Gazete Vatan Logo

Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?

Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?

Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?

Teşkilat dizisi 14 Ocak Pazar akşamı ekrana geldi. Teşkilat 91 bölümünde izleyiciler gözyaşlarına boğuldu. Kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinde Cihangir dönemi sonlandı.

TEŞKİLAT CİHANGİR NEDEN ÖLDÜ, CEYHUN MENGİROĞLU NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

Ömer’in beklenmedik hamlesiyle Anton tuzağa düşünce çok sinirlendi. Oğlunu kaybetmeyi göze alamayan Çetin Cihangir’i kurtarmak için kendince müdahaleye başladı. Ömer’in dikkati sayesinde saklanamayacağının farkına varınca işler değişti. Başından beri her şeyi incelikle planlayan Ömer’in amacı hem Cihangir’i kurtarmak hem de düşmana büyük bir darbe indirmekti ancak istediği olmadı Cihangir son bölümde kanlar içinde yere yığıldı.

Cihangir’i kurtarmaya gelen Ömer Atmaca, “Merak etme Cihangir çıkacağız buradan” dedi. Tetiğe basan Anton, “Bu sefer o kadar kolay değil. Sen kontrolünü kaybettikçe o kadar eğleniyorum ki. Demek kardeş acısı dışarıdan böyle görünüyor” dedi ve Cihangir’i peş peşe kurşunla vurdu. Yere yığılan Teşkilat Cihangir Ömer Atmaca’ya, “Hakkını helal et abi” deyip gözlerini kapattı. Böylece Teşkilat Cihangir son nefesini vererek yapımdan ayrıldı. Ceyhun Mengiroğlu’nun dizideki görevinin sona ermesi nedeniyle Teşkilat dizisinden ayrıldığı düşünülüyor.

Haberin Devamı

CEYHUN MENGİROĞLU KİMDİR?

1986 İstanbul doğumlu Ceyhun Mengiroğlu en son Teşkilat dizisinde Cihangir rolüne hayat verdi. Birbirinden farklı rollere bürünen Teşkilat Cihangir dönemin popüler isimleri arasında yer aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Adı Mutluluk dizisiyle yaşayan Ceyhun Mengiroğlu çok farklı yapımlarda boy gösterdi. Paramparça, Payitaht ile Abdülhamit, Maria ile Mustafa ve İkimizin Sırrı gibi yapımlarda rol alan Ceyhun Mengiroğlu Yasak Elma dizisinde Ekin karakterini oynadı. Ünlü oyuncunun son adresi TRT1 yapımı Teşkilat dizisi oldu.

CEYHUN MENGİROĞLU OYNADIĞI DİZİLER

Teşkilat / Cihangir

Yasak Elma / Ekin Önder

İkimizin Sırrı / Emir Karahun

Maria ile Mustafa / Görkem

Payitaht Abdulhamid / Mehmet Celaleddin

Haberin Devamı

Rüya / Bulut Giray

Paramparça / DenizCeyhun

Adı Mutluluk / Eren Yüksel