Bahçe

Bahçe

Son dakika bahçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 32.298 bahçe haberi bulunmuştur. Tüm bahçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de kriz patladı! İsmail Kartal'a artık güvenmiyor, Livakovic'le başladı
Fenerbahçe'de kriz patladı! İsmail Kartal'a artık güvenmiyor, Livakovic'le başladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı. Öte yandan İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan indiği sırada park halindeki araçlara çarptı. Önde ilerleyen otomobili ve motosikleti de sürükleyen kamyon, okul kapısının önüne park eden bir araca çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve 10 aracın zarar gördüğü kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
3.04.2024 Gündem
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar
Şişli’de oylarını kullanıp ayine katıldılar; Paskalya Bayramını kutladılar Şişli’deki Feriköy Ermeni İlkokulu ile Ortaokulu'nda oyunu kullanan seçmen, okulun bahçesindeki Surp Vartanans Kilisesi’nde düzenlenen ayine katılarak Paskalya Bayramı’nı kutladı. Ayine katılanlardan Nurhan Palakoğlu, "Bu sene ilginç bir rastlantı olarak Paskalya ve yerel seçimler aynı güne denk geldi. Şu an bulunduğumuz yerdeki bahçemiz, kilisenin ve okulun ortak kullandığı bir bahçe, mesafe açısından iyi oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir
YSK Başkanı Yener'den seçim açıklaması: Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "YSK dün almış olduğu kararda seçimler bittikten sonra oy sayım işlemlerine ara vermeksizin devam edilmesi gerektiğini hüküm altına almış. Sandık kurullarının tereddüdü giderilmiştir. Ramazan ayında oruçlu sandık görevlisinin herhangi zorlukla karşılaşacağı sonucunu çıkarmamak gerekir. Oy sayım işlemleri aralıksız devam edecektir" dedi.
29.03.2024 Gündem
YSK açıkladı: Oy sayımında iftar molası olmayacak
YSK açıkladı: Oy sayımında iftar molası olmayacak Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle oy sayımı sırasında iftar saatinde kısa bir mola verilmesi talebinin reddedildiğini ve sayımın aralıksız yapılacağını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı.
12.03.2024 Adana
1 yaşındaki bebeğin boğazına kurabiye takıldı annesi şoka girdi! Heimlich manevrası hayata döndürdü
1 yaşındaki bebeğin boğazına kurabiye takıldı annesi şoka girdi! Heimlich manevrası hayata döndürdü Bursa'da bir kafede boğazına kurabiye takılan 1 yaşındaki bebek, işletme sahibi Sedat Kapan’ın uyguladığı Heimlich manevrasıyla boğulmaktan kurtuldu. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Kapan, "Özellikle bizler gibi gıda sektöründe iş yapan yöneticiler ve çalışanların kesinlikle bu eğitimi alması lazım" dedi.
7.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Kozan Barajı'nda su seviyesi yüzde 28'e düştü! Kuraklık tehlikesi
Kozan Barajı'nda su seviyesi yüzde 28'e düştü! Kuraklık tehlikesi Adana'nın Kozan ilçesinde kuraklık nedeniyle Kozan Barajı'nda su seviyesi çok azalarak yüzde 28'e kadar düştü.
19.02.2024 Adana
İsmail Kartal'ın en büyük hatası ortaya çıktı! İsmail Yüksek, Krunic berbat etti
İsmail Kartal'ın en büyük hatası ortaya çıktı! İsmail Yüksek, Krunic berbat etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve liderliği Galatasaray'a kaptırdı. F.Bahçe’de Alanya beraberliği sonrası eleştiri oklarının hedefinde İsmail Kartal var. İşte Kartal'ın yaptığı hatalar...
13.02.2024 Fenerbahçe
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor Millet bahçelerinde, yağmur suyunun toplanıp yer altı sularına kazandırılması ve su ihtiyacının karşılanması için “yağmur bahçeleri” oluşturulacak.
13.02.2024 Gündem
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı Rektör Prof. Dr. Tuncel ilk olarak Prof. Dr. Ebru Yaşa Kafkas’ın kurmuş olduğu bitki fizyolojisi, meyve kalite, pestisit kalıntı ve doku kültürü laboratuvarları ile iklim odalarını ziyaret etti.
12.02.2024 Adana
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Ölüm İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Ölüm İle İlgili Hadisi Şerifleri... Ölüm, İslam dinine göre her canlının tadacağı zorunlu bir durumdur. İslamiyet'e göre ölüm bir son değil sonsuzluğun bir başlangıcıdır.
6.02.2024 Dini Bilgiler
Toplumcu Gerçekçi Yazarlar Kimlerdir? Toplumcu Gerçekçi Yazarların Eserleri Nelerdir?
Toplumcu Gerçekçi Yazarlar Kimlerdir? Toplumcu Gerçekçi Yazarların Eserleri Nelerdir? Toplumcu gerçekçi akımı 1. yüzyılın ilk çeyreğinde hem sinema hem de edebiyat alanında ortaya çıkmıştır. Sinemada İtalyan Yeni Gerçekçi adı ile bilinen bu akım edebiyatta özellikle hikaye ve şiir gibi pek çok türü de kapsamaktadır. Bu anlamda Türk Edebiyatında pek çok yazara rastlamak da mümkündür.
4.02.2024 Gündem
"F.Bahçe'nin golü öncesi ofsayt var mı?"
"F.Bahçe'nin golü öncesi ofsayt var mı?" Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek kritik deplasmandan 3 puanla döndü. Spor yazarları Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
4.02.2024 Şampiy10
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Deprem bölgesinde bütün ulaştırma ve haberleşme altyapımızı iyileştiriyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ‘asrın felaketi’nin ulaştırma ve haberleşme altyapısında yol açtığı hasarı hızlıca onardıklarını ve kalıcı yapıların çalışmalarının da aynı hızla devam ettiğini söyledi. Bakan Uraloğlu, deprem bölgesi için bu yıl bütçeden 35,43 milyar harcama yapılacağını bildirdi.
3.02.2024 Ekonomi
Nicel Ne Demek? Nicel Örnekleri Nelerdir, Nitelden Farkları Nelerdir?
Nicel Ne Demek? Nicel Örnekleri Nelerdir, Nitelden Farkları Nelerdir? Hem maddi hem de manevi olarak taşımış olduğu anlamları doğrultusunda nitel ve nicel kelimeleri kullanılır. Herhangi bir somut unsurun ölçülebilmesi amaçlı ele alınan kelime ise nicel olarak bilinir. Aynı zamanda somut durumun artıp azalabilmesi veya sayılabilmesi nicel şeklinde ifade edilir. Burada fiziksel olarak bir durumun görülmesi ve görüldüğü yapı üzerinden ifade edilmesi şeklinde ele alınabilir.
1.02.2024 Gündem
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Metafor Ne Demek, Nasıl Yapılır? Metaforum Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Orijinali "Metaphore" şeklinde yazılan sözcük, ilk kez M.Ö 5. yüzyılda, Antik Yunan şairleri tarafından kullanılmıştır. Eğretileme, istiare ve ödünçleme kelimeleriyle eş anlamlı olan metafor, edebiyat dışında felsefe, tarih ve mantık gibi bilim dallarında da sıklıkla kullanılmaktadır. 
31.01.2024 Gündem
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bahçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.