Başak Cengiz

Başak Cengiz

Son dakika başak cengiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başak cengiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başak cengiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Cengiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak cengiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 başak cengiz haberi bulunmuştur. Tüm başak cengiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence ABD'de yaşayan eşcinsel çift iki erkek çocuğu evlat edindi. Sosyal medyadan mutlu aile pozları paylaşılsa da durumun iç yüzü hiç de göründüğü gibi değildi. Ülke bu iğrenç olayla çalkalanıyor.
22.01.2023 Dünya
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz ile ilgili son dakika gelişmesi! 'Adaletin kolunu bükemeyecek'
Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz ile ilgili son dakika gelişmesi! 'Adaletin kolunu bükemeyecek' Başak Cengiz’i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un avukatları, ağırlaştırılmış müebbet ve 5 yıllık hapis cezasına Yargıtay’a başvurarak itiraz etti. Avukatların itirazına isyan eden anne Beyhan Cengiz, “İtirazları ne olursa olsun, nereye olursa olsun, haklının ve Türk adaletinin kolunu bükemeyecek” ifadelerini kullandı.
30.10.2022 Yaşam
Başak Cengiz'in katili, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımları hakkında şikayette bulundu
Başak Cengiz'in katili, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımları hakkında şikayette bulundu İstanbul Ataşehir'de geçen yıl Başak Cengiz’i samuray kılıcı ile katleden Can Göktuğ Boz, aleyhinde yapılan sosyal medya paylaşımlarını şikayet etti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Boz’un "hakaret" suçundan yaptığı şikayetlere takipsizlik kararı verdi.
17.10.2022 Gündem
Mimar Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz'un cezası istinaf mahkemesinde onandı
Mimar Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz'un cezası istinaf mahkemesinde onandı Ataşehir'de geçtiğimiz kasım ayında mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ile 5 yıl hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından onandı.
7.10.2022 Gündem
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü!
Üniversiteli Burhan, 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşüp öldü! Antalya'da dengesini kaybedip 35 metre yüksekliğindeki falezlerden düşen üniversite öğrencisi Burhan Çağan Gökalp (19) hayatını kaybetti.
22.04.2022 Yaşam
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç...
'Hanımağa'nın evinden cephanelik çıktı El bombası, M16 silahı, kılıç... Esenler'de yapılan operasyonda yakalanan "Hanımağa" lakaplı Pınar Dalkılıç'ın evinde yüzlerce uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası,  Amerikan Ordusu'nun kullandığı piyade silahı M16 ve kılıç ele geçirildi. Operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.04.2022 Yaşam
Başak Cengiz davasında flaş gelişme! Cezası belli oldu
Başak Cengiz davasında flaş gelişme! Cezası belli oldu İstanbul Ataşehir'de geçen kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz'un (27) davasında Adli Tıp Üst Kurulu'ndan gelen nihai raporu okundu. Raporda tutuklu sanık Can Göktuğ Boz'un cezai ehliyeti tam çıktı. Can Göktuğ Boz'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
22.04.2022 Yaşam
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı
Tapu memurunun ceplerinden para fışkırdı! Rüşvetten gözaltına alındı Gaziantep'te polisin Oğuzeli Kaymakamlığı'na bağlı Tapu Tescil Müdürlüğü'ne düzenlediği rüşvet operasyonunda 1'i tapu memuru 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan tapu memurunun ceplerinden ise deste deste para ve tapu evrakları çıktı.
25.03.2022 Gündem
Samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i katleden Can Göktuğ Boz yeniden hakim karşısında! Beyhan Cengiz isyan etti: Akıl sağlığı...
Samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i katleden Can Göktuğ Boz yeniden hakim karşısında! Beyhan Cengiz isyan etti: Akıl sağlığı... Ataşehir'de kaldırımda yürüdüğü sırada Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla öldürülen mimar Başak Cengiz (28) davasının ikinci duruşması başladı. Duruşmadan önce açıklama yapan anne Beyhan Cengiz, "Halk kızıma sahip çıktı. Zalimin en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi. Davada savcı, Can Göktuğ Boz hakkında "Tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
25.03.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Kadına karşı şiddet suçlarında cezalar artıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Kadına karşı şiddet suçlarında cezalar artıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde KADEM 4. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, kadına karşı şiddetle mücadelede yeni düzenlemeler yapıldığını söyledi ve kadına karşı işlenen suçlarda cezaların artacağını açıkladı.
