Ap

Ap

Son dakika AP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ap gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.132 ap haberi bulunmuştur. Tüm ap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı nedir? Gulmtal mesaj geldi, ne yapmalıyım? Gulmtal dolandırıcılığı ne demek, Gulmtal nedir?
Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı nedir? Gulmtal mesaj geldi, ne yapmalıyım? Gulmtal dolandırıcılığı ne demek, Gulmtal nedir? Gulmtal mesajı nedir, Gulmtal tarafından adınıza alıcı ödemeli kargo mesajı dolandırıcı mı? Son günlerde “adınıza alıcı ödemeli kargo gönderi kabul edilmiştir” şeklindeki mesajlarda artış var. Dolandırıcılar her geçen gün yeni taktiklerle binlerce vatandaşı mağdur ediyor. Şimdiki dolandırıcılığı adı ise Gulmtal oldu.
22.12.2023 Gündem
Türkiye'den AP'nin skandal raporuna tepki: Hiçbir hükmü bulunmamaktadır
Türkiye'den AP'nin skandal raporuna tepki: Hiçbir hükmü bulunmamaktadır Dışişleri Bakanlığından, Avrupa Parlamentosu’nda kabul edilen Türkiye raporuna ilişkin yapılan açıklamada "Türkiye karşıtı çevrelerin dezenformasyonuna dayalı haksız itham ve önyargılarla dolu bu rapor, AP’nin gerek ülkemizle ilişkiler gerek AB’nin geleceğine ilişkin her zamanki sığ ve vizyonsuz yaklaşımının bir yansımasıdır." denildi.
13.09.2023 Gündem
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti Wagner Rusya'yı sarstı. Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin, Moskova sakinlerinin terörle mücadele operasyonu ilan edilmesi sebebiyle mümkün olduğunca şehir etrafında gezilerden kaçınmaları gerektiğini söyledi ve durumun 'zor' olduğunu açıkladı. Öte yandan şehirde pazartesi günü tatil ilan edildi.
24.06.2023 Dünya
Schengen vizesinde yeni dönem! Dijitale geçiyor
Schengen vizesinde yeni dönem! Dijitale geçiyor Avrupa Birliği (AB) Konseyi ile Avrupa Parlamentosu, Schengen vizelerinin dijital hale dönüştürülmesi konusundaki yeni yasa tasarısı üzerinde uzlaştı
14.06.2023 Gündem
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke!
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin Stockholm belediye binası önünde terör yandaşları tarafından asılması, Türkiye-İsveç hattında gerilimi alevlendirdi. Dünya medyası 'Türkiye İsveç'i azarladı' başlıkları attı, yerel basında ise çalkantıya yol açan skandal videonun İsveç'te fark edilmeden önce Türkiye'de gündem olduğu yazıldı.
13.01.2023 Gündem
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti
Macaristan Başbakanı Orban, Avrupa Parlamentosu ile dalga geçti Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşım ile Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) yolsuzluk iddiaları ile dalga geçti.
12.12.2022 Dünya
Yunanistan ve AB'yi sarsan rezalet! Eva Kaili skandalında yeni detaylar ortaya çıktı...
Yunanistan ve AB'yi sarsan rezalet! Eva Kaili skandalında yeni detaylar ortaya çıktı... Avrupa Birliği'nde ortaya çıkan yolsuzluk skandalı Brüksel ve Atina'da tam bir deprem etkisi yarattı. Belçika polisinin düzenlediği yolsuzluk operasyonu bağlamında gözaltına alınan Avrupa Parlamentosu (AP) Başkan Yardımcısı, Yunan parlamenter Eva Kaili için karar verildi. Yunanistan kamuoyunda şok etkisi yaratan olay sonrası AB beklenen adımı attı.
12.12.2022 Dünya
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti...
ABD'deki ara seçimlerde Mehmet Öz kaybetti! İlk sonuçlar Başkan Joe Biden'ı şok etti... ABD’de oy sayımının devam ettiği Kongre ara seçimlerinde, Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler 195, Demokratlar 174 sandalye kazandı. Pensilvanya eyaletinde Cumhuriyetçilerin senatör adayı Mehmet Öz yüzde 47.6 oy alarak yarışı kaybetti. Cumhuriyetçi Parti’nin kazanımlar elde ettiğini gösteriyor.
