Anneanne

Anneanne

Son dakika anneanne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anneanne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anneanne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anneanne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anneanne gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 anneanne haberi bulunmuştur. Tüm anneanne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Annesi ve anneannesini canice katletmişti! Dehşete düşüren detay ortaya çıktı
Annesi ve anneannesini canice katletmişti! Dehşete düşüren detay ortaya çıktı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu (77) bıçakla öldürdükten sonra ceset parçalarını camdan dışarı attı. Cenazelere yapılan otopsilerde cesetleri parçalamak için bıçak kullanıldığı tespit edildi. Şeyda Çataklı'nın bedeninden 110 parça, anneaane Medine Küçükkaya'nın bedeninden ise 6 parça kesildiği belirlendi.
13.08.2023 Gündem
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı
Çalınan tekerlekli sandalye yerine yenisi Merve’nin kapısına bırakıldı Gaziantep'in Nurdağı İlçesinde, tekerlekli sandalyesi çalınan doğuştan engelli Merve Hazal Bülbül’e (5) ismi öğrenilemeyen bir hayırsever kaldığı konteynerin önüne tekerlekli sandalye bıraktı. Sabah dışarı çıktıklarında yeni tekerlekli sandalye görünce şaşıran Merve’nin anneannesi Medine Bülbül, ‘’Bir hayırsever mağduriyetimizin haber yapılmasından sonra duymuş ve kapımızın önüne tekerlekli sandalye bırakıp gitmiş. Hayırseveri tanımıyorum. Görenler genç birisi diyor’’ dedi.
5.06.2023 Yaşam
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü
Balıklıgöl’ün suyu, deprem sonrası çamur rengine döndü Şanlıurfa’nın simgesi olan, dünyanın tek doğal akvaryumu olarak bilinen tarihi Balıklıgöl de depremden etkilendi. Berrak ve mavi olan gölün suyu, depremin ardından çamur rengini aldı.
17.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti
Deprem bölgesinde AFAD kıyafetiyle hırsızlık rezaleti Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 şiddetinde deprem tüm yurdu sarstı. Kurtarma ekipleri enkaz altındaki kurtarmak için zamanla savaşırken hırsızlar yardım kuruluşlarına ait kıyafetleri giyerek boşaltılan evlerden hırsızlık yaptıkları belirlendi.
8.02.2023 Gündem
Üvey babası istemeyince evden kaçtı, sığındığı yerde öldü! 'Kapıyı üstünden kilitlediler'
Üvey babası istemeyince evden kaçtı, sığındığı yerde öldü! 'Kapıyı üstünden kilitlediler' Çanakkale'den İstanbul'a annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez, iddiaya göre üvey baba tarafından istenmeyince evden kaçtı. Küçükçekmece'de erkek arkadaşının evinde 3 gün kalan Söylemez, çıkan yangında balkonda mahsur kalınca 3. kattan aşağıya atladı. 27 gün yoğun bakımda kalan Söylemez hayatını kaybetti. Aile, 15 yaşındaki Mine'nin yanına kaçtığı 25 yaşındaki Şerif E. hakkında suç duyurusunda bulundu. Kapının üstüne kitlendiği, çaresiz kalan kızın balkona çıktığı ve aşağıya atladığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.01.2023 Yaşam
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı
Anne-kızın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı Anne-kızın hayatını kaybettiği yangınla ilgili gözaltına alınan torun hakkında karar verildi. Torunun elinde bidonla eve geldiği iddia edilmişti. O torun hakkında, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklama kararı verildi.
22.01.2023 Gündem
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak?
Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? Geçtiğimiz ay yoğun bakıma kaldırılan Futbol yorumcusu Hıncal Uluç’un vefatı başta futbol camiası olmak üzere sevenlerini üzdü. Spor basının önde gelen isimlerinden olan Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Rasim Ozan Kütahyalı, “Önümüzdeki sezon, 2023-24 TFF Süper Lig sezonu “Hıncal Uluç Sezonu” olmalıdır” paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki, Süper Lig’de 2023-2024 Hıncal Uluç sezonu mu olacak? İşte detaylar…
21.11.2022 Şampiy10
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi…
Hıncal Uluç öldü mü? Gazeteci Hıncal Uluç kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, hastalığı neydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi… Gazeteci, köşe yazarı Hıncal Uluç öldü mü, neden öldü? Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi gören Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. 17 yaşındayken spor sayfasını hazırlayarak gazeteciliğe adım adan Uluç, 55 yılını bu mesleğe verdi. En son A Spor'da yayımlanan Hıncal Uluç ile Baş Başa programında spor yorumculuğu yapıyordu. Peki, Hıncal Uluç kimdir, aslen nereli, hastalığı neydi? İşte Hıncal Uluç’un hayatı…
21.11.2022 Gündem
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti
Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti Türkiye’nin spor yazarlığı konusunda duayen ismi, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
Ara tatil başlıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarı: Ebeveynler bir konuda 'ıskalıyor'
Ara tatil başlıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarı: Ebeveynler bir konuda 'ıskalıyor' Yaklaşık 19 milyon öğrencinin ara tatili başlıyor. Öğrenciler bu süreçte kısa bir mola vermiş olacak. Çocukların ara tatilde ders çalışmasının gerekli olup olmadığı, hangi aktivitelerin yapılabileceği, yatma saati ve teknoloji kısıtlaması veya esnetilmesi gibi konularda ebeveynlerin kafasında soru işaretleri olabiliyor. Uzman isim bu süreçte neler yapılabileceğine ilişkin bilgi verirken, günümüz çocuklarında ebeveynlerin bir konuda 'ıskaladığına' dikkat çekerek uyarıda bulundu. İşte detaylar...
13.11.2022 Eğitim
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar! Türkiye günlerce konuşmuştu
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar! Türkiye günlerce konuşmuştu Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müslüme'nin ölümüyle ilgili biri tutuklu 4 aile bireyinin yargılandığı davanın duruşmasında, mahkeme flaş bir karara imza attı. Müslüme'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumundan yeniden rapor düzenlenmesine karar verildi.
27.10.2022 Gündem
Ünlü oyuncu Güngör Bayrak ameliyat oldu! İşte son durumu...
Ünlü oyuncu Güngör Bayrak ameliyat oldu! İşte son durumu... Geçtiğimiz haftalarda pankreas rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören oyuncu Güngör Bayrak'ın, pankreasının ameliyatla alındığı ve bir süre evinde istirahat edeceği öğrenildi.
7.09.2022 Magazin
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz'
Hande Soral kardeşiyle oğlunun pozunu paylaştı! 'Aşk diyebiliriz' Oğlu Ali'yi kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral, şimdilerde tüm vaktini bebeğiyle geçiriyor. Soral, kendisi gibi oyuncu kardeşi Bensu Soral ile bir araya geldi. Birlikte vakit geçiren ikiliden Hande Soral, kardeşiyle oğlunun pozunu takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın kardeşi Bensu Soral da aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından yayınladı.
4.09.2022 Magazin
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk"
Hande Soral annesi ve oğlunu paylaştı! "Büyük aşk" Oyuncu İsmail Demirci ile mutlu bir evliliği olan Hande Soral, 30 Mayıs 2022 tarihinde oğlu Ali'yi kucağına almıştı. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ve oğluyla kendisi ilgilenen güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ile minik bebeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. 35 yaşındaki Soral'ın annesi de aynı kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
14.08.2022 Magazin
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'i tanıyan doktor: 'Çok akıllı ve sıra dışı bir çocuktu'
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'i tanıyan doktor: 'Çok akıllı ve sıra dışı bir çocuktu' Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Enis Koçak, teyzesi Kamuran Pınar Acar tarafından kaçırılıp çöp eve dönüştürülen dairede bitkin halde bulunan Cem Muhammet A.'yı, 3 yıl önce kalp rahatsızlığından ölen anneannesinin tedavisi sırasında tanıdığını söyledi. Dr. Koçak, "O zaman 6 yaşında olan Cem Muhammet, rahatsızlanan anneannesiyle acil servise geliyordu. Ona refakat ediyordu. Çok akıllı ve sıra dışı bir çocuktu. Ona hediye vermek istiyorduk. Anneannesinden izin almadan hediyeyi kabul etmiyordu" dedi.
