Anne Baba

Anne Baba

Son dakika anne baba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne baba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne baba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne Baba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne baba gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.105 anne baba haberi bulunmuştur. Tüm anne baba haberleri aşağıda listelenmiştir.
İhsan Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? İhsan Etmek Ne Demek?
İhsan Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? İhsan Etmek Ne Demek? Günlük dil içerisinde yer alan sözcükleri duydukça insanların merakı artar. Bu kelimeler içerisinde ihsan sözcüğünü duymakta mümkündür. Genellikle isim olarak bilinen bu sözcük sahip olduğu anlamla da dikkat çeker. Ayrıca bu sözcüğün tek bir anlamı olmadığını bilmekte önemlidir. Çünkü sözcüğün birden çok anlamını görmek mümkündür. İhsan sözcüğü için iyilik etme ve bağışlama anlamları sıkça ifade edilir. 
22.04.2024 Gündem
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten İdo Tatlıses'ten uykusuzluk paylaşımı geldi.
4.03.2024 Magazin
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor İnsan ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar arasında, duygusal karmaşaların ve iletişim eksikliklerinin öne çıktığı küsme ve barışma süreci, derin psikolojik dinamikleri barındırıyor. Küsme eylemi, birbirinden farklı duyguların, düşüncelerin ve deneyimlerin bir araya gelerek, iletişimdeki eksiklikleri pasif agresif bir biçimde manipüle ettiği bir süreçtir. Anila Çelik'e göre, bu davranış biçimi genellikle çocukluk dönemlerinde ebeveynlerden öğrenilir ve ilişkilerde derin etkiler bırakır.
3.03.2024 Yaşam
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisi Şerifleri... Her Müslüman evine ve ailesine çok düşkün olmalı. Özellikle evlat sevgisi de oldukça önemlidir. Anne ve babaların evlatlarına duydukları sevgi oldukça yüksektir. Evlat sevgisi ile ilgili söylenmiş pek çok hadis bulunmaktadır. Peygamberimizin evlat sevgisi ile ilgili hadisleri Müslümanlar için yol göstericidir. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Evlat İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlat İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanlıkta evlat çok önemlidir. Evlatlarla ilgili pek çok hadis-i şerif bulunur. Bu hadis-i şeriflerde evladın korunup kollanması gerektiği ifade edilir. Evlatların hayırlıları ve hayırlı evlat olmak için yapılması gerekenler de bu hadislerde anlatılır. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... Anne baba dinimize göre önemlidir ve onları el üstünde tutmak gerekir. Dinimizce hiçbir evlat babasının hakkını ödeyemez buyrulmuştur.
1.02.2024 Dini Bilgiler
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde anne ve babaya büyük bir önem verilmektedir. Anne ve baba sevgisinin yanı sıra saygı da çok önem taşımaktadır. Müslümanlar arasında anne ve babaya karşı hoşgörülü ve iyi davranmak gerekmektedir. Çocukların da bu konuda belli başlı yükümlülükleri bulunur. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış
Karı, koca inanamadı! Her şey hamile kalınca başladı, fark etmeden kanını çalmış Antalya'da ilginç bir olay yaşandı. Anne, baba garipliği fark edince hemen hastaneye koştu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde ikizden ikize transfüzyon sendromu tanısı konulan anne karnındaki ikiz bebekler, yapılan operasyonla hayata tutundu. Kritik operasyon sonunda gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...
23.01.2024 Gündem
Rüyada Evin Yandığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evin Yanması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Evin Yandığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evin Yanması Nasıl Yorumlanır? Büyük sıkıntılar ve sorunlar üzerinden rüyada evin yandığını görmek ifade edilir. Özellikle rüya sahibinin kendisi ya da çevresindeki sevdiği kişilerin yaşayabileceği hastalıkları anlatır. Bazı vefat haberleri, kazalar ya da ciddi yaralanmalar söz konusu olabileceğine dair delalet eder.
11.01.2024 Eğitim
"Genetik incelemeli tek embriyo transferi ile gebelik şansı yüzde 95'e çıkıyor"
"Genetik incelemeli tek embriyo transferi ile gebelik şansı yüzde 95'e çıkıyor" Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Hulusi Zeyneloğlu, "Anne baba olma hayali kuran ama sağlık problemleri yaşayan birçok kişi, yeni tedavi yöntemlerinin arayışına giriyor. Tüp bebek tedavisinde genetik incelemeli tek embriyo transferi yönteminin gebelik ihtimalini yüzde 95'e çıkardı" dedi.
25.12.2023 Sağlık
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı!
Melis İşiten ‘1 yıl zor geçti’ dedi ve ayrılık sürecini anlattı! Oyuncu Melis İşiten 2014 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile 5 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitirmişti. Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu’yla evliliğinin bitişi hakkında ilk kez konuştu.
1.12.2023 Magazin
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti! Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.
22.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar
Mahkemeden çocuk gelin ile ilgili örnek karar Iraklı aile, bir süre önce nişanladıkları 16 yaşındaki kızlarının evlenmesine izin verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme de “Eşler ve toplum açısından yüksek önem arz eden evlilik kurumunun, yaşı ve vücut/psikolojik gelişimi dikkate alınarak, izin talep edilen küçüğün menfaatine olamayacağı” gerekçesiyle reddetti.
8.10.2023 Yaşam
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı Antalya'da, kuaför çırağı M.A.'nın (14), kendisini tırmaladığı gerekçesiyle 2 yaşındaki kediyi tekmelediği anlar güvenlik kamerasından tespit edildi. 5 dakika 22 saniyelik görüntüde M.A.'nın kediye 50 tekme attığı, 10 defadan fazla duvara ve yere vurduğu görüldü. İş yeri sahibi Mehmet Yiğit (38), durumu polise bildirip, şikayetçi oldu.
6.10.2023 Yaşam
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki
Ekrem İmamoğlu'ndan CHP ilçe başkanına tepki İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" diyerek tepki gösterdi.
27.09.2023 Gündem
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti yeniden bebek bekliyor!
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti yeniden bebek bekliyor! Taner Ölmez-Ece Çeşmioğlu çifti, geçtiğimiz yıl kızları Zeynep'in doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çiftten sevindiren haber geldi, Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu bir kez daha anne baba olmanın mutluluğunu yaşayacak.
25.09.2023 Magazin
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Petek Dinçöz ve işletmeci Nida Büyükbayraktar, 16 Ağustos 2022'de nikah masasına oturmuştu. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan ise geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” İfadeleriyle duyurmuştu. Son olarak Büyükbayraktar çifti, 1. evlilik yıl dönümlerini evlendikleri otelde baş başa romantik bir ortamda kutladı.
17.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Anne Baba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne baba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.