Atandı

Atandı

Son dakika atandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.162 atandı haberi bulunmuştur. Tüm atandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir?
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir? Baby Reindeer dizisi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek kara mizah ve gerilim unsurlarını bir araya getirerek büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi hakkında konuşulanlar devam ederken, dizide ana karakteri taciz eden kişinin Sean Foley olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Sean Foley’in kim olduğu araştırılırken, Foley’den açıklama geldi.
30.04.2024 Magazin
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu MİT Başkanlığı döneminde kurumu yeniden yapılandıran Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı’nda da reform başlattı. İlk adım olarak genel müdürlükler artırıldı. Her coğrafyaya özel ve hatta Türkiye’nin gelişen-değişen ilişkilerini gözetmek amacıyla bazı ülkeler için ayrı genel müdürlükler oluşturuldu.
7.04.2024 Gündem
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
5.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
25.03.2024 İddaa
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
591 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması gerçekleştirildi.
22.03.2024 Çalışma Hayatı
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete’de
Atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2024 Gündem
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar
Kalyon Holding’de görev devir teslimleri ve yeni atamalar Kalyon Holding’in bünyesinde görev devir teslimleri ile yeni atamalar gerçekleşti.
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.03.2024 Gündem
EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı
EPDK Başkanlığına Mustafa Yılmaz atandı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanlığına Mustafa Yılmaz’ın atanmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
4.03.2024 Ekonomi
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
2.03.2024 Gündem
MASAK başkanı Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı olarak atanan Hasan Kaymak kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
MASAK başkanı Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı olarak atanan Hasan Kaymak kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla yeni MASAK Başkanı olarak Hasan Kaymak atandı. Kaymak'ın hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Hasan Kaymak kimdir? MASAK Başkanı Hasan Kaymak kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
23.02.2024 Gündem
TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü kim oldu, değişti mi, nereli, kaç yaşında? Veysi Kurt’un özgeçmişi
TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt kimdir? TCDD Genel Müdürü kim oldu, değişti mi, nereli, kaç yaşında? Veysi Kurt’un özgeçmişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararıyla Veysi Kurt TCDD Genel Müdürlüğüne atandı. Peki, TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında? TCDD Genel Müdürü kim oldu? İşte Veysi Kurt’un özgeçmişi…
23.02.2024 Gündem
Hurşit Yıldırım kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım’ın özgeçmişi
Hurşit Yıldırım kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım’ın özgeçmişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım atandı. Peki, Hurşit Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?
23.02.2024 Gündem
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.
22.02.2024 Gündem
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a tebliğ edildi. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi…
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar’da CEO görevine Cengiz Altop atandı.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya yeni görev!
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'ya yeni görev! Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.
12.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.