Dilan Çiçek Deniz Kimdir

Dilan Çiçek Deniz Kimdir

Dilan Çiçek Deniz (d. 28 Şubat 1995, Sivas), Türk oyuncu ve manken. 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Oyuncu, on beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkarmıştır. Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. İlk rolü 2015'te Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki "Ebru" karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadılar. Fakat dizi, düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yapmıştır. 2015 yılında yayınlanan "Güneşin Kızları" dizisine dâhil oldu. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ”Güneşin Kızları” dizisinde "Elif" karakterine hayat verdi. Ağustos 2016'da başlayıp Haziran 2017'de final yapan "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynadı. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe paylaşmaktadır. Show TV'de yayımlanan Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli ile ikinci sezon boyunca başrolü paylaşmıștır. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek'te "yıldızı parlayan ödül"üne layık görülmüştür. 2018 yılında Avon'un ruj reklamında yer almıştır.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilan çiçek deniz kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 dilan çiçek deniz kimdir haberi bulunmuştur. Tüm dilan çiçek deniz kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor!
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik sonrasında aradığı aşkı ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlunda buldu.
24.04.2024 Magazin
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!
Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok! Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.
25.02.2024 Magazin
Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan cevap! ‘Cevap belli, çok yakın arkadaşım yok’
Dilan Çiçek Deniz’den şaşırtan cevap! ‘Cevap belli, çok yakın arkadaşım yok’ 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.01.2024 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' yanıtı! “Kadın oyuncuların maruz kaldığı ön yargıya bir örnek”
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' yanıtı! “Kadın oyuncuların maruz kaldığı ön yargıya bir örnek” Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in başrolde yer aldığı 'Amadeus', önceki akşam AKM’de sahnelendi. Oyunu izlemeye giden bir seyircinin, Dilan Çiçek Deniz Deniz’i sahnede olmamasına rağmen eleştirmesi şaşkınlık yarattı. Güzel oyuncu da bu duruma kayıtsız kalmadı.
24.11.2023 Magazin
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti
Beylikdüzü'nde yağ aldırma ameliyatı sonrası ölüm iddiası! Doktorların yanıtı şok etti Beylikdüzü'nde özel bir hastanede yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybeden Gönül Özkul'un (49) ailesi ihmal iddiasında bulundu.
22.11.2023 Gündem
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest!
Dilan Çiçek Deniz'den Hollandalı müzisyene jest! Sahne adı Cosmic Crooner olan Hollandalı müzisyen Joep Meyer, 3 Kasım'da Zorlu PSM'de konser vermişti.
22.11.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti!
Dilan Çiçek Deniz'in tarzındaki anahtar dikkat çekti! Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile evlenmesi beklenirken ayrılmış ve meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak çift kısa bir sonra yollarını ayırmıştı. Deniz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyuncunun pantolonundaki anahtar detayı dikkatlerden kaçmadı.
8.11.2023 Magazin
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık'
Sürpriz birliktelik kısa sürdü! 'Anlaşamadık' Mert Yazıcıoğlu, önceki gece Karaköy’deki bir davetten çıkarken görüntülendi.
22.09.2023 Magazin
Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e yanıt gecikmedi! Tanımıyorum' göndermesi
Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e yanıt gecikmedi! Tanımıyorum' göndermesi Dilan Çiçek Deniz ve Oğuzhan Koç, aynı mekanda görüntülendiği Koç ile ilgili kendisini tanımadığını söyledi. Oğuzhan Koç’tan gönderme gecikemedi, Koç yaptığı paylaşımda “Beni tanıyanlara şarkılar söylediğim bir akşam” dedi.
2.09.2023 Magazin
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu
Oğuzhan Koç ile aşk mı yaşıyor? Dilan Çiçek Deniz sessizliğini bozdu Mert Yazıcıoğlu ile sürpriz bir şekilde ilişkiye başlayan ve sessiz sedasız ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Ünlü güzel, hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından isyan etti.
1.09.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu
Dilan Çiçek Deniz hakkında bomba iddia! İddiaları yalanlamıştı, işinden oldu Dilan Çiçek Deniz katıldığı davette değişen yüzüyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun gözleri ve çenesine estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Instagram hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak bu iddiaları yalanlamıştı.
