Bardak

Bardak

Son dakika bardak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bardak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bardak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bardak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bardak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.948 bardak haberi bulunmuştur. Tüm bardak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor
Dökülen saçlara, uykusuz gözlere 1 günde müdahale ediyor - Bardak bardak içince faydası artıyor İnsan sağlığına iyi geldiği su götürmez bir gerçek olan sağlıklı besinler bir araya geldiklerinde faydaları kat kat artıyor. İlaç ya da takviye gıda almaya bile gerek bırakmıyor.
22.04.2024 Yaşam
Yanlış biliyormuşuz! Fazlası reflü, azı sinirli yapıyor - Bir bardak içince ne sinir ne stres kalıyor
Yanlış biliyormuşuz! Fazlası reflü, azı sinirli yapıyor - Bir bardak içince ne sinir ne stres kalıyor Kan kırmızı görüntüsü ve tatlı ekşi karışımı tadıyla yüzyıllardır farklı yöntemlerle tüketilen bir içecektir bu. Gerçekten insan sağlığına olan faydaları konusunda çalışmalar da yapılmıştır. Ancak her şeyde olduğu gibi onun da fazlası pek çok rahatsızlığa neden olur. Bu yüzden kararında ve ölçüsünde tüketilmesi gerekir. Gelin bir bardak içince sinir, stres bırakmayan o besine birlikte bakalım.
22.04.2024 Yaşam
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden!
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden! Vücudun susuz kalmasından daha kötü bir şey varsa da o da o suyun yanlış içilmesidir. Uzmanlar, günde en az 10-12 bardak su içilmesini öneriyor. Peki, yaz aylarında bu ihtiyacınızı sıklıkla soğuk su içerek mi karşılıyorsunuz? Soğuk su sadece gribal enfeksiyonları olan kişilere tavsiye edilmiyor, buzdolabından doğrudan su içmenin bilmediğimiz birçok zararı var.
17.04.2024 Yaşam
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi
Adanalılara uzmandan bayram sofraları için dikkat çeken uyarı geldi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Adana
Bayram sofralarında porsiyona dikkat!
Bayram sofralarında porsiyona dikkat! Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, Ramazan sonrası iki öğünlü beslenme planından üç öğünlü düzene geçildiğini belirterek, “Bayram kahvaltılarında sofrada porsiyonlara dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.
10.04.2024 Gündem
Zeytinin yumuşamasını önleyen tüyo - İçerisine bir bardak ekleyin, aylarca taze ve taş gibi kalıyor
Zeytinin yumuşamasını önleyen tüyo - İçerisine bir bardak ekleyin, aylarca taze ve taş gibi kalıyor Kahvaltının en çok tüketilen besini zeytin kısa süre yumuşayıp küfleniyorsa yanlış saklıyorsunuz. İşte aylarca taş gibi kalan zeytinin sırrı...
9.04.2024 Yaşam
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
19.03.2024 Sağlık
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var?
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var? 19- 22 Mart Salı ve Cuma günleri BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Özellikle çeyiz alışverişi yapacaklar ve mutfak araç gereçlerini yenilemek isteyenler için yemek takımları, bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken mübarek Ramazan-ı Şerif'e özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. İşte,19-22 Mart 2024 Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi
18.03.2024 Ekonomi
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Sadece Ramazan'da etkisini gösteren karışım: Bu şifayı 1 bardak sütle karıştırıp sahurda yiyin, ne şişkinlik kalsın ne hazımsızlık!
Sadece Ramazan'da etkisini gösteren karışım: Bu şifayı 1 bardak sütle karıştırıp sahurda yiyin, ne şişkinlik kalsın ne hazımsızlık! Sofralar Ramazan'da hurmalarla dolup taşıyor. Ancak bu şifalı besini 1 bardak sütle karıştırmanın sizde enerji patlaması yaşatacağınızı biliyor musunuz? Faydalarını öğrenince sahurda iftarda yemek isteyebilirsiniz. İşte faydasını en çok Ramazan'da göreceğiniz o karışım...
