Ayçiçek Yağı Fiyatları

Ayçiçek Yağı Fiyatları

Son dakika Ayçiçek yağı fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayçiçek yağı fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayçiçek Yağı Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayçiçek yağı fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 ayçiçek yağı fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm ayçiçek yağı fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Ayçiçek fiyatlarında son günlerde spekülatif hareketler yaşanıyor. Ziraat Mühendisi Ömer Demir konuyla ilgili çarpıcı bir veri ortaya koydu. Gıda ürünlerinin vatandaşın hassas noktası olduğunu söyleyen Demir, "Senaryo aynı, vatandaşı soymak." dedi.
13.10.2023 Ekonomi
4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog yayınlandı! ŞOK ayçiçek yağında, şampuanda fiyatlar tepetaklak!
4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog yayınlandı! ŞOK ayçiçek yağında, şampuanda fiyatlar tepetaklak! ŞOK 4-9 Mayıs 2023 aktüel katalog yayınlandı. ŞOK ayçiçek yağı fiyatları tepetaklak oldu. Ucuz alışveriş isteyenler ŞOK bu hafta katalogda birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla gördü. Mayıs ayının gelmesiyle yazlık ürünlerde indirim yapan markette borcam, şampuan ve iç giyimde de sürpriz kampanyalar yer aldı. İşte 4-9 Mayıs ŞOK aktüel 2023 katalog ve indirimli ürünler listesi...
3.05.2023 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirim geldi! Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimli ürünler tek tek açıklandı
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirim geldi! Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde indirimli ürünler tek tek açıklandı Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yaşanıyor. Yeni ayçiçek yağı fiyatları açıklandı. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatif Market tarafından kasım ayına özel yeni indirimli ürünler listesi yayınlandı. Tarım Kredi Market indirimlerini kaçırmak istemeyen ve ucuz yolla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, güncel indirimli ürünler kataloğunu sorguluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 1-15 Kasım ayına özel yeni indirimli ürünler listesini sosyal medya hesabından yayınladı. İşte 2022 Kasım ayı güncel indirimli ürünler listesi.
8.11.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! 12 bin lira avans ödenecek Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Trakya Birlik, yüzde 40 yağ oranlı ayçiçeği için tonuna 12 bin lira avans ödemesi yapılacağını duyurdu.
8.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ön alım fiyatları belli oldu
Ayçiçek yağı ön alım fiyatları belli oldu Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! KARADENİZBİRLİK Genel Müdürü Ünal Erarslan, "Birliğimiz ayçiçeği ön alım fiyatını 10,50 TL/Kg. olarak belirlemiştir" dedi.
7.09.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte indirim yapılacak ürünler!
Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? İşte indirim yapılacak ürünler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Pek çok üründe indirim yapılacak! Talimatı bizzat verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünlerde indirim yapılacağını açıkladı. Et fiyatlarında yüzde 30-35’lik indirimi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ila 40 ürün çeşitinde daha indirim uygulanacağının müjdesini verdi. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde hangi ürünlerde indirim yapılacak? Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim var mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’on indirim açıklaması!
11.08.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili açıklama! Fiyatlara zam geldi
Ayçiçek yağı ile ilgili açıklama! Fiyatlara zam geldi Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Türkiye’deki ayçiçeği üretiminin yüzde 10’unu karşılayan Adana’da hasada birkaç hafta kaldı. Adana Tarım Platformu Sözcüsü Cahit İncefikir, çiftçilere destek primlerinin artırılarak, üretim alanlarının genişletilmesi gerektiğini söyledi. Öte yandan Toprak Mahsulleri Ofisi, artan ayçiçek yağı fiyatları için geçtiğimiz yıl harekete geçerken, piyasadan uygun fiyata ayçiçek yağı satmaya başlamıştı. 129 liradan satılan ayçiçek yağına zam geldi. Bilindiği üzere hükümet, ayçiçek yağlarında meydana gelen aşırı fiyat artışlarını frenlemek için geçtiğimiz yıl TMO’yu devreye almıştı. TMO, yurt dışından getirdiği ham ayçiçek yağlarını rafine ederek 5 litrelik tenekelerde perakende olarak satışa sunmuştu.
