Defile

Defile

Son dakika defile haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan defile ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını defile haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Defile

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defile gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.015 defile haberi bulunmuştur. Tüm defile haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Magazin
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Müge Boz, kardeşi Merve Boz ile 90'lı yıllarda çekilen fotoğraflarını paylaştı.
5.10.2023 Magazin
Duygu Özaslan, külotla defileye gitti! Dünyada trend
Duygu Özaslan, külotla defileye gitti! Dünyada trend Ünlü fenomen Duygu Özaslan, Paris'te Düzenlenen dünyaca ünlü bir markanın defilesine külot giyerek katıldı.
5.10.2023 Magazin
Zeynep Bastık plajda defile yaptı!
Zeynep Bastık plajda defile yaptı! Şarkıcı Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatiline devam ediyor. Saatlerce şezlongta güneşlenen ikiliden Bastık, sevgilisini kremlerken objektiflere yansıdı. Bir ara konakladıkları otelin içerisinde bulunan butikte alışveriş yapan ünlü popçu, satın aldığı gömleği Ayyıldız'a gösterdi.
3.08.2023 Magazin
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı
Demet Şener paylaştı! Beğeni ve yorum yağdı Eski manken ve model Demet Şener bir defile için gelinlik giydi. Ünlü isim gelinlikli pozlarını 'Altınlara bulandığımız bir defile oldu' notu ile paylaştı.
30.05.2023 Magazin
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer!
Nükhet Duru takipçilerini geçmişe götürdü: Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer! Nükhet Duru, Zeki Alasya ve Metin Akpınar ile yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Duru, yıllar önce çekilen fotoğrafa "Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer. Buymuş meğer!" notunu düştü.
9.04.2023 Magazin
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.
6.02.2023 Magazin
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım
Ünlü mankenlerden Günseli Kato'nun açıklamasına tepki: Utandım Demet Şener, Özge Ulusoy ve Ece Gürsel, ressam ve seramik sanatçısı Günseli Kato'nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” açıklamasını değerlendirdi.
25.11.2022 Magazin
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu!
Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan defilede pişti oldu! Ünlü modacı Züleyha Kuru’nun bir otomobilden ilham alarak hazırladığı ilk koleksiyon olma özelliği taşıyan Allure Collection önceki gün beğeniye sunuldu. Defilenin açılışını Çağla Şıkel yaptı. Defilede eski aşıklar Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan pişti oldu.
21.10.2022 Magazin
Meta dünyasında defile
Meta dünyasında defile Hazır giyim üreticisi Kiğılı, Türkiye’nin ilk canlı meta defilesi ile 2022/23 Sonbahar-Kış koleksiyonunu GoArt Metaverse’te tanıttı.
28.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Dilan Çıtak: Ben 13 gelinlik giyeceğim!
Dilan Çıtak: Ben 13 gelinlik giyeceğim! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak evlilik hazırlığındayken yeni dönem gelinlerine laf attı. Dilan Çıtak, düğününde üç-dört gelinlik birden giyen gelinlerine: 'Ben 13 tane giyeceğim!' diyerek göndermede bulundu.
23.09.2022 Magazin
Özge Ulusoy: Astronot olmak istiyordum
Özge Ulusoy: Astronot olmak istiyordum Sunucu, manken ve oyuncu olan Özge Ulusoy, çocukken astronot olmak istediğini söyledi.
17.06.2022 Magazin
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! Değişiklik yapıldı, artık zorunlu olacak...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! Değişiklik yapıldı, artık zorunlu olacak... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika kararı! Harekete geçildi ve yönetmelikte değişiklik yapıldı. Artık zorunlu olacak. Kararın öncesinde okul aile birlikleri okul müdüründen izin almadan etkinlik düzenleyebiliyordu. Resmi Gazete'de yürürlüğe giren karara göre artık okul aile birlikleri, yapılacak tüm sosyal etkinliklerde okul müdürlerinden izin alacak ve incelemeler sonucu müdürün onayı ile etkinlik gerçekleşecek. Hazırlanan seminer, müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, defile, sergi, kermes ve benzeri faaliyetler sosyal etkinlikler kurulu tarafından incelenecek. Okul müdürü, birliğin yaptığı her türlü etkinlik ile iş ve işlemlerin ilgili mevzuata uygunluğunu denetleyecek. İşte Resmi Gazete kararı ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in konuya ilişkin yaptığı açıklama...
10.06.2022 Eğitim
Rihanna katıldığı defileye kıyafetiyle damga vurdu!
Rihanna katıldığı defileye kıyafetiyle damga vurdu! A.S.A.P Rocky ile birlikteliğinden bir bebek bekleyen Rihanna Paris Moda Haftası'nda bir defileye katıldı. Barbadoslu şarkıcı defileye kıyafetiyle damga vurdu.
1.03.2022 Magazin
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı...
Camdaki Kız'daki o sahne olay oldu! Yakalandı... Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Camdaki Kız, 11. bölümü ile ekrana geldi. İzleyiciden yine tam not alan dizi reytinglerde AB kategorisinde 8.23 reyting, 24.57 izlenme payı ile zirvede yer aldı. Camdaki Kız 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı...
17.09.2021 Televizyon
Raisa Vanessa Dünya’yı yeniden yaratmak istiyor
Raisa Vanessa Dünya’yı yeniden yaratmak istiyor Raisa Vanessa, modernitenin ürettiği belirsizlik ve karmaşadan yarattığı yeni bir dilde hız, enerji ve uçuşu vurgulayarak geleceği şekillendirmek istiyor.
11.09.2021 Magazin
Moda devinin defilesine dolu fırtınası damga vurdu
Moda devinin defilesine dolu fırtınası damga vurdu İtalyan moda devi Dolce&Gabbana'nın Alta Sartoria koleksiyonunun Venedik'teki defilesine kıyafetlerden çok dolu fırtınası damga vurdu.
31.08.2021 Gündem
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya...
Afrika'dan dikkat çeken Türkiye hamlesi! Nijer, Kongo, Kenya... Son dakika haberi... Türkiye’nin en büyük tekstil pazarlama organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, İstanbul’da başladı. 23–25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, 100 tekstil markasıyla çoğunluğu Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan ve Orta Doğu ülkelerinden gelen yaklaşık bin alıcının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Ancak bu yıl dikkat çeken şekilde Afrika ülkelerinden gelen alım heyetleri öne çıktı.
25.08.2021 Ekonomi
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi?
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda ayaküstü muhabirlerle ettiği sohbet sırasında geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili de konuştu. Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli?
16.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Defile ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defile haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.