Ali Fuat Atik

Ali Fuat Atik

Son dakika ali fuat atik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali fuat atik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali fuat atik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Fuat Atik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali fuat atik gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 ali fuat atik haberi bulunmuştur. Tüm ali fuat atik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi
Emine Erdoğan, depremzede ve gönüllülerle iftarda bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler ve bölgedeki çalışmalarıyla dikkati çeken gönüllülerle Devlet Konukevi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
19.04.2023 Gündem
Kanser olduğunu herkesten gizlemişti! Vali Atik 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor
Kanser olduğunu herkesten gizlemişti! Vali Atik 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor Türkiye onu, boynuna taktığı kemoterapi şişesiyle Hatay’da görev yapan koordinatör vali olarak tanımıştı. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün hazırladığı haber sonrası binlerce mesaj gelmiş, Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Kolon kanseri hastası Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 63 gün sonra Hatay'dan ayrılıyor.
9.04.2023 Gündem
Vali Ali Fuat Atik'in boynundaki şişenin sırrı ortaya çıktı! Kanser olduğunu herkesten gizlemiş...
Vali Ali Fuat Atik'in boynundaki şişenin sırrı ortaya çıktı! Kanser olduğunu herkesten gizlemiş... Kahramanmaraşlı depremlerden sonra afet bölgelerinden her gün insan hikayeleri geliyor. Hatay'a koordinasyon valisi olarak görevlendirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik kanser ile mücadele ediyordu. Fakat bunu ailesi bile bilmiyordu. Kemoterapi zamanı geldi, boynuna kemoterapi şişesi taktı. Yeri geldi tedavisi konteynerde devam etti. Durum ortaya çıkınca bölgeden gönderilmek istendi ancak "gitmem" dedi.
11.03.2023 Gündem
Marmaris’teki orman yangını kontrol altına alındı
Marmaris’teki orman yangını kontrol altına alındı Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün saat 12.30 sıralarında çıkan orman yangını, bugün saat 07.30 sıralarında kontrol altına alındı. Muğla Valisi Orhan Tavlı, "Marmaris’te meydana gelen orman yangınını kontrol altına alabilmek için tüm ekiplerimiz canla başla mücadele etti. Ormanın kahramanları son alev sönene kadar yeşil vatanı korumak için gece gündüz demeden mücadele etti. Yangın kontrol altına alındı" dedi.
22.09.2022 Gündem
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı Denizli'nin Babadağ ilçesine kaymakam olarak atanan, Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar, görevine bugün başladı.
29.08.2022 Gündem
Mehmet Özhaseki: Bir araya geldikleri 7'li grup, sokakta birbirlerini görseler selam vermezler
Mehmet Özhaseki: Bir araya geldikleri 7'li grup, sokakta birbirlerini görseler selam vermezler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, muhalefetin hiçbir stratejisi olmadığını belirterek, "Bir araya geldikleri 7'li grup sokakta görseler birbirlerine selam vermezler. Hiçbir gün olsun eşlerini yanına alıp öbürüne çay içmeye gitmemişlerdir. Dünya görüşleri birbirine benzemez. Sosyal olaylara bakışları birbirine benzemez ama Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı var ya bunların hepsini bir araya getiriyor" dedi.
5.08.2022 Siyaset
Yargıtay Başkanı Akarca: Adaleti rahat bıraksınlar, her şey sistem içinde yürür
Yargıtay Başkanı Akarca: Adaleti rahat bıraksınlar, her şey sistem içinde yürür Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, "Eğer yargıyı düzeltebilirsek, yargı sorunlarını çözebilirsek, bu konuda çok ciddi adımlar atılmakla birlikte, bu eksikliklerimizi giderebilirsek, her şey düzelir. Memlekette adalet varsa, hukuk varsa; her şey tıkır tıkır işler. Bütün sistemler, adalete bağlıdır. Adaleti rahat bıraksınlar, her şey tıkır tıkır yürür. Her şey sistemin içinde yürür" dedi.
1.07.2022 Gündem
Erbaş: Camileri ders yapılan mektep haline getirmek istiyoruz
Erbaş: Camileri ders yapılan mektep haline getirmek istiyoruz Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, camilerin sadece namaz kılmak için açılıp kapanan mekanlar olmadığını, camileri ders yapılan bir mektep haline getirmek istediklerini söyledi.
26.06.2022 Siyaset
Şehit Teğmen Bekir Can Kerek toprağa verildi
Şehit Teğmen Bekir Can Kerek toprağa verildi Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Piyade Teğmen Bekir Can Kerek (28), gözyaşları arasında yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2022 Gündem
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu
Acı haber geldi: 2 asker ve 1 polis şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan P.Uzm.Çvş. Furkan Gök hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde MSB'den bir acı haber daha geldi. MSB, Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu duyurdu. Son dakika haberi olarak EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu bildirdi.
22.04.2022 Gündem
PCR testi ile ilgili yeni karar! İstenmeye devam edecek, uçak seyahatlerinden önce...
PCR testi ile ilgili yeni karar! İstenmeye devam edecek, uçak seyahatlerinden önce... Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararla, korona virüs tedbirleri kapsamında “Uçak Seyahatlerinde PCR Testi Uygulaması” konulu yazısına göre aşısız ve virüse yakalanmamış olan vatandaşlar için uçak yolculuklarından 48 saat öncesine ait negatif PCR testi istenmeye devam edecek.
