Baba Evi

Baba Evi

Son dakika baba evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baba evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baba evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baba Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baba evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.199 baba evi haberi bulunmuştur. Tüm baba evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit olan 6 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı. Öte yandan şehidin evinin fiziki durumuna yönelik haberlerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti
23.12.2023 Gündem
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti
Ünlü yazar ve senarist Muharrem Buhara hayatını kaybetti Süper Baba, İkinci Bahar, Hayat Bağları, Yağmur Zamanı ve Baba Evi dizilerinin de aralarında yer aldığı çok sayıda dizinin senaryosuna imza atan yazar Muharrem Buhara hayatını kaybetti.
2.09.2023 Magazin
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri Orhan Kemal 1914 yılında Adana'da doğdu. Babası Milletvekili ve Bakandı ancak bir komploya karıştığından şüphelenilmesi üzerine Türkiye'den kaçmak zorunda kaldı. Aile bir süre Suriye'de, ardından Beyrut'ta yaşadı. Kemal, askere gitmeden önce, siyasi görüşleri nedeniyle beş yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla sonuçlanınca, çeşitli garip işler yaptı.
24.08.2023 Kültür Sanat
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan, Mine'ye savaş açtı! Kanal D'nin sevilen dizisi Türkan, Derya ve Dönüş adlı kardeşlerin hikâyesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 8 Kasım Salı akşamı 25’inci bölümüyle yine çok konuşuldu. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen yapım, son bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazandı.
9.11.2022 Magazin
Dehşet görüntüler ortaya çıktı! Evi dağıtan çocuklarını sopayla dövdü
Dehşet görüntüler ortaya çıktı! Evi dağıtan çocuklarını sopayla dövdü Çağlayan’da yabancı uyruklu bir baba, evi dağıttıkları gerekçesiyle yarı çıplak 3 küçük çocuğunu bahçede sopayla dövdü. Çocukların çığlık çığlığa kaldığı o dehşet anları kameralara yansırken, Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri babayı gözaltına aldı. Anneleri Nijerya’da olan 3 çocuk ise yurda yerleştirildi.
12.09.2022 Yaşam
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti
Usta yönetmen Erden Kıral hayatını kaybetti Kanal, Bereketli Topraklar Üzerinde ve Hakkari'de Bir Mevsim gibi pek çok filme imza atmış Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Erden Kıral(80), hayatını kaybetti.
17.07.2022 Magazin
Beş askerimizin şehit olduğu bölgede operasyon! F-16'lar havalandı, bölge bombardıman altına alındı, mağaradaki teröristler kıstırıldı
Beş askerimizin şehit olduğu bölgede operasyon! F-16'lar havalandı, bölge bombardıman altına alındı, mağaradaki teröristler kıstırıldı Pençe Kilit Harekatı'nda beş Mehmetçik şehit oldu, ikisi de yaralandı. Sıcak çatışma sonrası bölgeye Diyarbakır'dan F-16'lar gönderildi. SİHA'ların da operasyona dahil olduğu bölgede, teröristler grup halinde mağarada kıstırıldı. İntikam operasyonu devam ederken ortaya çıkan ve şehit askerlerin beşinin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu.
24.05.2022 Gündem
Bebeğini rehin aldı, evi ateşe verdi!
Bebeğini rehin aldı, evi ateşe verdi! İstanbul Maltepe'de 5 aylık bebeğini rehin alan baba evi ateşe verdi.
25.08.2021 Gündem
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş
Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan korkunç haber! Tecavüze uğrayıp vahşice öldürülmüş Antalya'da, 5 gündür haber alınamayan gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu (21) ölü bulundu. Üniversiteli kızı evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. Polisin, genç kızın cep telefonu sinyallerinden ulaştığı Ayhan, çapraz sorguda cinayeti itiraf etti. Korkunç detaylar ortaya çıktı.
2.08.2021 Gündem
Her şey bir anda oldu! 2 çocuk annesi genç kadın baba evinde...