10.07.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam geldi Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Ayçiçek yağı fiyatları zam geldi. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle ayçiçek yağında yaşanan tedarik sıkıntısı tonlarca yağın Türkiye’ye gelmesi ile çözüldü. Peş peşe gelen fahiş fiyatları hükümetin TMO’yu devreye alması ile frenlenirken Toprak Mahsulleri Ofisi, ayçiçek yağı fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada 129 liradan satışa sunulan 5 litrelik ayçiçek yağı 135 lira oldu.
5.07.2022 Ekonomi
Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika! Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim! Bir günde büyük düşüş
Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika! Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim! Bir günde büyük düşüş Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Pandemi sebebiyle ayçiçek yağı fiyatlarında büyük yükseliş gerçekleşmişti. Şimdi normale dönüş ile birlikte ayçiçek yağı fiyatlarında da indirim gerçekleşti. Fakat bu düşüş şu an için fiyatları yansımış değil. Sektör temsilcilerindan yapılan peş peşe açıklamalara göre ayçiçek yağının market fiyatlarına büyük indirim gelmesi bekleniyor. Şu an için uluslararası piyasalarda ham ayçiçek yağı 150 dolar birden düşerek. 1500 dolar seviyesine geriledi. İşte ayçiçek yağı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.06.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor,raflara yansıyacak
Ayçiçek yağı fiyatıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor,raflara yansıyacak Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış vatandaşın gündeminde. Uzun süre yükselmeye devam edecen ayçiçek yağı fiyatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yağ fiyatlarına bu kez indirim geliyor. Yüzde 30'luk indim raflara yansıyacak. Uluslararası piyasada ham ayçiçek yağının tonu 2150 dolara yükseldikten sonra son dönemde talep yetersizliğinden dolayı fiyatlarda hızlı bir düşüş yaşanıyor. Son 20 günde uluslararası pazarda ham ayçiçek yağı yüzde 30 düşüş ile 1500 dolara kadar geriledi. Yeni fiyatlarla yapılan ithalatla iç pazarda raf fiyatlarında da bir gerileme bekleniyor. İşte ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
29.06.2022 Ekonomi
Petrol bulundu! TPAO çalışmalara başladı: 'Cari açığın yüzde 25’ini karşılayacak'
Petrol bulundu! TPAO çalışmalara başladı: 'Cari açığın yüzde 25’ini karşılayacak' Petrol bulundu, çıkarılan rezervin değeri açıklandı. Adana’nın Ceyhan ilçesinde bulunan ve değeri 1 milyar dolar olduğu açıklanan petrol sonrası bölge halkı sevinç yaşıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nin Türkiye’nin cari açığının yüzde 25’ini tek başına karşılayacağını söylerken, tarla sahibi Orhan Buhur, “Petrolün ekonomik değerini bilemem ama vatandaşlara, ülkemize hayırlı olsun” dedi.
29.06.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar olacak?
Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar olacak? Pandemi, ardından Rusya-Ukrayna savaşının etkisi ile artan ham ayçiçek yağı fiyatları düşüşe geçti. Uluslararası piyasada tonu 800 dolar olan pandemi ile birlikte 2150 dolara yükselen ham ayçiçek yağ fiyatı son haftalarda düşüş trendine geçti. Uluslararası piyasada tonu 2150 dolardan 1500 dolara geriledi. Peki, Ayçiçek yağı fiyatları düşecek mi? 5 litrelik ayçiçek yağı ne kadar olacak?
29.06.2022 Ekonomi
Market fiyatları ve stokçularla ilgili flaş açıklama! ‘Üretici haklıdır’ deyip duyurdu: Ayçiçek yağı fiyatları...
