ÖÄŸretim Görevlisi

ÖÄŸretim Görevlisi

Son dakika öğretim görevlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan öğretim görevlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını öğretim görevlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

ÖÄŸretim Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan öÄŸretim görevlisi geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 2.332 öÄŸretim görevlisi haberi bulunmuÅŸtur. Tüm öÄŸretim görevlisi haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
Bidonun içerisinde elleri ve ayakları baÄŸlı halde bulundu: Cesedin sırrı ortaya çıktı oÄŸlu tutuklandı
Bidonun içerisinde elleri ve ayakları baÄŸlı halde bulundu: Cesedin sırrı ortaya çıktı oÄŸlu tutuklandıMersin'in Bozyazı ilçesindeki çöp dökme alanında plastik bir fıçı içerisinde çıplak erkek cesedi bulundu. Elleri ve ayaklarının baÄŸlı olduÄŸu ortaya çıkan cesedin emekli öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz'e ait olduÄŸu belirlenirken, oÄŸlu gözaltına alındı
16.09.2024Gündem
Adanalı yönetmenin yazdığı film 87 ülkeden 827 filmin yarıştığı Gordion Arkeofilm Festivali’nde finale kaldı
Adanalı yönetmenin yazdığı film 87 ülkeden 827 filmin yarıştığı Gordion Arkeofilm Festivali’nde finale kaldıYapımcılığını ve yönetmenliÄŸini Çukurova Ãœniversitesi Ä°letiÅŸim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Özge Deniz Özker’in üstlendiÄŸi ‘Heraion Teikhos’un Kadınları’ adlı belgesel, 87 ülkeden 827 filmin yarıştığı Gordion Arkeofilm Festivali’nde ‘profesyonel film’ kategorisinde finale kaldı.
3.09.2024Adana
Marmara Denizi'nde korkutan 3 çukur! Ä°stanbul depreminde tsunamiyi tetikleyebilir
Marmara Denizi'nde korkutan 3 çukur! Ä°stanbul depreminde tsunamiyi tetikleyebilirTekirdaÄŸ Namık Kemal Ãœniversitesi (NKÃœ) Yapı Ä°ÅŸleri ve Teknik Daire BaÅŸkanı Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Bal, olası Ä°stanbul depreminde Marmara Denizi'nde tsunamiyi tetikleyecek 3 büyük çukurun bulunduÄŸunu belirterek, 2 ilçe için korkutan uyarıda bulundu.
20.08.2024Gündem
Mikail Bayram kimdir, nereli, Prof. Dr. Mikail Bayram neden öldü?
Mikail Bayram kimdir, nereli, Prof. Dr. Mikail Bayram neden öldü?Prof. Dr. Mikail Bayram, 84 yaşında hayatını kaybetti. Konya'daki evinde vefat eden Bayram’ın hayatı sorgulanmaya baÅŸlandı. Peki, Mikail Bayram kimdir, nereli, Prof. Dr. Mikail Bayram neden öldü?
3.08.2024Gündem
Emel Azak Karali neden öldü? Dr. Emel Azak Karali kaç yaşındaydı?
Emel Azak Karali neden öldü? Dr. Emel Azak Karali kaç yaşındaydı? Kocaeli Ãœniversitesi AraÅŸtırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevli öğretim üyesi Dr. Emel Azak Karali (45) hayatını kaybetti. Karali 2008 yılında kalp nakli ile hayata tutunmuÅŸ ve yaptığı organ bağışı çaÄŸrıları ile adından söz ettirmiÅŸti. Peki, Emel Azal Karali neden öldü?
29.07.2024Gündem
Adana'da 'Tetik parmak sendromu'nu iyileştiren bitkisel karışım geliştirdi! 12 farklı hastada iyileşme sağladı
Adana'da 'Tetik parmak sendromu'nu iyileştiren bitkisel karışım geliştirdi! 12 farklı hastada iyileşme sağladıAdana'da, hazırladığı karışımı 'tetik parmak sendromu' yaşayan 12 farklı hastada deneyen ve işe yaradığını fark eden Prof. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, karışım için patent başvurusuna hazırlandıklarını söyledi.
