Aşı Açıklaması

Aşı Açıklaması

Son dakika aşı açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşı açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşı açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşı Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşı açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 aşı açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm aşı açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması!
Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması! Koronavirüs aşısının yan etkileri konusu henüz netlik kazanmamışken Amerikalı Doktor ve Yazar Dr. Alan Shoemaker'ın aşı hakkında yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Peki, Dr. Alan Shoemaker kimdir, hangi aşı için ne dedi? İşte Dr. Alan Shoemaker aşı açıklaması…
29.11.2023 Gündem
30 Nisan koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
30 Nisan koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı günlük verilere göre, son 24 saatte 11 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti; günlük vaka sayısı 1772 olarak açıklandı.
30.04.2022 Gündem
Bakan Koca 'senkronizasyon hatası" diyerek duyurdu: Toplam aktif vaka sayısı 17 bin 259
Bakan Koca 'senkronizasyon hatası" diyerek duyurdu: Toplam aktif vaka sayısı 17 bin 259 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı. Covid-19 verilerinin tutulduğu sistemler arasında, 14 Nisan'dan beri yaşanan senkronizasyon hatasının, aktif vaka sayısının matematiksel olarak mümkün olmayacak şekilde eksiye düşmesi sonucu fark edildiğini söyleyen Bakan Koca, problemin çözüldüğünü belirterek toplam aktif vaka sayısı 17.259 olduğunu söyledi. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
30.04.2022 Gündem
Bakan Koca'dan son dakika aşı açıklaması
Bakan Koca'dan son dakika aşı açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs pandemisinde fırtınanın geçtiğini ama aşının öneminin devam ettiğini kaydetti.
30.04.2022 Gündem
Kırmızı et ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi, 2500 TL destek hesaplara yatacak! Ziraat Bankası aracılığı ile...
Kırmızı et ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi, 2500 TL destek hesaplara yatacak! Ziraat Bankası aracılığı ile... Son dakika destek kararı! 2 bin 500 lira hesaplara yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kırmızı et piyasası ile ilgili yeni düzenleme. Kırmızı et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla yapılan düzenleme ile Et ve Süt Kurumu, kesimi ve satışı yapılan sığırlar için yetiştiricilere sığır başına 2 bin 500 lira ödeme yapacak. Destek ödemeleri Ziraat Bankası aracılığı ile gerçekleştirilerek yetiştiricilerin hesabına aktarılacak. İşte Resmi Gazete kararı...
13.04.2022 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan aşı açıklaması
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan aşı açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı, LSD aşılamalarından sonra sığırlarda “istenmeyen etki” bildirimi yapılmasına ilişkin, “Bakanlığımız hayvan sağlığını riske edecek herhangi bir uygulamaya müsaade etmemektedir. Uygunsuzluk tespit edilen aşıların hayvan sağlığında kullanımına asla izin verilmemektedir” açıklamasını yaptı.
12.04.2022 Ekonomi
Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni aşı önerisi!
Dünya Sağlık Örgütü'nden yeni aşı önerisi! Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) uzmanları, ağır hastalık ve ölümün önlenmesinin yanı sıra enfeksiyon ve bulaşmanın önlenmesinde yüksek etkisi olan Covid-19 aşılarına ihtiyaç olduğunu belirterek yeni aşı tavsiyesinde bulundu.
11.01.2022 Dünya
3. doz aşı koruyor mu? 4. aşıya ihtiyaç var mı?
3. doz aşı koruyor mu? 4. aşıya ihtiyaç var mı? Tüm dünya Covid 19 ve varyantları ile mücadele ediyor. Delta, Afrika ve Omicron derken yeni varyant Deltacron da endişeleri arttırıyor. Covid 19’dan korunmak için aşılama çalışmaları devam ederken Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı’ndan (UKHSA) aşı açıklaması geldi. Peki, 3. doz aşı koruyor mu? 4. aşıya ihtiyaç var mı? İşte detaylar…
9.01.2022 Sağlık
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan 3. doz aşı açıklaması
İstanbul Valisi Yerlikaya'dan 3. doz aşı açıklaması İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da 3. doz aşı yapılma oranının yüzde 20. 54 olduğunu açıkladı. Ali Yerlikaya, İstanbullulara 3. doz aşı olmada geç kalınmaması uyarısında bulundu.
21.12.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan 'ismi bilinmeyen aşı' iddialarına ilişkin açıklama
Sağlık Bakanlığı'ndan 'ismi bilinmeyen aşı' iddialarına ilişkin açıklama Sağlık Bakanlığı, ismi bilinmeyen aşı kullanıldığı iddiasıyla basında yer alan flakonların, BioNTech firmasının bir Uzakdoğu ülkesi için ürettiği aşılara ait olduğunu açıkladı.
