Asgari Ücret Toplantısı Ne Zaman

Asgari Ücret Toplantısı Ne Zaman

Son dakika asgari ücret toplantısı ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ücret toplantısı ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari ücret toplantısı ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Toplantısı Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret toplantısı ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 asgari ücret toplantısı ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret toplantısı ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret sürprizi: 2024 asgari ücret bu akşam açıklanır mı? Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması saat kaçta?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret sürprizi: 2024 asgari ücret bu akşam açıklanır mı? Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması saat kaçta?Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması için geri sayım başladı. Sürpriz bir şekilde işçi, işveren ve Bakan Işıkhan'ı Beştepe'ye çağıran Erdoğan, geçtiğimiz yıl 22 Aralık'da asgari ücreti açıklamıştı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk iki toplantısı bu ay içerisinde yapıldı. Zam oranlarına ilişkin herhangi bir rakam çıkmadı. 2024 asgari ücrete yüzde 35 ila yüzde 55 arasında bir zam oranının bekleniyor. Milyonlarca işçiyi ilgilendiren konuyla ilgili bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. 16:30'da Beştepe'de başlayan asgari ücret toplantısı ne zaman biter? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması saat kaçta olacak?
27.12.2023Ekonomi
Asgari ücret 2024 için refah payı müjdesi! Yeni formülün detayları açıklandı
Asgari ücret 2024 için refah payı müjdesi! Yeni formülün detayları açıklandıAsgari ücret için karar haftasına giriliyor. 7 milyon çalışanı doğrudan, 85 milyonu da dolaylı yoldan etkileyecek asgari ücret 2024 için refah payı dahil rakam geliyor. 'Asgari ücret ne zaman belli olacak' sorusu en çok merak edilenler arasına girdi. Gözler bu hafta gerçekleşmesi beklenen Kabine Toplantısı'nda asgari ücret refah payı konusu masaya yatırılacak. TÜRK-İş'in, TİSK'in ve hükümetin verileri değerlendirilecek. Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İş ve TİSK'in talebi ne? AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu'ndan kritik bir açıklama geldi. Akbaşoğlu, 3. görüşmenin yapılacağı tarihi ve asgari ücretin belli olacağı günü açıkladı. İşte son dakika gelişmeleri ve masadaki rakamlarla beraber tüm detaylar...
24.12.2023Ekonomi
Asgari Ücret Toplantısı bugün saat kaçta? 20 Aralık Asgari Ücret 3. toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve bitecek, yeni asgari ücret bugün belli olur mu?
Asgari Ücret Toplantısı bugün saat kaçta? 20 Aralık Asgari Ücret 3. toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak ve bitecek, yeni asgari ücret bugün belli olur mu?Bugün asgari ücret toplantısı saat kaçta başlayacak, bitecek, asgari ücret bugün açıklanır mı? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun asgari ücret belirleme maratonu devam ediyor. İlk iki toplantıda ücret miktarı şekillenmedi, bugünkü toplantıda anlaşma oluşması durumunda asgari ücret için ilk rakamlar konuşulacak. Peki, asgari ücret 3. Toplantısı saat kaçta, asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?
Asgari ücret ne zaman belli olacak? 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta?
Asgari ücret ne zaman belli olacak? 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta?Asgari ücret belli oldu mu 2023, 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman? 7 milyona yakın çalışanı doğrudan, dolaylı olarak da tüm vatandaşları etkilen asgari ücrette son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son durumu aktardı ve tarih verdi.
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret teklifi ne kadar? Asgari ücret toplantısı saat kaçta? (14 Aralık 2022)
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret teklifi ne kadar? Asgari ücret toplantısı saat kaçta? (14 Aralık 2022)Milyonlarca çalışan bekliyor! 2023 asgari ücreti için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarına çevrildi. 2. kez bir araya gelecek komisyon, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ev sahipliğinde toplanacak. Peki, Asgari ücret toplantısı saat kaçta? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Kaç toplantı olacak? 2023 Asgari ücret teklifi ne kadar? İşte detaylar…
14.12.2022Ekonomi
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira?
