Gazete Vatan Logo
Magazin Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!

Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!

Rol aldığı projelerde adından sıkça bahsettiren oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet’ten Hakan Gence’nin YouTube programına konuk oldu. İş hayatından kişisel yaşamına dair önemli açıklamalar yapan Aka, Gence’nin ‘Aşkta beklentilerin ne?’ sorusuna “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” dedi.

Kubilay Aka’dan samimi itiraflar: İlişkide büyük beklentilerim yok!

Kanal D’nin son zamanlarda adından sıkça bahsedilen projesi ‘İnci Taneleri’nde Cihan karakterine hayat veren oyuncu Kubilay Aka, önemli açıklamalarda bulundu. “Türk oyuncuların çok daha iyi şeyler yapacağından eminim” diyen Aka “Çukur’da çok reyting alıyorduk, o da altın çağımızdı, geçti. Şimdi başka bir dizi çok izleniyor, başka bir film, oyun çok beğeniliyor, başka bir altın çağ yaşanıyor; hepsinin tadı farklı. Çok güzel hisler” dedi.

“DİZLERIMİN HEYECANDAN TUTMADIĞINI HATIRLIYORUM”

Rol aldığı ‘Hücreler’ isimli tiyatro oyunu ile ilgili konuşan Aka; “Benim için en stresli geçen tiyatro oyunu. Çok yeni, çok tecrübesizim, bunun seyirciye yansımasını istemiyorum. Kamera önünde olabildiğince yüzümü kullanmaya çalışıyoruz, daha yakın plan çekimler oluyor. Sahnedeyse komple bedenimi kullanarak oynamaya çalışıyorum. Oyuna birinci perdenin sonunda giriyorum. Çıktığımdaysa ilk perde bitiyor, o an dizlerimin heyecandan tutmadığını hatırlıyorum, titriyordum. Neyse ki Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever gibi çok usta ve çok rahatlatıcı insanlarla birlikteyim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“HAYATIMA BİRİNİ ALMAYI ÇOK TERCİH ETMİYORUM”

İlişkilerde mantığının duygularından öne geçtiğini ‘bir şeylerin ters gittiğini hissedersem flört aşamasında sonlandırıyorum’ diyerek belirten ünlü oyuncu, Hakan Gence’nin “Çapkınlık yapmayı mı bıraktın yoksa gizli kapaklı mı yaşıyorsun?” sorusuna ise “Flörtlerim oluyor, insani bir duygu, hepimiz yapıyoruz ama hayatıma birini almayı çok tercih etmiyorum, sohbetten ileri geçmiyor açıkçası” diye cevap verdi. Aka, ilişkideki beklentisini ise “Beni huzur tavlıyor. Öyle çok da büyük beklentilerim yok ilişki için” ifadeleri ile dile getirdi.

“BENİ KIZ KARDEŞİMLE BİLE YAZDILAR”

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile hakkında çıkan aşk dedikoduları için ise Gence’ye şu sözler ile açıklama yaptı:

Beni kız kardeşimle bile yazdılar. Yan yana durduğum her kadınla sevgili değilim. Dilan ile çok iyi arkadaşız, bu konuda bir açıklama yapacak değilim. Birçok insanla yazıyorlar ama hiç tahmin ettikleri birileriyle olmadım, tahmin edemedikleri oldu...

Haberin Devamı