Bursa'da gizli define kazısı ortaya çıktı! Baba evi köstebek yuvasına döndü

Bursa’da miras kavgası baba evini harabeye çevirdi. Anahtarı olmadığı için kapıyı kırarak içeri giren hissedar, evin içinde defineciler tarafından kazılmış onlarca çukurla karşılaştı. Gördüklerini delil olarak kayda alan vatandaş, kardeşinin evi define aramak için parçaladığını iddia etti.
Bursa'da anne ve babasının vefat etmeden önce yaşadığı eve gelen kişi, anahtarı olmadığı için bahçe kapısını kırarak içeri girdi. İçeri girdiğinde ise definecilerin her yeri köstebek yuvası gibi kazdıklarını gördü.
Olay, Bursa'nın Gürsu ilçesi Canbazlar köyündeki 2 kardeşin babaevinde meydana geldi. İddiaya göre, anne ve babası vefat ettikten sonra kendilerine kalan mirası bir türlü bölüşemeyen küçük hissedarlardan biri definecilerle anlaştı.
Babasının evine getirdiği definecilerle evi köstebek yuvasına çeviren hissedar, kardeşini fena kızdırdı. İstanbul'dan kalkıp eve gelen diğer hissedar, anahtarı olmadığı için bahçedeki kapıyı kırarak içeri girdi.
Girdiğinde ise gördüğü manzaraya inanamadı. Yaşadıklarını bir delil niteliğinde kayda alan hissedar, durumu da tane tane anlattı.
BABA EVİ KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ






