KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir?  ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir? ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada KYK burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını, başvuruların da e-Devlet ekranı üzerinden alındığını bildirdi. Peki, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs başvuru ekranı...
12.10.2023 Eğitim
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlerin büyük ilgi gösterdiği Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.
7.07.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti Yeni kabinede görev yapacak bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devir teslim törenleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık'ta düzenlenen törenle görevi yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teslim etti.
5.06.2023 Şampiy10