28.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Alaska'da  deprem! Tsunami alarmı verildi
Alaska'da deprem! Tsunami alarmı verildi Alaska’da meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.
16.07.2023 Dünya
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Magazin gündemine oturan karenin ardından Deniz ile Yazıcıoğlu'ndan ayrılık söylentilerine neden olacak bir hamle geldi.
15.07.2023 Magazin
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu!
Canlı yayın açan Serdar Ortaç az kalsın evini yakıyordu! Uzun yıllardır Multipl Skleroz (MS) hastalığı ile mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada, takipçisinin uyarısıyla açık unuttuğunu fark etti.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede!
Dilan Çiçek Deniz'in eski aşkı Furkan andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ayrıldıktan sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mert Yazıcıoğlu da Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalamıştı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in bir süredir aşk yaşadığı Mert Yazıcıoğlu ile eski sevgilisi Furkan Andıç, Bodrum'da bir partide bir araya geldi. Partiden paylaşılan fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz renkli karelerini paylaştı: Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış
Dilan Çiçek Deniz renkli karelerini paylaştı: Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış Mert Yazıcıoğlu ile mutlu giden bir beraberliği olan Dilan Çiçek Deniz, son olarak sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı tatil pozlarıyla gündeme geldi. Renkli karelerini "Sivaslı olduğum için havuzda kahvaltıyla bir fotoğrafım bile olamamış" notula yayınlayan Deniz'e, beğeni yağdı.
11.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekmişti! Eleştirilere isyan etti
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekmişti! Eleştirilere isyan etti Son dönemde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle gündeme gelen başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz akşam yüzü olduğu bir markanın lansmanına sevgilisiyle birlikte katıldı. Yüzündeki değişimle dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncunun son haline yorum yağdı. Ünlü isim eleştirilere isyan etti.
10.06.2023 Magazin
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te trafikte seyir halinde objektiflere yansıdı. Üç tekerlekli yeni motosikletiyle iş görüşmesine gelen Büyükak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.06.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı
Dilan Çiçek Deniz değişimiyle dikkat çekti! Sosyal medyada yorum yağdı Son dönemde meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisiyle gündeme gelen başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz akşam yüzü olduğu bir markanın lansmanına sevgilisiyle birlikte katıldı. Yüzündeki değişimle dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncunun son haline yorum yağdı.
9.06.2023 Magazin
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor'
Sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'na övgü dolu sözler! 'Beni bir an olsun yalnız bırakmıyor' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Yazıcıoğlu'nun doğum gününü kutlamak için arkadaşları Burak Dadak ve Leyla Tanlar ile bir araya gelen ünlü çiftten Deniz, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti. Röportajı bitirmeden önce arkadaşlarına takılan Yazıcıoğlu'na, Dadak ile Tanlar'dan yanıt gecikmedi.
12.05.2023 Magazin
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı!
Aşiret düğününde takılan altın ve para dudak uçuklattı! Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağı eteklerinde görkemli aşiret düğününe binlerce kişi katıldı. Düğünde davetliler için 45 koyun kesilirken, yarım kilo altın ve 1 milyon lira para takıldı.
5.05.2023 Yaşam
Dilan Çiçek Deniz'den ilişki itirafı: Sevdiğim insanlardan kolay vazgeçmem
Dilan Çiçek Deniz'den ilişki itirafı: Sevdiğim insanlardan kolay vazgeçmem İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile evlilik yolunda giden ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve ayrılıktan kısa süre sonra meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, L’officiel dergisine röportaj verdi. Dilan Çiçek Deniz, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, ''Aşkın peşinden koşar mısın yoksa çabuk vazgeçenlerden misin?'' sorusuna yanıt verdi.
5.05.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarını korkutan haber! Ameliyat oldu
Dilan Çiçek Deniz'den hayranlarını korkutan haber! Ameliyat oldu Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile yeni bir yelken açarak magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ameliyat oldu. Peki ünlü isim ne ameliyatı oldu, sağlık durumu nasıl? İşte yanıtları...
30.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilan Çiçek Deniz Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilan çiçek deniz kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.