Ayçiçek Yağı Fiyat

Ayçiçek Yağı Fiyat

Son dakika ayçiçek yağı fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayçiçek yağı fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayçiçek yağı fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayçiçek Yağı Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayçiçek yağı fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 ayçiçek yağı fiyat haberi bulunmuştur. Tüm ayçiçek yağı fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Ayçiçek fiyatlarında son günlerde spekülatif hareketler yaşanıyor. Ziraat Mühendisi Ömer Demir konuyla ilgili çarpıcı bir veri ortaya koydu. Gıda ürünlerinin vatandaşın hassas noktası olduğunu söyleyen Demir, "Senaryo aynı, vatandaşı soymak." dedi.
13.10.2023 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde dev indirim! Ramazan ayı boyunca sürecek Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatlar sabitlendi. Düzenlenecek kampanyayla marketlerde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, zeytin, çay, şeker, Et ve Süt Kurumuna ait et gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete, kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacak.
24.03.2023 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi! Tedirgin ediyor
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi! Tedirgin ediyor Türkiye'nin en büyük üretici kuruluşlarından Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Trakya Birlik) Başkanı Şafak Kırbiç, ekim dönemi yaklaşan ayçiçeğinde kuraklık ve fiyatların gerilemesiyle birlikte üreticinin ekip ekmeme konusunda tereddüt yaşadığını belirterek, "Önümüzdeki dönemde yağışları alamazsak ciddi bir rekolte kaybı oluşur. Önümüzdeki süreçte bölgelerde ekiliş alanlarında azalma olursa ülkemizde hem üretim alanlarının düşmesi hem de yağıştan, kuraktan dolayı bir azalma oluşursa tabii ki sıkıntılar oluşabilir. Bu da ülke üretimini geçtiğimiz yıllardan biraz daha aşağıya getirebilir" dedi.
16.03.2023 Ekonomi
Ucuz ayçiçek yağı ve şekere yoğun ilgi! 5 litresi 135 liraya satılıyor
Ucuz ayçiçek yağı ve şekere yoğun ilgi! 5 litresi 135 liraya satılıyor Sıvı yağ ve şekerin piyasaya göre oldukça uygun satıldığı kooperatif marketi önünde uzun kuyruklar oluştu. Samsun'da vatandaşlar ayçiçek yağı ve şeker almak için Tarım Kredi ve Kooperatifi marketine adeta akın etti.
21.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Yüzde 50 arttı
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Yüzde 50 arttı Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme. Balıkesir'in Manyas ilçesinde ayçiçeği hasadı başlarken, elde edilen verim ve açıklanan fiyatlar çiftçinin yüzünü güldürdü. Manyas’ta geçen yıla göre ekim alanı yüzde 50 artış gösteren ayçiçeği, bu yıl yaklaşık 30 bin dekar alanda ekildi.
15.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği 15 Ağustos Pazartesi tarihinde başlayan indirimlerin ardından vatandaşlar "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
30.08.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! İlk hasat yapıldı
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! İlk hasat yapıldı Malatya’nın Yazıhan ilçesinde yaklaşık 15 bin dekarlık alanda ekimi yapılan çerezlik ayçiçeğinde hasat başlarken, Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılıç, üreticilerin mahsullerini ucuza satmamaları konusunda uyardı.
16.08.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağının fiyatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Endişe verici...
Ayçiçek yağının fiyatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Endişe verici... Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Trakya’da ayçiçeği ekili alanlarda görülen ve ilaçla müdahale edilen çayır tırtılında kontrol sağlandı. Rekoltede tırtıl nedeniyle yüzde 5-6 arası kayıp bekleniyor. Yağlık ayçiçeğinde hasat mesaisi ise Adana’da başlıyor, Konya da hasada hazırlanıyor. Ancak üreticinin fiyat endişesi, gelecek yılın ekimine risk oluşturuyor. İşte ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
29.07.2022 Ekonomi
Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika! Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim! Bir günde büyük düşüş
Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika! Ayçiçek yağı fiyatlarında indirim! Bir günde büyük düşüş Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Pandemi sebebiyle ayçiçek yağı fiyatlarında büyük yükseliş gerçekleşmişti. Şimdi normale dönüş ile birlikte ayçiçek yağı fiyatlarında da indirim gerçekleşti. Fakat bu düşüş şu an için fiyatları yansımış değil. Sektör temsilcilerindan yapılan peş peşe açıklamalara göre ayçiçek yağının market fiyatlarına büyük indirim gelmesi bekleniyor. Şu an için uluslararası piyasalarda ham ayçiçek yağı 150 dolar birden düşerek. 1500 dolar seviyesine geriledi. İşte ayçiçek yağı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.06.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Müjdeli haberi verdi: 1.100 TL hesaplara yatıyor
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Müjdeli haberi verdi: 1.100 TL hesaplara yatıyor Binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi. Müjdeli haber sonunda geldi, 1.100 lira hesaplara yatacak. Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi geçen yıl üreticilerden aldığı ayçiçek ürününe yağ oranına göre kesin alım fiyatı adı altında ton başına bin 100 TL ödeme yapacak. İşte son dakika haberiyle ilgili tüm detaylar...
