Başak Burcu

Başak Burcu

Son dakika başak burcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başak burcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başak burcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Burcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak burcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 başak burcu haberi bulunmuştur. Tüm başak burcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başak burcu için 2024 odaklanma ve dönüşüm yılı: 🗨️ Astrolog Aygül Aydın, Başaklar için yeni bir yol açıkladı!
Başak burcu için 2024 odaklanma ve dönüşüm yılı: 🗨️ Astrolog Aygül Aydın, Başaklar için yeni bir yol açıkladı! Ünlü Astrolog Aygül Aydın, yılın ilk gününde Başak burcunun geleceği hakkında paylaşım yaptı. Aydın, Başak burcunun 2024 yılının odaklanma ve dönüşüm yılı olacağının altını çizdi.
1.01.2024 Astroloji
Başak burcu 2024'te resti çekiyor! Aygül Aydın, yeni yılda Başak burcundaki değişimi anlattı
Başak burcu 2024'te resti çekiyor! Aygül Aydın, yeni yılda Başak burcundaki değişimi anlattı Astrolog Aygül Aydın, 2024 yılında Başak burcundaki değişimi anlattı. Yeni yılda gerçekleşecek gökyüzü olayları ışığında Başaklar için yaşanacak değişimleri, dönüşümleri açıklayan Aydın, Başaklar için Eylül ayına kadar zaman verdi. İşte Başak burcu 2024 yorumu...
20.12.2023 Astroloji
2023'te zengin olacak burçlar açıklandı: Paraya para demeyecekler
2023'te zengin olacak burçlar açıklandı: Paraya para demeyecekler 2023 yılının belki de en şanslı burcu onlar. Zenginliği tadacaklar, rahat bir hayata merhaba diyecekler. Önlerine hiç beklemedikleri fırsatlar çıkacak. İşte bu sene zengin olacak 5 burç!
6.08.2023 Astroloji
Bakmak aldatmaya girer mi? Gözleri velfecri okuyan 3 burç!
Bakmak aldatmaya girer mi? Gözleri velfecri okuyan 3 burç! İlişkilerde çiftler, gözlerini kendinden başkasından uzak tutmak ister. Partnerin bir başkasına sürekli olarak bakması diğerinin kalbine ateş düşürür. Ancak birçok çift bu bakma olayını kolaylıkla görmezden gelebilir. Bu nedenle aldatma kavramı da yaptıkları anlaşma ve sınırlara bağlıdır. Aldatma potansiyeli olan ve gözleri velfecri okuyan kişilerin ortak noktaları burçlarıdır. Peki bakmak aldatmaya girer mi?
7.07.2023 Astroloji
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap!
Kadınlar ilk buluşmada neden burç sorar? İkinci görüşmeyi koparmak için 3 sihirli cevap! İlk buluşma, flörtte iyi bir izlenim bırakmak açısından oldukça önemlidir. İnsanlar ilk görüşmede karşı cinsle ile ilgili notunu vermeye eğilimlidir. Çok az kişi şartlar ne olursa olsun bir dahaki buluşmaya randevu verir. Ancak kadınlar bu ilk buluşmada en hayati soruyu sormaktan asla vazgeçmez: Burcun ne? Burçlara inanan ve uyum gibi hesaplamalara önem veren kadınların bu sorusuna cevap vermek oldukça risklidir. İşte ikinci görüşmeyi koparabilmek için vermeniz gereken 3 sihirli yanıt...
3.07.2023 Astroloji
2023 Kova Çağı olacak! Yeni yılda burçları neler bekliyor? 2023 yılının en şanslı burçları hangileri? İşte tüm burçlar için 2023 burç yorumları!
2023 Kova Çağı olacak! Yeni yılda burçları neler bekliyor? 2023 yılının en şanslı burçları hangileri? İşte tüm burçlar için 2023 burç yorumları! 2023 yılına kısa bir süre kaldı. Pek çok kişi yeni yılı sabırsızlıkla beklerken, yeni yılda burçların neler yaşayacağı, aşk ve iş hayatında nelerin beklediği sıklıkla araştırılıyor. Yeni yıl hedeflerinin gerçekleşmesi için dilekler şimdiden dilenirken hepimizin dört gözle beklediği bazı hedeflerin gerçekleşmesi için 2023 yılını da beklemeye koyulduk. Hedeflere kendimiz için ulaşmayı ne kadar istesek de, kısıtlamalar ve çevresel faktörlerin yanında içsel dünyamızda da neler yaşadığımız önem taşıyor. Astrologlara göre, yeni yılda burçları bekleyen pek çok yenilik var. Gezegenlerin, zodyak burçlarının enerjileri yeni yıla damgasını vuracak ve hepimizi etkileyecek. Peki, 2023’te burçları neler bekliyor? 2023 yılının en şanslı burçları hangileri? 2023 yılında iş ve aşk hayatında burçlar neler yaşayacak? İşte tüm burçlar için 2023 yılı yıllık burç tahminleri!
