Mert Yazıcıoğlu Kimdir

Mert Yazıcıoğlu Kimdir

Mert Yazıcıoğlu (d. 10 Mayıs 1993; İstanbul), Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Bir arkadaşının oyunculuk yaptığı dizi setine gittiğinde oyuncu olmaya yönelik ilk adımı attı. İlk olarak Sumru Onat'ın kurduğu Cast 33 ajansıyla ve sonrasında Ümit Çırak ile tanıştı. Ümit Çırak'tan 3 Mota Eğitim atölyesinde oyunculuk dersleri almaya başladı. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Dedemin İnsanları adlı filmle oyunculuğa başladı. 2013 yılında FOX TV ekranlarında yayımlanan; başrolü Ece Uslu, Özcan Deniz, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin olduğu Karagül adlı dizide "Baran Şamverdi" karakterini canlandırdı. Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide "Fırat" karakterini, Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizide ise "Korkut" karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan İyi Oyun adlı Sinema filminde "Cenk" karakterini canlandırdı. 2018 Ekim ayından itibaren Kanal D'de yayımlanmış olan Bir Litre Gözyaşı adlı dizide "Mahir Yetkin" karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde "Sinan" rolünü oynadı.

Mert Yazıcıoğlu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert yazıcıoğlu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 mert yazıcıoğlu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm mert yazıcıoğlu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık'
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık' Mert Yazıcıoğlu, önceki gece Karaköy’deki bir davetten çıkarken görüntülendi.
22.09.2023 Magazin
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde ilişkiye başlayan ve sessiz sedasız ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Ünlü güzel, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti.
1.09.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı!
Afra Saraçoğlu sütyensiz pozuyla sosyal medyayı salladı! Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Sütyensiz poz veren güzel oyuncunun pozuna beğeni yağdı.
30.08.2023 Magazin
Ayrılıkları kısa sürdü: Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı
Ayrılıkları kısa sürdü: Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra partneri Mert Ramazan Demir'le aşk yaşamaya başladı. İlişkileri ortaya çıkan ikilinin aşkı kısa sürmüştü.
11.08.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Alaska'da  deprem! Tsunami alarmı verildi
Alaska'da deprem! Tsunami alarmı verildi Alaska’da meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.
16.07.2023 Dünya
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Magazin gündemine oturan karenin ardından Deniz ile Yazıcıoğlu'ndan ayrılık söylentilerine neden olacak bir hamle geldi.
15.07.2023 Magazin
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu!
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu! Uzun yıllardır Multipl Skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada, takipçisinin uyarısıyla açık unuttuğunu fark etti.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz renkli karelerini paylaştı: Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış
Dilan Çiçek Deniz renkli karelerini paylaştı: Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış Mert Yazıcıoğlu ile mutlu giden bir beraberliği olan Dilan Çiçek Deniz, son olarak sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı tatil pozlarıyla gündeme geldi. Renkli karelerini "Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış" notula yayınlayan Deniz'e, beğeni yağdı.
11.07.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekmişti! Eleştirilere isyan etti
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekmişti! Eleştirilere isyan etti Son dönemde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle gündeme gelen başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz akşam yüzü olduğu bir markanın lansmanına sevgilisiyle birlikte katıldı. Yüzündeki değişimle dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncunun son haline yorum yağdı. Ünlü isim eleştirilere isyan etti.
10.06.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı Son dönemde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle gündeme gelen başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz akşam yüzü olduğu bir markanın lansmanına sevgilisiyle birlikte katıldı. Yüzündeki değişimle dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncunun son haline yorum yağdı.
9.06.2023 Magazin
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor'
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Röportajı bitirmeden önce arkadaşlarına takılan Yazıcıoğlu'na, Dadak ile Tanlar'dan yanıt gecikmedi.
12.05.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den ilişki itirafı: Sevdiğim insanlardan kolay vazgeçmem
Dilan Çiçek Deniz'den ilişki itirafı: Sevdiğim insanlardan kolay vazgeçmem İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile evlilik yolunda giden ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve ayrılıktan kısa süre sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, L’officiel dergisine röportaj verdi. Dilan Çiçek Deniz, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, ''Aşkın peşinden koşar mısın yoksa çabuk vazgeçenlerden misin?'' sorusuna yanıt verdi.
5.05.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarını korkutan haber! Ameliyat oldu
Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarını korkutan haber! Ameliyat oldu Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir yelken açarak magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ameliyat oldu. Peki ünlü isim ne ameliyatı oldu, sağlık durumu nasıl? İşte yanıtları...
30.04.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan aşk mı yaşıyor?
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan aşk mı yaşıyor? Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in adı gerçek hayatta aşk dedikodularına karışıyor. Afra Saraçoğlu ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ayrılınca iddialar yeniden gündeme geldi, üstüne güzel oyuncu bir de Mert Ramazan Demir ile Urla'ya gidince sosyal medya karıştı.
25.04.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den romantik paylaşım!
Dilan Çiçek Deniz'den romantik paylaşım! Nişanlısı Thor'dan ayrıldıktan sonra gönlünü meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'na kaptıran Dilan Çiçek Deniz bayram tatili için Maldivler’e uçmuştu. Sevgilisiyle birlikte tatil yapan Dilan Çiçek Deniz’den romantik bir paylaşım geldi.
23.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi!
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi! İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ilişkisini noktalayan Dilan Çiçek Deniz, yeni bir aşka yelken açtığı Mert Yazıcıoğlu ile Maldivler'de tatil yapıyor. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran 28 yaşındaki tescilli güzel, oyuncu sevgilisine poz verdi. Dilan Çiçek'in bikinili karelerine yazdığı 'Titanic' repliği ise dikkat çekti. İşte detaylar...
21.04.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun romantik tatili başlıyor! Maldivler’e gittiler
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun romantik tatili başlıyor! Maldivler’e gittiler Yılın sürpriz aşkına imza atan Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu çifti, bayram tatilini geçirmek üzere Maldivler’e gitti.
19.04.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle! Afra Saraçoğlu'nun ardından sonra onu da sildi
Mert Yazıcıoğlu'ndan yeni hamle! Afra Saraçoğlu'nun ardından sonra onu da sildi Afra Saraçoğlu ile dört yıllık ilişkisi biten Mert Yazıcıoğlu, son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncudan, eski aşkı Saraçoğlu ile başrolü paylaşan ve arkadaş oldukları bilinen Mert Ramazan Demir'e yönelik dikkat çeken bir hamle geldi.
15.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mert Yazıcıoğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert yazıcıoğlu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.