Basmane

Basmane

Son dakika BASMANE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BASMANE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BASMANE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basmane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basmane gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 basmane haberi bulunmuştur. Tüm basmane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon!
Düzensiz göçmenlerin kaldığı otellere operasyon! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’de düzenlenen “KALKAN-15” operasyonlarında düzensiz göçmenlere konaklama imkanı sağlayan 35 otel hakkında işlem yapılarak para cezası uygulandığını ve 40 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
İzmir'de Kalkan Operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu
İzmir'de Kalkan Operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu İzmir Valiliği koordinasyonunda İl Emniyet ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İzmir genelinde düzensiz göçmen operasyonu düzenledi. Operasyonda 309 düzensiz göçmen yakalandı.
1.11.2023 Gündem
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü Türkiye günlerdir İzmir'deki vahşeti konuşuyor. Bayraklı'da derin dondurucudaki 4 cesetle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öte yandan 'İzmir Kasabı' olarak anılan katil Saparmurad Hallyev tutuklandı.
21.06.2023 Gündem
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin eve gidip pusuya yattığı ve cinayete kurban giden 4 kişiyi tek tek öldürüp, parçaladığı cesetleri derin dondurucuya koyduğu öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in, polis ekiplerinin 30 saatlik nöbetiyle yakalandığı ortaya çıktı. Haliyev'in gitme ihtimali olan adresi belirleyip, nöbet tutan polis ekipleri tarafından 30 saat sonra söz konusu adreste yakalandığı, şüphelinin cinayetleri 13 Haziran'da işlediği öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı İzmir'de öğleden sonra aralıklarla, gök gürültülü sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan bazı dükkanları da su bastı.
18.11.2022 Gündem
Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı!
Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı! İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izle seçeneği 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı vesilesiyle sorgulanıyor. İzmirliler 9 Eylül Cuma gününe Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek 100. Yıl Zafer Yürüyüşü’yle başlayacak. Saat 09.00’da Basmane Karakolu önünden başlayacak tarihi yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Tarkan da etkinlikler kapsamında İzmir’de konser verecek. Peki, Gündoğdu Meydanı canlı izlenir mi? İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı canlı izleme ekranı…
9.09.2022 Kültür Sanat
1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı saat kaçta? 1 Mayıs İşçi Bayramı Maltepe mitingi 2022
1 Mayıs nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı saat kaçta? 1 Mayıs İşçi Bayramı Maltepe mitingi 2022 1 Mayıs İşçi Bayramı nerede kutlanacak, 1 Mayıs programı nasıl olacak? 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı yarın Türkiye’nin dört bir yanında kutlanacak? 1 Mayıs tarihi yaklaştıkça, kutlamaların hangi illerde, nerede yapılacağı da sorgulanmaya başlandı. Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ve birçok kuruluş İstanbul’daki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamalarını Maltepe Meydanı’nda düzenliyor.
30.04.2022 Gündem
İzmir'in neyi meşhur? İzmir'in en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
İzmir'in neyi meşhur? İzmir'in en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye üç tarafı denizlerle çevrili olan bir ülke olarak doğal güzellikleri oldukça fazla olmaktadır. Denize kıyısı olan bölgelerden biri olan Ege bölgesi eşsiz kıyılara ve koylara sahip olmaktadır. Suyun ve karanın iç içe olduğu ege bölgesinin en gözde ili İzmir olarak ifade edilmektedir. İzmir pek çok doğal ve tarihi güzelliğin bir arada olduğu kıyı illerinden biri olmaktadır. 
7.02.2022 Yaşam
Göçmen kaçakçısı sanal devriyede kaşlarının arasındaki yara izinden yakalandı
Göçmen kaçakçısı sanal devriyede kaşlarının arasındaki yara izinden yakalandı İzmir'de yurt dışı merkezli bir medya kuruluşuna röportaj veren göçmen kaçakçısı, polisin yürüttüğü 'sanal devriyede yüz tanıma' programı sayesinde 2 kaşının arasındaki yaranın eşleşmesiyle yakalandı.
27.01.2022 Gündem
İzmir'de trans birey cinayeti
İzmir'de trans birey cinayeti İzmir'in Konak ilçesinde, iddiaya göre trans birey olduğu ileri sürülen A.Y. (22), tartıştığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
27.11.2021 Yaşam
İzmir'de sokak ortasında dehşet! Sırtından defalarca bıçakladı
İzmir'de sokak ortasında dehşet! Sırtından defalarca bıçakladı İzmir'de Konak ilçesinde Şahin Arıkan, aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı M.T., tarafından bıçakla yaralandı. Vücudunun göğüs ve sırt bölgesine aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralanan Arıkan hastanede tedaviye alınırken, şüpheli M.T. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.
