Anıldı

Anıldı

Son dakika anıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.452 anıldı haberi bulunmuştur. Tüm anıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anzaklar, Gelibolu Yarımadası'nda Ayin yaptı! Çanakkale'de hayatını kaybedenler anıldı
Anzaklar, Gelibolu Yarımadası'nda Ayin yaptı! Çanakkale'de hayatını kaybedenler anıldı Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yıl dönümünde Yeni Zelanda ve Avustralya Kolordusu Anzakların anısına 'Şafak Ayini Anma Töreni', Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Arıburnu önünde bulunan Anzak Koyu'nda düzenlendi. Yeni Zelanda ve Avustralya'dan gelen binlerce kişi, 109 yıl önce savaşta hayatını kaybeden atalarını törenle andı.
25.04.2024 Gündem
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi Dünya ve olimpiyat şampiyonu, Türkiye Gazetesi yazarı İsmet Atlı, vefatının 10. yılında Adana'nın Kozan ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
4.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
6 Şubat depremlerinde ölenlerin anısına Vatikan’da zeytin ağacı dikildi
6 Şubat depremlerinde ölenlerin anısına Vatikan’da zeytin ağacı dikildi Katolik aleminin yönetim merkezi olan Vatikan Şehir Devleti’nin ünlü bahçelerine, 6 Şubat depremlerinde yitirilen canların anısına ve desteğinden dolayı Vatikan’a teşekkür amacıyla bir zeytin ağacı dikildi.
6.02.2024 Dünya
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olan ve Adana'da etkileyen deprem felaketinin birinci yılında Gündoğdu Okulları kampüslerinde kayıplarımız için anma töreni yapıldı.
6.02.2024 Adana
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı
DHA muhabiri İzzet Nazlı'nın annesi: Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı Hatay'da 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri İzzet Nazlı ile ailesi, mezarı başında anıldı. Nazlı'nın annesi Fatma Nazlı, oğlunun mezarı başında gözyaşı dökerek, "Diyecek söz yok, onları özledik. Herkes İzzet'i severdi. Yaşarken de öldükten sonra da bizi gururlandırdı" dedi.
6.02.2024 Gündem
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı Bugün 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü... Asrın felaketi olarak anılan ve on binlerce insanımızı hayattan koparan facianın yıl dönümü, depremi yaşayan kentlerde anıldı. CNN TÜRK ekibi de bölgeden canlı yayınlarla kentlerdeki son durumu gözler önüne getirdi. CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, acının deprem üssü olan Kahramanmaraş'ta, deprem şehitliğindeki yayında göz yaşlarına hakim olamadı.
6.02.2024 Gündem
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi
Hadise bu sefer de ünlü şefle anıldı! Hadise’den ‘aşk’ açıklaması geldi Sahne performansı ve sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Hadise şimdi ise aşk haberiyle gündeme geldi. Hadise'nin ünlü şef Gürkan Topçu'yla aşk yaşadığı iddia edildi. Söz konusu haberlerin ardından Hadise'den açıklama geldi.
20.01.2024 Magazin
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için 17'nci ölüm yıldönümü nedeniyle saldırıya uğradığı Sebat apartmanının önünde anma töreni düzenlendi.
19.01.2024 Gündem
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Gazeteci Mehmet Ali Birand ölümünün 11'inci yılında mezarı başında anıldı.
17.01.2024 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Mustafa Kemal Atatürk, Demirören Medya Center'da anıldı
Mustafa Kemal Atatürk, Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Haber
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi 2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü.
30.10.2023 Futbol
Van'da 12 yıl önceki depremde hayatını kaybedenler anıldı! 644 kişi vefat etmişti
Van'da 12 yıl önceki depremde hayatını kaybedenler anıldı! 644 kişi vefat etmişti Van’ın Erciş ilçesinde, 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 644 kişi, mezarları başında anıldı.
23.10.2023 Yaşam
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Avcılar’da anıldı
Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler Avcılar’da anıldı 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin yıl dönümünde İstanbul'da hayatını kaybedenler de unutulmadı. Deprem sırasında yıkımın en büyük olduğu Avcılar'da yaşamını yitiren 247 kişi, Avcılar’daki deprem anıtının önünde felaketin meydana geldiği dakikalarda anıldı.
17.08.2023 Yaşam
17 Ağustos depreminin 24'üncü yılında anma töreni düzenlendi
17 Ağustos depreminin 24'üncü yılında anma töreni düzenlendi 17 Ağustos 1999'da meydana depremde yaşamını yitirenler, 24'üncü yılında depremin merkez üssü olan Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde anıldı.
16.08.2023 Gündem
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.