Atama Kararı

Atama Kararı

Son dakika atama kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atama kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atama kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atama Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atama kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.086 atama kararı haberi bulunmuştur. Tüm atama kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.03.2024 Gündem
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?
Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniye atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın oldu. Peki, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir?
2.03.2024 Gündem
Hakim ve savcı adayı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Hakim ve savcı adayı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2024 Gündem
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi
Fatih Karahan, Merkez Bankası Başkanlığına getirildi Resmi Gazete’de yayımlanan Atama Kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevden alındı ve yerine Başkan Yardımcısı Fatih Karahan atandı.
3.02.2024 Ekonomi
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
510 hakim ve savcının görev yeri değişti
510 hakim ve savcının görev yeri değişti Cumhurbaşkanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.
25.12.2023 Ekonomi
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen getirildi.
3.08.2023 Gündem
Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de
Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), 1042 adli yargı hakimi ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.07.2023 Gündem
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor İsrail basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme ayarlamak için uğraştığını yazdı. İşte İsrailli başbakanın verdiği yoğun çabanın arkasındaki dikkat çeken neden.
16.06.2023 Dünya
Hafize Gaye Erkan görevine başladı! İlk açıklama geldi
Hafize Gaye Erkan görevine başladı! İlk açıklama geldi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Şahap Kavcıoğlu’ndan devraldı.
9.06.2023 Ekonomi
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Vedat Bilgin görevi Vedat Işıkhan'a devretti
Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Vedat Bilgin görevi Vedat Işıkhan'a devretti Çalışma Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Vedat Bilgin, görevi Vedat Işıkhan’a teslim etti. Vedat Işıkhan törende yaptığı konuşmada çalışma hayatına ilişkin önemli bilgiler verdi. Bakan Vedat Işıkhan "Çalışanlarımızın haklarını korumaya devam edeceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı Ticaret Bakanlığına atanan Ömer Bolat, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mehmet Muş’tan devraldı. Bakan Bolat, “Halkımızın satın alma gücünün korunması konusunda enflasyon oranında son 6-7 aydır yaşanan geriye gidişi, hep birlikte hükumetimiz olarak daha da hızlandırıp fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.
4.06.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin, devir teslim töreniyle görevi Mahmut Özer’den devraldı. Bakan Tekin, “Türk eğitim sistemini hak ettiği yere çıkartmak için hep birlikte mücadele edeceğiz“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda devir teslim töreni!
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına atanan Mehmet Fatih Kacır, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Mustafa Varank’tan devraldı. Bakan Kacır, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı, tam bağımsız Türkiye anlayışıyla, Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla gerçekleştirebilmek için canla başla çalışacağız“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda atama yapıldı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na yönelik çok sayıda atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.02.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları 2023! Resmi Gazete'ye göre merkeze alınan ve atanan Büyükelçilerin listesi...
Büyükelçi atamaları 2023! Resmi Gazete'ye göre merkeze alınan ve atanan Büyükelçilerin listesi...  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazılarının da atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Büyükelçi atamaları 2023... 
23.02.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçilerin de atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.02.2023 Gündem
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamaya göre; Dışişleri Bakan Yardımcılığına Burak Akçapar ve Mehmet Kemal Bozay atandı. Türk Büyükelçi, akademisyen ve köşe yazarı Burak Akçapar hakkında aramalar ise söz konusu atama kararı sonrası arttı. Peki, Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? 
18.02.2023 Gündem
Sedat Önal kimdir? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atanan Sedat Önal nereli, kaç yaşında, diplomatik kariyeri nasıl?
Sedat Önal kimdir? Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atanan Sedat Önal nereli, kaç yaşında, diplomatik kariyeri nasıl? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı atama kararıyla Türkiye'nin Birleşmiş Milletler'deki Daimi Temsilcisi Feridun Sinirlioğlu görevden alındı. Yerine Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal atandı. Atamanın yapılmasının ardından Sedat Önal’ın özgeçmişi merak konusu oldu. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Sedat Önal’ın eşi kimdir?
4.02.2023 Gündem
Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne Sinan Aksu atandı
Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne Sinan Aksu atandı Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu atandı.
3.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararı Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre; çok sayıda kamu kurum ve kuruluşunda atamalar gerçekleştirildi. 
14.01.2023 Gündem
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imza yetkisiyle Resmi Gazete'de Helal Akreditasyon Kurumunda açık bulunan alanlara atama yapıldı.
7.01.2023 Gündem
Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Naci Çağlar, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Naci Çağlar nereli ve kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
24.12.2022 Eğitim
Temel Akkuş kimdir? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Temel Akkuş kimdir? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne atanan Temel Akkuş nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’ne Batı Marmara Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Temel Akkuş atandı. Peki, Temel Akkuş kimdir, nereli, kaç yaşında?
17.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atama Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atama kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.