapıldı Otomobil dolandırıcılarının uyguladıkları ‘change’ yöntemi “Bu kadarına da pes” dedirtti. Depremde hasar gören araçların şase numaralarını sökerek, çalıntı veya yurt dışından kaçak yollarla getirilen araçlara monte eden dolandırıcılar, birçok vatandaşı tuzağa düşürdü. Peki dolandırıcıların oyununa gelmemek için nelere dikkat etmek gerekiyor?
8.12.2023 Gündem
Galatasaray'da bomba ayrılık! Hakim Ziyech'e kafayı taktılar, Suudi Arabistan'a gidiyor
Galatasaray'da bomba ayrılık! Hakim Ziyech'e kafayı taktılar, Suudi Arabistan'a gidiyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’ın yükselen değeri Hakim Ziyech yeniden Suudi Arabistan ekiplerinin transfer listesine girdi. Bedelsiz kiraladığı Faslı yıldızın bonservisini Chelsea’den bedava alma opsiyonu bulunan Cim-Bom’un Ziyech’i satarak yüksek bir gelir elde etmeyi planladığı belirlendi.
8.12.2023 Galatasaray
Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Google'a karşı 2 düzenleme şart
Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Google'a karşı 2 düzenleme şart Dijital yayıncıların telif haklarını korumak ve aynı zamanda korsan yayıncılığın önüne geçmek için düzenlemeler yapan ülkelere her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Kanada’da çıkan yasa ile Google, ülkeye her yıl 74 milyon dolarlık telif ödemesi yapacağını kabul etti. Sektörün uzman isimleri Türkiye için de benzer yasal düzenleme adımlarını sık sık gündeme getiriyor. Kamu ilişkileri ve inovasyon üzerine çalışmalar yapan rekabet uzmanı Ussal Şahbaz, Dijital Telif Yasası düzenlemesi ile ilgili posta.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Bahçede 30 kuruş, marketlerde kilosu 13 lira! Tonlarcası dere yatağına döküldü
Bahçede 30 kuruş, marketlerde kilosu 13 lira! Tonlarcası dere yatağına döküldü Adana’nın Kozan ilçesinde bahçede 30 kuruşa satılan Enter Donat cinsi tonlarca ürün dere yatağına döküldü.
4.12.2023 Gündem
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı Öğrenim kredisi ve burs almaya hak kazanan öğrencilere ödemeler başladı. Ödemeler 2 aylık olarak yapılıyor.
28.11.2023 Ekonomi
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor?
28.11.2023 Ekonomi
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar?
25 metreküp doğalgaz ne zamana kadar bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç litre, ne kadar? 24 Nisan 2023 tarihinde başlayan bedava doğalgaz uygulaması 31 Mayıs 2023'te sona erdi. Yeni kararla 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek. Peki, 25 metreküp doğalgaz kaç litre, 25 metreküp doğalgaz ne kadar?
21.11.2023 Ekonomi
Doğalgaz bedava ama fatura yüksekse bu 3 yolu deneyin! Kışı daha sıcak geçireceksiniz
Doğalgaz bedava ama fatura yüksekse bu 3 yolu deneyin! Kışı daha sıcak geçireceksiniz Türkiye'nin neredeyse tamamı kötü hava koşullarına teslim oldu. Öyle ki pek çok ilde yoğun kar yağışları başladı. Böyle olunca eller titreyerek kombiye uzandı. Doğalgazın ülkemizde 25 metreküpe kadar bedava olması bir yana gelen yüksek faturalar, kişiyi tasarrufa yönlendiriyor. Biz de doğalgaz faturasını düşürmenin 3 basit yolunu araştırıp bulduk. Faturası yüksek gelen geniş aileler için doğalgaz faturası nasıl düşürülür? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Yaşam
Kaç metreküp doğalgaz bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç TL?
Kaç metreküp doğalgaz bedava? 25 metreküp doğalgaz kaç TL? Kış mevsiminin gelişi ve kar yağışının başlamasıyla açılan doğalgaz petekleri beraberinde doğal gaz faturasını da getiriyor. Nisan 2023'te başlayan bedava doğalgaz uygulaması 31 Mayıs 2023'te bitmişti. Ancak süre 1 Mayıs 2024'e kadar uzatıldı. Dolayısıyla bu kış faturaların 25 metreküplük kısmını devlet karşılıyor. Peki 25 metreküp doğalgaz kaç TL? Kaç metreküp doğalgaz bedava olacak? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Ekonomi
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı?
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı? İstanbul Maratonu 5 Kasım 2023 Pazar günü koşuluyor. Dünyadaki iki kıta arasında koşulan tek maraton olan 45. İstanbul Maratonu'na katılacak binlerce vatandaş, "5 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Kasım ayının ilk Pazar günü yapılan İstanbul Maratonu günüğ otobüs, metro, marmaray bedava mı olacak? Detaylar haberimizde.
3.11.2023 Gündem
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100. Yıl Hitabı'nı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Vahdetttin Köşkü'nden dünyaya seslenmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin mesut ve muzaffer olması konusunda hiçbir emperyal güç Türkiye'nin önüne geçemeyecektir." dedi.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.