Araç Satışı

Araç Satışı

Son dakika araç satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.296 araç satışı haberi bulunmuştur. Tüm araç satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
2. el araç satışında yeni dönem! 15 gün kuralı iptal, artık cezası var
2. el araç satışında yeni dönem! 15 gün kuralı iptal, artık cezası var Anayasa Mahkemesi (AYM) milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Araç satışı sonrasında sigorta süresi ile ilgili düzenlemeyi iptal etti. Peki değişiklik ne anlama geliyor? Trafik sigortasını hemen yaptırmak mı gerekecek? İşte trafik sigortasında yeni dönemin şifreleri...
9.03.2024 Ekonomi
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
Çukur Çetesi çökertildi! 11 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da düzenlenen operasyonda 'Çukur Çetesi' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 43 kişinin gözaltına alındığını belirten Bakan Yerlikaya, "Halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. " dedi.
25.12.2023 Gündem
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor Sıfır araba satışları tarihi rekor kırdı. Yılın ilk 11 ayında 1 milyon 74 bin araç satışı gerçekleşti. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte araba markaları da yeni kampanyalarını duyurdu. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm markaların kredi, takas desteği ve indirim kampanyaları…
7.12.2023 Ekonomi
Otomobil piyasasında yeni dönem! 300 bin liraya kadar düştü
Otomobil piyasasında yeni dönem! 300 bin liraya kadar düştü Otomobil piyasasında son dakika sürprizi... Araç alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Hükümet tarafından fahiş fiyatlara karşı alınan önlemler sonuç vermeye başladı. Otomobil piyasasındaki köpük gitmeye başlayınca araç fiyatları ortalama 100-150 bin lira arasında düştü. Artık piyasada 300 bin liraya da otomobil bulmak mümkün. İşte tüm detaylar...
22.11.2023 Ekonomi
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Araba alımında en cazip dönem geldi! Araba fiyatlarında sürpriz gelişme
Araba alımında en cazip dönem geldi! Araba fiyatlarında sürpriz gelişme Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İnternet sitelerinde gerçeği yansıtmayan, fiyat şişirmeleri ve aldatmacaları içeren ilanlar yoluyla araç satışı artık yasaklandı. Peki bu durum araç fiyatlarını nasıl etkiledi?
6.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı Ekim ayında 500 adet Tesla satışı gerçekleşirken, Togg satışları ise 3 bin 567 olarak kaydedildi.
2.11.2023 Otomobil
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslenerek, "Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek, bundan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız olan desteği size sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Gelin birlikte çalışalım ve kazanalım" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Araba alan vatandaşlara uyarı yapıldı! 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor
Araba alan vatandaşlara uyarı yapıldı! 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor Sıfır alınan arabada herhangi bir ayıp çıkması durumunda 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor. Yeni araba alan vatandaşları ilgilendiren konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "Satılan sıfır arabada ayıp çıkması durumunda eğer satıcı ayıbı gizlemişse tüketicinin satın alınan tarihten itibaren 10 yıllık süre boyuncu iade hakkı var." şeklinde konuştu.
6.09.2023 Ekonomi
Togg uyanıklarına ceza yağacak! İlanda başka telefonda başka fiyat veriyorlar
Togg uyanıklarına ceza yağacak! İlanda başka telefonda başka fiyat veriyorlar Ticaret Bakanlığı internette TOGG satışıyla ilgili ilan sitelerini mercek altına aldı. Kişilerin sıfır fiyatına TOGG ilanı girdiği ve telefonla teklif yükselttiğine yönelik şikayetler üzerine Ticaret Bakanlığı tedbir alacağız açıklamasını yaptı. Öte yandan Otomotivde rekor kıran satışlar temmuz ayında da devam etti. Geçen ay 112 bin 459 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti. Böylece hem tüm zamanların temmuz ayı satış rekoru hem de aylık bazda yılın en yüksek satış adedi görülmüş oldu. Birçok markada araç bulunurluğu sorununun azaldığını belirten ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 100 bin adedi geçen satışların yıl sonuna kadar devam edebileceğini söyledi.
24.08.2023 Ekonomi
Togg'da temmuz ayında 112 bin 459 adet araç satıldı: Otomotivde rekor satış serisi sürüyor
Togg'da temmuz ayında 112 bin 459 adet araç satıldı: Otomotivde rekor satış serisi sürüyor Otomotivde rekor kıran satışlar temmuz ayında da devam etti. Geçen ay 112 bin 459 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti. Böylece hem tüm zamanların temmuz ayı satış rekoru hem de aylık bazda yılın en yüksek satış adedi görülmüş oldu. Birçok markada araç bulunurluğu sorununun azaldığını belirten ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 100 bin adedi geçen satışların yıl sonuna kadar devam edebileceğini söyledi.
3.08.2023 Ekonomi
İnternet üzerinden ucuz araç vaadi dolandırıcılarına operasyon!