Her şey bir anda oldu! 2 çocuk annesi genç kadın baba evinde... Kayseri'de, baba evinde olduğu sırada fenalaşarak yığılan 2 çocuk annesi Hilal Ç. (28), hayatını kaybetti.
5.05.2021 Yaşam
Aytekin Çakmakçı hayatını kaybetti
Aytekin Çakmakçı hayatını kaybetti Işıklar Sönmesin, Muhsin Bey, Yılanların Öcü gibi filmlerin görüntü yönetmenliğini yapmış usta isim Aytekin Çakmakçı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.03.2021 Gündem
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri… Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile yasta. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan 2 askerimizin de kimlik bilgileri belirlendi. Şehit olan askerlerimizden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Bitlis şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Tatvan'daki helikopter kazasında şehit olan 11 askeri personelin kimliği belli oldu. 11 şehidimizin olduğu kazada 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın da şehit olduğu açıklanmıştı.
4.03.2021 Gündem
Gara şehitlerine acı veda!
Gara şehitlerine acı veda! Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da, terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından jandarma er Süleyman Sungur, memleketi Siirt'te son yolculuğuna uğurlandı. Şehitlerden Astsubay Semih Özbey için Malatya'da cenaze töreni düzenlendi. Aydın Köse'nin cenazesi, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi.
15.02.2021 Gündem
İdlib gazisi o anları anlattı: Hiçbir savaşta görülmemiştir
İdlib gazisi o anları anlattı: Hiçbir savaşta görülmemiştir Bilecikli İdlib gazisi Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, 33 askerin şehit olup kendisinin de yaralandığı saldırıyı anlatırken, "Güvenli bir bölgeye gitmek için mahalleden geçerken hepimizin orada olmasını bekleyerek hem topçu atışlarıyla hem de hava taarruzuyla hain bir saldırı gerçekleşti. Çok ağır bir bombardıman yağmuru vardı üzerimize. Yaralıları almaya gelen bütün ambulansları vurdular, bu hiçbir savaşta görülmemiştir" dedi.
9.03.2020 Gündem
Münbiç'ten acı haber! 2 asker şehit
Münbiç'ten acı haber! 2 asker şehit Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi sonucu 2 asker şehit oldu, 7 asker yaralandı.
15.10.2019 Gündem
Kırıkkale'ye şehit ateşi düştü
Kırıkkale'ye şehit ateşi düştü Fırat'ın doğusunda sürdürülen Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan 27 yaşındaki Piyade Üsteğmen Çelebi Bozbıyık'ın Kırıkkale'de yaşayan ailesine acı haber verildi.
15.10.2019 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iki ayrılık birden! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 112. son bölümünde iki ayrılık birden yaşandı
24.10.2018 Televizyon
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı?
Kemal İnci kimdir? Kemal İnci kaç yaşındaydı? Kemal İnci kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci, evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor. İşte Kemal İnci hakkında merak edilen bilgiler...
30.09.2018 Gündem
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.
30.09.2018 Magazin
Evi terk etmeyen 30 yaşındaki  oğullarını mahkemeye verdiler
Evi terk etmeyen 30 yaşındaki oğullarını mahkemeye verdiler ABD’nin Syracuse kentinde bir anne-baba, evi terk etmeyen 30 yaşındaki işsiz oğullarına dava açtı.
23.05.2018 Dünya
30 yaşındaki oğullarını evden ayrılmadı diye mahkemeye verdiler
30 yaşındaki oğullarını evden ayrılmadı diye mahkemeye verdiler ABD'nin Syracuse kentinde bir anne-baba, evi terk etmeyen 30 yaşındaki işsiz oğullarına dava açtı.
23.05.2018 Dünya
Şehit ateşi Kocaeli’ye düştü
Şehit ateşi Kocaeli’ye düştü Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan sözleşmeli er İlker Ağaçay’ın Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki baba evine şehadet haber verildi.
9.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baba Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baba evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.