Akaryakıt Zammı

Akaryakıt Zammı

Son dakika akaryakıt zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akaryakıt zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akaryakıt zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akaryakıt Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akaryakıt zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 akaryakıt zammı haberi bulunmuştur. Tüm akaryakıt zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de toplu ulaşım fiyatlarına zam geldi
İzmir'de toplu ulaşım fiyatlarına zam geldi İzmir'de Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla belediyeye ait toplu taşıma araçlarında 8,78 TL olan tam ilk biniş 13 TL'ye yükseldi.
31.07.2023 Gündem
Benzine ve motorine zam mı geliyor? Akaryakıta zam var mı? Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!
Benzine ve motorine zam mı geliyor? Akaryakıta zam var mı? Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi! Akaryakıta yeni zam geliyor! Benzin ve motorin grubuna zam beklendiği duyuruldu. Bugün yapılan benzin ve motorin indiriminin ardından yeni bir zam haberi daha geldi. Peki, Benzine ve motorine ne zaman zam gelecek? Akaryakıt zammı ne kadar? Benzine ve motorine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve zam tarihi!
3.09.2022 Ekonomi
Akaryakıta yeni zam geliyor! Motorine zam var mı? Benzine motorine zam ne zaman gelecek? 26 Ağustos’ta motorine zam olacak mı?
Akaryakıta yeni zam geliyor! Motorine zam var mı? Benzine motorine zam ne zaman gelecek? 26 Ağustos’ta motorine zam olacak mı? Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Akaryakıtta dalgalanma sürerken yeni bir zam haberi daha geldi. Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Peki, Mazota zam var mı, ne kadar zam gelecek? Motorine yeni zam ne zaman geçerli olacak? Akaryakıta yeni zammın detayları…
25.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Benzine indirim, motorine zam! İşte yeni fiyatlar Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Akaryakıtta yeni fiyatları belli oldu. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı. İşte, 19 Ağustos 2022 güncel akaryakıt fiyatları ile LPG, benzin ve motorin fiyatları...
19.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıta önce indirim sonra zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıta önce indirim sonra zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına önce indirim sonra zam geldi. Benzin ve motorin fiyatları bir kez daha günün hakkında en çok arama yapılan konularının başında geliyor. Tüm ülkemizdeki milyonlarca vatandaşımızı merakla araştırdığı konuya ilişkin önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı ve benzin fiyatlarına bu kez zam geldi. Peki benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Ağustos tarihi itibariyle başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere yeni benzin ve motorin fiyatları...
14.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim sonrası zam! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim sonrası zam! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Akaryakıt fiyatlarına indirim sonrası zam geldi. Yeni akaryakıt fiyatları il il belli oldu. Brent petrol piyasasında yaşanan son dakika gelişmeleri, akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini beraberinde getiriyor. Brent petrol, geçtiğimiz hafta 100 doların altına gerileyerek son 6 ayın en dip seviyesine test ederken motorin fiyatlarına 1 TL indirim uygulanmıştı. Motorin indiriminin ardından araç sahiplerini üzecek bir haber geldi. 11 Ağustos itibariyle akaryakıt fiyatlarına zam geleceği öğrenildi. İşte, 12 Ağustos 2022 güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları...
12.08.2022 Ekonomi
Güncel 8 Haziran motorin fiyatları ne kadar? Benzin motorine zam var mı, motorine zam geldi mi? 8 Haziran akaryakıt zammı!
Güncel 8 Haziran motorin fiyatları ne kadar? Benzin motorine zam var mı, motorine zam geldi mi? 8 Haziran akaryakıt zammı! Motorine zam var mı, benzine zam geldi mi? Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatına 1 lira 95 kuruş zam geldi. Peki, 8 Haziran güncel motorin fiyatları ne kadar, motorinin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte 8 Haziran akaryakıt zammı...
8.06.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Benzin, motorin,LPG fiyatı...
Akaryakıta zam! Benzin, motorin,LPG fiyatı... Petrol fiyatları artıyor. Ayrıca Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri geliyor. Benzin ve motorine zam geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara'da benzin ve motorin fiyatları. Litre fiyatı 25 lirayı geçti...
1.06.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine zam var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Haziran 2022 benzin ve motorin fiyatları!
Benzin ve motorine zam var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Haziran 2022 benzin ve motorin fiyatları! Brent petrol fiyatları Rusya-Ukrayna savaşının başından beri dalgalı bir seyir iziliyor. Petrolün varil fiyatındaki artış, dövizdeki değişiklikler benzin ve motorin fiyatlarını etkiliyor. Benzin ve motorinde zamlar art arda gelirken benzin grubunda yapılacak yeni zam da vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki, Benzin ve motorine zam var mı? Benzin ve motorine zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Haziran 2022 benzin ve motorin fiyatları!
