Aylin Sözer

Aylin Sözer

Son dakika Aylin sözer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aylin sözer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aylin sözer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylin Sözer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylin sözer gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 aylin sözer haberi bulunmuştur. Tüm aylin sözer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları toplantısı! Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'radar kilidi' tepkisi
Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları toplantısı! Bakan Akar'dan Yunanistan'a 'radar kilidi' tepkisi Milli Savunma Bakanı Akar, 9'uncu Türkiye-Gürcistan-Azerbaycan Savunma Bakanları Toplantısı'nın ardından, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ve Gürcistan Savunma Bakanı Burchuladze ile ortak basın toplantısı düzenliyor.
21.12.2022 Gündem
Kadınlar Günü'nde eşini öldürdü! 'Çocuklarımı vermek istemeyince bıçakladım'
Kadınlar Günü'nde eşini öldürdü! 'Çocuklarımı vermek istemeyince bıçakladım' Konya'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde boşanma aşamasındaki eşi Afganistan uyruklu Marziye Salehzade'yi (30) öldüren tutuklu Hamidollah Nouri'nun (30), ifadesinde, "Sevgilisi olduğunu biliyordum. Birlikte yaşamaya başladıklarını öğrenince 3 çocuğumu almaya gittim. Vermek istemeyince tartıştık, bıçakladım" dediği belirtildi.
11.03.2022 Yaşam
Arkadaşları evde kanlar içinde buldu! Bıçaklanarak öldürülmüş
Arkadaşları evde kanlar içinde buldu! Bıçaklanarak öldürülmüş Konya'da Afganistan uyruklu 35 yaşındaki Fayzullah Fadayi, arkadaşları ile yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülmüş bulundu.
11.03.2022 Yaşam
Firari hırsız kız arkadaşının evinde yakalandı
Firari hırsız kız arkadaşının evinde yakalandı Şanlıurfa’da cezaevinden kaçan hırsız, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından kız arkadaşının evinde yakalandı.
11.03.2022 Yaşam
Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme! Flaş IBAN detayı
Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme! Flaş IBAN detayı Akademisyen Aylin Sözer'i katleden Kemal Ayyıldız ve kardeşi Murat Delbe'nin yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Ayyıldız, Sözer'i katlettikten sonra talihsiz kadının cep telefonundan kardeşinin IBAN'ını isteyerek para göndermeye çalıştı. Ayyıldız'ın kardeşi Delbe'nin celse arasında ifade verdiği ortaya çıktı. Olay günü evde yatarken ağabeyinin kendisini arayarak IBAN'ını istediğini anlatan iki numaralı sanık Delbe, "Bana neden IBAN'ı istediğini söylemedi. Ben de kendisine neden istediğini sormadım. Borcumu göndereceğini düşündüm. Ağabeyime IBAN'ımı gönderdim" dedi.
11.03.2022 Yaşam
Akademisyen Aylin Sözer'in davasında şoke eden savunma!
Akademisyen Aylin Sözer'in davasında şoke eden savunma! İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Dr. Aylin Sözer'in (48) boğazını kesip yakarak katlettiği iddia edilen sanık Kemal Ayyıldız (32) savunmasında cinayeti başkasının işlediğini, çocukları tehdit altında olduğu için cinayeti üstlendiğini öne sürerek "İsterseniz 3 değil 5 tane müebbet verin. Yeter ki çocuklarım kurtulsun" dedi. Mahkeme sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
8.10.2021 Gündem
Aylin Sözer cinayeti son durum! Aylin Sözer davası ne oldu? İddianame düzenlendi, kaç yıl hapis istendi?
Aylin Sözer cinayeti son durum! Aylin Sözer davası ne oldu? İddianame düzenlendi, kaç yıl hapis istendi? Aylin Sözer cinayetinde iddianame düzenlendi. Maltepe’de öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer’i boğazını keserek ve yakarak öldüren Kemal Ayyıldız hakkında 5 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 16 yıl 5 aydan 35 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Aylin Sözer cinayetinde son durum
10.06.2021 Gündem
Akademisyen Aylin Sözer'in katiline istenen ceza belli oldu
Akademisyen Aylin Sözer'in katiline istenen ceza belli oldu Öğretim üyesi olan Dr. Aylin Sözer'i boğazını kesip yakarak katleden sanık Kemal Ayyıldız hakkında 5 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 35 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
10.06.2021 Gündem
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Ben türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde adaleti yerine getirebileceği doğrultusunda kuşkum var" açıklaması nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi.
13.01.2021 Gündem
Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlandı! 'İyilik meleğimiz seni unutmayacağız'
Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlandı! 'İyilik meleğimiz seni unutmayacağız' İstanbul Maltepe'deki evinde öldürülen İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aylin Sözer'in (48) cenazesi toprağa verildi.
31.12.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den çok sert sözler
MHP lideri Bahçeli'den çok sert sözler MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Aşı konusundan tartışmaları kamçılayıp güvensizliği körüklemek isteyenler KOVİD-19’un mutasyona uğramış siyasi türevleridir. Bunlar acınacak haldedir. Milletimizde kuşku ve tereddüt uyandırmak, yalanı ve yozlaşmayı servis etmek ahlak ve vicdan krizidir." ifadelerine yer verdi. MHP lideri,"Bir teröristin tutuklu bulunduğu cezaevinden tıpış tıpış çıkarılacağını söyleyen kimliksiz garabetler, 2020’de provokasyonlarına hız verseler de milli gönüllerde kaybetmişler, milli gelecekte tesirsiz bir gölgeden farksız olacaklarını şimdiden belgeleyip belli etmişlerdir." diye konuştu.