26.12.2022 Astroloji
Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!
Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları! 2022 yılı yavaş bir tempoyla bitiyor. Aralık ayı başlarken ve 2023 yılının etkilerini en yoğun hissedeceğimiz ay aralık ayı olacak. 2022 yılında sadece daha fazla tükenmişlik ve endişe hissetmekle kalmadık, aynı zamanda her fırsatta kafa karışıklığı ve iletişimsizlik hissettik. Merkür retrosu Aralık ayında da bir kez daha geri dönüyor ve etkileri ay ortasında yoğun bir şekilde hissedilecek. Mars'ın geri gitme döngüleri ocak ayının ortasına kadar devam edecek. Aralık ayı ise durgunluk ve gecikmelerin, geç kalmışlıkların ayı olacak. Peki, Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!
1.12.2022 Astroloji
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor'
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor' Doğrudan duygularımızı etkileyen Ay tutulması bugün saat 14.00'te gerçekleşti. Ruhsal bunalımların etkili olduğu günler yaşanacak, olaylar yeni bir şekil alacak. Kader planları yeniden yazılacak. Bazı burçların iş ile ilgili değişimleri söz konusu olurken, bazılarının ise ilişkileri sınanacak. Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Ay tutulması ne kadar sürecek ve yeni kararlar almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...
8.11.2022 Astroloji
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor'
Jennifer Lopez hakkında flaş iddia! 'Başak burçlarıyla çalışmıyor' Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve aşklarını bir ay önce Las Vegas'ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı."Bennifer" olarak adlandırılan çift, geçtiğimiz hafta sonu Georgia'daki malikanede evlendi. Düğünde giydiği üç farklı gelinlikle ve kullandığı takılarla adından söz ettiren Lopez hakkında, Heather Morris tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Başak burcu dansçılarla çalışmadığı söylenen ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
28.08.2022 Magazin
Burçların tatil haritası belli oldu! Valizleri hazırlayın, tutkunun başkenti sizi bekliyor
Burçların tatil haritası belli oldu! Valizleri hazırlayın, tutkunun başkenti sizi bekliyor Burçların tatil haritası ortaya çıktı! Yüksek kaliteye ve konfora olan düşkünlüğüyle biline burç için Antalya, Kemer tavsiye edilirken, aynı anda hem tarihi keşfetmek hem uzun doğa yürüyüşlerine çıkmak isteyen burç için ise Mısır öneriliyor. Yemek yemeyi çok sevmesi ile bilinen burç için gelen tavsiyeler ise dikkat çekici. Peki hangi burç nerede tatil yapmalı, hangi mutfakları deneyimlemeli? İşte Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu, Başak burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcunun tatil haritaları...
22.07.2022 Yaşam
Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür retrosu nedir, retronun burçlara etkileri neler?
Merkür Retrosu 2022 ne zaman başlıyor ve bitiyor? Merkür retrosu nedir, retronun burçlara etkileri neler? Astrolojide iletişim, ifade, anlaşma, konuşma gibi konuları temsil eden, elektronik eşyalar ve ulaştırma gibi konuları da etkileyen Merkür Retrosu başladı. İkizler burcunda geri hareket edecek olan Merkür Retrosu kopukluklara ve sorunlara neden olabiliyor. Peki, Merkür Retrosu nedir, ne zaman başlıyor ve bitiyor? 2022 Merkür Retrosu’nun etkileri neler, hangi burçları nasıl etkileyecek?
11.05.2022 Astroloji
Negatif burçlar nelerdir? Birbiriyle karşıt burçlar hangileridir?
