Atatürk Anıtı

Atatürk Anıtı

Son dakika Atatürk anıtı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atatürk anıtı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atatürk anıtı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Anıtı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk anıtı gelişmeleri de dahil olmak üzere 900 atatürk anıtı haberi bulunmuştur. Tüm atatürk anıtı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
Atatürk'e hakaretten tutuklandı
Atatürk'e hakaretten tutuklandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Atatürk'e hakaret ettiği öne sürülen Kemal Cıbuk (40) tutuklandı.
18.11.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Ercan Havalimanı’nın açılış töreni sonrası KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile ikili görüşme gerçekleştirdi.
20.07.2023 Gündem
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümü! Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı bugün yapılıyor Lefkoşa’da tarihi gün yaşanıyor. Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 49. yıldönümünde Yeni Ercan Havalimanı’nın açılışı yapılıyor. Test uçuşları başarıyla tamamlanan havalimanına ilk inişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uçağı gerçekleştirecek.
20.07.2023 Gündem
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı. Yürüyüşüne çok sayıda kişininin de eşlik ettiği Özcan, "Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum" dedi.
3.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü.
12.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı TBMM'de 28. Yasama dönemi öncesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, geçici olarak görevini Devlet Bahçeli'ye teslim etti.
2.06.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
Anıtkabir'e ziyaretçi akını! TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'de
Anıtkabir'e ziyaretçi akını! TBMM Başkanı Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü kutlanıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve beraberindeki çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Şentop ile birlikte devlet erkanı Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e yürüdü. Şentop ve beraberindeki heyet Anıtkabir'deki Atatürk mozolesine çelenk bıraktı, ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2023 Gündem
Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var
Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale ruhuna ihtiyacımız var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deprem ve sel felaketiyle yüreklerimizin yandığı bu sancılı dönemde Çanakkale ruhuna tekrar ihtiyacımız var. Yaklaşık 49 bin kardeşimizin hayatını kaybettiği, 11 ilimizde ciddi yıkıma ve acıya yol açan depremin yaralarını ancak bu ruhu dirilterek sarabiliriz." dedi.
18.03.2023 Gündem
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak?
27 Aralık Ankara kapalı yollar! Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? Ankara'da bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyuran Ankara Valiliği, resmi internet adresi ve Twitter'dan yazılı açıklama yayımladı. Peki, Ankara'da yollar kaça kadar kapalı, neden? Ankara'da yollar kaçta açılacak? İşte 27 Aralık Ankara kapalı yollar…
27.12.2022 Yaşam
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
TBMM ne zaman açılıyor, çalışmalar ne zaman başlıyor? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), uzun bir aranın ardından cumartesi günü özel oturumla toplandı. Meclis, çalışmalara ise 4 Ekim 2022 Salı günü başlayacak. Peki, Meclis ne zaman, saat kaçta toplanacak? Bu hafta meclis gündeminde hangi konular görüşülecek? TBMM’de görüşülecek kanun teklifleri neler? İşte Meclis gündemi!
3.10.2022 Gündem
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak TBMM, 3 aylık aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayacak. TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın saat 14.00'te toplanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "27. Dönem 6'ncı yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor. Meclisimiz 1 Ekim 2021 tarihinde başladığı 5'inci yasama yılını sonlandırmış ve tarihinde ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamış olacak" dedi.
30.09.2022 Siyaset
TBMM'de yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor
TBMM'de yeni yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27'nci Dönem 6'ncı Yasama Yılı, 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek açılış toplantısı ile başlayacak.
29.09.2022 Siyaset
'Süslü kadınlar' İzmir’de pedal çevirdi
'Süslü kadınlar' İzmir’de pedal çevirdi Dünyanın ve Türkiye’nin birçok kentinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ etkinliğinin ana turu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde gerçekleştirildi. En güzel kıyafetlerini giyerek bisikletlerini rengarenk süslerle donatan kadınlar, hem otomobilsiz yaşama hem de kadın haklarına dikkat çekti.
18.09.2022 Gündem
AK Parti ve MHP, İzmir'in kurtuluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı
AK Parti ve MHP, İzmir'in kurtuluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle AK Parti ve MHP il başkanları, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
9.09.2022 Gündem
Çöp evde bulunan çocuğun son durumu! Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl, çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı?
Çöp evde bulunan çocuğun son durumu! Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl, çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı? Çöp evdeki çocuğun annesi ve teyzesi tutulandı mı, Çöp evde bulunan çocuğun son durumu nasıl? Çöp evde bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammed'in son durumuyla ilgili tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan açıklama geldi. Öte yandan yaklaşık 1 yıldır da 9 yaşındaki yeğenini bu evde alıkoyan teyze Kamuran Pınar A. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, "Bursa'da çöp evde tutulan çocuğun annesinin 2 yıl önce kayıp ilanı verdiği belirlendi.  Peki, Muhammed Cem’in sağlık durumu nasıl?
26.07.2022 Yaşam
Çanakkale Şehitler Abidesi'nde 15 Temmuz anma töreni
Çanakkale Şehitler Abidesi'nde 15 Temmuz anma töreni Çanakkale'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Şehitler Abidesi'nde anma programı düzenlendi.
15.07.2022 Gündem
İstanbul'da bugün 19 Mayıs etkinliği kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bugün 19 Mayıs etkinliği kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da bugün, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Yürüyüşü" etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.
17.05.2022 Gündem
Herkese bedava dağıttılar! Böylesi ilk kez oluyor, vali ve belediye başkanı...
Herkese bedava dağıttılar! Böylesi ilk kez oluyor, vali ve belediye başkanı... Edirne'de düzenlenen, ünü yurt sınırlarını aşan Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali'nin son günü Saraçlar Caddesi'nde düzenlenen 'acı süs biberi yeme' yarışması ve bedava ciğer dağıtımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Kimi yarışmacının acıya aldırış etmediği, kiminin ise acıdan gözlerinden yaş geldiği etkinlikte dağıtılan 1.5 tonun üzerindeki ciğeri alabilmek için vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.
15.05.2022 Yaşam
Çanakkale Kara Savaşları'nın 107nci yıl dönümünde şehitler anıldı
Çanakkale Kara Savaşları'nın 107nci yıl dönümünde şehitler anıldı Çanakkale Kara Savaşları 107nci yıl dönümünde Şehitler Abidesi'nde düzenlenen törende şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler anıldı. Törende konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çanakkale tek vücut olmuş Türk milletinin birlikte atan kalbi, beraber yürüdüğü yol, her şeyini feda etmeye hazır olarak kenetlendiği inanmışlıktır" dedi.
24.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Anıtı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk anıtı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.