5.08.2022 Yaşam
Türkiye Bursa’da çöp evde bulunan çocuğu konuşuyor! 2020'de kayıp ilanı verilmiş
Türkiye Bursa’da çöp evde bulunan çocuğu konuşuyor! 2020'de kayıp ilanı verilmiş Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bursa'da çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuğun, savcılık kararıyla anneden alınarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kurumlarında koruma altına alındığını duyurdu. Açıklamada annenin 2020 senesinde kayıp ilanı verdiği bilgisi yer aldı. Gözaltına alınan teyze, ''çocuğa eziyet'' suçundan adliyeye sevk edildi.
25.07.2022 Gündem
Eşini ve kayınvalidesini öldürdü! Polisi vurdu! Kıskançlık krizi
Eşini ve kayınvalidesini öldürdü! Polisi vurdu! Kıskançlık krizi Gaziasmanpaşa'da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polis memurunu da yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polis memurunun "vuruldum" dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2022 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da gece yarısı dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü polis memurunu yaraladı...
Gaziosmanpaşa'da gece yarısı dehşet! Eşini ve kayınvalidesini öldürdü polis memurunu yaraladı... Gaziosmanpaşa'da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polis memurunu da yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polis memurunun "vuruldum" dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2022 Gündem
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında!
Nurdan Büyükak ve İbrahim Büyükak çiftinin oğulları Aslan bir yaşında! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak ve psikolog eşi Nurdan Büyükak, oğulları Aslan Oktay'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çiftin oğulları bir yaşına bastı. Nurdan Büyükak da aile büyükleriyle yaptıkları kutlamadan kareleri takipçileriyle paylaştı.
28.06.2022 Magazin
Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı? “Sapık dede tutuklansın” TT oldu!
Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı? “Sapık dede tutuklansın” TT oldu! İstanbul Sultanbeyli’de bir dedenin 9 yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Sosyal medya üzerinden paylaşılan belgelerle ortaya çıkan olayla ilgili dedenin gözaltına alındığı bildirilirken, 9 yaşındaki kızın ise sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Sosyal medya kullanıcıları sapık dede tutuklansın diye paylaşımlarda bulundu. Peki, Sapık dede olayı nedir, tutuklandı mı?
14.06.2022 Yaşam
Antalya'da iki çocuğunu öldürmüştü! O baba eski milletvekili çıktı
Antalya'da iki çocuğunu öldürmüştü! O baba eski milletvekili çıktı Antalya'nın Alanya ilçesindeki çocuğunu bıçaklayarak öldüren ve eski milletvekili olduğu öğrenilen Ukraynalı baba Oleksiy Navrotskyy (38), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Katil baba ülkesindeki savaşın psikolojini etkilediğini ve bu yüzden olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Oleksiy Navrotskyy'nin en son Kasım 2015'te, 7. toplantının Kharkiv Kent Konseyi'ne milletvekili seçildiği öğrenildi
21.05.2022 Gündem
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Acı dolu ayrıntılar ortaya çıktı
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Acı dolu ayrıntılar ortaya çıktı İstanbul Pendik'te 29 Mart günü ambulans ekibi tarafından bulunan ve Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütannelik yapıp Nisa adını vermesiyle Türkiye'nin yüreğine kazınan bebekle ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Kök hücre nakli yapılan ve nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi için süreç başlatılan Nisa bebeğin hikayesiyle ilgili acı dolu yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
16.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Anneanne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anneanne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.