Banka Çalışma Saatleri

Banka Çalışma Saatleri

Son dakika banka çalışma saatleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka çalışma saatleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka çalışma saatleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Çalışma Saatleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka çalışma saatleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 banka çalışma saatleri haberi bulunmuştur. Tüm banka çalışma saatleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı?
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla vatandaşlar bankaların çalışma günleri ile bayram tatili günlerini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, banka işlemleri olanlar 10 Nisan’da başlayacak bayramın öncesinde “Pazartesi (8 Nisan) bankalar açık mı, bankalar arefe günü çalışıyor mu, kapalı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
5.04.2024 Yaşam
Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi?
Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi? İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği başta eğitim olmak üzere, ulaşım ve kamu kurumlarının çalışmaları dahil olmak üzere önlemler aldı. Bankaların bugün çalışıp çalışmadığı da merak ediliyor. Peki, Bugün İstanbul’da bankalar açık mı? Bankalar çalışıyor mu? Bankalar tatil mi? İşte detaylar…
10.03.2022 Gündem
31 Aralık bankalar açık mı, yarın bankalar çalışıyor mu? Bankalar Cuma günü kaça kadar açık?
31 Aralık bankalar açık mı, yarın bankalar çalışıyor mu? Bankalar Cuma günü kaça kadar açık? 31 Aralık bankalar çalışıyor mu, Cuma günü bankaların çalışma saati ne? Yılbaşı için artık saatler kaldı. Yeni yıla 1 gün kala bankada işi olan, ödeme yapacaklar arama motorlarına yöneldi. 1 Ocak her sene olduğu gibi bu sene de resmi tatil. Peki, 31 Aralık’ta bankalar açık mı, bankalar Cuma günü kaça kadar açık? İşte banka çalışma saatleri…
30.12.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, ilk kez... Garanti Bankası harekete geçti. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Kredi fırsatı sunuluyor. Bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları hakkında bilgi verildi. Garanti BBVA, bireysel çevreci taşıt kredisini kurumsal tarafa da taşıyarak Türkiye’nin ilk kurumsal yeşil taşıt kredisi imkanını sunuyor.
3.09.2021 Ekonomi
Bankalar 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu? 15 Temmuz 2021 Bugün bankalar  kaçta açılıyor,  kaçta kapanıyor? Bugün EFT yapılabiliyor mu?
Bankalar 15 Temmuz'da açık mı, çalışıyor mu? 15 Temmuz 2021 Bugün bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bugün EFT yapılabiliyor mu? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlar banka çalışma saatleri gibi detayları merak ediyor. Ülke çapında her sene kamu ve özel sektörde resmi tatil ilan edilen bu tarihte “15 Temmuz bugün bankalar açık mı, çalışıyor mu, saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?” gibi sorular gündemdeki yerini aldı. Bilindiği üzere genellikle bu gibi resmi tatil günlerinde banka gibi kurumlar hizmetlerine ara veriyor. Buna göre; 15 Temmuz Bugün bankalar açık mı, kapalı mı, çalışıyor mu, yarın açık mı olacak? İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler…
15.07.2021 Gündem
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra...
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra... Nakit ihtiyacı olana bayram kredisi fırsatı! 3 ay ödemesiz kredide faizler düşürüldü. Dev banka harekete geçti. Tüketici kredisinde bayram kampanyası yapıldı. QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak belirlendi. 10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.
11.07.2021 Ekonomi
Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yarından itibaren...
Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Yarından itibaren... Bankada hesabı olan, kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Dev banka harekete geçti. İş Bankası yeni kararı tüm müşterilere duyuruldu. Yarından itibaren uygulanmaya başlıyor. İş Bankası mesai saatlerinde değişikliğe gidiyor. Yeni çalışma saatleri belli oldu.
16.05.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Ve değişti, hesabı olanlar...
İş Bankası resmen duyurdu! Ve değişti, hesabı olanlar... İş Bankası resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Değişti, pazartesi günü geçerli olacak. Dev banka müşterilerine kararı duyurdu. İş Bankası'ndan çalışma saatlerine yönelik açıklama yapıldı.
13.05.2021 Ekonomi
Bankalar bayramda açık mı? Ramazan Bayramı’nın 1. Günü bankalar çalışıyor mu, 13 Mayıs bugün EFT ve havale yapılıyor mu?