Negatif burçlar nelerdir? Birbiriyle karşıt burçlar hangileridir? Bazı burçların karakter özellikleri daha baskındır. Bazı burçlar yoksik olabilecek kadar pozitif veya negatif olabilirler. Yükselen burçların etkisiyle bile bu karakter özelliğini taşıyanlar da olabilir. Olumlu ya da olumsuz birçok farklı duygu ve etki üzerinden burçlar bulunur. Belirli özelliklerine bağlı olarak öne çıkan burçlar aynı zamanda negatif özellikler gösterir. Peki, Negatif burçlar nelerdir? Birbiriyle karşıt burçlar hangileridir? İşte detaylar…
27.04.2022 Astroloji
Burcunuz mart ayında ne söylüyor! Koç, Oğlak, İkizler, Aslan, Terazi, Balık...
Burcunuz mart ayında ne söylüyor! Koç, Oğlak, İkizler, Aslan, Terazi, Balık... Mart ayında sizi neler bekliyor? Para, aşk, sağlık, aile, kariyer... Bazı burçlar seyahate çıkacak, bazıları büyük paralar kazanacak, kendi işini kuracak; bazıları da yeni bir ilişkiye başlayacak. Burcunuz mart ayında size ne söylüyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının aylık burç yorumları... Astrolog Filiz Özkol yazdı...
5.03.2022 Astroloji
Yükselen başak burcu özellikleri nelerdir?
Yükselen başak burcu özellikleri nelerdir? Herkesin bir burcu birde yükselen burcu bulunur. Çünkü her kişinin bir doğum tarihi ve bir doğum saati vardır. Başak burcu da Zodyak'ın 12 burcundan biridir. Aynı zamanda Başak burcu kişilerin yükselen burcu da olabilir. Peki, Yükselen Başak burcu özellikleri nelerdir? Başak burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri nelerdir? Yükselen başak burcunu tüm detayları ile derledik.
18.01.2022 Astroloji
2022 yılı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Oğlak burcu! Burçları neler bekliyor?
2022 yılı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler Yengeç, Aslan Başak, Terazi, Oğlak burcu! Burçları neler bekliyor? Büyük bir aşk sizi bekliyor, hayatınızdaki insanla bir arada olup bir şeyler yapmak artık mümkün. Bu zamanlarda önemli ev veya aile kararları vermekten kaçınılması tavsiye ediliyor, yatırım yapmak ya da bir şeyler almak için doğru bir zaman olmadığı tahmin ediliyor. Artık işler değişiyor, kendine yatırımın daha fazla olacağı yıl resmen geldi. Peki 2022 yıllık burç yorumunuzu okudunuz mu? 2022 yılı hangi burçlar için olumlu geçecek? Koç burcu 2022 yıllık burç yorumu ne söylüyor? Boğa burcunu 2022 yılında neler bekliyor? İkizler burcu için 2022 yılı nasıl geçecek? Yengeç burçları 2022 yılında neler yapacak? Aslan burçlarının aşk hayatı 2022 yılında canlanıyor mu? Başak burçları için 2022 yılı olumlu geçecek mi? Işte Uzman Astrolog Aygül Aydın’ın 2022 yılı burç yorumları...
1.01.2022 Astroloji
2022 yılının en şanslı burçları! Aslan, Kova , Akrep, Koç, Boğa , İkizler, Yay, Oğlak ve Balık..
2022 yılının en şanslı burçları! Aslan, Kova , Akrep, Koç, Boğa , İkizler, Yay, Oğlak ve Balık.. 2022 yılına kısa bir süre kala pek çok kişi burç yorumlarını merak ediyor. Burçları 202'de neler bekliyor? Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunu 2022’de neler yaşayacak?
26.12.2021 Galeri
2022 yılının en şanslı burçları! Aslan, Kova , Akrep, Koç, Boğa , İkizler, Yay, Oğlak ve Balık...
2022 yılının en şanslı burçları! Aslan, Kova , Akrep, Koç, Boğa , İkizler, Yay, Oğlak ve Balık... 2022 yılına kısa bir süre kala pek çok kişi burç yorumlarını merak ediyor. Burçları 2022'de neler bekliyor? Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunu 2022’de neler yaşayacak?
26.12.2021 Astroloji
Yengeç burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Yengeç burcu erkekleri evlilikte nasıldır?
Yengeç burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Yengeç burcu erkekleri evlilikte nasıldır? Astronominin başlangıcı tarih öncesine kadar dayanmaktadır ve ilk burç bilgisinin Hazreti İdris'e verildiği tahmin edilmektedir. Daha sonra Babiller, Sümerler ve Mısırlılar gibi kadim toplumlar astronomiyi yalnız bilim ve gerçeği öğrenmede değil aynı zamanda sosyal gereksinimleri için de kullanmaya başlamışlardır. Bu sebeple astronomi ilk çağlarda büyü ya da dinsel tören olarak kabul edilmekteydi. Takım yıldızlar da bu inanışların uzantısı olarak ortaya çıkmıştır.
