Anadolu Adliyesi

Anadolu Adliyesi

Son dakika anadolu adliyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anadolu adliyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anadolu adliyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anadolu Adliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anadolu adliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 anadolu adliyesi haberi bulunmuştur. Tüm anadolu adliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı
Kıvanç Talu ve Beril Talu itiraf etti! Neden yurt dışına kaçtıkları ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti. Dün öğle saatlerinde Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Kıvanç ve Beril Talu çifti, Anadolu Adliyesi'ne getirildi. Talu çifti, savcılık ifadelerinin ardından "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik 2 şüphelinin de tutuklanmasına karar verdi. Öte yandan ifadeleri ortaya çıkan Talu çifti yurt dışına neden kaçtıklarını da anlattı.
6.01.2024 Gündem
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz
Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki güzellik merkezine haciz Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı. İş yerinden alınan eşyalar kamyonetlere yüklenerek götürüldü.
4.01.2024 Gündem
Tiktok'da müstehcen yayına 2 yıla kadar hapis istemi
Tiktok'da müstehcen yayına 2 yıla kadar hapis istemi Sosyal medya hesabından para karşılığı müstehcen içerikli canlı yayın açan şüpheli Gül Hatun ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. 'Laz kızı' ismiyle tanınan Gül Hatun hakkında 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede müstehcen içerikli görüntülerin herkese açık olan bir platform üzerinden çocukların da serbestçe girip görebileceği şekilde alenen paylaşıldığı belirtildi.
20.12.2023 Gündem
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü
Ece Ronay ile birlikte 6 şüpheli sağlık kontrolüne götürüldü Pendik ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
18.12.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat kameralara böyle yansıdı! Dikkat çeken surat ifadesi
Dilan ve Engin Polat kameralara böyle yansıdı! Dikkat çeken surat ifadesi İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 6 saati aşkın süredir sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45’de tamamlandı. Yaklaşık 6 saat süren sorguda, Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a da 40 sayfadan oluşan soru yöneltildi. Aralarında Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da olduğu 18 kişi sabah erken saatlerde Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan Dilan Polat ile Engin Polat’ın görüntüleri ortaya çıktı.
4.11.2023 Haber
Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadeleri ortaya çıktı! Gözyaşlarını tutamadı, işte aylık gelirleri
Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadeleri ortaya çıktı! Gözyaşlarını tutamadı, işte aylık gelirleri İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 6 saati aşkın süredir sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45’de tamamlandı. Yaklaşık 6 saat süren sorguda, Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a da 40 sayfadan oluşan soru yöneltildi. Aralarında Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da olduğu 24 kişi sabah erken saatlerde Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan Dilan Polat ile Engin Polat’ın emniyette verdiği ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat’ın sorgu sırasında ağladığı ve bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söylediği öğrenildi. Öte yandan Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
4.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın şirketlerine ait 22 milyon 372 bin liraya el konuldu
Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın şirketlerine ait 22 milyon 372 bin liraya el konuldu Yayınladığı sosyal medya içerikleri ile lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve diğer şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı, soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulandığı ve şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiğini açıklamıştı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerinde yapılan aramaların ardından bugün Anadolu Adliyesi 8. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla şirketlere ait 22 Milyon 372 Bin liraya el konuldu.
27.10.2023 Gündem
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi
6 yaşında evlendirilme davasında karar verildi 6 yaşındaki H.K.G.'nin Kadir İstekli ile evlendirildiğinin ortaya çıkması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olaya ilişkin Kadir İstekli, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel’in yargılandığı davada karar verildi.
23.10.2023 Gündem
Atatürk'e hakaret etmişti! İfadesi pes dedirtti: Oyun oynuyorduk, Atatürk olduğunu bilmiyordum
Atatürk'e hakaret etmişti! İfadesi pes dedirtti: Oyun oynuyorduk, Atatürk olduğunu bilmiyordum İstanbul Üsküdar'da lise öğrencisi 17 yaşındaki A.E.S., Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerde bulunmaktan tutuklandı. Lise öğrencisi A.E.S.'in ifadesi ortaya çıktı. A.E.S.'nin ifadesinde oyun oynadıklarını belirtirken, “Ben hareketi yaptığım sırada fotoğrafın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu bilmiyordum. Pişmanım. Bu şekilde başkaca fotoğraflarda video alınan birçok arkadaşımın görüntüleri vardır. Bu da bana denk geldi. Tekrar pişmanım. Yaptığımın ne kadar ayıp olduğunun farkındayım" dedi.