Bankalar bayramda açık mı? Ramazan Bayramı’nın 1. Günü bankalar çalışıyor mu, 13 Mayıs bugün EFT ve havale yapılıyor mu? Ramazan ayı sona erdi, yerine bayrama bıraktı. 13 Mayıs bugün Ramazan Bayramı’nın birinci günü. Bayramın gelmesiyle nerelerde mesainin devam ettiği, nerelerin bayram tatile girdiği araştırılmaya başladı. Bankların bayramda çalışıp çalışmadığı da merak edilen yerlerden biri oldu. Bayramda bankalar açık mı, bayramda EFT ve havale yapılır mı gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Resmi tatilde bankaların açılış kapanış saatlerinde değişiklik olurken, bugün bayramda bankalar açık mı? Bayram’da EFT ve havale işlemi yapılır mı? İşte banka çalışma saatleri!
13.05.2021 Gündem
Bankalar tek tek duyurdu! Değişti, bugünden itibaren...
Bankalar tek tek duyurdu! Değişti, bugünden itibaren... Bankalar harekete geçti. Alınan yeni kararı art arda açıkladılar. TEB, İş Bankası ve DenizBank bugün itibarı ile uygulamaya başlıyor. 81 ildeki tüm şubelerde geçerli olacak. Bayram ikramiyeleri bugün yatırılmaya başlıyor. Bankalar yoğunluk yaşanmaması için mesai saatlerinde değişikliğe gitti. Yeni çalışma saatleri tüm müşterilere duyuruldu. İşte bankaların açılış ve kapanış saatleri...
6.05.2021 Ekonomi
Emekliler için son dakika kararı! Değişecek, maaş ve ikramiye ödemeleri...
Emekliler için son dakika kararı! Değişecek, maaş ve ikramiye ödemeleri... Emekliler için son dakika açıklaması geldi. Maaş ve ikramiye ödemelerine ilişkin, emekliler için bankalar yeni düzenleme yapabilecek. Türkiye Bankalar Birliği resmen duyurdu, tavsiye kararı alındı. Tam kapanma döneminde emekli maaş, ikramiye ödemeleri için banka şubeleri daha uzun süre açık tutulabilecek şekilde düzenlemeye gidebilecek.
3.05.2021 Ekonomi
Tam kapanmada bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kısıtlamada bankalar açık mı?
Tam kapanmada bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kısıtlamada bankalar açık mı? Tam kapanma başladı. Milyonlar salgın tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre hareket edecek. Salgının yayılmasını engellemek ve bulaşı azaltmak için uygulanan yasaklar ve kısıtlamalar 81 ilde uygulanacak. Bu süreçte bankaların açık olup olmadığı, banka işlemlerinin nasıl yapılacağı da merak konusu oldu. Peki, Tam kapanmada bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kısıtlamada bankalar açık mı? Yasaklarda bankalar kaçta açılıyor? İşte tam kapanmada bankaların çalıma saatleri...
30.04.2021 Gündem
TEB resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli
TEB resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli TEB harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev bankada hesabı olan tüm müşteriler için geçerli. TEB önemli bir adım attı. Değişiklik kararı verildi. Yeni karar bugünden itibaren uygulanmaya başlayacak. Banka tüm müşterilerine çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı ve yeni mesai saatlerini duyurdu. İşte TEB'in yeni açılış ve kapanış saatleri...
30.04.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı...
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! Dev banka yeni kararı tüm müşterilerine duyurdu. Garanti Bankası faiz oranlarını değiştirdi. 1 Mayıs itibarı ile uygulanmaya başlayacak. Yeni faiz oranlarının detayları Garanti müşterilerine SMS ile gönderildi. Garanti BBVA müşterilerine gönderilen mesajda, "Değerli müşterimiz, 01.05.2021 tarihinden itibaren, Avans Hesap aylık akdi faiz oranı %1.98, gecikme faiz oranı ise %2.28 olarak güncellenecektir" ifadeleri kullanıldı.
27.04.2021 Ekonomi
Tam kapanmada bankalar kapanacak mı? Bankalar açık olacak mı?
Tam kapanmada bankalar kapanacak mı? Bankalar açık olacak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabine toplantısından 'Tam Kapanma' kararı çıktı. Kritik toplantıda Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak şekilde Türkiye genelinde yeni ek tedbirler alındı. Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi 5'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihler arasında kesintisiz sokak kısıtlaması uygulanacaktır." açıklamasını yaptı. Bu açıklamanın ardından binlerce kişi 'Bankalar açık mı, kapalı mı? Banka çalışma saatleri değişti mi? Bankalar kapanacak mı? Bankalar açık olacak mı?' sorularını araştırıyor. İşte Tam kapanmada bankaların çalışıp çalışmayacağı ile ilgili detaylar...