16.02.2022 Astroloji
Başak burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Başak burcu erkekleri evlilikte nasıldır?
Başak burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Başak burcu erkekleri evlilikte nasıldır? Başak burcu burç takviminde 23 Ağustos ile 23 Eylül aralığına denk gelmektedir. Başak burcu 23 Ağustosta Aslan burcu ile, 23 Eylülde ise Terazi burcu ile etkileşim göstermektedir. Toprak grubuna dahil olan başak burcunun yıldızı, Merkür gezegenidir.
16.02.2022 Astroloji
Balık burcu kadını kiminle evlenmelidir? Balık burcu kadınları evlilikte nasıldır?
Balık burcu kadını kiminle evlenmelidir? Balık burcu kadınları evlilikte nasıldır? Balık burcu kadınının sevecen, şefkatli ve duygusal bir karakteri vardır. Balık burçları, genellikle herkesle iyi geçinirler. Ama çok fazla insanlarla görüşerek; kendi belirledikleri rutinlerin de dışına çıkmak istemezler. Bu nedenle çok fazla kişi ile samimi olmak istemezler. Arkadaş konusunda çok seçici davranırlar.
16.02.2022 Astroloji
Balık burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Balık burcu erkekleri evlilikte nasıldır?
Balık burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Balık burcu erkekleri evlilikte nasıldır? Balık burcu erkeğinin şefkatli, sevecen ve çok duygusal bir karakteri vardır. Genellikle de herkesle iyi geçinir ama çok fazla insanlarla görüşerek de kendi rutinlerini bozmak istemez. Bu nedenle çok fazla kişi ile samimi olmazlar. Arkadaşlık konusunda ise çok seçici davranırlar.
16.02.2022 Astroloji
Başak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Başak burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Başak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Başak burcu kadını aşık olursa ne yapar? Başak burcu kadınları; gerçek güven ve aşktan ibaret olduğunu hissettikleri zaman sevdikleri adına emek verir ve onun yaşamını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmaktan vazgeçmezler. Her konuda olduğu üzere aşk konusunda da kendilerini kontrol etmeyi oldukça iyi bilen başak burcu kadınları, aşık olduğunu pek dışarı yansıtmazlar.
16.02.2022 Astroloji
Başak burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Başak burcu erkeği aşık olursa ne yapar?
Başak burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Başak burcu erkeği aşık olursa ne yapar? Bir başak erkeği ile bir arkadaşlığı beslerken, ilişkiniz boyunca size olan duygularının artması olasıdır. Bu, arkadaşlığınızı romantik bir ilişkiye dönüştürmek istemesine neden olabilir. Arzularınızı daha iyi anlayana kadar duygularını gizli tutması muhtemeldir ve ilişkinizin gelişebilecek herhangi bir sorunun üstesinden gelebileceğinden emindir. İkinizin de buna hazır olduğunuzu hissettiğinde bir taahhütte bulunmakla ilgilenecektir. Peki, Başak erkeğinin sizden hoşlandığını anlamanın ipuçları nelerdir?
16.02.2022 Astroloji
Terazi burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
Terazi burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Terazi, astrolojide en popüler burçlardan biridir. Bir Terazi ile eşleşecek bir burç bulmak biraz zor olsa da bu burcun sahip olduğu en popüler Terazi özelliklerinden biri karizmadır. Bir terazi kadını bunu size söylüyorsa bu iyi bir haber… Peki, Terazi burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? İşte Terazi kadını ile ilgili bilmeniz gerekenler…
16.02.2022 Astroloji
Koç burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Koç burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır? Biriyle ne kadar uyumlu olduğunuzu tam olarak anlamak için doğum tarihlerinden itibaren diğer gezegen konumlarını hesaplamamız ve sonra bunları kendinizinkiyle karşılaştırmamız gerekir. Bu, astrolojinin gerçek gücünü ortaya çıkarır ve sizi nasıl gördükleri hakkında faydalı ve spesifik bilgiler verir. Koç ile en uyumlu burçlar da bu burçtan biriyle flört, evlilik ve ilişki sürecindeki kadınlar için önemlidir. Peki, Koç burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır? İşte Koç burcu erkeği hakkında bilmeniz gereken ipuçları...
16.02.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Başak Burcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak burcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.