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? Asgari ücret zammı ve 2023 asgari ücretinin belirlenmesi için işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışmalarına başladı. Milyonlarca çalışan komisyon tarafından belirlenecek asgari ücreti merak ediyor. Görüşmeler devam ederken, asgari ücretlinin işverene maliyeti merak ediliyor. Peki, Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? İşte asgari ücretlinin maliyeti!
Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak?
Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak?Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplanıyor. 2023 yılı asgari ücreti belirleyecek görüşmeler öncesinde Türk-İş Başkanı Ergün Atalay asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşçiyi temsil eden TÜRK-İş’in masada kalma şartını açıklayan Başkan Atalay, görüşmelerin başlayacağı en düşük rakamı da açıkladı. Atalay, komisyonda görüşmelerin açlık sınırından başlayacağını duyurdu. Peki, Açlık sınırı nedir? Türkiye’de açlık sınırı kaç TL? Asgari ücrette açlık sınırı mı referans alınacak? Açlık sınırı 2022 ne kadar? İşte detaylar…
7.12.2022Ekonomi
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilir
Hamsi ile ilgili 'tehlike' uyarısı! Gittikçe azalıyor, fiyatları da vurabilirHamsi fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklama! Av yasağı çağrısı geldi, şikayetler artmaya başladı. Stokların tükenme aşamasına geldiğini belirten uzmanlar, hamsi neslinin de tehlikede olduğunu ifade etti. Peki balık fiyatlarında son durum ne? Hamsi ne kadar oldu? İşte detaylar...
7.12.2022Ekonomi
Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçi temsilcisi TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? DİSK’in asgari ücret önerisi ne?
Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçi temsilcisi TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? DİSK’in asgari ücret önerisi ne? Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için ilk toplantısını bugün yapıyor. 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için komisyonda işveren kesimi adına TİSK, İşçi kesimi adına da TÜRK-İŞ ve kamuyu temsilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları masada olacak. Milyonlarca çalışanın gözü toplantıya çevrilirken işveren ve işçi kesiminin asgari ücret ile ilgili beklentileri merak ediliyor. Peki, Asgari ücrette kim, ne istiyor? İşçileri temsil eden TÜRK-İş’in asgari ücret beklentisi ne? İşveren temsilcisi TİSK ne diyor? İşte detaylar…
7.12.2022Ekonomi
Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2023 Asgari ücret ne kadar olur, yüzde 50 zam olur mu?
Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2023 Asgari ücret ne kadar olur, yüzde 50 zam olur mu? Milyonlarca çalışanın gözü kulağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantısında! 2023 yılının asgari ücretini belirlemek için komisyonda işveren kesimi adına TİSK, İşçi kesimi adına da TÜRK-İŞ ve kamuyu temsilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları masada olacak. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2023 Asgari ücret ne kadar olur, yüzde 50 zam olur mu? Asgari ücret zammı detayları!
7.12.2022Ekonomi
Asgari ücret toplantısı ne zaman, 2023 asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret son toplantı ne zaman? Toplantı tarihleri takvimi!
Asgari ücret toplantısı ne zaman, 2023 asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? Asgari ücret son toplantı ne zaman? Toplantı tarihleri takvimi!Asgari ücret görüşmeleri başlıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda işçi ve işveren tarafları, taleplerini masaya yatıracak. Toplantılar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşecek. Görüşmelerin ardından yeni asgari ücret tutarı belirlenecek. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman, asgari ücret tespit komisyonu saat kaçta toplanacak? İşte Asgari ücret toplantı tarihleri takvimi…
Asgari ücret ilk toplantı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? İlk toplantı tarihi belli oldu!
Asgari ücret ilk toplantı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? İlk toplantı tarihi belli oldu!Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak, ilk toplantı ne zaman? Asgari ücretin belli olacağı komisyonun toplanma tarihleri belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve sendika temsilcilerin bir araya geleceği Asgari ücret toplantısı ile asgari ücret zammı netlik kazanacak., asgari ücret toplantısı ne zaman yapılacak? İşte, 2023 asgari ücret toplantı tarihleri…
Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret nasıl belirleniyor? Asgari ücret zammı ne kadar olacak?
Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret nasıl belirleniyor? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Aralık ayının ilk gününde milyonların gözü kulağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantısında olacak. Asgari ücrette zammın belirleneceği toplantının ilkini gerçekleştirecek komisyonda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ ve TİSK başkanları bir araya gelecek. Çalışanların merakla beklediği toplantının saati merak ediliyor. Peki, Asgari Ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Asgari ücret ne zaman belli olacak? Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte detaylar…
1.12.2022Ekonomi
Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? 2023 Asgari ücret beklentisi ne?
Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? 2023 Asgari ücret beklentisi ne? Milyonlarca çalışanın beklendiği 2023 asgari ücretinin belirleneceği görüşmeler için süreç başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarih verdi. Bakan Bilgin, asgari ücretin belirleneceği takvim ve asgari ücret teklifleri ile ilgili TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya gelecek. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? 2023 Asgari ücret beklentisi ne? İşte asgari ücret toplantısı tarihi ve asgari ücret ile ilgili merak edilenler…
29.11.2022Ekonomi
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve...
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve...İşçi ve işveren milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Asgari ücrete zam için kritik gün geldi. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammı için beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Komsiyon toplanıyor. Masada birden çok formül var. Asgari ücret net rakam üzerinden bakıldığında kamunun elinde 1625 liralık bir alan olduğu ifade ediliyor. Bu durumda asgari ücretin 5 bin 878 liraya yükselebileceği belirtiliyor. İşte asgüri ücrete zam için formüller ve yeni hesap...
Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret temmuz zammında kritik gün!
Asgari ücret toplantısı ne zaman, saat kaçta? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret temmuz zammında kritik gün!Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Asgari ücret zammı için kritik toplantı bugün yapılacak! Gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısına çevrildi. Asgari ücrete yapılacak temmuz ara zammı için işçi, işveren ve hükümet temsilcileri bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret tespit komisyonunun çalışmalarını haftasonuna kadar tamamlayacağını açıklamış, zammın temmuz maaşlarına yansıtılması konusunda yeşil ışık yakmıştı. Komisyon ilk toplantısını bugün yapacak. Peki Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? İşte detaylar…
Asgari ücret zam toplantısı ne zaman 2022 yapılacak, ek zam toplantısı ne oldu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihi belli mi?
Asgari ücret zam toplantısı ne zaman 2022 yapılacak, ek zam toplantısı ne oldu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihi belli mi?Asgari ücret ek zam toplantısı ne zaman, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihi belli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında milyonlarca işçi tarafından merakla takip edilen ve beklenen asgari ücrete ek zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı’ndan sonra yaptığı açıklamaya göre göre asgari ücret toplantısı haziran ayı bitmeden gerçekleşecek. Peki, asgari ücret toplantısı ne zaman 2022 yapılacak?
Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı hangi tarihte? Asgari ücret bayramdan önce belli olur mu?
Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı hangi tarihte? Asgari ücret bayramdan önce belli olur mu? Milyonların gözü asgari ücret açıklamalarına çevrildi. Enflasyon nedeniyle asgari ücrette değişiklik yapılması gelmişti. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızdan işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Asgari ücret artışı yapılırken bakanlığımız özellikle belli sayıya kadar personel çalıştıran işverenleri gözetecek bir yöntem de geliştirecektir.” açıklamasında bulundu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplanacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haziran ayı sonunda asgari ücretin netlik kazanacağını belirtti. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı hangi tarihte? Asgari ücret bayramdan önce belli olur mu? İşte detaylar…
Asgari ücrette flaş değişiklik! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL ve...
Asgari ücrette flaş değişiklik! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL ve...Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 8 milyona yakın çalışanı doğrudan ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinde sona gelindi. Rakamlar netleşiyor. 2022 asgari ücret artışı tüm çalışanları ilgilendiriyor. Zam oranları özel sektörde referans alınıyor. Net asgari ücret zammında enflasyon belirleyici oluyor. İşçi ve işveren tarafları kendi taleplerini masaya koydu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları sonrası TİSK, asgari ücret için en az 3 bin 500 lira önerdiklerini açıklarken, Türk-İş de 4 bin liranın kırmızı çizgileri olduğunu duyurdu. Bu talepler doğrultusunda net asgari ücretin 4.000 lira seviyelerine çekilmesi bekleniyor. Ancak bu artış işveren tarafını olumsuz etkileyebilecek. 4 bin liralık net ücret seçeneğinde işverenin maliyet artışının bir kısmı hazineden karşılanacak. Öte yandan Asgari ücret zammı için dördüncü toplantının bu hafta yapılması ve 2022 yılından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücret rakamının kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
2. asgari ücret toplantısı ne zaman, canlı yayınlanacak mı? Asgari ücret görüşmelerinde 2. toplantı saat kaçta? Asgari ücret son dakika haberleri!
