Annalena Baerbock

Annalena Baerbock

Son dakika Annalena Baerbock haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Annalena Baerbock ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Annalena Baerbock haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Annalena Baerbock

haberleri sayfasında son dakika yaşanan annalena baerbock gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 annalena baerbock haberi bulunmuştur. Tüm annalena baerbock haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Bolivya Dışişleri Bakanı Celinda Sosa Lunda ve Alman mevkidaşı Annalena Baerbock ile görüştü.
21.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Alman mevkidaşı Baerbock ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, Alman mevkidaşı Baerbock ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Berlin’de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile görüştü.
2.11.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan kritik görüşme
Bakan Fidan'dan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi bir ziyaret için bulunduğu Kahire’de bugün Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile bir görüşme gerçekleştirdi.
14.10.2023 Gündem
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Ukrayna İyileştirme Konferansı için Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
21.06.2023 Gündem
Macaristan’ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini gelecek ay onaylayacağı iddia edildi
Macaristan’ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini gelecek ay onaylayacağı iddia edildi Macaristan’da yerel basında yer alan haberlerde, Macaristan’ın Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğini gelecek ay onaylayacağı iddia edildi.
21.02.2023 Dünya
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor...
Balkanlar'da adım adım savaşa! Kosova ile Sırbistan arasındaki tansiyon yükseliyor... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Balkanlar'da yaşanan tehlikeli gelişmeler tüm dünyanın dikkatini bu bölgeye çekti. Yeniden alev alan Kosova-Sırbistan geriliminde hafta sonunda silah sesleri duyuldu.
12.12.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki son durum, İsrail ile normalleşme süreci ve Rumların doğalgaz keşfine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.08.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Alman bakanın yüzüne söyledi: Kavala'yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz
Bakan Çavuşoğlu, Alman bakanın yüzüne söyledi: Kavala'yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Türkiye’de iç hukuk yolu tüketilmeden bir karar alıyorsa, özellikle de bunu İstanbul Sözleşmesi'ni iptal ettiği için Türkiye diye bir atmosfer oluşuyor çerçevesinde yapıyorlarsa o zaman bu siyasi bir karar olur. Bu kadar karar uygulanmazken, bunları Yunanistan’a hatırlatmazken niye Osman Kavala konusunu sürekli olarak gündeme getiriyorsunuz. Çünkü Osman Kavala’yı Türkiye aleyhine kullanıyorsunuz, fonluyorsunuz” dedi. Öte yandan Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: "(Tahıl anlaşması) Hükümetinizin başardığı, açlık tehlikesiyle karşı karşıya olan birçok insan için umut ışığı. Size büyük saygı gösteriyoruz" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Almanya'dan Türkiye'ye kritik ziyaret! Dışişleri Bakanı Baerbock geliyor
Almanya'dan Türkiye'ye kritik ziyaret! Dışişleri Bakanı Baerbock geliyor Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, resmi temaslarda bulunmak üzere yarın Türkiye'ye gelecek.
28.07.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.
21.06.2022 Siyaset
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock'tan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez ortağımız!
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock'tan Türkiye açıklaması: Vazgeçilmez ortağımız! Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Pakistan, Yunanistan ve Türkiye ziyareti öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Almanya için vazgeçilmez bir ortak olduğunu belirterek, Almanya’da milyonlarca kişinin kalbinin Almanya ve Türkiye için attığını ifade etti.
6.06.2022 Dünya
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: Putin kelimelerle durdurulamaz
Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock: Putin kelimelerle durdurulamaz Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Almanya'nın Ukrayna'ya verdiği desteğin devam ettiğini belirterek, "Putin kelimelerle durdurulamaz" dedi.
3.06.2022 Dünya
Almanya tarihinde böylesi görülmedi! Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya başladı...
Almanya tarihinde böylesi görülmedi! Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya başladı... Ukrayna topraklarının işgalinden sonra ABD, NATO ve AB ortak bir tavır sergileyerek Rusya’nın yaşanan savaşa karşı birlik olmuştu. Bu geniş birlikteki ilk çatlaksa Almanya’nın hamleleriyle açıldı. Rus gazı satın alma ve yaptırımlara katılma konusunda sürüncemede kalmış gibi görünen Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya çoktan başladı…