14.06.2022 Ekonomi
İllerin en meşhur ürünleri! İşte Türkiye'ye ürettikleri tarım ürünleriyle damga vuran şehirler...
İllerin en meşhur ürünleri! İşte Türkiye'ye ürettikleri tarım ürünleriyle damga vuran şehirler... İllerin en meşhur ürünleri listelendi. Ukrayna-Rusya savaşıyla beraber tüm dünyayı kıtlık korkusu sararken ülkemiz tarım üretimiyle dünyaya damgasını vuruyor. Türkiye, farklı coğrafyası ve dört mevsime sahip bir ülke olması nedeniyle çeşitli tarım ürünlerini barındıran bir ülke.
21.05.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi!
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Dünya gıda fiyatlarının düşmesinin ardından gözler Türkiye'deki fiyatlara çevrildi. BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) nisan ayında küresel gıda fiyatlarının yüzde 0.8 düştüğünü açıkladı. Bu düşüşte bitkisel yağ fiyatlarının yüzde 5.7 gerilemesi etkili oldu. Küresel gıda fiyatlarındaki yıllık artış nisanda yüzde 29.8 oldu. Türkiye'de ise dün açıklanan verilere göre gıda ve alkolsüz içecek fiyatları nisanda yüzde 13.38 yükseldi. Yıllık artış ise yüzde 89.1'i buldu. TÜİK verilerine göre dünyada fiyatı düşen ayçiçek yağının fiyatı nisanda Türkiye'de yüzde 16.8 yükseldi. Dünya genelinde gıda fiyatlarının düşmesinin ardından olumlu gelişmesinin Türkiye'ye de yansıması bekleniyor.
7.05.2022 Ekonomi
Ayçiçeği açıklaması! Yeniden tersine döndü, fiyatları ikiye katladı...
Ayçiçeği açıklaması! Yeniden tersine döndü, fiyatları ikiye katladı... Türkiye'nin yağlık ayçiçeği ihtiyacının yüzde 50'sini karşılayan Trakya'da, son yıllarda ayçiçeğine alternatif olarak ekim alanı genişleyen kanola, yerini yeniden ayçiçeğine bırakmaya başladı. Sebep olarak da kanola ekiminde artan maliyetler ve buna karşılık ayçiçeği alım fiyatının yükselmesi gösterildi. Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk ayçiçeği tarımının maliyetli olmadığı için bu sene ekim alanlarında ciddi bir artışın olduğunu belirtti.
22.04.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili indirim açıklaması! Yüzde 25...
Ayçiçek yağı ile ilgili indirim açıklaması! Yüzde 25... Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika indirim açıklaması geldi. Buğday ve ayçiçek yağı gibi ürünlere yüzde 25 oranında indirim geliyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den buğday ve ayçiçek yağı gibi ürünler için indirimli alım müjdesi geldi. Kirişçi, "Ukrayna, mısır, ayçiçeği çekirdeği, ayçiçek yağı, soya gibi ürünleri yüzde 25 aşağısına vermeyi taahhüt ediyor" dedi.
19.04.2022 Ekonomi
Fransa’da market rafları boş kaldı
Fransa’da market rafları boş kaldı Fransa’da, Ukrayna’da devam eden savaş nedeniyle marketlerde ayçiçek yağı raflarının boş kalmasının ardından yağ satışına sınırlama kondu.
15.04.2022 Dünya
Ayçiçek yağı almak için hücum ettiler! Şok eden görüntü, yakınlarına telefon bile açtılar...