8.07.2024Adana
GAÜN öÄŸrencilerinden hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyareti
GAÜN öÄŸrencilerinden hastanede tedavi gören çocuklara moral ziyaretiGaziantep Ãœniversitesi (GAÃœN) öğrencileri, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek moral verdi.
3.06.2024Gaziantep
Çalışan anneler için hangi adımlar atılacak?
Çalışan anneler için hangi adımlar atılacak?CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Türkiye’de nüfus artış hızının kendini yenileme eÅŸiÄŸinin altına düştüğüne dikkat çekmiÅŸti. AK Parti’nin MKYK toplantısında bu baÅŸlığa da bir parantez açıldı. AK Partili MKYK üyeleri 4 aylık annelik izninin yetersiz olduÄŸunu, 1 yıllık izin seçeneÄŸinin incelenmesi gerektiÄŸine dikkat çekti. Peki baÅŸka hangi adımlar gündemde, neler yapılması gerekiyor? Ankara Yıldırım Beyazıt Ãœniversitesi Öğretim Görevlisi Tarkan Zengin, CNN TÃœRK'te deÄŸerlendirdi.
27.05.2024Vatan TV
Türk bilim insanlarından dikkat çeken araÅŸtırma! Yapay zeka birçok mesleÄŸi elimizden alacak!
Türk bilim insanlarından dikkat çeken araÅŸtırma! Yapay zeka birçok mesleÄŸi elimizden alacak!GeçmiÅŸte, birçok iÅŸlem için saatler harcanırken, günümüzde yapay zeka tabanlı sistemler sayesinde aynı iÅŸlemler çok daha kısa sürede tamamlanabiliyor. Otomasyon sistemleri, insan hatalarını azaltırken, ÅŸirketlerin maliyetlerini de düşürmeye yardımcı oluyor. Yapay zekanın kullanımı ve çalışma yaÅŸamında ne gibi etkileri olduÄŸunu irdeleyen Öğretim Görevlisi Evin Miser ve ABD’de bulunan araÅŸtırmacı Orçun SarıoÄŸuz, yaptıkları araÅŸtırmada ÅŸirketlerden çalışanlara, ekonomiden sosyo-kültürel dönüşüme kadar dikkat çeken pek çok noktayı açıkladı.
23.05.2024Gündem
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyorRessam Hüseyin Sönmez’in bilbordlardan sökülen kağıtları kullanarak ÅŸablon baskı tekniÄŸi uyguladığı Retrospektif sergisi 19 Nisan’da Mersin’de sanat severlerle buluÅŸmaya hazırlanıyor. Sergi Mersin Ãœniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçının mezuniyetinden bugüne sanatsal üretimindeki seçkilerden oluÅŸuyor.
16.04.2024Adana
Adana'daki üniversiteler öÄŸrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öÄŸrencilerin ilk tercihleri arasındaTürkiye'nin en büyük ÅŸehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eÄŸitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024Adana
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? Ä°lk ziyaretinde 11 gün kaldı: Ä°ÅŸte Atatürk’ün Adana’ya gidiÅŸ nedenleri
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? Ä°lk ziyaretinde 11 gün kaldı: Ä°ÅŸte Atatürk’ün Adana’ya gidiÅŸ nedenleriTürkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana ziyaretleri, tarihi dokusuyla aydınlandı. Erdem Çakmak'ın çalışmasına göre, Atatürkün ilk ziyareti, Mondros AteÅŸkes AntlaÅŸması'nın imzalanmasının ardından gerçekleÅŸmiÅŸ ve Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı görevini devralmak üzere yapılmıştır. Ancak, gerçek anlamda ilk Adana ziyareti, Millî Mücadele yıllarında, Adana'da Suriye felaketinin ardından yaÅŸanan olaylara dikkat çekmek üzere gerçekleÅŸtirilen ve önemli bir dönemeç olan Pozantı Kongresi'ne baÅŸkanlık etmek amacıyla yapılmıştır. Ä°ÅŸte Atatürk’ün Adana’yı ziyaret sayısı…
20.03.2024Adana
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısıRamazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024Ekonomi
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...Eski tarihlerde yaÅŸamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma ÅŸansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiÄŸi zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın baÅŸlarında yapmış olduÄŸu çalışmalar ile adından söz ettirdiÄŸi görülüyor.
