Aybüke Pusat

Aybüke Pusat

Son dakika aybüke pusat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aybüke pusat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aybüke pusat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aybüke Pusat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aybüke pusat gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 aybüke pusat haberi bulunmuştur. Tüm aybüke pusat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı Pazar akşamlarının sefiri Teşkilat dizisi bu akşam yeni sezona merhaba diyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Aybüke Pusat, Levent Can'ın yer aldığı dizi 79. bölümüyle seyircisine kavuşuyor. Milli yas sonrası iptal edilen diziler kervanına katılıp katılmadığı merak edilen Teşkilat bu akşam var mı? Milli İstihbarat Teşkilat'nın operasyonlarını konu alan Teşkilat 79. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Teşkilat yeni sezon oyuncuları...
22.10.2023 Televizyon
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşkı belgelendi! Kucağına atladı
Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşkı belgelendi! Kucağına atladı Birlikte çıktıkları İtalya tatili sosyal medyada ayrı ayrı paylaştıkları pozlarla ifşa olan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, son olarak katıldıkları bir davette hayranlarının kendilerini görüntülemesine engel olamadı. "Sadece arkadaşız" diyen oyuncu çiftin ilkişkisi bir kez daha ortaya çıktı. Ünlü oyuncuların samimi görüntüsü dikkat çekti.
17.06.2023 Magazin
Arkadaşız demişlerdi! Aybüke Pusat ile Furkan Andıç birlikte tatile çıktı!
Arkadaşız demişlerdi! Aybüke Pusat ile Furkan Andıç birlikte tatile çıktı! 2019 yılından beri aşk yaşadıkları konuşulan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat, İtalya tatiline çıktı. Pusat ile Andıç, İtalya tatillerinden ayrı ayrı pozlar paylaşarak kafaları karıştırdı.
9.05.2023 Magazin
Aybüke Pusat mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Aybüke Pusat mini etekli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Aybüke Pusat son olarak Sıfırıncı Gün isimli diziyle ekranlardaydı fakat dizi erken final yaptı. Moral depolamak için tatile çıkan Aybüke Pusat, soluğu Yunanistan’da aldı. Atina’da akşam yemeğine çıkan Aybüke Pusat, mini etekli kombinini takipçilerinin beğenisine sundu.
22.03.2023 Magazin
Bir dönemin gözde mankeniydi! 'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok ki'
Bir dönemin gözde mankeniydi! 'O zaman elimizde akıllı telefonlar yok ki' 1999 yılında çekilen bir fotoğrafını paylaşan bir dönemin gözde mankeni Didem Uzel paylaşımıyla geçmişi yad etti.
10.03.2023 Magazin
Aybüke Pusat'tan dekolteli paylaşım! Furkan Andıç kayıtsız kalamadı
Aybüke Pusat'tan dekolteli paylaşım! Furkan Andıç kayıtsız kalamadı Ünlü oyuncu Aybüke Pusat sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Pusat’ın son paylaşımına yorum yağdı. Güzel oyuncu ile adı aşk iddialarına karışan Furkan Andıç da fotoğrafa kayıtsız kalamadı.
28.01.2023 Magazin
Ünlüler bu gecede eğlendi! 'Aybüke Pusat da buradaydı'
Ünlüler bu gecede eğlendi! 'Aybüke Pusat da buradaydı' Harbiye'de bir kozmetik markasının yeni ürünlerinin lansmanı gerçekleşti. Marka yüzleri Kubilay Aka, Furkan Andıç ve Serkay Tütüncü gecede ev sahipliği yaptı. Birçok ünlü ismin akın ettiği partide; Aybüke Pusat da vardı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncunun ardından Kubilay Aka ve Furkan Andıç mekandan çıktı. Uzun süredir Pusat ile aşk yaşadığı iddia edilen Andıç, güzel oyuncu hakkındaki soruları duymazdan geldi.
25.09.2022 Magazin
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşk mı yaşıyor? Sarmaş dolaş anlar...
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşk mı yaşıyor? Sarmaş dolaş anlar... Her Yerde Sen dizisinde birlikte rol alan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. Her fırsatta haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan ikili, bu kez sarmaş dolaş görüntülendi.