Ayçiçek yağı almak için hücum ettiler! Şok eden görüntü, yakınlarına telefon bile açtılar... Ayçiçek yağı kuyruğu görüntüsü şaşkına çevirdi! Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerine ayçiçeği yağının geldiğini gören vatandaşlar, yağ almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı kişiler bilinçsiz vatandaşların ortada bir stok sıkıntısı yokken ayçiçeği yağına bu kadar çok talep göstertmesinin yine yağ fiyatlarını arttıracağını belirterek tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise birbirleriyle yarışırcasına satın almaya devam edip, yakınlarına telefon açarak 'gelin alın' dedi.
14.04.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 250 liraya satıyorlar
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 250 liraya satıyorlar Ayçiçek yağı ile ilgili flaş bir açıklama yapıldı. Ayçiçek ve şeker fiyatlarında son günlerde spekülatif hareketler yaşanıyor. İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir konuyla ilgili çarpıcı bir veri ortaya koydu. Gıda ürünlerinin vatandaşın hassas noktası olduğunu söyleyen Demir, "Fırsatçılar birkaç gün içinde fiyatları tavan yaptırıyorlar. Yüksek fiyattan 500 bin teneke 5 litrelik yağ sattılar." dedi. Peki zeytinyağında fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
28.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı stokları...
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı stokları... Ay çiçek yağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kirişci duyurdu. Ayçiçek yağı fiyatları son günlerde gündemde. Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle ayçiçek yağında kriz çıkacağı iddiaları gündeme geldi. İthal edilen ham ayçiçeği yağının geçen yıl yüzde 80'inin Rusya ve Ukrayna'dan yapılaması vatandaşları endişelendirdi. Pek çok kişi marketlere ve toptancılara akın ederek yağ kuyruklarına girdi. Ancak ayçiçek yağı ile ilgili gelen son dakika açıklamasında tedbirlerin alındığı, ülkemizde yeterli miktarda yağ olduğu vurgulandı.
6.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarına zam mı gelecek? Vatandaş akın etti, raflar boşaldı, hemen harekete geçildi
Ayçiçek yağı fiyatlarına zam mı gelecek? Vatandaş akın etti, raflar boşaldı, hemen harekete geçildi Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle ayçiçek yağına zam geleceği söylentileri ortaya çıktı. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde zam söylentileri nedeniyle yağ raflarında vatandaşların yoğunluk oluşturduğu görüldü. Bazı rafların da boşaltıldığı gözlendi. Gelişmeler nedeniyle harekete geçen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yağ stokçuluğuna karşı denetim gerçekleştirdi. Öte yandan Rusya-Ukrayna savaşı Türkiye'yi ayçiçek yağı krizine sürükleyebilir mi? sorusuna Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ""Bununla ilgili Ticaret Bakanlığımız ile görüştük, onlar hemen gerekli aksiyonları aldılar. Tez zamanda sorunun çözülmesini umut ediyorum. Rusya'nın gaz akışı devam ediyor bizim de ürünlerimizin geleceğini ümit ediyorum. O zaman bir problem kalmayacak İnşallah." cevabını verdi. İşte ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
5.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarına büyük zam geldi! Ayçiçek yağında kriz...
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarına büyük zam geldi! Ayçiçek yağında kriz... Ayçiçek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek fiyatlarına zam geldi. Ayçiçek yağında kriz kapıda. Rusya-Ukrayna savaşı Türkiye'yi ayçiçek yağı krizine sürükleyebilir mi? sorusuna Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ""Bununla ilgili Ticaret Bakanlığımız ile görüştük, onlar hemen gerekli aksiyonları aldılar. Tez zamanda sorunun çözülmesini umut ediyorum. Rusya'nın gaz akışı devam ediyor bizim de ürünlerimizin geleceğini ümit ediyorum. O zaman bir problem kalmayacak İnşallah." cevabını verdi. İşte ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
4.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme! Büyük artış
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme! Büyük artış Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Ayçiçek fiyatlarına zam geliyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ayçiçek yağı fiyatlarını vuracak. İthal edilen ürünler arasında en büyük sorunlardan birinin ayçiçek yağında oluşacağı endişesi var. Rusya tarafından çatışmaların başlatıldığı ilk günden bu yana yağ piyasalarında fiyatlar hareketli, anlık değişimler var. Rusya 2021’i 36 milyar dolarlık tarım ihracatıyla kapattı. Uzmanlar, bu kaynağı kaybetmek istemeyeceğini öngörüyor ama hem mevcutta hem de gelişecek süreçte lojistik imkanların oldukça zorlaşacağı ifade ediyor. Piyasada ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışın kaçınılmaz olduğu belirtiliyor. Nitekim Rusya tarafından çatışmaların başlatıldığı ilk gün sadece birkaç saat içinde dünya ham yağ fiyatlarının 1400 dolardan 1500 dolara çıktığı görüldü.