4.03.2022 Siyaset
Samuray kılıçlı katil ilk kez hakim karşısında! Başak Cengiz’in ailesi isyan etti
Samuray kılıçlı katil ilk kez hakim karşısında! Başak Cengiz’in ailesi isyan etti İstanbul Ataşehir’de mimar Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz’un yargılanmasına başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan sanık Boz, 4 ay önce şeytanı görmeye başladığını söyleyerek, “Olay günü şeytan bana git dışarda insan öldür dedikten sonra dışarda bulunan bir insanı seçtim” dedi.
25.02.2022 Gündem
10 bin 945 noktada 'düzensiz göç' uygulaması: 25 gözaltı
10 bin 945 noktada 'düzensiz göç' uygulaması: 25 gözaltı İçişleri Bakanlığı'nca 10 bin 945 noktada yapılan 'Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması'nda, 3’ü yabancı uyruklu 25 organizatörün gözaltına alındığı, 1474 düzensiz göçmenin de yakalandığı açıklandı.
25.02.2022 Gündem
Samuray kılıçlı cinayette Adli Tıp'tan ilk karar çıktı! Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı...
Samuray kılıçlı cinayette Adli Tıp'tan ilk karar çıktı! Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı... Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcı ile vahşice katlettiği Başak Cengiz'in ölüme ilişkin dosyada Adli Tıp Kurumu’nun katilin akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin ilk incelemesi sonuçlandı. Kurum, Can Göktuğ Boz’un ceza sorumluluğunun tam olduğuna ilişkin tespitte bulundu. Adli Tıp, ceza sorumluluğunu etkileyecek veya ortadan kaldıracak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl sağlığı veya akıl zayıflığı tespit edilmediğini rapor etti.
16.02.2022 Gündem
Samuray kılıçlı saldırgan tarafında katledilen Başak Cengiz cinayetinde çarpıcı rapor
Samuray kılıçlı saldırgan tarafında katledilen Başak Cengiz cinayetinde çarpıcı rapor Samuray kılıcı ile Can Göktuğ Boz tarafından vahşice katledilen Başak Cengiz'in ölüme ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Yürekleri sızlatan raporun detayları ortaya çıktı. Rapora göre Cengiz, karşı kaldırımında yürüyen Boz'un kendisini takip ettiğinden şüphelenerek durup onun bulunduğu alana doğru dikkatle baktı. Yani maktul katiliyle göz göze geldi ancak bundan habersizdi.
4.02.2022 Gündem
Başak Cengiz cinayetiyle ilgili flaş gelişme!
Başak Cengiz cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Ataşehir’de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz’i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz (27) hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame gönderildiği Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Tutuklu şüpheli 25 Şubat’ta hakim karşısına çıkacak.
30.12.2021 Yaşam
Samuray kılıçlı vahşete ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Samuray kılıçlı vahşete ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi Ataşehir'de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz (27) hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
29.12.2021 Haber
Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu
Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz için istenen ceza belli oldu Ataşehir'de geçtiğimiz Kasım ayında hiç tanımadığı Başak Cengiz'i (28) yolda yürürken samuray kılıcıyla öldüren Can Göktuğ Boz (27) hakkında 3 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. 
29.12.2021 Gündem
Dayı yeğeninin hayatını kabusa çevirdi! 3 yıl boyunca...
Dayı yeğeninin hayatını kabusa çevirdi! 3 yıl boyunca... İstanbul'da 30 yaşındaki eğitmen Ş.A., 3 yıldan beri dayısı Zafer Duran'ın zorbalığı nedeniyle hayatının en zorlu dönemini yaşadı. 3 yıl önce babasını kaybeden genç kadın, dayısının baskıları nedeniyle tarifi zor bir süreç geçirdi. İkinci Başak Cengiz olmaktan son anda kurtarılan genç kadın adeta dehşeti yaşadı.
13.12.2021 Yaşam
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti?
Google 2021 arama trendleri! Google’da en çok ne arandı? 2021’de Türkiye en çok neyi merak etti? Dünyaca ünlü arama devi Google Türkiye’de 2021 yılında en çok aranan konu ve isimleri açıkladı. Google arama trendlerinde EBA başı çekerken, aranan ünlü isimler arasında ilk sırayı Mesut Özil aldı. Peki, Google’da en çok ne arandı? 2021 yılında Türkiye en çok neyi merak etti? İşte 2021 Google arama trendleri…
8.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Başak Cengiz'in katili ile Müslüme'nin dedesi tek kişilik odalarda
Başak Cengiz'in katili ile Müslüme'nin dedesi tek kişilik odalarda Son dakika haberi... İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin´in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın tutuklanan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tek kişilik odalara konuldu. Türkiye’nin konuştuğu iki şahıs, diğer hükümlülerin zarar vermemesi için havalandırmaya da ayrı ayrı çıkarılıyor.
1.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başak Cengiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak cengiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.