14.12.2021 Gündem
Canlı aşı nedir? Canlı aşı Omicron varyantında etkili mi? İşte Rusya Devlet Başkanı Putin'in canlı aşı açıklaması!
Canlı aşı nedir? Canlı aşı Omicron varyantında etkili mi? İşte Rusya Devlet Başkanı Putin'in canlı aşı açıklaması! Tüm dünyada 2 yıla yakın bir süredir koronavirüs ile mücadele devam ederken, yeni varyantlar ile ilgili endişeyer de git gide artıyor. Bilim insanları yeni ortaya çıkan Omicron varyantı ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Dünya devi ilaç şirketleri yeni varyant omicron ile ilgili peş peşe açıklamalar yayınlarken en dikkat çekici açıklama Rusya Devlet Başkanı Putin'den geldi. Gözler, Putin’in açıkladığı canlı aşı iddasında… Ezber bozan açıklamalarıyla gündem olan Putin, korkmak için erken olduğunu, yeni varyant Omicron’un'Canlı aşı' olduğunu vurgulaması dikkatleri çekti. Peki, Canlı aşı nedir? Canlı aşı bağışıklığı güçlendiriyor mu? Canlı aşı koronavirüsten koruyor mu? Canlı aşı Omicron’dan koruyor mu? İşte canlı aşı ile ilgili tüm merak edilenler…
8.12.2021 Sağlık
Hastaneye başvuru sayılarında artış! 3'üncü doz aşı açıklaması...
Hastaneye başvuru sayılarında artış! 3'üncü doz aşı açıklaması... İzmir'de Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi Sorumlusu Prof. Dr. Cenk Kıraklı, yoğun bakımda yatan hastaların yarısının hiç aşı olmamış, yarısının da hatırlatma dozunu olmamış kişilerden oluştuğunu söyledi. 3'üncü doz aşı yaptırmayı ihmal eden kişiler nedeniyle hastaneye başvuran sayısının arttığını belirten Prof. Dr. Kıraklı "İkinci dozun üzerinden 4-6 ay geçtikten sonra 3'üncü doz uygulanabilir. Bu özellikle risk grubundakiler için çok önemli" dedi.
7.12.2021 Gündem
Omicron varyantında mevcut aşılar yeterli mi? Kaç ülkede Omicron varyantı görüldü? DSÖ’den yeni açıklama!
Omicron varyantında mevcut aşılar yeterli mi? Kaç ülkede Omicron varyantı görüldü? DSÖ’den yeni açıklama! Omicron varyantı ile ilgili tüm Dünya alarmda! Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Omicron varyantındaki son durumu izlemeye devam ediyor. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), tespit edilen yeni Omicron varyantı ile ilgili açıklamada bulundu. Pek çok kişi de yeni varyant ile ilgili “Omicron varyantında mevcut aşılar yeterli mi? Hangi ülkelerde Omicron varyantı görüldü?” sorularını araştırıyor. Dünya Sağlık Örgütü açıklık getirdi. İşte Omicron varyantı ile ilgili DSÖ’nün son açıklaması…
2.12.2021 Sağlık
Koronavirüsle ilgili flaş açıklama! Tarih verildi, artık...
Koronavirüsle ilgili flaş açıklama! Tarih verildi, artık... Koronavirüsle ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, artık hayatımızdan tamamen çıkacak. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Kovid-19 salgınının tamamen bitmesinin aşılama ve kurallara uyumla ilişkili olduğunu söyledi. İlhan, "2022 yaz aylarına geldiğimizde aşılarımızı olursak, sırası gelenler 3'üncü doz aşılarını olursa, fiziksel mesafeye, maskeye, hijyene dikkat edersek koronavirüs sürecinden çok az bahsedebileceğimizi düşünebiliriz" dedi.
3.11.2021 Gündem
Prof. Dr. Akdoğan'dan yerli aşı açıklaması
Prof. Dr. Akdoğan'dan yerli aşı açıklaması Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, yerli aşıda gelinen son noktayı açıkladı. Prof. Dr. Akdoğan, geçtiğimiz hafta başlatılan Turkovac'ın üçüncü doz olarak etkinlik ve güvenlik açısından Sinovac ile karşılaştırılacağı Faz 3 klinik araştırmasının Türkiye tarihinde yürütülen en büyük klinik araştırma olduğunu söyledi.