17.01.2022 Gündem
285 bin TL hibe ödüllü girişimcilik yarışması başladı
285 bin TL hibe ödüllü girişimcilik yarışması başladı Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Pamukkale Teknokent’in de ortağı olduğu, girişimcilerin iş kurmalarını teşvik etmeye yönelik olarak hazırlanan ve toplamda 285 bin TL hibe desteğinin verileceği KOSGEB İş Planı Ödül Yarışması İş Birliği Protokolü’nün tanıtım toplantısı, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve paydaş kurumlardan yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi.
28.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında 6. günde son durum... Bodrum, Manavgat, Gündoğmuş, Marmaris, Milas, Denizli, Aydın ve Isparta...
Orman yangınlarında 6. günde son durum... Bodrum, Manavgat, Gündoğmuş, Marmaris, Milas, Denizli, Aydın ve Isparta... Orman yangınlarının devam ettiği bölgelerden gelen son dakika haberine göre, 7 ilde orman yangınları devam ediyor. Muğla Bodrum'a bağlı Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Öğle saatlerinde de Isparta'nın Sütçüler ile Denizli'nin Buldan ilçelerinde orman yangını çıktı. Antalya'ya bağlı Manavgat dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Öte yandan Gündoğmuş Kaymakamı, yerleşim yerlerini tehdit eden yangının kontrol altına alındığını açıkladı. İşte Bodrum, Manavgat, Gündoğmuş, Marmaris, Milas, Denizli, Aydın ve Isparta'da devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doğal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doğal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'nin birçok kentine ulaşan doğal gaza diğer ilçelerin de kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
29.05.2021 Ekonomi
Şehit polis memuru Veli Kabalay, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Veli Kabalay, son yolculuğuna uğurlandı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İran tarafından teröristlerce açılan ateşle şehit olan Özel Harekat Polisi Veli Kabalay'ın cenazesi, memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Oğlunun tabutuna kapanan Aysel Kabalay, “Arkandan beni de götür annem. Koca dağlar yıkıldı da altında kaldım oğlum” diyerek gözyaşı döktü.
14.05.2021 Gündem
Aydın-Denizli Otoyolu temeli atıldı! Süre 1 saat 15 dakikaya düşecek
Aydın-Denizli Otoyolu temeli atıldı! Süre 1 saat 15 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek. İnşallah bu 2 yıl içerisinde bitirmeyi planladığımız bu proje Ege, Akdeniz ve İç Anadolu arasında bir kavşak konumunda olan Denizli ilimizin önemi ve ülke ekonomisine katkısı daha da artacaktır" dedi.
16.11.2020 Ekonomi
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak?
Sokakta sigara içme yasağı olan iller 15 oldu! Hangi illerde nerelerde maske indirip sigara içmek yasak? Covid-19 önlemlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle bazı alanlarda sigara içme yasağı getirildi. Valilikler salgınla mücadele kapsamında alınan kararlara ek olarak uygulanacak sigara tedbiri alındığını bildirdi. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış devam ederken yeni tedbirler devreye girdi. Bursa ve Isparta'dan sonra Balıkesir'de de sokakta sigara içmek yasaklandı. Böylece açık alanlarda sigara içmenin yasak olduğu il sayısı 12'ye yükseldi. Maske indirip sigara içmek hangi illerde yasak? İşte Sigara içme yasağı olan iller…
11.11.2020 Gündem
Ali Fuat Atik kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Denizli valisi dönerci ile diyaloğundan sonra özür diledi! Ali Fuat Atik’in özgeçmişi…
Ali Fuat Atik kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Denizli valisi dönerci ile diyaloğundan sonra özür diledi! Ali Fuat Atik’in özgeçmişi… Koronavirüs denetiminde esnafla girdiği diyalogdan dolayı eleştirilen Denizli Valisi Ali Fuat Atik özür diledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in, özür dilemesine ilişkin, "Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi. Yaşanan olayların ardından Denizli valisi hakkında Ali Fuat Atik hakkında merak edilenler de arttı. Peki Denizli valisi Ali Fuat Atik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte dönerci ile girdiği diyalogtan sonra Vali'den açıklama...
18.10.2020 Gündem
Bakan Soylu'dan Denizli Valisi Ali Fuat Atik hakkında açıklama!
Bakan Soylu'dan Denizli Valisi Ali Fuat Atik hakkında açıklama! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik'in, Corona virüs denetiminde esnafla girdiği diyalogdan dolayı özür dilemesine ilişkin, "Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" dedi.
18.10.2020 Gündem
Valilik açıkladı: Halı sahalara HES kodu ile girilecek
Valilik açıkladı: Halı sahalara HES kodu ile girilecek Denizli'de, Vali Ali Fuat Atik'in başkanlığında olağanüstü toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, corona virüs tedbirleri kapsamında halı sahalara HES koduyla girilmesi kararı alındı.
12.08.2020 Gündem
Denizli Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı
Denizli Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı Denizli'de, cep ya da ev telefonlarından aranılan vatandaşların, Vali Ali Fuat Atik'in adı kullanılarak, iş bulma vaadiyle dolandırıldıkları ortaya çıktı.
8.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Fuat Atik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali fuat atik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.