Bambaşka

Bambaşka

Son dakika bambaşka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bambaşka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bambaşka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bambaşka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bambaşka gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.320 bambaşka haberi bulunmuştur. Tüm bambaşka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Simpsonslar'ın kehaneti o detayda görüldü; Bu yıl gerçekleşecek! İnsanların eve kapanmasının nedeni bu kez farklı
Simpsonslar'ın kehaneti o detayda görüldü; Bu yıl gerçekleşecek! İnsanların eve kapanmasının nedeni bu kez farklı Verdiği ince detaylarla kehanetleri dillerde dolaşan 35 sezonluk dizi Simpsonslar'dan bu kez bambaşka bir kehanet geldi. İşte Simpsonslar'ın yeni kehaneti...
6.04.2024 Gündem
Misli'de günün şampiyon tercihleri
Misli'de günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 İddaa
Elmayı ısıırdı, içindekini görünce gözlerine inanamadı! İlk bakan solucan sanıyor ama gerçek bambaşka...
Elmayı ısıırdı, içindekini görünce gözlerine inanamadı! İlk bakan solucan sanıyor ama gerçek bambaşka... Elmanın içinden çıkanları sosyal medya hesabından paylaşan Avustralyalı bir kadın, bu konu hakkında birçok insanı uyarmak istedi.
1.04.2024 Yaşam
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
Türkiye’de yaşlılar arasında giderek artıyor! Kronik rahatsızlık olarak ortaya çıksa da nedeni bambaşka
Türkiye’de yaşlılar arasında giderek artıyor! Kronik rahatsızlık olarak ortaya çıksa da nedeni bambaşka 2013 yılında 37 milyon 258 bin 388 kutu olan antidepresan kullanımı, yüzde 75 oranında artarak 2023 yılında 65 milyon 451 bin 831 kutuya çıktı. Depresyon sadece gençleri değil, yaşlıları da etkiliyor. İleri yaş depresyonu olarak adlandıran ve özellikle 65 yaş ile üstü bireylerde ortaya çıkan bu durum daha çok fiziksel güçlerin azalması, yakınların kaybı ve sosyal statüdeki değişimlere dayanıyor. Klinik Psikolog Burcu Amrağ da yaşlılarda depresyon riskine dikkat çekerken, belirtilerin kronik hastalıklarla karıştırılabileceğini ve enerjisiz ve yorgun hissetme, uyku ve iştah değişiklikleri ve/veya unutkanlık, konsantrasyon güçlüğü gibi yakınmaları olan ileri yaştaki kişilerin mutlaka depresyon açısından da değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
24.03.2024 Yaşam
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı
Numan Kurtulmuş'tan 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü' mesajı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi mücadelemizi bırakmak için her yolu denediler, her şeyi yaptılar. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi, ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi" dedi.
15.03.2024 Gündem
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış Oyuncu Leyla Bilginel çocukken başına gelenleri “Haber Bahane” adlı YouTube programında anlattı. Bilginel, "Arkamdan geçerken beni taciz etti. Babam duysa katil olurdu” dedi.
14.03.2024 Magazin
Rus Ressam Aleksandr Shadrin'in hayali gerçek oldu!
Rus Ressam Aleksandr Shadrin'in hayali gerçek oldu! Ünlü ressam Aleksandr Shadrin kendi sergisi için Ankara'da bulunduğu süreyi yıllardır gelmeyi hayal kurduğu Nemrut Dağı’na gitti. Shadrin,“Yıllardır Nemrut'ta gelme hayaliyle zaman kolluyordum. Ortaokul yıllarında Mezopotamya ve Kommageneye büyük ilgi duydum"dedi
13.03.2024 Gündem
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor
Karadeniz kıyısı-Podişor doğal gaz boru hattı projesindeki çalışmalar sürüyor Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğalgaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında 2023'te yer teslimi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz Haziran ayında başladı. Romanya'dan gelen SNTGN Transgaz'ın Genel Müdürü Ion Sterian ile Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tevsi (Faz-III) Projesi'ni yerinde inceleyen Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu, "Romanya'da bu tarz kritik altyapı projelerine dahil olmaya devam edeceğiz. Romanya bizim için artık işlerimizi, operasyonlarımızı büyüteceğimiz bir lokasyon haline gelmiştir. Halihazırda Romanya'da şu anda bin 200 kişi istihdam ediyoruz projemiz boyunca ve bu sayı hergün katlanarak artacaktır "dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Gonca Vuslateri ilk kez açıkladı: ‘Bebeğimin babası devlet memuru’
Gonca Vuslateri ilk kez açıkladı: ‘Bebeğimin babası devlet memuru’ Ceyda Düvenci'nin sunduğu 'Bambaşka Sohbetler' programına bu hafta Gonca Vuslateri konuk oldu. 7 aylık hamile olan Vuslateri kızının babasının devlet memuru olduğunu söyledi.
21.02.2024 Magazin
Sümeyye Aydoğan nasıl keşfedildiğini anlattı
Sümeyye Aydoğan nasıl keşfedildiğini anlattı Genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, oyunculuk serüvenine "birisinin kendisini yolda keşfetmesi ile" başladığını anlattı.
17.02.2024 Magazin
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı?
Ceylin ve Ilgaz’dan bambaşka bir dönem! Yeni savcı İclal sorun olacak mı? Kanal D’nin, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı dizisi ‘Yargı’, pazar günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.
16.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bambaşka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bambaşka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.