10.02.2024YaÅŸam
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024Gündem
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildiResmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevden alındı ve yerine Başkan Yardımcısı Fatih Karahan atandı.
3.02.2024Ekonomi
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurduSağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024Gündem
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendiÄ°nteraktif Reklamcılık DerneÄŸi (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Åžubat’a kadar baÅŸvuruların yapılabileceÄŸi 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024Ekonomi
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne Ä°ÅŸ Yapar?
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne Ä°ÅŸ Yapar?Antropoloji, insanı temel alan iletiÅŸim ve etkileÅŸim, kültürel geliÅŸmeler ve çeÅŸitlilik gibi pek çok konuyu gündeminde tutan çok önemli bir bilim dalıdır. Güncel ve tarihsel boyutlarda Antropoloji ilgi alanına giren konuları oluÅŸturur. Ä°nsan toplulukları ile ilgili derinlemesine bilgi edinmeyi amaçlayan Antropoloji geleneÄŸi ise, antropologlar aracılığı ile sürdürülür ve geliÅŸtirilir.Â
11.01.2024Gündem
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldi
Asgari ücret zammı belli oldu! Uzmanlardan ilk yorum geldiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret yüzde 49 zamla 17 bin 2 liraya çıkacak. Peki yeni zam oranı için uzman isimler ne dedi? Ä°ÅŸte detaylar...
27.12.2023Ekonomi
Asgari ücrette gözler ilk toplantıda! 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak, kaç TL?
Asgari ücrette gözler ilk toplantıda! 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak, kaç TL?Asgari ücret ne zaman belli olacak soruları son dakika yanıt arıyor. Aralık ayına giriÅŸ yapılmasıyla birlikte, 2024 Ocak ayında verilecek olan asgari ücret ne kadar olacak sorusunun yanıtı 11 Aralık tarihinde gerçekleÅŸecek olan Asgari Ãœcret Tespit Komisyonu toplantısı sonrasında netleÅŸecek. Milyonlarca çalışanın merakla beklediÄŸi asgari ücret görüşmelerinde ilk toplantı pazartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak.
9.12.2023Ekonomi
Selman ÖÄŸüt kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ä°stanbul Esenyurt Üniversitesi rektörüne atanan Prof. Dr. Selman Ögüt’ün biyografisi!
Selman ÖÄŸüt kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ä°stanbul Esenyurt Üniversitesi rektörüne atanan Prof. Dr. Selman Ögüt’ün biyografisi!Ä°stanbul Esenyurt Ãœniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Selman Öğüt atandı. Peki, Ä°stanbul Esenyurt Ãœniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Selman Öğüt kimdir, kaç yaşında, nereli? Selman Öğüt’ün babası kimdir?
1.12.2023Gündem
Sahte diÅŸ doktoru skandalı! Hastaya kızdı diÅŸlerini çekti ilaç yazdı, ÅŸok eden olay
Sahte diÅŸ doktoru skandalı! Hastaya kızdı diÅŸlerini çekti ilaç yazdı, ÅŸok eden olayAÄŸrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 diÅŸi çekildi. DiÅŸleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Åženaslan’ın çektiÄŸini ortaya çıktı. Açılan davada Åženaslan, ‘diploması olmadığı halde diÅŸ hekimliÄŸine iliÅŸkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023Gündem
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eÅŸi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eÅŸi kimdir?Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araÅŸtırılmaya baÅŸlandı.
21.10.2023Gündem
Ä°çiÅŸleri’ne saldırı giriÅŸiminin ÅŸifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
Ä°çiÅŸleri’ne saldırı giriÅŸiminin ÅŸifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'Ankara'da bombalı saldırı giriÅŸiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuÅŸturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiÄŸine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taÅŸeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuÅŸturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki geliÅŸmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taÅŸeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

ÖÄŸretim Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öÄŸretim görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.