31.12.2020 Siyaset
Aylin Sözer cinayetinde flaş detay! 260 bin lira...
Aylin Sözer cinayetinde flaş detay! 260 bin lira... Öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer’i boğazını bıçakla kestikten sonra yakarak öldüren Kemal Ayyıldız’ın, cinayeti planladığı ihtimali üzerinde duruluyor. Kemal Ayyıldız’ın, Aylin Sözer’in cep telefonundan öğrencisine para göndererek kuryeyle almaya çalışması, kardeşinin hesabına EFT ile 260 bin TL göndermesi cinayetin para almak için planlı bir şekilde işlendiği şüphesini kuvvetlendirdi.
31.12.2020 Yaşam
Aylin Sözer'e veda... Çalıştığı üniversitede gözyaşlarıyla anıldı
Aylin Sözer'e veda... Çalıştığı üniversitede gözyaşlarıyla anıldı Öğretim görevlisi Aylin Sözer, Maltepe'deki evinde Kemal Ayyıldız tarafından dün feci şekilde öldürülmüştü. Akademisyen Sözer, bugün çalıştığı üniversitenin kampüsünde öğrencileri ve akademisyenler tarafından gözyaşları içinde anıldı.
30.12.2020 Gündem
Öğretim üyesi Aylin Sözer feci şekilde öldürüldü! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Öğretim üyesi Aylin Sözer feci şekilde öldürüldü! Korkunç detaylar ortaya çıktı İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim üyesi Aylin Sözer, Kemal Ayyıldız tarafından boğazı kesilerek vahşice öldürüldü! Katil, cesedi yakarken polis ekiplerince yakalandı. Aylin Sözer'i öldüren Ayyıldız'ın cinayeti planladığı şüphesi oluşturan deliller ortaya çıktı. Olay yerinde üzerinde kan izi de bulunduğu kaydedilen yırtık ve kirli muayene eldivenleri bulundu. Kemal Ayyıldız'ın üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildiği de öğrenildi. Suçunu itiraf eden şahıs işlediği cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. Kemal Ayyıldız, savcılıktaki sorgusunun ardından, "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sorgusunun ardından Ayyıldız tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.12.2020 Gündem
Maltepe'de Aylin Sözer'i öldüren kişinin binaya giriş anı kamerada
Maltepe'de Aylin Sözer'i öldüren kişinin binaya giriş anı kamerada MALTEPE'de üniversite öğretim görevlisi Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız'ın binaya giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
30.12.2020 Haber
Spor camiasından Aylin Sözer isyanı: "Artık yeter!"
Spor camiasından Aylin Sözer isyanı: "Artık yeter!" Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin yanı sıra yıldız futbolcular, özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan ve eski sevgilisi tarafından öldürülen Aylin Sözer için paylaşımlarda bulundu.
29.12.2020 Yaşam
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Selda Taş ve Aylin Sözer  cinayetlerine tepki
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Selda Taş ve Aylin Sözer cinayetlerine tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kadın cinayetlerine ilişkin, "Bu cinayetleri durdurmak, bu ilkelliğe son vermek zorundayız. Kadın cinayetlerinin durdurulması için bizden istenen her türlü desteği vermeye hazırız." ifadesini kullandı.
29.12.2020 Siyaset
Aylin Sözer'i öldüren zanlının ilk ifadesi...
Aylin Sözer'i öldüren zanlının ilk ifadesi... Aylin Sözer'i öldüren zanlının ilk ifadesi...
29.12.2020 Haber
Aylin Sözer kimdir? Maltepe'de Kemal Delbe üzerine yanıcı madde döktükten sonra öğretim görevlisini ateşe verdi!
Aylin Sözer kimdir? Maltepe'de Kemal Delbe üzerine yanıcı madde döktükten sonra öğretim görevlisini ateşe verdi! İstanbul'da Kemal Delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen İstanbul Aydın Üniversitesi'nde öğretim görevlisi ve yazar Dr. Aylin Sözer’i evinde iki gün esir aldı. Aylin Sözer’den haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Kemal Delbe’nin, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin Sözer’den borç para istediği ve dün akşam saatlerinde Sözen’in evine geldiği öğrenildi. Bugün öğle saatlerinde ise şüpheli, önce Aylin Sözen’in boğazını kesti ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Peki, kadın cinayetine kurban verilen öğretim görevlisi Aylin Sözer Çapan kimdir? Kaç yaşında? Eğitim hayatı...
29.12.2020 Gündem
Öğretim görevlisi Aylin Sözer feci şekilde öldürüldü
Öğretim görevlisi Aylin Sözer feci şekilde öldürüldü Maltepe'de bir kişi eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadının önce boğazını kesti. Ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Delbe'nin üzerinden kadına ait altın kolyeler çıktı. Delbe ilk ifadesinde "Maltepe’deki evine gittim, bir süre kendisiyle sohbet ettik, daha sonra bir tartışma çıktı. Boğazını keserek öldürdüm" dedi.
30.12.2020 Yaşam
Tecavüz, türban ve  Alevilik
Tecavüz, türban ve Alevilik Alman televizyonundaki çirkin film Alevileri sokağa döktü...
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Sözer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylin sözer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.