Araçlar Çarpıştı

Araçlar Çarpıştı

Son dakika araçlar çarpıştı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araçlar çarpıştı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araçlar çarpıştı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araçlar Çarpıştı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araçlar çarpıştı gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 araçlar çarpıştı haberi bulunmuştur. Tüm araçlar çarpıştı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsun'da fındık işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Samsun'da fındık işçilerini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı Samsun'da fındık işçilerine taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
18.09.2022 Yaşam
Hatay'da iki araç çarpıştı! 2 ölü, 2 yaralı!
Hatay'da iki araç çarpıştı! 2 ölü, 2 yaralı! Hatay'ın Belen ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
11.09.2022 Yaşam
Van'da araçlar kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Van'da araçlar kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Van'da otomobille minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.
30.10.2019 Yaşam
Park halindeki araçlar faciayı önledi!
Park halindeki araçlar faciayı önledi! Diyarbakır’da iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçların bir markete girmesini park halindeki araçlar önledi
14.01.2019 Yaşam
Afyonkarahisar'da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı
Afyonkarahisar'da trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
9.11.2018 Yaşam
İngiliz ve ABD'li sürücülerin kullandığı araçlar çarpıştı: 4  yaralı
İngiliz ve ABD'li sürücülerin kullandığı araçlar çarpıştı: 4 yaralı Muğla'nın Fethiye ilçesinde İngiliz ve ABD'li sürücülerin kullandığı iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
7.05.2018 Yaşam
Trabzon'da zincirleme kaza: 3 ölü, 8 yaralı
Trabzon'da zincirleme kaza: 3 ölü, 8 yaralı Trabzon'un Yomra ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada Nihal Bülbüloğlu, Zekiye Gürsoy ile Sevgi Gürsoy hayatını kaybetti 3ü ağır 8 kişi yaralandı.
4.07.2017 Yaşam
Denizli’de 8 araçlı zincirlime kaza, 14 yaralı
Denizli’de 8 araçlı zincirlime kaza, 14 yaralı DENİZLİ’de aynı yöne giden 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 14 kişi hafif yaralandı...
15.06.2016 Yaşam
Zırhlı araçlar çarpıştı!
Zırhlı araçlar çarpıştı! Mardin'in Nusaybin ilçesinde, freni boşalan zırhlı araç, önündeki zırhlı araca çarptı...
31.08.2015 Yaşam
18 araç birbirine girdi
18 araç birbirine girdi Başkentte 18 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 6 kişi yaralandı
29.09.2021 Gündem
Kayan araçlar çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Kayan araçlar çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı Burdur'un Ağlasun İlçesi yakınlarında meydana gelen kazada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayan otomobil ve kamyon kafa kafaya çarpıştı. Otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı
29.09.2021 Gündem
Bodrum’da otomobille çarpışan cip, takla attı: 3 yaralı
Bodrum’da otomobille çarpışan cip, takla attı: 3 yaralı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, tali yoldan çıkan otomobille çarpışan cip, savrularak takla attı. Kazada 1’i çocuk 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.01.2024 Gündem
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı Çorum'da, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıkarak asılı kaldı.
6.01.2024 Gündem
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü kamyonetle çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Karabük'te kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen şehir içi yolcu minibüsü kavşakta kamyonet ile çarpıştı. Kazada 11 kişi yaralanarak, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
10.10.2023 Yaşam
Çarpışan taksi ile motosiklet alev alev yandı! Ölü ve yaralılar var
Çarpışan taksi ile motosiklet alev alev yandı! Ölü ve yaralılar var Gaziosmanpaşa'da, cadde üzerinde seyir halinde bulunan motosiklet, kavşakta dönüş yapan taksi ile çarpıştı. Kazanın hemen ardından taksi ve motosiklet alev alev yandı. Kazada, motosiklette bulunan Bertan Darıcı(20) hayatını kaybederken yanındaki kişi ise yaralandı. Araçlar alev alev yanarken, çevredekilerin yaralıları kurtarmak için yaptığı müdahale kameralara yansıdı.
10.10.2023 Yaşam
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi
AK Partili Belediye Başkanı trafik kazası geçirdi Bitlis’in Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban’ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı, Başkan Çoban ve beraberindekiler hafif şekilde yaralandı.
2.08.2023 Gündem
Tekirdağ'da tur minibüsü ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı
Tekirdağ'da tur minibüsü ile otomobil çarpıştı: 20 yaralı Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde tur minibüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
23.04.2023 Yaşam
Servis minibüsü saman yüklü kamyonetle çarpıştı: 10 yaralı
Servis minibüsü saman yüklü kamyonetle çarpıştı: 10 yaralı Denizli’de gece saatlerinde aynı istikamete giden saman yüklü kamyonetle işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 10 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
13.02.2023 Yaşam
Arnavutköy'de feci kaza: İki otomobil çarpıştı 2 ölü 7 yaralı
Arnavutköy'de feci kaza: İki otomobil çarpıştı 2 ölü 7 yaralı Arnavutköy'de iki otomobilin çarpıştığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi yaralandı. Olay yerinde sıkışanları kurtarmaya çalışan itfaiye eri, kurtardığı bir yaralıyı sırtında taşıyarak ambulansa yetiştirdi.
18.10.2022 Gündem
Gümüşhane’de trafik kazası: 5 yaralı
Gümüşhane’de trafik kazası: 5 yaralı Gümüşhane’de kavşaktan çıkan kamyon ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada hafif ticari araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.
22.09.2022 Yaşam
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı
Köy yolunda yolunda milyonluk kaza! Lüks araçlar böyle çarpıştı Sakarya’nın Hendek ilçesinde yayla yolunda milyonluk ciplerin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan Lamborghini içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.
6.08.2022 Yaşam
Edirne’de 6 kişinin yaralandığı kazada ortalık savaş alanına döndü
Edirne’de 6 kişinin yaralandığı kazada ortalık savaş alanına döndü  Edirne'de 2 otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 6 kişi sıkıştığı yerden itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.
22.07.2022 Yaşam
Konya'da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı
Konya'da zincirleme trafik kazası: 3 yaralı Konya'nın Kulu ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
15.07.2022 Yaşam
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi Antalya’nın Korkuteli ilçesinde tır ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralı, hava ambulansı ile Antalya’ya sevk edildi.
14.07.2022 Yaşam
Karşı şeride geçen otomobil işçi servisine ok gibi saplandı: 6 yaralı
Karşı şeride geçen otomobil işçi servisine ok gibi saplandı: 6 yaralı Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde servis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştığı kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
14.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Araçlar Çarpıştı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araçlar çarpıştı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.