Gazete Vatan Logo
Magazin Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf

Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.

Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf

Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu ile ayrıldıktan kısa süre sonra Dilan Çiçek Deniz’le yeni bir aşka yelken açtı. Ancak ilişki uzun sürmedi. Deniz, 5 aydır süren ilişkisini bitirdi. Ayrılık sebebinin ise Mert Yazıcıoğlu’nun Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Furkan Andıç’la aynı kareye girmesi olduğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İddiaya göre; ilişkileri boyunca sürekli Afra Saraçoğlu’nun adının kendileriyle anılmasından rahatsız olan Dilan Çiçek Deniz, bir süredir Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisinde mutsuzdu. Ünlü oyuncu için bardağı taşıran son damla ise Mert Yazıcıoğlu ve Furkan Andıç’ın sosyal medyada gündem yaratan fotoğrafı oldu.

Mert Yazıcıoğlu tatilde Furkan Andıç ve Andıç’ın yeni sevgilisi Aybüke Pusat’la aynı kareye girdi. Bu fotoğraf “Eskisi ve yenisi aynı karede” sözleriyle sosyal medyaya düştü. Dilan Çiçek Deniz de bu haberlerin ardından ilişkiyi bitirdi.