23.10.2021 Sağlık
Bakan Koca'dan 3. doz aşı açıklaması
Bakan Koca'dan 3. doz aşı açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "2 doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızın ortalama 4 ay önce aşı olduklarını dikkate alarak aşının koruyuculuğunun halen devam ettiğini düşünüyoruz. Şu an için 3. doz aşıyı gerektiren bir durum yoktur. İnaktif aşı olanlarınsa 3. doz aşılarını yaptırmalarını ısrarla öneriyoruz." dedi.
7.10.2021 Gündem
2 doz mRNA aşısı olanlar 3. doz aşı olacak mı? Sağlık Bakanı açıkladı!
2 doz mRNA aşısı olanlar 3. doz aşı olacak mı? Sağlık Bakanı açıkladı! Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Toplantı sonrasında yazılı açıklama yapan Bakan Koca, aktif vakaların yüzde ellisinin 30 yaş altındaki kişilerden oluştuğunu dikkat çekti. İki doz mRNA aşısı olmuş vatandaşların 3. doz aşı olup olmayacağı da toplantıda Bilim Kurulu üyeleri ile değerlendirildi. Peki, 2 doz mRNA aşısı olanlar 3. doz aşı olacak mı? İşte Sağlık Bakanı Koca'nın 3. doz aşı ile ilgili açıklamaları...
7.10.2021 Sağlık
Aziz Sancar'dan aşı açıklaması: Mantık dışı bir tutum!
Aziz Sancar'dan aşı açıklaması: Mantık dışı bir tutum! Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar "Aşı karşıtı olmak; mantık dışı bir tutum. Kanun zorlamasa bile aşı olmak gerek" dedi.
26.09.2021 Sağlık
Bakan Koca’dan flaş aşı açıklaması: ‘Almanya’yı da geride bıraktık’
Bakan Koca’dan flaş aşı açıklaması: ‘Almanya’yı da geride bıraktık’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı sürecine ilişkin yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin Almanya'yı da geride bırakarak doz sayısında dünyada 7. ülke olduğunu ifade etti.
25.09.2021 Gündem
Pfizer-BioNTech flaş aşı açıklaması! Bağışıklık...
Pfizer-BioNTech flaş aşı açıklaması! Bağışıklık... Pfizer ve BioNTech yaptıkları açıklamada, koronavirüs aşılarının 5 ila 11 yaş arası çocuklarda güçlü bağışıklık tepkisi oluşturduğunu duyurdu.
20.09.2021 Gündem
BioNTech CEO'su Uğur Şahin'den 'üçüncü doz aşı' çağrısı!
BioNTech CEO'su Uğur Şahin'den 'üçüncü doz aşı' çağrısı! Dünya son dönemde koronavirüsün varyantları ile uğraşırken BioNTech CEO'su Uğur Şahin'den üçüncü doz Kovid-19 aşısı hakkında çok konuşulacak açıklamalar geldi.
13.09.2021 Dünya
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan CNN TÜRK’te kritik 'aşı' açıklaması
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan CNN TÜRK’te kritik 'aşı' açıklaması Bilim insanları 'aşı karşıtları'nı nasıl ikna edecek? Aşıya neden karşılar? Aşı karşıtlarının iddiaları ne anlama geliyor? Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, CNN TÜRK Masası’nda yanıtladı.
11.09.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika aşı açıklaması!
Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika aşı açıklaması! Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan toplam aşı miktarı 90 milyon dozu geçti.
24.08.2021 Gündem
PCR testi sonucu pozitif çıkanlar ne zaman aşı olabilecek? Koronavirüs geçirenler ne zaman aşı olacak? Bakanlık açıkladı!
PCR testi sonucu pozitif çıkanlar ne zaman aşı olabilecek? Koronavirüs geçirenler ne zaman aşı olacak? Bakanlık açıkladı! Sağlık Bakanlığı aşılamada yeni sürece geçti. Bakanlık tüm 15 yaş üstüne ve kronik hastalığı olan 12 yaş üstüne aşı hakkı tanımladı. PCR Pozitifliği sonrası aşı uygulamasında değişiklik yapıldı. 4. doz aşılar ise 3. dozdan 21 gün sonrasına tanımlandı. Peki, PCR testi sonucu pozitif çıkanlar ne zaman aşı olabilecek? Koronavirüs geçirenler ne zaman aşı olacak? İşte detaylar...
16.08.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika aşı açıklaması! Tamamen değişti
Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika aşı açıklaması! Tamamen değişti Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında, bir haftada 7 milyon 355 bin 728 doz aşı uygulandı.
15.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşı Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşı açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.