Furkan Andıç

Furkan Andıç

Son dakika furkan andıç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan furkan andıç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını furkan andıç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Furkan Andıç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan furkan andıç gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 furkan andıç haberi bulunmuştur. Tüm furkan andıç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi konusu nedir? ATV Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? Ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak dizisi için geri sayım sürüyor. ATV'nin yeni dizi projesi olan ve başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı'nın yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak'ın yönetmenliğini Bahadır İnce yapıyor. O3 Medya ve Ortaks yapımı olan dizinin ilk tanıtımı da merak uyandırdı. Seyirci de araştırmalarına başladı. Peki Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, ne zaman başlıyor? Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları kimler? İşte ATV'nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak oyuncuları, konusu ve başlama tarihi...
8.12.2023 Televizyon
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Magazin gündemine oturan karenin ardından Deniz ile Yazıcıoğlu'ndan ayrılık söylentilerine neden olacak bir hamle geldi.
15.07.2023 Magazin
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu!
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu! Uzun yıllardır Multipl Skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada, takipçisinin uyarısıyla açık unuttuğunu fark etti.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşkı belgelendi! Kucağına atladı
Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşkı belgelendi! Kucağına atladı Birlikte çıktıkları İtalya tatili sosyal medyada ayrı ayrı paylaştıkları pozlarla ifşa olan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, son olarak katıldıkları bir davette hayranlarının kendilerini görüntülemesine engel olamadı. "Sadece arkadaşız" diyen oyuncu çiftin ilkişkisi bir kez daha ortaya çıktı. Ünlü oyuncuların samimi görüntüsü dikkat çekti.
17.06.2023 Magazin
Arkadaşız demişlerdi! Aybüke Pusat ile Furkan Andıç birlikte tatile çıktı!
Arkadaşız demişlerdi! Aybüke Pusat ile Furkan Andıç birlikte tatile çıktı! 2019 yılından beri aşk yaşadıkları konuşulan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat, İtalya tatiline çıktı. Pusat ile Andıç, İtalya tatillerinden ayrı ayrı pozlar paylaşarak kafaları karıştırdı.
9.05.2023 Magazin
Aybüke Pusat'tan dekolteli paylaşım! Furkan Andıç kayıtsız kalamadı
Aybüke Pusat'tan dekolteli paylaşım! Furkan Andıç kayıtsız kalamadı Ünlü oyuncu Aybüke Pusat sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Pusat’ın son paylaşımına yorum yağdı. Güzel oyuncu ile adı aşk iddialarına karışan Furkan Andıç da fotoğrafa kayıtsız kalamadı.
28.01.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Ünlüler bu gecede eğlendi! 'Aybüke Pusat da buradaydı'
Ünlüler bu gecede eğlendi! 'Aybüke Pusat da buradaydı' Harbiye'de bir kozmetik markasının yeni ürünlerinin lansmanı gerçekleşti. Marka yüzleri Kubilay Aka, Furkan Andıç ve Serkay Tütüncü gecede ev sahipliği yaptı. Birçok ünlü ismin akın ettiği partide; Aybüke Pusat da vardı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncunun ardından Kubilay Aka ve Furkan Andıç mekandan çıktı. Uzun süredir Pusat ile aşk yaşadığı iddia edilen Andıç, güzel oyuncu hakkındaki soruları duymazdan geldi.
25.09.2022 Magazin
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşk mı yaşıyor? Sarmaş dolaş anlar...
Furkan Andıç ile Aybüke Pusat aşk mı yaşıyor? Sarmaş dolaş anlar... Her Yerde Sen dizisinde birlikte rol alan Furkan Andıç ile Aybüke Pusat'ın uzun zamandır aşk yaşadıkları iddia ediliyordu. Her fırsatta haklarında çıkan aşk haberlerini yalanlayan ikili, bu kez sarmaş dolaş görüntülendi.
27.08.2022 Magazin
'Kara Tahta'nın yeni bölümünde neler olacak? Irmak sırrının altında ezilir...
'Kara Tahta'nın yeni bölümünde neler olacak? Irmak sırrının altında ezilir... Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı TRT 1 dizisi 'Kara Tahta', 20 Temmuz Çarşamba günü 14'üncü bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.
19.07.2022 Televizyon
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor, hangi şehir ve semte çekimler yapılıyor? İşte Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları ile çekildiği yerler!
Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor, hangi şehir ve semte çekimler yapılıyor? İşte Kara Tahta dizisinin konusu ve oyuncuları ile çekildiği yerler! Kara Tahta dizisi fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan dizisinin senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alırken, yapımını Üst Yapım üsteniyor. Peki, Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
30.03.2022 Televizyon
Toplumun yüzde 60’ı epilepsili bireylerden rahatsız oluyor!
Toplumun yüzde 60’ı epilepsili bireylerden rahatsız oluyor! 14 Şubat Dünya Epilepsi Günü kapsamında Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı Prof. Dr. Nerses Bebek, toplumun yüzde 60’ının çevresinde epilepsi hastası bireylerin olmasından rahatsızlık duyduğunu bildirerek epilepsi hastalarının karşılaştıkları ön yargıların hastalığın ötesinde bir zarar verdiğine dikkat çekti. Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının bu yıl gönüllü elçisinin oyuncu Furkan Andıç olduğunu belirten Prof. Dr. Bebek, “Uzun lafın kısası epilepsili bireyler okuyabilir, çalışabilir, iş hayatında başarılı olabilir, evlenebilir ve çocuk sahibi olabilir” dedi.
13.02.2022 Sağlık
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Furkan Andıç: Hüzünlü bir reddedilme hikayem var
Furkan Andıç: Hüzünlü bir reddedilme hikayem var Furkan Andıç, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, bir zamanlar yaşadığı reddedilme hikayesini anlattı.
8.10.2021 Magazin
Furkan Andıç müjdeyi verdi! Yakında...
Furkan Andıç müjdeyi verdi! Yakında... Furkan Andıç, geçtiğimiz gün Etiler'de bir restorandan çıkarken çıkarken objektiflere yansıdı. Andıç, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.
12.06.2021 Magazin
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı
Çatı Katı Aşk'ta Asaf'ın hamlesi ortalığı karıştırdı Kanal D’nin sevilen dizisi “Çatı Katı Aşk” artık cumartesi günleri izleyicisi ile buluşuyor.
4.09.2020 Televizyon
Zirvenin sahibi: Çatı Katı Aşk
Zirvenin sahibi: Çatı Katı Aşk Kanal D’de ekrana gelen ‘Çatı Katı Aşk’, dördüncü bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.
2.08.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' Perşembe’nin birincisi!
'Çatı Katı Aşk' Perşembe’nin birincisi! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, reytinglere damgasını vurdu.
17.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Çatı Katı Aşk 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Çatı Katı Aşk yeni bölüm fragmanında, Yılmaz ailesinin ikili arasındaki evlilikten şüphe duyması keyifli anları ekranlara getirecek.
16.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk başlıyor!
Çatı Katı Aşk başlıyor! Başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci’nin olduğu Çatı Katı Aşk başlıyor.
9.07.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Furkan Andıç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki furkan andıç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.