22.09.2023 Yaşam
Atatürk'e hakaret eden lise öğrencisi tutuklandı
Atatürk'e hakaret eden lise öğrencisi tutuklandı İstanbul'da bir lise öğrencisinin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerini içeren sosyal medya videosu üzerine polis harekete geçti. Videodaki A.E.S (17) yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli A.E.S (17) , çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
20.09.2023 Gündem
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcıya beraat
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcıya beraat Yayında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B.’nin delil yetersizliğinden beraatine karar verildi.
25.05.2023 Gündem
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı Arnavutköy'de gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi. Faruk Fatih Özer, Terör ve Örgütlü Suçlar bürosunda yaklaşık 2 saat süren savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Faruk Fatih Özer çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Maltepe ceza infaz kurumuna gönderildi.
23.04.2023 Gündem
Necmi Arslan kimdir? Anadolu Adliyesi hakimi Necmi Arslan Hande Arslan olayı nedir?
Necmi Arslan kimdir? Anadolu Adliyesi hakimi Necmi Arslan Hande Arslan olayı nedir? İstanbul Kadıköy'de sabah saatlerinde eşiyle kavga eden hakim Necmi Arslan, eşi Hande Arslan tarafından önce darp edildi sonra da kızgın yağ dökülüp bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli eş de balkondan atlayarak intihar etti.
1.04.2023 Yaşam
Enkaz altındaki depremzedeyi arayıp dalga geçtiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı
Enkaz altındaki depremzedeyi arayıp dalga geçtiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı Enkaz altındaki depremzedeyi arayarak dalga geçtiği belirlenen iki kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin çektiği video sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. İstanbul'da yakalanan Y.S. ve M.B. 'nin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
7.02.2023 Gündem
Türk lirasını klozete atmıştı! Sosyal medya fenomeni hakkında flaş karar
Türk lirasını klozete atmıştı! Sosyal medya fenomeni hakkında flaş karar Türk lirasını klozete attığı gerekçesiyle yargılanan sosyal medya fenomeni Mika Raun Can hakkında beraat kararı verildi.
12.01.2023 Gündem
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası
6 yaşında yıllarca istismar edildi! İddianame kabul edildi, 111 yıl hapis cezası Türkiye'yi sarsan olayda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında dini nikâh kıyılarak yıllarca istismar edilmesine ilişkin hazırlanan iddianeme kabul edildi. İlk duruşma 22 Mayıs’ta görülecek. İddianamede H.K.G.’ye imam nikâhı kıyan Kadir İstekli’ye 67 yıl, baba ve anne hakkında ise 22’şer yıl hapis istendi. İstismar soruşturmasına takipsizlik veren savcı hakkında inceleme başlatıldı, vakıf binasının yıkımı için 1 ay süre tanındı​​​​​​.
10.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz
Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini biz tamamlıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Metrosu Açılış Töreni’nde konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Başkan Erdoğan, "Eli İstanbul'da gözü başka yerde olanların eksiğini de biz tamamlıyoruz. Bana İstanbullu vatandaşım soruyor. Belediye Başkanı ne iş yapar? Haziran geliyor. Haziran'da bunların topuna gereken dersi benim İstanbullum verecektir" dedi.
2.10.2022 Siyaset
Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılıyor! İşte Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları ve yolculuk süreleri!
Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açılıyor! İşte Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları ve yolculuk süreleri! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor. İstanbul’un yeni metro hattından 1 milyon 200 bin yolcunun yararlanması bekleniyor. Peki, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı açıldı mı? Pendik-Sabiha Gökçen Kadıköy kaç dakika olacak? Pendik-Sabiha Gökçen metro durakları!
2.10.2022 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor! Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açılıyor
İstanbul'a yeni metro hattı geliyor! Pendik-Sabiha Gökçen metrosu açılıyor İstanbul yeni metro hattına kavuşuyor. Günde 1 milyon 200 bin yolcuya hizmet vermesi öngörülen Pendik-Sabiha Gökçen metrosu yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın açılmasıyla birlikte havalimanından Kadıköy'e 45 dakikada ulaşılabileceğini söyledi.
1.10.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında inceleme
Bakan Karaismailoğlu'ndan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında inceleme Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, 2 Ekim Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Açılış öncesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu metro hattında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Hattın faaliyete başlamasıyla İstanbul-Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, Pendik -Tavşantepe'ye 10 dakikada, İstanbul Anadolu Adliyesi'ne 12 dakikada, Kadıköy'e 45 dakikada ulaşmak mümkün olacak" dedi.
30.09.2022 Gündem
Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı'nda test sürüşü yapıldı
Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı'nda test sürüşü yapıldı Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nda test sürüşü gerçekleştirildi. Hattın ekim ayı içerisinde kullanıma açılacağı belirtildi.
12.09.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının test sürüşüne katıldı
Bakan Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının test sürüşüne katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Test sürüşü Kurtköy ve Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonu arasında gerçekleştirildi.
12.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu Adliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anadolu adliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.