2. asgari ücret toplantısı ne zaman, canlı yayınlanacak mı? Asgari ücret görüşmelerinde 2. toplantı saat kaçta? Asgari ücret son dakika haberleri!Asgari ücret 2. Toplantı ne zaman yapılacak? Sorusuna yanıt aranıyor. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamındaki ikinci toplantısını bugün ekonomi gündemiyle Türk-İş'in ev sahipliğinde yapacak. Peki, Asgari ücret görüşmelerinde 2 toplantı saat kaçta? İşte asgari ücret son dakika haberleri…
2022 Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman?
2022 Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? Milyonlarca çalışanın gözü kritik toplantıya çevrildi. 2022 asgari ücret zammı için tarafları ilk toplantısını bugün yapacak. Hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinin 2022 yılından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücreti belirlemek için bir araya gelecek. Peki, 2022 Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? İşte asgari ücret ile ilgili son durum…
Asgari ücret toplantısı ne zaman başlıyor? Asgari ücret ne zaman belli olacak?
Asgari ücret toplantısı ne zaman başlıyor? Asgari ücret ne zaman belli olacak? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Merakla beklenen asgari ücret zammı pazarlığı için süreç başlıyor. İlk toplantıya kısa bir süre kala hem hükümet hem işçi konfederasyonları ve işveren cephesinden açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Peki, Asgari ücret toplantısı ne zaman başlıyor? Asgari ücret ne zaman belli olacak? İşte 2022 asgari ücret belirleme süreci ve detayları…
28.11.2021Ekonomi
Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman?
Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? Milyonlarca çalışan ve işvereni ilgilendiriyor! Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayında çalışmalarına başlayacak. Toplantıya 2 hafta kala hareketli süreç başladı. Üç işçi konferedasyonunun genel başkanı bir araya geliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun çalışmaları başlamadan önce ortak tutum belirlemek için işçi konferedasyonları çalışma yürütecek. Türkiye'de 7 milyonun üzerindeki çalışan asgari ücret alıyor. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? İşte detaylar...
2022 asgari ücret zammı ne kadar olur? Asgari ücret zammı toplantısı ne zaman? İşte 2022 asgari ücret tahminleri!
2022 asgari ücret zammı ne kadar olur? Asgari ücret zammı toplantısı ne zaman? İşte 2022 asgari ücret tahminleri!Asgari ücretlinin merakla beklediği asgari ücret zammının belirleneceği toplantının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Asgari ücreti, yasa gereği 5’er işçi, işveren ve devlet temsilcisi olmak üzere 15 kişiden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirliyor. 2022 yılı için asgari ücret de yıl sonunda yapılacak toplantıyla belirlenecek. Peki, Asgari ücret zammı görüşmeleri ne zaman başlıyor? Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret toplantısı ne zaman? İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar…
Asgari ücret toplantısı canlı izle! Asgari ücret toplantısı hangi kanal üzerinden canlı yayınlanıyor?
Asgari ücret toplantısı canlı izle! Asgari ücret toplantısı hangi kanal üzerinden canlı yayınlanıyor?Asgari ücret toplantısı başladı. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021’de geçerli olacak asgari ücreti belirlemek üzere ilk toplantısını gerçekleştiriyor. Yasa gereği 5'er işçi, işveren ve devlet temsilcisi olmak üzere 15 kişiden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ilk toplantısının ardından işçi ve işverenin ev sahipliğinde de ayrı ayrı toplanacak. 2021 yılında geçerli olacak asgari ücretin açıklanması ise Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun 4. Kez toplanmasının ardından oluyor. Asgari ücret toplantısı canlı izle linki...

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Toplantısı Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret toplantısı ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.