Market fiyatları ve stokçularla ilgili flaş açıklama! ‘Üretici haklıdır’ deyip duyurdu: Ayçiçek yağı fiyatları... Market fiyatları ve stokçularla ilgili son dakika açıklaması! Fiyatları artırıldı, stokta vurgun sonrası hükümet düğmeye bastı. Kanun teklifi cuma günü TBMM’ye sunuldu, büyük cezalar kapıda. Onlarca sebzenin boş arazilere döküldüğünü duyurup, üretici ile marketler arasındaki büyük farklı açıkladı. Ayçiçek yağı fiyatlarının kıtlık bahanesi ile artırıldığına dikkati çeken sektör temsilcisi Aydın Ağaoğlu, “Bilinçsiz tüketiciler rafları boşalttılar. İnanın ayçiçek yağı 180-200 lira bandına çıktı. Raflardaki ürünler depolara götürüldü” dedi. Alış fiyatının 1.20 lira olan bir ürünün marketlerde 7.50 liraya sattığını dile getiren Ağaoğlu, “Üretici haklıdır. Üreticiyi kazandırmamız lazım ki üreticinin daha çok üretmeye şevki gelsin” ifadelerini kullandı.
7.06.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ve zeytinyağında büyük tuzak! Fiyatlara da yansıyor, zamlardan sonra...
Ayçiçek yağı ve zeytinyağında büyük tuzak! Fiyatlara da yansıyor, zamlardan sonra... Ayçiçek yağı ve zeytinyağı ile ilgili flaş açıklamalar geldi. Birçok üründe görülen hileler, zeytinyağı ve ayçiçek yağında da yapılıyor. Vatandaşların, gıda sahtekarlarının yeni gözdesi olan bu hileleri anlaması çok zor. Hileler sadece insanları kandırmakla kalmıyor, sağlıkla da oynuyor. Ayçiçek ve zeytinyağına, düşük kalite kanola, mısır, fıstık, pamuk, soya vb. yağlar karıştırılıyor veya daha önce kullanılmış yağlar piyasaya sürülüyor. Alerjisi olan insanlar için ciddi sağlık sorunları yaratabiliyor. Fiyatlarda artış olunca gramajlarda da oynamalar yapılıyor. 500 gram yazan bir paketten 450 gram ürün çıkıyor. Peki zeytinyağı ve ayçiçek yağı alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Hileli yağlar ayırt edilebilir mi? İşte detaylar...
18.04.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı üretimine flaş destek kararı! 7 ilçeye daha...
Ayçiçek yağı üretimine flaş destek kararı! 7 ilçeye daha... Ayçiçek yağı desteği ile ilgili flaş gelişme! Fiyatlardaki artış sonrası destek haberleri art arda geliyor, 5 ile ek olarak, 7 ilçeye daha ayçiçeği üretimi için destek verilecek. Tekirdağ, Edirne, Adana, Kırklareli ve Konya... Hepsi belli oldu, detaylar açıklandı. Desteklerin artması ve üretim sahasının çoğalması ile bu yılki rekoltenin yükselmesi bekleniyor.
16.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Ayçiçek yağı yerine ne kullanılır? En uygun ayçiçek yağı ne kadar oldu?
Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Ayçiçek yağı yerine ne kullanılır? En uygun ayçiçek yağı ne kadar oldu? Rusya Ukrayna savaşı Avrupa’da yağ başta olmak üzere tarım ürünlerinin temininde krizine neden olmuştu. Rusya-Ukrayna savaşından kaynaklı etkilerden dolayı tarım emtia fiyatlarında geçen hafta da sert dalgalanmalar görüldü. Dünyanın buğday ambarlarından biri olan bölgede arz şoku yaşanacağına ilişkin beklentiler buğday fiyatlarını rekor seviyeye çıkarmıştı. BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), savaştan ötürü azalan tarım üretiminin ithalatçı olan ülkelerde gıda riski oluşturacağını belirtti. Covid-19 pandemisinin, küresel gıda güvenliği bakımından birçok zorluğa neden olduğunun altını çizen FAO, ayçiçek yağına alternatif yağlara yönelimin artabileceğini öngörüyor. Yurt içinde de yağ fiyatları ve stok tartışmaları hala devam ederken pek çok kişi ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili araştırmalarına da devam ediyor. Peki, Ayçiçek yağı fiyatlarında son durum ne? Ayçiçek yağı yerine ne kullanılır? En uygun ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili flaş açıklama! BM duyurdu Ayçiçek yağına alternatif olacak...