26.04.2021 Gündem
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri…
Bankalar kaçta açılıyor? İş Bankası, Akbank, Garant BBVA, Denizbank, Yapıkredi, Ziraat, HSBB Halkbank ve Vakıfbank çalışma saatleri… Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Finansbank, Akbank, Denizbank, Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve diğer bankaların müşterileri bankalar saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sorularına yanıt arıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında banka çalışma saatleri yeniden değişti. Milyonlarca vatandaşa hizmet veren bankaların yeni çalışma saatleri müşterileri tarafından sorgulanıyor.
15.04.2021 Gündem
Halkbank resmen duyurdu! Bugün başladı
Halkbank resmen duyurdu! Bugün başladı Halkbank harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilere bildirildi. Yeni uygulama bugün itibarı ile başladı. Koronavirüs salgını süresince teması azaltmak için daha önce de çalışma saatlerini birkaç defa değiştiren bankaların açılış kapanış saatleri yeniden düzenlendi. Halkbank yeni çalışma saati uygulamasına bugün başladı.
14.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan flaş karar! Değişti, artık...
Akbank'tan flaş karar! Değişti, artık... Akbank harekete geçti ve yeni karar duyuruldu. Dev banka tarafından alınan karar bugünden itibaren uygulanmaya başlıyor. Alınan karardan banka müşterilerinin olumsuz etkilenmemeleri için Akbank tarafından tüm müşterilere SMS ile bilgi verildi. Akbank çalışma saatleri değişti.
12.04.2021 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Değişti
Garanti BBVA harekete geçti! Değişti Garanti BBVA resmen duyurdu. Yeni karar tüm müşterilere bildirildi. Garanti Bankası tarafından alınan karar bugün uygulanmaya başladı. Garanti BBVA mesai saatlerini güncelledi.
12.04.2021 Ekonomi
Bankalar kaç açılıyor ve kapanıyor? Bankaların açılış saati değişti! İşte bankaları çalışma saatleri 2021…
Bankalar kaç açılıyor ve kapanıyor? Bankaların açılış saati değişti! İşte bankaları çalışma saatleri 2021… Banka çalışma saatleri değişti mi? Koronavirüs vaka sayısının 81 ilde artması yeni tedbirlerin alınmasına neden oldu. Bazı bankalar çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. 81 ilde bazı bankaların çalışma saatleri tüm şubelerini kapsayacak şekilde değiştirildi. Bankalar kaç açılıyor ve kapanıyor? Bankaların çalışma saatleri…
12.04.2021 Gündem
Bankalardan yeni karar! Tek tek duyurdular, yarın başlıyor
Bankalardan yeni karar! Tek tek duyurdular, yarın başlıyor Bankalar harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Yarından itibaren başlıyor. Tamamen değişiyor. Açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti BBVA, Yapı Kredi, QNB Finansbank ve diğer bankalar değişikliğe gitti. Karar SMS ile duyuruldu. Milyonlarca banka müşterisini çık yakından ilgilendiriyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında bankalarda mesai saatleri yeniden düzenlendi. 12 Nisan Pazartesi günü değişiklik kararı uygulanmaya başlayacak.
11.04.2021 Ekonomi
Akbank, Finansbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi resmen duyurdular! Değişti, pazartesi...
Akbank, Finansbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi resmen duyurdular! Değişti, pazartesi... Bankada hesabı olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar. İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Finansbank, müşterilerine tek tek duyurdular. Koronavirüs salgınında vaka sayılarındaki artış nedeniyle ülke genelinde yeni tedbirler alınıyor. Bankalar 81 ildeki tüm şubelerinde çalışma saatlerini değiştirdi.
10.04.2021 Ekonomi
Bankaların çalışma saatleri! Hangi banka saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Yeni düzenlemeye göre bankalar kaça kadar açık?
Bankaların çalışma saatleri! Hangi banka saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Yeni düzenlemeye göre bankalar kaça kadar açık? Koronavirüs vaka sayıları 55 bine ulaştı. Artan koronavirüs vakaları sonrası yeni tedbirler tek tek masaya yatırılıyor. Vaka sayısı kapsamında alınan tedbirlerden biri de banka çalışma saatleri oldu. Bankalar çalışma saatlerinde değişikliği gitti. İşte Bankaların yeni çalışma saatleri...
10.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Banka Çalışma Saatleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka çalışma saatleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.