Greta Thunberg

Greta Thunberg

Son dakika Greta Thunberg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Greta Thunberg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Greta Thunberg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Greta Thunberg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan greta thunberg gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 greta thunberg haberi bulunmuştur. Tüm greta thunberg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü fenomen Andrew Tate'ye şok baskın: İnsan kaçakçılığı, tecavüz
Ünlü fenomen Andrew Tate'ye şok baskın: İnsan kaçakçılığı, tecavüz Sosyal medya günlerdir onu konuşuyordu. Çevre aktivisti Greta Thunberg ile yaşadığı polemik ile sosyal medyanın gündeminde olan Andrew Tate'nin evine polis baskını düzenlendi. Tate ve kardeşi gözaltına alınırken ikilinin insan kaçakçılığı ve tecavüz suçlarından yargılanacağı belirtiliyor.
30.12.2022 Dünya
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi!
Elon Musk, Time dergisi tarafından 'yılın kişisi' seçildi! Saygın haber ve politika dergilerinden Time, dünyanın en zengin olan insanı olan Elon Musk’ı yılı kişisi seçti. Tesla ve SpaceX'in CEO'su olan milyarder iş insanı otomobillerin ve uzay yolculuğunun geleceğini şekillendirmeye devam ederken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünyanın en etkili kişisi olmayı başardı.
13.12.2021 Dünya
Financial Times seçti! İşte 2021 yılının en etkili 25 kadını...
Financial Times seçti! İşte 2021 yılının en etkili 25 kadını... 2021 yılının en etkili kadınları belli oldu. Liderler, sanatçılar, şirket yöneticileri olarak farklı kategorilerin yer aldığı listede, ilham veren kadınlarla ilgili tanıtım yazılarını Christine Lagarde, Greta Thunberg ve Malala gibi diğer başarılı kadınlar yazdı.
3.12.2021 Dünya
Z kuşağının kararları sosyal medyada şekilleniyor
Z kuşağının kararları sosyal medyada şekilleniyor Doç. Dr. Kalsın, "Bu nesil, tüm yaşam alışkanlıklarını bu platformlardan giderdiği gibi siyaset ile ilgili kararlarını da bu ortamlarda şekillendiriyor." dedi.
18.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Trump'ın damadı Kushner, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi
Trump'ın damadı Kushner, Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi ABD eski Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner ve yardımcısı Avi Berkowitz, İsrail ve Arap ülkeleri arasında "Abraham Anlaşmaları" olarak bilinen normalleşme anlaşmasında kilit rol üstlendikleri gerekçesiyle Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi.
1.02.2021 Dünya
Nimet Baş'a ödül!
Nimet Baş'a ödül! Davos Dünya Ekonomik Forumu, farklı alanlarda yaptıkları çalışmalar nedeniyle ödüle layık görülen 24 kadını belirledi. Bunlar arasında sürpriz bir isim yer aldı: Nimet Baş. Liste kadınlar adına gurur verici. Kadın astronotlardan sopranolara kadar birçok ünlü isim bulunuyor.
1.02.2020 Siyaset
Prens Charles, Mike Pence'in elini sıkmadı! İki ülke arasında kriz çıktı...
Prens Charles, Mike Pence'in elini sıkmadı! İki ülke arasında kriz çıktı... Soykırım anma etkinliklerinde İngiltere prensi Charles, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile el sıkışmaktan kaçındı. Sosyal medyada paylaşılan video bomba etkisi yarattı.
24.01.2020 Dünya
Thunberg Davos Zirvesi'nde konuştu: Bugüne kadar...
Thunberg Davos Zirvesi'nde konuştu: Bugüne kadar... Davos Zirvesi'nde konuşan Greta Thunberg, "İklim değişikliği ile savaşmak adına hiçbir şey yapılmadı" ifadelerini kullandı.
21.01.2020 Dünya
İklim aktivisti Greta'ya büyük şok!
İklim aktivisti Greta'ya büyük şok! İklim aktivisti Greta Thunberg’ün Almanya’da trenden paylaştığı fotoğrafa trenyolu şirketinden cevap geldi: “First Class’ta otururken hizmetimizin ne kadar iyi olduğunu söyleseydiniz.”
17.12.2019 Dünya
Trump'tan Greta Thunberg'e: Öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı
Trump'tan Greta Thunberg'e: Öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı ABD Başkanı Donald Trump, 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg'in Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilmesini "gülünç" olarak niteledi.
12.12.2019 Dünya
Time dergisi 'Yılın İnsanı'nı seçti!
Time dergisi 'Yılın İnsanı'nı seçti! ABD merkezli Time dergisi 2019 Yılın İnsanı olarak İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg'i seçti.
12.12.2019 Dünya
TIME, 2019 yılın kişisini seçti
TIME, 2019 yılın kişisini seçti 16 yaşındaki İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg TIME Dergisi 2019 yılının kişisi seçildi.
11.12.2019 Dünya
Oxford yılın kelimesini (2019) açıkladı! Yılın kelimesi ne?
Oxford yılın kelimesini (2019) açıkladı! Yılın kelimesi ne? "Dictionary.com" 2019'un kelimesini seçti: "varoluşsal" Belli bir zamanda 10 binlerce insanın merak ederek araştırdığı kelimeleri yılın kelimesi olarak seçen "Dictionary.com" 2019'un kelimesi olarak "varoluşsal" anlamına gelen "existential"ı seçti.
3.12.2019 Gündem
Biden, Trump'a sürekli söylüyor! İşte yılın kelimesi
Biden, Trump'a sürekli söylüyor! İşte yılın kelimesi Belli bir zamanda 10 binlerce insanın merak ederek araştırdığı kelimeleri yılın kelimesi olarak seçen "Dictionary.com" 2019'un kelimesi olarak "varoluşsal" anlamına gelen "existential"ı seçti.
2.12.2019 Dünya
Bir böcek türüne, Greta Thunberg'in ismi verildi
Bir böcek türüne, Greta Thunberg'in ismi verildi İsveçli iklim aktivisti 16 yaşındaki Greta Thunberg'in ismi, bir böcek türüne verildi.
25.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Greta Thunberg Trump'ın korkulu rüyası oldu
Greta Thunberg Trump'ın korkulu rüyası oldu 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg bir süredir dünya gündeminde. Çevre felaketlerine ve insanlığın geleceğine dikkat çekmek isteyen genç kız Birleşmiş Milletler'e kadar ulaşmış ve haklı davasını dünyaya duyurmuştu. Bu durum Greta için çok önemli bir kazanımın habercisi olabilir...
4.10.2019 Dünya
Ünlü fotoğrafçıdan acı haber geldi!
Ünlü fotoğrafçıdan acı haber geldi! Fotoğraf dünyası bir büyük ustasını kaybetti. Pirelli takvimleri başta olmak üzere birçok ünlü moda firmasının kampanya fotoğraflarını çeken Peter Lindbergh hayatını kaybetti.
4.09.2019 Dünya
Greta Thunberg "Fridays For Future" eylemini BM önünde yaptı!
Greta Thunberg "Fridays For Future" eylemini BM önünde yaptı! İklim değişikliğine karşı başlattığı öğrenci eylemlerinin sembolü haline gelen 16 yaşındaki İsveçli aktivist Greta Thunberg, her cuma gerçekleştirdiği ''Fridays For Future" eylemini, bu sefer Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezinin önünde yaptı.
31.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Greta Thunberg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki greta thunberg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.