Baba Oldu

Baba Oldu

Son dakika baba oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baba oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baba oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baba Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baba oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.245 baba oldu haberi bulunmuştur. Tüm baba oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural baba oldu!
Ahmet Kural baba oldu! Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tedavi için gittikleri hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı hafif ticari araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada Turgay Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.
3.01.2024 Gündem
Antalya'da sahilde yılbaşı yoğunluğu! Denetimler arttı
Antalya'da sahilde yılbaşı yoğunluğu! Denetimler arttı Yılbaşı yoğunluğunun yaşandığı Antalya'da, yazdan kalma gün yaşanıyor. Hava ve deniz suyu sıcaklığı 21 derece ölçülen kentte polis ekipleri de sahilde denetim yaptı.
31.12.2023 Gündem
Araba kanala devrildi! Baba öldü, oğlu yaralı
Araba kanala devrildi! Baba öldü, oğlu yaralı Kırıkkale'de su kanalına devrilen otomobilde Niyazi Yılmaz (80) hayatını kaybetti, sürücü oğlu Erguncan Yılmaz yaralandı.
31.12.2023 Gündem
Kaan Urgancıoğlu baba oldu!
Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Savcı Ilgaz' karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu ile geçtiğimiz haziran ayında nikâh masasına oturduğu Burcu Denizer'in bebekleri dünyaya geldi.
9.12.2023 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
‘Arka Sokaklar' efsanesi ekranlara geri döndü! Rıza Baba öldü mü?
‘Arka Sokaklar' efsanesi ekranlara geri döndü! Rıza Baba öldü mü? 'Arka Sokaklar' ekranlara 639. Bölümüyle geri döndü. Son yayınlanan bölümde yine nefes kesen anlar yaşandı. Yeni sezonun ilk bölümünde ise akıllara Rıza baba öldü mü? sorusu takılı kaldı. Arka Sokaklar, cuma akşamları yayınlanmaya devam edecek.
2.09.2023 Televizyon
Rıza Baba yeni sezonda var mı? Arka Sokaklar 18. sezonunda Rıza Baba öldü mü?
Rıza Baba yeni sezonda var mı? Arka Sokaklar 18. sezonunda Rıza Baba öldü mü? Arka Sokaklar yeni sezonda Rıza Baba var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 1 Eylül 2023 Cuma akşamı yeni sezonu başlıyor. Ancak merak edilen bir detay var. Rıza Baba'nın cenaze görüntüleriyle başlayacak yeni sezon. İzleyicinin de "Rıza Baba 18. sezonda olacak mı?" sorgusu başladı.
1.09.2023 Televizyon
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu!
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu! Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle hafızalara kazınan Bora Akkaş ikinci kez evlenmişti. Fenomen Oben Alkan ile evli olan Akkaş baba oldu.
6.08.2023 Magazin
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler
Gökhan Çıra baba oldu! Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrası Deniz Akkaya'dan zehir zemberek açıklamalar geldi. İşte detaylar...
27.01.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum!
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, dostları Edis, Cemre Kemer ve Gülşen Aybaba ile bir araya geldi. Sürpriz buluşmanın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
25.01.2023 Magazin
Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin'
Gökhan Çıra baba oldu! 'Küçücük dünyama hoşgeldin' 2022 yılında Selin Ciğerci ile iki kez boşanan ve geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifi eden Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu.
25.01.2023 Magazin
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti
Anne ve bebeğine saldırdı, görenler küreklerle koştu! Dehşet böyle bitti ABD'de bebeği ile birlikte okuldan çıkıp bir kliniğe doğru giden genç anne, yolda korkunç bir saldırıya uğradı. Kar fırtınası nedeniyle görüşün de azalmasıyla karşısındaki 'iri kişi'nin ne olduğunu fark edemeyen kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çevredekiler ellerinde kürekle koştu, dehşetin sonu böyle bitti...
22.01.2023 Dünya
'Dansçı aranıyor' diye ilan verdiler, gerçek başka çıktı: Günlük 1.500 TL
'Dansçı aranıyor' diye ilan verdiler, gerçek başka çıktı: Günlük 1.500 TL Ünlü bir siteye günlük en az 1500 TL vaadiyle dansçı aranıyor ilanı verdiler, amaçları başka çıktı. 'Dansçı aranıyor' ilanıyla ilgili arayanlara farklı teklif yaptılar. Telefonla ulaşılan ilan sahibi, 'Dans da yapılırsa ekstra bir avantaj olur' diyerek günlük kazancı açıkladı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Gündem
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı
Bilgisayar oyunu oynarken korkunç son! Bir anda oldu, soruşturma başlatıldı Gece yarısı korkunç bir olay yaşandı. - İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki kişi, bilgisayar oyunu oynadığı sıradan talihsiz şekilde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Yaşam
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti Diyarbakır'da bir çeyiz mağazasının açılışa özel indirim yapacağını duyurması izdihama neden oldu. Gece yarısı mağazanın önünde toplananlar, içeriye girebilmek için birbirleriyle yarıştı. Ucuz ürün almak için çıkan kaosa polis müdahale etti.
21.01.2023 Yaşam
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu ABD'de şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Ünlü şarkıcı Ozon Orhon 50 yaşında ikinci kez baba oldu!
Ünlü şarkıcı Ozon Orhon 50 yaşında ikinci kez baba oldu! 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Ozan Orhon 2021 yılında kabin memuru Selcan Demirci ile dünyaevine girmişti. Çift evliliklerini bebekle taçlandırdı.
17.01.2023 Magazin
Nihat Doğan baba oldu!
Nihat Doğan baba oldu! Şarkıcı Nihat Doğan, arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
16.01.2023 Magazin
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı…
Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir? Nihat Doğan’ın oğlunun isminin anlamı… İranlı hayranı Arezoo Doğan ile nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Ünlü türkücü oğluna ''Amin Badıkan'' ismini verdiklerini açıkladı. Peki, Badıkan ne demek, Badıkan isminin anlamı nedir?
16.01.2023 Gündem
Miras beklerken 1 milyon 600 bin lira borç çıktı, vasiyetnamenin iptali için dava açtı
Miras beklerken 1 milyon 600 bin lira borç çıktı, vasiyetnamenin iptali için dava açtı İzmir'de, iş insanı Turgay Nişancı'ya karşı annesiyle birlikte 40'ı aşan hukuk mücadelesi verip, babalık davasını kazanan Recep Nişancı (55), onlarca milyonluk miras beklettiği sırada 1 milyon 600 bin TL'lik borç tebligatı ile karşılaştı. Şaşkınlık yaşayan Nişancı, borcun ardından daha önce açtığı vasiyetname iptali davası için yeniden dilekçe verdi. Yasal varis olan ancak mirastan hiçbir pay alamayan Nişancı, "Bu borcun yapılmasında hiçbir katkım olmadığı gibi hakkım olan mirası da alamadım. Çünkü babamın diğer çocukları bana hakkım olanı vermemek için ellerinden geleni yapıyor" dedi.
24.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Baba Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baba oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.