20.04.2022 Dünya
Almanya ve Fransa'dan Rusya kararı! 5 gün süre...
Almanya ve Fransa'dan Rusya kararı! 5 gün süre... Rus ordusunun Ukrayna’nın Bucha kentinden geri çekilmesi ile çok sayıda sivilin öldüğünün gün yüzüne çıkmasının ardından Almanya, 40 Rus diplomatı istenmeyen kişi ilan ederek, ülkeyi terk etmeleri için 5 gün süre verdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Almanya’nın 40 Rus diplomatı sınır dışı ettiğini doğrulayarak, “Alman siyasi mekanizmasına gerekli yanıtı vereceğiz” dedi. Öte yandan Fransa Dışişleri Bakanlığı, “faaliyetleri Fransa’nın çıkarlarına aykırı” olan çok sayıda Rus diplomatın sınır dışı edileceğini belirtti. Diplomatik kaynaklar, sınır dışı edilecek Rus diplomat sayısının 35 olduğunu açıkladı.
4.04.2022 Dünya
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek'
Avrupalı liderlerden Bucha tepkisi! 'Savaş suçlarının failleri hesap verecek' Ukrayna'nın Bucha kentinde Rusya'nın sivillere yönelik saldırılarının ortaya çıkmasının ardından Avrupalı liderler, Rus ordusunun soruşturulması çağrısında bulundu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Bucha'daki saldırıları, "Putin ve ordusunun Ukrayna'da savaş suçları işlediğinin başka bir kanıtı" olarak nitelendirdi.
3.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünya şokta, vahşet fotoğraflarla ortaya çıktı, sansürsüz...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünya şokta, vahşet fotoğraflarla ortaya çıktı, sansürsüz... Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi. Dünyayı şoke eden haber. Rus işgalcilerin çekildiği Kiev yakınlarındaki Bucha'da ceset dolu sokağın fotoğrafı uluslararası haber ajansları tarafından dünyaya geçildi, tüyler ürperten kareler sansürsüz yayınlanamadı. Fotoğraflara Almanya'dan ABD'ye, Avrupa Birliği'nden Fransa'ya tepki yağdı. İşte son dakika haberin detayları...
3.04.2022 Dünya
Lavrov: Kiev’in NATO’ya çekilmesi çatışmaya neden olabilir
Lavrov: Kiev’in NATO’ya çekilmesi çatışmaya neden olabilir Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna’nın NATO tarafına çekilmesinin tüm taraflar için ‘askeri risk’ oluşturduğunu ve bu riskin Avrupa’da büyük çaplı bir çatışmaya kadar gidebileceğini ifade etti.
24.12.2021 Dünya
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık...
Yunanistan’da büyük sevinç: Türk dostu Merkel’den bıkmıştık... Almanya’da Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Annalena Baerbock’un dışişleri bakanı olacağı beklentisi Atina’da sevinç yarattı. “Türk dostu Merkel’den bıkmıştık” yorumunu yapan Yunan basını, Baerbock’un Türkiye karşıtı olacağını savundu.
26.11.2021 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı?
Almanya seçim sonuçları! Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? Almanya'da Merkel dönemi sona erdi. 60 milyon 400 bin seçmenin sandığa gittiği seçimde oyların yüzde 25,8'ini alan Sosyal Demokrat Parti (SPD) kazanan taraf oldu. Peki, Almanya başbakanı kim oldu, Almanya’da seçimi kim kazandı? İşte Almanya seçim sonuçları 2021…
27.09.2021 Gündem
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı!
Almanya'da genel seçimde ilk sonuçlar açıklandı! Almanya’da seçmenler bugün Federal Meclis’in yeni üyelerini belirlemek için oy verdi. Almanya'da federal meclis seçimlerinde sandıklar kapandı. Ülkede oy verme işlemi tamamlanırken, ilk sonuçlar gelmeye başladı. Buna göre; Sosyal Demokrat Parti (SPD), en yakın takipçisi Hıristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile arasındaki farkı açmaya başladı. Yeşiller/Birlik 90 partisinin oy oranı ise yüzde 15 düzeyinde. Hür Demokrat Parti (FDP) ve Almanya İçin Alternatif (AfD) yüzde 11, Sol Parti ise yüzde 5 oranında oy aldı.
26.09.2021 Dünya
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında...
Almanya'da tarihi gün! Seçmenler sandık başında... Son dakika haberi... 16 yıl boyunca Almanya ve AB’ye bugünkü şeklini veren Şansölye Angela Merkel’in halefinin kim olacağı bugün belli oluyor. SPD’nin adayı Olaf Scholz, başbakanlığa daha yakın gözüküyor. Ancak CDU/CSU’nun adayı Armin Laschet’in farkı kapatması sıkı bir yarış olacağına işaret ediyor.
26.09.2021 Dünya
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in veda turunda zor anları
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in veda turunda zor anları Almanya Başbakanı Angela Merkel görevine veda etmesine sayılı günler kala veda turu kapsamında ülkenin kuzeyindeki kuş parkını ziyaret etti. Kuşlar ile vakit geçiren Merkel hayvanlara yem verdiği sırada zor anlar yaşadı.
24.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Annalena Baerbock ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki annalena baerbock haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.