26.02.2022 Ekonomi
Fiyatlar düşüyor, markette etiketler değişiyor! Ayçiçek yağı, yumurta,  çay, süt, beyaz peynir, pirinç, nohut, kuru fasulye, makarna ve...
Fiyatlar düşüyor, markette etiketler değişiyor! Ayçiçek yağı, yumurta, çay, süt, beyaz peynir, pirinç, nohut, kuru fasulye, makarna ve... Tüm tüketiciler çok yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir bekleniyordu. KDV indirimi kararı resmen uygulanmaya başladı. Gıda fiyatlarında KDV oranları değişti. KDV yüzde 8'den yüzde 1'e indirildi. Gıda ürünlerindeki yüzde 8 KDV’nin yüzde 1’e düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. KDV’nin 7 puan indirilmesi market alışverişine yansıyacak. Hangi ürünün fiyatı ne kadara düşecek? Ayçiçek yağı, yumurta, çay, süt, beyaz peynir, pirinç, nohut, kuru fasulye, makarna ve. diğer pek çok ürünün fiyatları değişiyor. İşte KDV indirimi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...
13.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! 5 litrelik ayçiçek yağı...
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! 5 litrelik ayçiçek yağı... Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ayçiçek yağı fiyatlarına yeniden zam geldi. Ayçiçek yağı fiyatları yine yükseldi. Aralık ayının son haftasında sembolik bir indirim yapan zincir marketler, 5 litrelik yağın fiyatını yeniden 119-140 liraya çıkardı. Fiyat artışlarını hammadde sıkıntısına bağlayan Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, fiyatları düşürme yolunun üretimi artırmaktan geçtiğini söyledi.
8.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, makarna, un, süt, yumurta fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Etikete yansıyacak! KDV düşüyor
Ayçiçek yağı, makarna, un, süt, yumurta fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Etikete yansıyacak! KDV düşüyor Ayçiçek yağı, makarna, un, süt, yumurta, peynir, zeytin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar düşüyor. Etiketlere yansıyacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın tüm taraflarla görüşerek yürüttüğü çalışma kapsamında tüm sektörlerde KDV oranları sadeleştirilecek. KDV oranlarında yapılacak düzenlemenin temel gıda ürünleri başta olmak üzere fiyat etiketlerinde düşüş sağlaması da öngörülüyor. KDV, hâlihazırda 1,8 ve 18 olmak üzere 3 farklı şekilde uygulanıyor. Farklı KDV rakamlarının uygulanması sorunlara neden oluyor. Bunun ortadan kaldırılması için tek bir KDV oranını uygulamasına geçilmesi de üzerinde de çalışılıyor. Bu kapsamda toptan mal ve hizmet tesliminde tek oran KDV, perakende mal ve hizmet tesliminde de yine tek oran KDV uygulanacak. Öncelikle olarak üzerinde durulan konu yüzde 18'lik KDV oranının düşürülmesi yönünde. Hangi rakama inerse nasıl bir sonuç çıkacağına ilişkin hesaplamalar yapılıyor. KDV'de yapılacak düzenlemenin özellikle gıda gibi vatandaşın temel ihtiyaç kalemlerinde indirim sağlayarak hayatlarını kolaylaştırılması isteniyor. Gıda, eğitim, sağlık gibi alanlarda tek ve düşük bir KDV oranı uygulanması söz konusu.
21.01.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili flaş karar! Resmen uzatıldı...
Ayçiçek yağı ile ilgili flaş karar! Resmen uzatıldı... Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika kararı! Son dönemlerde fiyatı ile çok konuşulan ayçiçek yağı ile ilgili yeni karar geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile hububat ve ayçiçek yağı ithalatından vergi alınmayacak. Sıfır gümrük vergisi uygulaması, hububat için 2022 yılı sonuna kadar, ayçiçek yağı için de 1 Temmuz 2022'ye kadar uzatıldı.
1.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ayçiçek Yağı Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayçiçek yağı fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.