9.11.2022 Dünya
Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan TIR alev topuna döndü; o anlar kamerada
Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan TIR alev topuna döndü; o anlar kamerada Yalova'da, Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan mobilya yüklü TIR'ın dorsesinden yangın çıktı. Alev topuna dönen dorse itfaiye ekiplerince söndürülürken, olay anı cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
28.10.2022 Yaşam
AB'den doğal gaz hamlesi: Ortak gaz alımı ve zorunlu dayanışma
AB'den doğal gaz hamlesi: Ortak gaz alımı ve zorunlu dayanışma Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB üye ülkelerinin gaz ve elektrik fiyatlarının artışını önlemek ve uzun vadede AB enerji piyasasının istikrarını sağlamak amacıyla üye ülkelerden gaz alımlarında ortak hareket etmelerini ve muhtemel gaz kıtlığı halinde de zorunlu dayanışma mekanizmasına uymalarının önerileceğini açıkladı.
18.10.2022 Dünya
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı
İran'da Mahsa Amini'nin ölümü sonrası korkunç olay! Nika Şakarami'nin başı ezildi, cesedi çalındı İran’da Mahsa Amini'nin işkence sonucu yaşamını yitirmesiyle tüm İran'a yayılan rejim karşıtı protestolara lise öğrencileri de dahil oldu. Öğrenciler, sansasyonel paylaşımlarda bulunurken, 10 gündür kayıp olan Nika Şakarami'nin cesedinin başına gelenler ise ülkeyi iyice karıştırdı.
5.10.2022 Dünya
İtalya'daki seçimlerde Giorgia Meloni zafere yakın!
İtalya'daki seçimlerde Giorgia Meloni zafere yakın! İtalya'da dün yapılan seçimler sona erdi. Sandıkların kapanmasının ardından açıklanan sonuç anketine göre 45 yaşındaki Giorgia Meloni başbakanlık koltuğuna oturmaya çok yakın.
26.09.2022 Dünya
İtalya'da seçimin galibi aşırı sağcı Meloni'nin partisi
İtalya'da seçimin galibi aşırı sağcı Meloni'nin partisi İtalya'da dün yapılan seçimler sona erdi. Sandıkların kapanmasının ardından açıklanan sonuç anketine göre 45 yaşındaki Giorgia Meloni başbakanlık koltuğuna oturmaya çok yakın. Ayrıca seçim öncesinde de favori gösterilen aşırı sağcı ve popülist Meloni İtalya’nın ilk kadın başbakanı olacak.
25.09.2022 Dünya
ABD Suriye'nin Deyrizor kentine hava saldırısı düzenledi!
ABD Suriye'nin Deyrizor kentine hava saldırısı düzenledi! ABD askeri güçleri bugün Suriye'nin Deyrizor kentinde hassas hava saldırıları düzenledi. AP'de yer alan son dakika haberine göre, ABD, Suriye'nin doğusunda İran destekli milisleri hedef alan hava saldırıları gerçekleştirdi.
24.08.2022 Dünya
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe Donanma Günü kutlamaları için St. Petersburg'da boy gösteren Rus lider Putin'e HIMARS'larla çok ağır bir darbe indirildi, yerel yetkililer 40 vagonlu trenin cephanelerle birlikte havaya uçtuğunu bildirdi. İşte tüm gelişmeler...
1.08.2022 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Avrupa Parlamentosu'na tepki: Gerçeklerden kopuk ve sorumsuz!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Avrupa Parlamentosu'na tepki: Gerçeklerden kopuk ve sorumsuz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AP'ye tepki göstererek, "Avrupa Parlamentosu yine gerçeklerden kopuk ve sorumsuz bir Türkiye raporu hazırlamış. Doğu Akdeniz, Ege ve Kıbrıs meselesinde Yunan-Rum tezlerini esas alan bir yaklaşım sergilemişler." ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.