1.06.2022 Ekonomi
Benzine yeni zam geldi mi, motorine zam var mı? 27 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, bu gece benzine motorine zam gelecek mi?
Benzine yeni zam geldi mi, motorine zam var mı? 27 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, bu gece benzine motorine zam gelecek mi? Benzine zam var mı, 27 Mayıs motorine zam var mı? Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle brent petrol fiyatlarında dalganlanma, döviz kurundaki değişiklik, benzin ve motorin fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımasına neden oluyor. Peki, Bu gece benzine motorine zam gelecek mi? 27 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?
27.05.2022 Ekonomi
Destici: Asgari ücret 6 ayda bir belirlenmeli
Destici: Asgari ücret 6 ayda bir belirlenmeli Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Asgari ücret bize göre 6 ayda bir belirlenmeli ve asgari ücretlimiz de memurlarımız, emeklilerimiz gibi enflasyona ezdirilmemeli" dedi.
6.04.2022 Siyaset
Akaryakıta zam mı geldi? Motorine benzine zam geldi mi? Mazota zam gelecek mi?
Akaryakıta zam mı geldi? Motorine benzine zam geldi mi? Mazota zam gelecek mi? Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yaşanan akaryakıt zammı günlerdir Türkiye’nin gündeminde. Brent petrol fiyatlarının artmasıyla birlikle ard arda yaşanan artışlar vatandaşın takip ettiği konular arasında yer alıyor. Motorin fiyatlarına dün gece yarısından itibaren zam geldi. Zammın pompa fiyatlarına yansıyıp yansımadığı merak ediliyor. Peki, Akaryakıta zam mı geldi? Motorine benzine zam geldi mi? Mazota zam gelecek mi? İşte tüm detaylar…
19.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt zamları servis girişlerini azaltıyor!
Akaryakıt zamları servis girişlerini azaltıyor! Son aylarda sürücülerin hayatını olumsuz yönde etkileyen akaryakıt zamları, oto servisleri girişlerinde de etkisini göstermeye başladı.
13.03.2022 Otomobil
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika indirim açıklaması! Kötü haber geldi! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika indirim açıklaması! Kötü haber geldi! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Petrol fiyatlarının düşmesiyle beklenen benzin ve motorin indirimine dolar darbesi geldi. Brent petrolün varil fiyatı dünkü işlemlerde 110 doların altına geriledi. Ancak doların 15 TL'ye yaklaşması, pompadaki indirimlerin de önüne geçti.
12.03.2022 Ekonomi
Ön ödemeli ev satışları ile ilgili flaş düzenleme! Zorunlu oldu, yapmazsa her konut için 70 bin lira...
Ön ödemeli ev satışları ile ilgili flaş düzenleme! Zorunlu oldu, yapmazsa her konut için 70 bin lira... Sahte servis uygulaması, ön ödemeli konut satışlar ile ilgili flaş gelişme! Yetkili servis, özel servis karmaşasına son veriliyor. Araba, cep telefonu ve mobilya satışlarında temerrüde düşme zorlaştırıldı. Bakanlık harekete geçti, artık zorunlu oldu. Kamuoyunda ciddi tartışma konusu olan "sahte servis" uygulamasına son veriliyor. Yaşanan karmaşanın önüne geçildiğini belirten Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Avni Dilber konuyla ilgili "zorunluluk getirdik" dedi.
11.03.2022 Ekonomi
Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika kararı! Yeni uygulama devreye alındı, artık başvurular...
Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika kararı! Yeni uygulama devreye alındı, artık başvurular... Sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama hayata geçirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu. 'Aile Destek' mobil uygulaması kullanıma sunuldu. Uygulama sayesinde sosyal yardımlar ve sosyal hizmetlerle ilgili bilgilere kolayca ulaşılacak. Uygulama üzerinden sosyal yardım ve sosyal hizmetlere başvuru yapılabilecek. Başvurunun yanı sıra yine e-Devlet kapısı üzerinden sunulan durum/sonuç/ödeme sorgulama hizmetlerine doğrudan yönlendirme linkleri sayesinde erişilebilecek. Mobil uygulamasında ayrıca bakanlık haberleri ve duyuruları da yer alıyor.
11.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt zammı ile ilgili flaş açıklama! EPDK tek tek duyurdu! Benzin ve motorin fiyatları...
Akaryakıt zammı ile ilgili flaş açıklama! EPDK tek tek duyurdu! Benzin ve motorin fiyatları... EPDK'dan son dakika açıklaması! Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili kritik duyuru geldi. Benzin ve motorin fiyatı zammı son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya devam ederken EPDK’dan son dakika açıklaması geldi. Türkiye’de akaryakıt pompa satış fiyatlarının, uluslararası piyasalardaki fiyat oluşumu ile kur hareketlerine bağlı şekilde oluştuğunu hatırlatan kurum, tüketicinin ödediği fiyatın içinde ÖTV olduğu gibi onun KDV’sinin de olduğunu kaydetti. İşte akaryakıt zammı için son dakika açıklaması…
11.03.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Akaryakıt fiyatları ne olacak? Akaryakıt düzenlemesi geliyor!
Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Akaryakıt fiyatları ne olacak? Akaryakıt düzenlemesi geliyor! EPDK duyurdu! Akaryakıt fiyatlarına yeni düzenleme geliyor! Akaryakıt istasyonlarını kapsıyor! Komisyoncular aradan çıkarılacak. Bayi, sistemdeki zararını benzin fiyatına yansıtmayacak. Peki, Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Akaryakıt fiyatları ne olacak? İşte akaryakıt düzenlemesinin detayları…
5.03.2022 Ekonomi
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündemdeki birçok konuya ilişkin açıklama yapan Destici, “Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar çok acele bir şekilde yapılmalı. Türkiye’de enflasyon kaçsa ona getirilmelidir. Bir de akaryakıt zamları var. Akaryakıttaki Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) BBP olarak tekrar kaldırılmasını teklif ediyoruz. Çünkü akaryakıt zammı her alana zam olarak yansıyor” dedi. 
10.02.2022 Siyaset
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı...
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı... Akaryakıta zam! Benzin ve motorine yeni zam geliyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. EPGİS benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurdu.
1.02.2022 Ekonomi
LPG'ye zam! Bu gece başladı, pompaya yansıdı!
LPG'ye zam! Bu gece başladı, pompaya yansıdı! Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Resmi açıklama geldi. Bu gece başladı. LPG' ye 29 kuruş zam geldi. Pompaya yansıdı.
11.01.2022 Ekonomi
Kazakistan'da zam protestosu ülkeyi karıştırdı! Uyarı yapılmadan vurun emri geldi...
Kazakistan'da zam protestosu ülkeyi karıştırdı! Uyarı yapılmadan vurun emri geldi... Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Tokayev, ülkesinde yaşanan olayların ardından yaşananlara ilişkin ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Tokayev, Almatı’ya 20 bin teröristin saldırdığını ve uyarı yapılmadan ateş açma emri verdiğini söyledi. Protestolarının çatışmalara dönüştüğü ülkeden yeni haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Hükümet kaynakları 3 polis memurunun kafaları kesilerek infaz edildiğini duyurdu. Protestolara müdahale sürerken, Rusya öncülüğündeki yabancı askerler ülkeye ulaştı. Ülkeye askerlerini gönderen Rusya'ya ABD'den uyarı geldi.
7.01.2022 Dünya
Kazakistan'da çatışmalar alevlendi! Rusya devreye girdi, onlarca ölü var
Kazakistan'da çatışmalar alevlendi! Rusya devreye girdi, onlarca ölü var Son dakika haberi... Kazakistan'da akaryakıt zammı protestolarının çatışmalara dönüşmesi ve göstericilerin hükümet binalarını basmasının ardından ülke genelinde olağanüstü OHAL ilan edildi. Çatışmaların alevlenmesinin ardından hükümet Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütünden yardım talep etti. Rusya Savunma Bakanlığı ise Kazakistan'ın talebi üzerine ülkeye hava indirme birlikleri gönderildiğini resmen duyurdu. Ülkede bu sabah silah sesleri yoğunlaşırken, onlarca göstericinin öldüğü açıklandı. Rus medyasında da özellikle 'silahlı çatışma' vurgusu öne çıkıyor. İşte iç savaşın eşindeki Kazakistan'dan flaş gelişmeler...
6.01.2022 Dünya
Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan’da yaşanan olaylar ve son dakika haberleri!
Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan’da yaşanan olaylar ve son dakika haberleri! Kazakistan'da akaryakıt zammı protestoları çatışmalara dönüşüp, hükümet binalarının basılmasına neden olunca ülke genelinde olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Protestoların şiddet olaylarına dönüştüğü Kazakistan, yardım talebinde bulununca KGAÖ'ye bağlı barış güçleri ülkeye giriş yaptı. Peki, Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan olayları ve Kazakistan son dakika haberleri…
6.01.2022 Dünya
Kazakistan'da OHAL ilan edildi
Kazakistan'da OHAL ilan edildi Kazakistan'da akaryakıt zammı protestolarının çatışmalara dönüşmesi ve göstericilerin hükümet binalarını basmasının ardından ülke genelinde olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkedeki krizin aşılması konusunda Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütünden (KGAÖ) yardım talep etti. Aralıksız süren protestolarda ise 8 kişinin hayatını kaybettiği, 317 kişinin de yaralandığı açıklandı.
5.01.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Akaryakıt Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akaryakıt zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.