Ayçiçek yağı ile ilgili flaş açıklama! BM duyurdu Ayçiçek yağına alternatif olacak... Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ayçiçek yağında kriz yaşanabilir. BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), savaştan ötürü azalan tarım üretiminin ithalatçı olan ülkelerde gıda riski oluşturacağını belirterek, yakın dönemde ayçiçek yağına alternatif olarak soya, hurma ve kolza tohumu yağlarına yönelebileceğini işaret etti.
14.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı zamları sonrası flaş gelişme! Destek veriliyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Ayçiçek yağı zamları sonrası flaş gelişme! Destek veriliyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış sonrası son dakika gelişmesi! Dört ilde resmen başlıyor, ayçiçeği üretimi hız kazanacak. Resmi Gazete'de yayımlandı, destek veriliyor, tek tek açıklandı. Arpa, buğday, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik, nohut, kanola, susam, kuru fasulye, mercimek de dahil edildi, hepsi Çiftçi Kayıt Sistemi ile hepsine destek ödemesi yapılacak. Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli kapsamındaki ürünler listesinde yer alan Aydın-Efeler, Aydın-Köşk, Aydın-Sultanhisar, Aydın-Yenipazar, Karabük-Eskipazar, Kütahya-Domaniç ve Sivas- Hafik havzalarında yer alan ürünler güncellendi. Değişiklikle bu bölgelerde diğer ürünlerin yanında yağlık ayçiçeği ekimi de desteklenecek. İşte detaylar....
11.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama! 81 ile gönderiliyor, fiyat sabit kalınca...
Ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatları ile ilgili açıklama! 81 ile gönderiliyor, fiyat sabit kalınca... Ayçiçek yağı ve zeytinyağı ile ilgili açıklama! Ayçiçek yağı fiyatları artarken zeytinyağı fiyatları sabit kaldı. Vatandaşlar da hal böyle olunca zeytinyağı almaya başladı, satışlar arttı. Firmaların zeytinyağı satışları katlandı, kargolar da sevkiyata yetişmekte zorlanıyor. Her gün Türkiye'nin 81 iline zeytinyağı gönderiliyor.
10.03.2022 Ekonomi
Ayçiçeği yağı fiyatı ile ilgili yeni gelişme! 15 gün sonra...
Ayçiçeği yağı fiyatı ile ilgili yeni gelişme! 15 gün sonra... Ayçiçek yağı fiyatı ile ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeni ile ayçiçek yağı ithalatında akşamalar yaşanabileceğini düşünenler marketlere akın etti. Sıvı yağ talebi arttı, market rafları boşaldı. Peki önümüzdeki günlerde gerçekten sıvı yağda stok sıkıntısı yaşanacak mı? Vatandaşlar stoklarda önemli bir sorun yaşamada da fiyatların artacağını düşünüyor. Ayçiçek yağı fiyatı ile ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı. Ayçiçeği yağında oluşturulmak istenen kriz algısına bir tepki de İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir’den geldi. Demir, "Yıl sonuna kadar yağ ithal etmesek de sıkıntı yaşamayız. Raflara gelirsek, 2-3 günde bir ürünün stoku bitmez. Ürün zaten 1 aydır rafta duruyor. Bunun adı stokçuluktur. Hafta sonu vurgun yaptılar. 15-20 gün sonra yağ fiyatları düşecek." diye konuştu.
9.03.2022 Ekonomi
Sıvı yağ sıkıntısı var mı? Sıvı yağ stokçularına ceza verilecek mi?