27.08.2022 Magazin
Aybüke Pusat sezonu açtı! Güneşlenirken paylaştı...
Aybüke Pusat sezonu açtı! Güneşlenirken paylaştı... Soluğu Tunus'ta alan Aybüke Pusat, plaja indi. Ünlü oyuncu, güneşlenirken verdiği pozları Instagram'dan paylaştı
18.05.2022 Magazin
Aybüke Pusat'tan yıllar sonra gelen itiraf: Tesadüfen Türkiye güzeli oldum
Aybüke Pusat'tan yıllar sonra gelen itiraf: Tesadüfen Türkiye güzeli oldum Ünlü oyuncu Aybüke Pusat'ın katıldığı güzellik yarışması hayatını değiştirdi. 2014 yılında Miss Turkey'de üçüncü olan Pusat, yarışmaya tesadüfen katıldığını ifade ederek, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk üçe girmeyi düşünmüyordum bile." dedi.
19.04.2022 Magazin
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor
Ekin Mert Daymaz: Esmer seviyorum, sarışın denk geliyor Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' adlı dijital dizide rol alan Ekin Mert Daymaz, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden yakışıklı oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl?" sorusuna da yanıt verdi.
8.04.2022 Magazin
Aybüke Pusat'tan samimi itiraf: O kelimeyi duyunca sinirlerim bozuluyor...
Aybüke Pusat'tan samimi itiraf: O kelimeyi duyunca sinirlerim bozuluyor... Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Aybüke Pusat, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Ünlü oyuncu samimi itiraflarda bulundu.
23.03.2022 Magazin
Özge Gürel'den düğün açıklaması: Henüz başlayamadık!
Özge Gürel'den düğün açıklaması: Henüz başlayamadık! Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu beğeni toplayan ‘Hayaller ve Hayatlar’, her hafta yeni bölümleriyle dijital içerik platformu bein Connect’te izleyiciyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Özge Gürel, projeyi ve özel hayatında yaşadığı güzel günleri Kelebek’le paylaştı.
23.03.2022 Magazin
Aybüke Pusat'tan şaşırtan sosyal medya itirafı!
Aybüke Pusat'tan şaşırtan sosyal medya itirafı! Aybüke Pusat Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Oyuncu Aybüke Pusat, sosyal medyada sahte hesapları olduğunu itiraf etti. Pusat "O kadar büyük bir ‘stalk’çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum" dedi.
20.03.2022 Magazin
Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu! Zor günler geçiriyor...
Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu! Zor günler geçiriyor... Medcezir, Söz, Şahin Tepesi, O Hayat Benim, Hayaller ve Hayatlar gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle tanınan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat'ın Beşiktaş'ta oturduğu evin sahibi ile başı derde girdi. Ev sahibi, evin bir yıllık kirasını peşin olarak ödeyen oyuncunun evden çıkmasını isteyince taraflar mahkemelik oldu.
21.02.2022 Magazin
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi! Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Peki, Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosu…
18.02.2022 Gündem
Aşk mı yaşıyorlar? 'Hiç sevgilisi yokmuş gibi'
Aşk mı yaşıyorlar? 'Hiç sevgilisi yokmuş gibi' Bir süredir cemiyetin tanınmış ismi psikolog Zeynep Selvili ile birlikte olan Avukat Nail Gönenli'nin, Emirgan'da bir mekanda oyuncu Aybüke Pusat ile yakınlaştığı konuşuluyor.
20.09.2021 Magazin
Aybüke Pusat'tan iddialı pozlar! 'Peki bunu görmüş müydünüz?'
Aybüke Pusat'tan iddialı pozlar! 'Peki bunu görmüş müydünüz?' Genç oyuncu Aybüke Pusat, bir dergi çekimi için verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncun pozlarını hayranları beğeni yağmuruna tuttu.
11.09.2021 Magazin
Aybüke Pusat tarzını değiştirdi
Aybüke Pusat tarzını değiştirdi Şimdilerde tatilin tadını çıkaran oyuncu Aybüke Pusat, saç modelini değiştirdi. Omuzlarında olan saçlarını bir anda kısacık kestiren Pusat tarzını yeniledi. Yeni imajını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, binlerce beğeni ve yorum aldı.
5.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aybüke Pusat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aybüke pusat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.