14.03.2024 Yaşam
Ramazanda sahursuz oruç tutmayın uyarısı
Ramazanda sahursuz oruç tutmayın uyarısı Hatay'da Beslenme ve Diyet Uzmanı İray Şen, sağlıklı bir Ramazan geçirebilmek için mutlaka sahur yapılması gerektiğini söyledi.
13.03.2024 Gündem
İftara çorba ile başlamak sindirimi kolaylaştırıyor! İşte tok tutan besinler
İftara çorba ile başlamak sindirimi kolaylaştırıyor! İşte tok tutan besinler İftarda bir bardak su ile oruç açıldıktan sonra çorba ile devam edilmesi önerisinde bulunan Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Çorba, iftarda mideyi yormadan besin alımını sağlarken sindirimi de kolaylaştırır. Çorba sonrasında, 10-15 dakikalık bir moladan sonra kompleks karbonhidrat, protein ve sebzelerden oluşan bir ana öğün tercih edilmelidir” dedi.
11.03.2024 Ramazan
BİM 12-15 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı: Alışveriş için bu hafta BİM raflarında indirimli neler var?
BİM 12-15 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı: Alışveriş için bu hafta BİM raflarında indirimli neler var? BİM aktüel katalog güncellendi. 12-15 Mart 2024 günlerinde BİM mağazalarında yerini alacak indirimli ürünler sıralandı. Farklı seçeneklerin olduğu ürünler arasında bardak takımları, tencere ve tava takımları yer aldı. Ramazan ayına özel iftariyelik ve sahurluk malzemelerde de BİM ürünleri indirime girdi. İşte 12-15 Mart 2024 BİM indirimli ürünler listesi....
11.03.2024 Ekonomi
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Ayva kabuğundan çay: Bir dilim de ondan eklediğinizde faydası bitmiyor!
Ayva kabuğundan çay: Bir dilim de ondan eklediğinizde faydası bitmiyor! Kışın en sağlıklı meyvesi ayva genellikle kabuğundan bağımsız tüketilir. Ancak ayva kabuğuyla yapılacak bir bardak çayın faydalarını duyunca inanamayacak, bir daha kabukları atmayacaksınız.
24.02.2024 Yaşam
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Şeffaf telefon kılıfını pırıl pırıl yapıyor! Bir bardak süte ekleyin: Bu tüyoyu hiçbir yerde bulamazsınız
Şeffaf telefon kılıfını pırıl pırıl yapıyor! Bir bardak süte ekleyin: Bu tüyoyu hiçbir yerde bulamazsınız Telefon kılıfları zamanla yıpranır, sararır. Ancak telefonu korumak için onlara ihtiyacımız sandığımızdan fazladır. Kılıfları ise temizlemenin birden çok yolu vardır.
15.02.2024 Yaşam
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi
Kafein ile ilgili yapılan açıklamalar için kritik uyarı geldi Son zamanlarda sağlık sektöründe online mecralar vasıtasıyla gündeme gelen, siyah ve yeşil çay arasında bir fark yok hatta kafeinin ilaç kullanılan hastalıklara bile iyi geldiği tarzda açıklamalara Prof. Dr. Okan Yıllar’dan “Medyatik olmak adına genel geçer sağlık açıklamaları sakıncalı sonuçlar doğurabilir” uyarısı geldi.
15.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor 2023 Yılı Alışveriş Alışkanlıkları araştırmasının sonuçları yayınladı. İş yerlerinde artık alışverişler online platformlar üzerinden yapılıyor. Türkiye’de ofislere en çok Türk kahvesi, karton bardak, çay, klasör ve fotokopi kağıdı satın alındı.
28.01.2024 Çalışma Hayatı
Folik Asit İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folik Asit Barındıran Gıdalar Listesi...
Folik Asit İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folik Asit Barındıran Gıdalar Listesi... Bitkisel ve hayvansal birçok besinin içinde folik asit bulunur. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve hücre bölünmesini desteklediği için önemli bir vitamindir. 
25.01.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Bardak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bardak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.