14.10.2021 Yaşam
Otobüs fiyatlarını pahalı bulan tatilcilerin tercihi tren oldu
Otobüs fiyatlarını pahalı bulan tatilcilerin tercihi tren oldu İzmir'de şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarını pahalı bulan vatandaşlar trene yöneldi. Talebin artmasıyla birlikte tren garlarında yoğunluk yaşanırken, günlük yolcu sayısının 7 bin 500'ün üzerine çıktığı öğrenildi.
17.07.2021 Yaşam
YHT kararı! Yarından itibaren başlıyor
YHT kararı! Yarından itibaren başlıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen bölgesel tren seferleri, 20 Mart itibarıyla yeniden başlayacak.
19.03.2021 Gündem
Trans birey ile genç kadın tekme tokat birbirine girdi!
Trans birey ile genç kadın tekme tokat birbirine girdi! İzmir'in Konak ilçesinde, trans birey ile bir kadının, saç saça baş başa kavgası cep telefonu ile görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. İkilinin, polise şikayetçi olmadığı öğrenildi.
29.01.2021 Gündem
Pes dedirten olay! Depremzedeler için getirilen battaniyeleri sattılar
Pes dedirten olay! Depremzedeler için getirilen battaniyeleri sattılar Depremzedeler için getirilen battaniyeleri sattılar İzmir'de zabıta ekipleri, depremzedeler için getirilen ve işportada satıldığı belirlenen battaniyelere el koydu.
13.11.2020 Gündem
İzmir Otelciler Odası başkanı paylaştı! İzmir depreminden etkilenen depremzedelerin ücretsiz konaklayabilecekleri otellerin listesi…
İzmir Otelciler Odası başkanı paylaştı! İzmir depreminden etkilenen depremzedelerin ücretsiz konaklayabilecekleri otellerin listesi… Ege ve Marmara Bölgesi'nde hissedilen 6,6 olarak açıklanan merkez üssü İzmir Seferihisar depreminde ölen ve yaralanan vatandaşlarımızın sayısı artıyor. Meydana gelen şiddetli depremde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre 12 kişi hayatını kaybetti, 438 kişi yaralandı. Öte yandan depremde etkilenen İzmirli’ler için İzmir Otelciler Odası başkanı bir liste paylaştı. Depremzedeler için ücretsiz konaklanabilecek otellerin listesi yayınlandı. İşte İzmir depreminden etkilenen depremzedelerin ücretsiz konaklayabilecekleri otellerin listesi…
30.10.2020 Gündem
9 Eylül kutlama programı 2020! 9 Eylül Kuruluş ve Kurtuluşun Günü programı (İzmir kurtuluşu etkinlikleri)
9 Eylül kutlama programı 2020! 9 Eylül Kuruluş ve Kurtuluşun Günü programı (İzmir kurtuluşu etkinlikleri) 9 Eylül İzmir etkinlikleri yoğun bir şekilde takip ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül’ü coşku dolu bir programla kutlamaya hazırlanıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Evlerinize ve iş yerlerinize bayraklarınızı asın" dedi.
9.09.2020 Gündem
Bedava yılbaşı eğlencesi
Bedava yılbaşı eğlencesi Yılbaşını eğlenceli geçirmek isteyenler için birçok seçenek var. En popüler adreslerden İstanbul, ışıl ışıl caddeleriyle yeni yıla hazır. İzmir, Edirne, Mersin, Antalya gibi birçok şehirde de ücretsiz konserler, yeni yıl pazarları, animasyon ve dans gösterileriyle 2020’ye coşkulu bir merhaba denilecek
29.12.2019 Yaşam
İzmir'de zincirleme kaza: 9 yaralı
İzmir'de zincirleme kaza: 9 yaralı İzmir'in Konak ilçesinde 3 taksi, 1 minibüs ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.
1.11.2019 Yaşam
Bakan açıkladı! Göller Ekspresi hizmete giriyor
Bakan açıkladı! Göller Ekspresi hizmete giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla Isparta-İzmir hattında seferlerine 25 Ekim'de başlayacak Göller Ekspresi, Akdeniz ile Ege arasındaki yolculuklarda önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
23.10.2019 Gündem
Eski sevgili kurbanı Birgül, toprağa verildi
Eski sevgili kurbanı Birgül, toprağa verildi İzmir'in Konak ilçesinde eski sevgilisi İrfan Çengel tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürülen, güzellik salonu işletmecisi Birgül Bilal'in (32) cenazesi, toprağa verildi.
16.10.2019 Yaşam
Otelde tecavüze uğradığı iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı
Otelde tecavüze uğradığı iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı Sosyal medya üzerinden tanıştığı erkekle buluşmak için ülkesi Ukrayna'dan İzmir'in Konak ilçesine gelen, otelde rahatsızlandıktan sonra hastaneye kaldırılan Svitlana A.'nın (48), cinsel istismara uğramadığı belirtildi.
16.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Basmane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basmane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.