Okullar 9 gün tatil oluyor! Kişi başı geceleme maliyeti 2 bin liradan başlıyor
Okullar 9 gün tatil oluyor! Kişi başı geceleme maliyeti 2 bin liradan başlıyor Okullar 9 günlük tatile giriyor. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. Yerli turist, kentte kişi başı geceliği 2 bin ile 5 bin lira arası tatil yapabilecek.
9.11.2023 Ekonomi
Tatile çıkacaklar dikkat! Fiyatlar düşecek, bekleyen karlı çıkacak
Tatile çıkacaklar dikkat! Fiyatlar düşecek, bekleyen karlı çıkacak Ucuz tatil yapmak isteyenleri ilgilendiren son dakika uyarısı! Tatilin en ucuz olduğu dönemler açıklandı. Yüksek zamlı fiyatlar yüzünden ev kiralayan veya yazlığına gidenlerin sayısında yükseliş yaşanırken turizmciler, eylül-ekim aylarında fiyatlarda kırılma olacağını belirtiyor. Temmuz ve ağustos aylarında ise yoğunluğun sürmesi öngörülüyor.
4.07.2023 Ekonomi
Ucuz tatil fırsatı, fiyatları yüzde 50 düşüyor! Dikkat çeken rezervasyon detayı
Ucuz tatil fırsatı, fiyatları yüzde 50 düşüyor! Dikkat çeken rezervasyon detayı Ucuz tatil yapmak isteyenleri ilgilendiren son dakika uyarısı! Yüzde 50 indirim yapılıyor, tatilin en ucuz olduğu dönemler açıklandı. Erken rezervasyon anlamında otellerin sağladığı birçok avantaj var. Antalya’da 6 gece konaklamalı her şey dahil otelde 2 yetişkin için 48 bin lira olan fiyat, yüzde 40 indirimle 28 bin liraya kadar iniyor. İşte erken rezervasyon, sigorta, yasal cayma süresi, cezasız iptal, ödeme kolaylıkları ile ilgili detaylar...
11.11.2022 Ekonomi
Ünlüler oraya akın ediyor! Haftalık fiyatı 5 bin lira
Ünlüler oraya akın ediyor! Haftalık fiyatı 5 bin lira İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Angelina Jolie, Brad Pitt ve David Beckham dahil çok sayıda ünlü ve iş insanı tatil için Antalya'nın Kalkan Mahallesi’ndeki lüks villaları tercih ediyor. Lüks villalarda 'sıfır temaslı' tatilin haftalık fiyatı ise 5 bin ile 30 bin lira arasında.
8.05.2020 Ekonomi