Sıvı yağ sıkıntısı var mı? Sıvı yağ stokçularına ceza verilecek mi? Sıvı yağ konusundaki tartışmalar devam ediyor. Hükümetten peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşı dolayısıyla sıvı yağ ithalatında sorun yaşanabileceğine dair iddialar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadın muhtarlara talimat verdi. Erdoğan ayçiçek yağı ile ilgili haberlere sert çıktı. Ayçiçek yağında stok polemiğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de seslendiği kadın muhtarlara talimat verdi. Erdoğan, “Bunların depolarını dahi takip edip bize ihbar edeceksiniz. Biz gereğini yapacağız.” dedi. Peki, Sıvı yağ sıkıntısı var mı? Sıvı yağ stokçularına ceza verilecek mi? ? Ayçiçek yağı stoku yeterli mi? Ayçiçek yağına zam gelecek mi? İşte sıvı yağ tartışmaları ile ilgili tüm detaylar…
8.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı stokçularına baskın! Hepsi depolardan çıktı
Ayçiçek yağı stokçularına baskın! Hepsi depolardan çıktı Ayçiçek yağında yapılan stoklarla ilgili mücadele başlatıldı. Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde marketlere yönelik denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, bazı marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağların raflarda olmadığını gördü. Yapılan incelemelerde, 5’er litrelik yağların depolarda koliler halinde bekletildiği ortaya çıktı.
8.03.2022 Gündem
Yağ fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros güncel 5 LT ayçiçek yağı fiyatları kaç TL,  neden artıyor, marketlerde yağ var mı?
Yağ fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros güncel 5 LT ayçiçek yağı fiyatları kaç TL, neden artıyor, marketlerde yağ var mı? Türkiye’nin buğday ithalatında ilk sıralarda yer alan Ukrayna, gıda kıtlığı riskine karşı et, yulaf ve şeker gibi ürünlerin ihracatını askıya aldı. Rusya'nın Azak Denizi'nden çıkışı kapatmasıyla yağ yüklü gemiler Türkiye'ye gelemedi. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar marketlere koştu ve ayçiçek reyonlarında yağ kalmadı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise spekülatif fiyat oluşumuna neden olunduğu ve stokçuluk yapıldığı iddialarıyla ilgili, aralarında temel gıda, temizlik ürünleri ve otomotiv sektörlerinin de yer aldığı birçok sektöre yönelik vergi incelemesi başlatıldığını açıkladı. Peki, Yağ fiyatları ne kadar, 2022 ayçiçek yağ fiyatları neden artıyor, marketlerde yağ var mı? A101 - ŞOK – BİM- Migros yağ fiyatları ne kadar? İşte Ayçiçek yağı fiyatları…
7.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı stokları...
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı stokları... Ay çiçek yağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kirişci duyurdu. Ayçiçek yağı fiyatları son günlerde gündemde. Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle ayçiçek yağında kriz çıkacağı iddiaları gündeme geldi. İthal edilen ham ayçiçeği yağının geçen yıl yüzde 80'inin Rusya ve Ukrayna'dan yapılaması vatandaşları endişelendirdi. Pek çok kişi marketlere ve toptancılara akın ederek yağ kuyruklarına girdi. Ancak ayçiçek yağı ile ilgili gelen son dakika açıklamasında tedbirlerin alındığı, ülkemizde yeterli miktarda yağ olduğu vurgulandı.
6.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarına büyük zam geldi! Ayçiçek yağında kriz...
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarına büyük zam geldi! Ayçiçek yağında kriz... Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek fiyatlarına zam geldi. Ayçiçek yağında kriz kapıda. Rusya-Ukrayna savaşı Türkiye'yi ayçiçek yağı krizine sürükleyebilir mi? sorusuna Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ""Bununla ilgili Ticaret Bakanlığımız ile görüştük, onlar hemen gerekli aksiyonları aldılar. Tez zamanda sorunun çözülmesini umut ediyorum. Rusya'nın gaz akışı devam ediyor bizim de ürünlerimizin geleceğini ümit ediyorum. O zaman bir problem kalmayacak İnşallah." cevabını verdi. İşte ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
4.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ayçiçek Yağı Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayçiçek yağı fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.