İnternet üzerinden ucuz araç vaadi dolandırıcılarına operasyon! Mersin merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, internet üzerinden başkalarına ait araçları düşük fiyata satabileceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.
22.06.2023 Yaşam
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı Ocak-Mayıs 2023 döneminde Türkiye’de satılan elektrikli ve hibrit otomobil sayısı dizel otomobillere yaklaştı.
6.06.2023 Ekonomi
Araba kiralayan ve ikinci el otomobil alacakları ilgilendiriyor! 'Hiçbir bayide araç yok'
Araba kiralayan ve ikinci el otomobil alacakları ilgilendiriyor! 'Hiçbir bayide araç yok' Adana’da araç kiralama ve ikinci el araç satışı yapan firmaların yetkilileri, bayilerin sıfır araç stokladığını, bu yüzden Kurban Bayramı öncesi oluşan yüksek talebe cevap veremediklerini, bir an önce stokçuluğun önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.
31.05.2023 Otomobil
Araç satışıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, iptal ediliyor
Araç satışıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, iptal ediliyor Araç satışlarıyla ilgili yeni bir karar verildi. Sıfır otomobil alırken tüketicilerin yaşadığı problemler üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Yeni düzenlemeye giden Bakanlık bundan böyle araç satışından kaçınan, yüksek fiyat talebinde bulunan veya tüketiciyi aksesuar almaya zorlayan firmaların yetki belgesini iptal edecek.
6.05.2023 Ekonomi
Sıfır araba alan vatandaşlara uyarı! 10 yıl süresince iade hakkı var
Sıfır araba alan vatandaşlara uyarı! 10 yıl süresince iade hakkı var Sıfır araba vatandaşları ilgilendiriyor. Sıfır alınan arabada herhangi bir ayıp çıkması durumunda 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "Satılan sıfır arabada ayıp çıkması durumunda eğer satıcı ayıbı gizlemişse tüketicinin satın alınan tarihten itibaren 10 yıllık süre boyuncu iade hakkı var." şeklinde konuştu.
24.03.2023 Gündem
Sıfır kilometre araç satışlarıyla ilgili flaş karar! Bakanlık resmen harekete geçti
Sıfır kilometre araç satışlarıyla ilgili flaş karar! Bakanlık resmen harekete geçti Hazine ve Maliye Bakanlığı sıfır kilometre araç satışlarıyla ilgili harekete geçti. Son dönemde sıfır araçlarda stokçuluk yapıldığı, vergi mevzuatına aykırı hareket edildiği, elden tahsilat yapılarak vergi kayıp ve kaçağına yol açıldığına yönelik şikâyetler sonrası Bakanlık bayilerden araç satın alan 25.000 alıcıya bilgi isteme yazıları gönderilmesine karar verdi.
4.02.2023 Ekonomi
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru Dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, bir yıl içinde kaybettiği 182 milyar dolar ile tarihteki en büyük kişisel servet kaybına uğradı. Musk, bu kayıpla Guinness Dünya rekorunu kırdı.
11.01.2023 Ekonomi
Noterde imza atılmayınca anladı! 314 bin TL uçtu gitti
Noterde imza atılmayınca anladı! 314 bin TL uçtu gitti Adana'da bir vatandaş internetten bulduğu aracı almak isterken, kendilerini askeri personel olarak tanıtan 2 şahıs tarafından dolandırıldı. Dolandırılan adam, şahısların hesaplarına 314 bin TL gönderdiği halde noterde imza atılmadığını öğrenince durumu anladı.
10.01.2023 Yaşam
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Araç satışlarında oyun ortaya çıktı: Yasak olduğu için öyle yazdık
Araç satışlarında oyun ortaya çıktı: Yasak olduğu için öyle yazdık Galericilere sıfır otomobil satışları ile ilgili bir düzenleme gelse de satış yapmaya devam ettikleri öğrenildi. Matrah düzenlemesinin ardından bayilerde sıfır araç bulunmuyor. Bayilerde ‘yok’ denilen araçlar galerilerde bulunuyor. Galericilerin verdiği ilanda 6 bin km yazan otomobillerin gerçek kilometresi ise aracın kendi panelinde sadece 6 km olsa da satışı yaptıkları ortaya çıktı. İşte sıfır araç satışındaki son oyunun detayları…
30.11.2022 Ekonomi
İkinci el yenilenmiş araç ne demek? Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir, ne zaman başlayacak?
İkinci el yenilenmiş araç ne demek? Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir, ne zaman başlayacak? Fabrika çıkışlı ikinci el araç satışı sistemi, Türkiye'de de devreye giriyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, çalışmalarda sona gelindiğini aktardı. Söz konusu açıklamanın ardından İkinci el yenilenmiş araç ne demek, Renault ikinci el araç yeni düzenleme nedir? sorularına yanıt arandı.
24.10.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araç Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.